agentix Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Moda na sukces... lukas090 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentix Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 Jakieś nowe wieści w sprawie finalnej wersji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renatan Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 W dniu 18.02.2018 o 02:33, Jakub napisał: Niestety wersja z 10.10.2019 jest ostatnią wydaną prze ze mnie. to chyba wyjasnia wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted March 9, 2020 Author Report Share Posted March 9, 2020 spokojnie będzie nowa wersja napisałem ale jednak zrobię:) chcę jednak coś zrobić najpierw przed tym.:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobSley Posted April 4, 2020 Report Share Posted April 4, 2020 Czy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] z 10.10.2019 r jest nadal w trakcie upinania??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted April 4, 2020 Author Report Share Posted April 4, 2020 16 minut temu, BobSley napisał: Czy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] z 10.10.2019 r jest nadal w trakcie upinania??? Będzie nowa wersja obecnie trają testy:) wszystko wskazuje na to że będzie czekam na aktualizację łat od kolegi wikiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 W dniu 4.04.2020 o 11:02, Jakub napisał: Będzie nowa wersja obecnie trają testy:) wszystko wskazuje na to że będzie czekam na aktualizację łat od kolegi wikiego. Ojcze Jakubie, wiem co to jest przyjście na świat małego dziecka. Jestem ojcem trojga dorosłych już dzieci, oraz dziadkiem trojga wnuków. Proszę zrób ostatnią finalną wersję win7 x64 i win7x32. Jeżeli nie masz czasu to wrzuć te ostatnie wersje jakie masz na serwer google, przecież to nie trwa długo, tyle się naobiecywałeś!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 27, 2020 Author Report Share Posted September 27, 2020 1 godzinę temu, jorgusek napisał: Ojcze Jakubie, wiem co to jest przyjście na świat małego dziecka. Jestem ojcem trojga dorosłych już dzieci, oraz dziadkiem trojga wnuków. Proszę zrób ostatnią finalną wersję win7 x64 i win7x32. Jeżeli nie masz czasu to wrzuć te ostatnie wersje jakie masz na serwer google, przecież to nie trwa długo, tyle się naobiecywałeś!!!! Testuje. jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 Wstaw obie wersję z 10.10.2019, zaktualizujemy sobie sami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 2, 2020 Author Report Share Posted October 2, 2020 20 godzin temu, jorgusek napisał: Wstaw obie wersję z 10.10.2019, zaktualizujemy sobie sami. Robię wersję z SVPakiem R2 . Bez Bypassa jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 W dniu 2.10.2020 o 09:53, Jakub napisał: Robię wersję z SVPakiem R2 . Bez Bypassa Jakubie mam na dzieję, że zrobisz kiedyś Windowsa 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 21, 2021 Author Report Share Posted February 21, 2021 W dniu 9.10.2020 o 14:54, jorgusek napisał: Jakubie mam na dzieję, że zrobisz kiedyś Windowsa 7. Niespodzianka:D Mam trochę czasu kolejny może jakoś hmm wrzesień. jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhumZeiss Posted September 17, 2021 Report Share Posted September 17, 2021 Niestety, żadna z wersji jakubowych siódemek nie jest dostępna. Łącza nie działają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 18, 2021 Author Report Share Posted September 18, 2021 W dniu 17.09.2021 o 15:25, RhumZeiss napisał: Niestety, żadna z wersji jakubowych siódemek nie jest dostępna. Łącza nie działają. Przebudowa na nowe obrazy. potem za rok dopiero jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 W dniu 21.02.2021 o 18:22, Jakub napisał: Niespodzianka:D Mam trochę czasu kolejny może jakoś hmm wrzesień. 13 godzin temu, Jakub napisał: Przebudowa na nowe obrazy potem za rok dopiero Czyli - jak zwykle > "OBIECANKI-CACANKI", a głupim radość ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 19, 2021 Author Report Share Posted September 19, 2021 4 godziny temu, jnm napisał: Czyli - jak zwykle > "OBIECANKI-CACANKI", a głupim radość ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ziomek ty nie wiesz co to rodzina i mieć dzieci i nie mieć czasu na pierdoły. jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 2 godziny temu, Jakub napisał: Ziomek ty nie wiesz co to rodzina i mieć dzieci i nie mieć czasu na pierdoły. NIE MASZ CZASU ?, PO PROSTU > NIE OBIECUJ... natomiast dzieci > wychowałem 3-je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 19, 2021 Author Report Share Posted September 19, 2021 20 minut temu, jnm napisał: NIE MASZ CZASU ?, PO PROSTU > NIE OBIECUJ... natomiast dzieci > wychowałem 3-je... Wyrażnie jest napisane koniec września ale że nie potrafisz czytać postu. To sorry, A tak na marginesie Zrób swój. Upload Robię jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 7 godzin temu, jnm napisał: Czyli - jak zwykle > "OBIECANKI-CACANKI", a głupim radość ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeżeli Ci się tak szaleńczo spieszy, to masz do wyboru kilkanaście wersji Windowsa 7 na Forum, tylko wybierać i instalować, trochę dobrej woli. jarexpol and Jakub like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 11 godzin temu, Jakub napisał: Wyrażnie jest napisane koniec września ale że nie potrafisz czytać postu. To sorry, A tak na marginesie Zrób swój. Upload "nie ściemniaj" - chodziło mi tylko o Twoją słowność, a raczej jej BRAK ... 11 godzin temu, jorgusek napisał: Jeżeli Ci się tak szaleńczo spieszy, to masz do wyboru kilkanaście wersji Windowsa 7 na Forum, tylko wybierać i instalować, trochę dobrej woli. Jak już coś - korzystam okazjonalnie z "modów" 'JG7' i 'JG8.1' od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]'a Natomiast , moim głównym -roboczym systemem jest 'LINUX KELLY' , gdyż szkoda mi czasu na idiotyczne GRY ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 20, 2021 Author Report Share Posted September 20, 2021 10 godzin temu, jnm napisał: "nie ściemniaj" - chodziło mi tylko o Twoją słowność, a raczej jej BRAK ... Jak już coś - korzystam okazjonalnie z "modów" 'JG7' i 'JG8.1' od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]'a Natomiast , moim głównym -roboczym systemem jest 'LINUX KELLY' , gdyż szkoda mi czasu na idiotyczne GRY ... Moja słownośc jest podyktowana moim życiem prywantym zawodowym. Z Braku czasu wiele razy pisałem że Windows 7 nie postanie bo Mam rodzinę .. I to jej czas poświecam a nie jakiś głupim windowsom i poradnikom. Wiec nie wpier. sie w nie ..... i nie ingeruj i bujaj się z tego tematu koleś. Pobieraj i zrób coś sam a nie tylko pretensje jak Partia PIS do PO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted September 21, 2021 Report Share Posted September 21, 2021 W dniu 20.09.2021 o 11:05, Jakub napisał: Wiec nie wpier. sie w nie ..... i nie ingeruj i bujaj się z tego tematu koleś. Pobieraj i zrób coś sam a nie tylko pretensje jak Partia PIS do PO. KOLEś !!!... > wyraźnie pisałem > w POPRZEDNIM POŚCIE > W dniu 20.09.2021 o 00:34, jnm napisał: Jak już coś - korzystam okazjonalnie z "modów" 'JG7' i 'JG8.1' od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]'a Natomiast , moim głównym -roboczym systemem jest 'LINUX KELLY' , gdyż szkoda mi czasu na idiotyczne GRY ... KONIEC TEMATU !!!!! .............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 Jakub nie przejmuj się głupią pisaniną, dla mnie Twoje systemy są najlepszymi na Forum, i poczekam spokojnie na Windowsa 7 x32 i x64. Pozdrawiam całą Twoją rodzinę. Jakub and jarexpol like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zooltar128 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 Prosze pomocy jak dodać,lub ktoś ma wersje taką że instaluje 7 z pena i nie woła o sterowniki cd/dvd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 15, 2021 Author Report Share Posted October 15, 2021 41 minut temu, zooltar128 napisał: Prosze pomocy jak dodać,lub ktoś ma wersje taką że instaluje 7 z pena i nie woła o sterowniki cd/dvd Ten system nie jest zaaktualizowany pod kontem sterowników dla nowej generacji procesorów. Obecenie przebudowuje obraz. jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted November 22, 2021 Report Share Posted November 22, 2021 Czy wstawisz obrazy Systemów, wpis aktualizacja do 09.21 pojawiła się dawno i dalej cisza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted November 22, 2021 Author Report Share Posted November 22, 2021 18 minut temu, jorgusek napisał: Czy wstawisz obrazy Systemów, wpis aktualizacja do 09.21 pojawiła się dawno i dalej cisza. Tak koniec tego tygodnia. JanKo6 and jorgusek like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 W dniu 22.11.2021 o 10:31, Jakub napisał: Tak koniec tego tygodnia. Jakub zdecyduj, czy wstawisz Windowsa 7, twój termin jaki napisałeś dawno minął. Jeżeli nie będziesz wstawiał to nie będę więcej zawracał Ci głowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted December 4, 2021 Author Report Share Posted December 4, 2021 Godzinę temu, jorgusek napisał: Jakub zdecyduj, czy wstawisz Windowsa 7, twój termin jaki napisałeś dawno minął. Jeżeli nie będziesz wstawiał to nie będę więcej zawracał Ci głowy. spokojnie wstawiam. Teraz przez ta pandemie musze odrabiać 16 dni po 8h ( motoryzacja). dziś 64 bit. jutro 32 bit jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 3 godziny temu, Jakub napisał: spokojnie wstawiam. Teraz przez ta pandemie musze odrabiać 16 dni po 8h ( motoryzacja). dziś 64 bit. jutro 32 bit Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts