Jump to content

Windows 7 with Service Pack 1 (build 7601) 10.11.2022r. X64 I X32

Jakub

Recommended Posts

16 minut temu, BobSley napisał:

Czy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] z 10.10.2019 r  jest nadal w trakcie upinania???

Będzie nowa wersja obecnie trają testy:) wszystko wskazuje na to że będzie czekam na aktualizację łat od kolegi wikiego.

W dniu 4.04.2020 o 11:02, Jakub napisał:

Będzie nowa wersja obecnie trają testy:) wszystko wskazuje na to że będzie czekam na aktualizację łat od kolegi wikiego.

Ojcze Jakubie, wiem co to jest przyjście na świat małego dziecka. Jestem ojcem trojga dorosłych już dzieci, oraz dziadkiem trojga wnuków. Proszę zrób ostatnią finalną wersję win7 x64 i win7x32. Jeżeli nie masz czasu to wrzuć te ostatnie wersje jakie masz na serwer google, przecież to nie trwa długo, tyle się naobiecywałeś!!!!

1 godzinę temu, jorgusek napisał:

Ojcze Jakubie, wiem co to jest przyjście na świat małego dziecka. Jestem ojcem trojga dorosłych już dzieci, oraz dziadkiem trojga wnuków. Proszę zrób ostatnią finalną wersję win7 x64 i win7x32. Jeżeli nie masz czasu to wrzuć te ostatnie wersje jakie masz na serwer google, przecież to nie trwa długo, tyle się naobiecywałeś!!!!

Testuje.

jorgusek likes this

W dniu 21.02.2021 o 18:22, Jakub napisał:

:D Niespodzianka:D

Mam trochę czasu :) kolejny może jakoś hmm wrzesień.

13 godzin temu, Jakub napisał:

Przebudowa na nowe obrazy potem za rok dopiero

Czyli - jak zwykle > "OBIECANKI-CACANKI",

a głupim radość ...  :hitfan

2.png.f86215a946907ff5ef60529aaf7f11b6.png

7 godzin temu, jnm napisał:

Czyli - jak zwykle > "OBIECANKI-CACANKI",

a głupim radość ...  :hitfan

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jeżeli Ci się tak szaleńczo spieszy, to masz do wyboru kilkanaście wersji Windowsa 7 na Forum, tylko wybierać i instalować, trochę dobrej woli.

jarexpol and Jakub like this

11 godzin temu, Jakub napisał:

Wyrażnie jest napisane koniec września ale że nie potrafisz czytać postu. To sorry,  A tak na marginesie  Zrób swój. Upload

"nie ściemniaj" - chodziło mi tylko o Twoją słowność, a raczej  jej BRAK ..:thumbdown:

11 godzin temu, jorgusek napisał:

Jeżeli Ci się tak szaleńczo spieszy, to masz do wyboru kilkanaście wersji Windowsa 7 na Forum, tylko wybierać i instalować, trochę dobrej woli.

Jak  już coś -  korzystam okazjonalnie z "modów" 'JG7' i 'JG8.1' od  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]'a :good3:

Natomiast , moim  głównym -roboczym systemem

jest 'LINUX KELLY' ,  :linuxlover:

gdyż szkoda mi czasu na idiotyczne GRY ...  :clown

10 godzin temu, jnm napisał:

"nie ściemniaj" - chodziło mi tylko o Twoją słowność, a raczej  jej BRAK ..:thumbdown:

Jak  już coś -  korzystam okazjonalnie z "modów" 'JG7' i 'JG8.1' od  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]'a :good3:

Moja słownośc jest podyktowana moim życiem prywantym  zawodowym. Z Braku czasu wiele razy pisałem że Windows 7 nie postanie bo Mam rodzinę .. I to jej czas poświecam a nie jakiś głupim windowsom i poradnikom.   Wiec nie wpier. sie w nie ..... i nie ingeruj i bujaj się z tego tematu koleś. Pobieraj i zrób coś sam a nie tylko pretensje jak Partia PIS do PO. 

W dniu 20.09.2021 o 11:05, Jakub napisał:

Wiec nie wpier. sie w nie ..... i nie ingeruj i bujaj się z tego tematu koleś. Pobieraj i zrób coś sam a nie tylko pretensje jak Partia PIS do PO. 

KOLEś !!!... > wyraźnie pisałem > w POPRZEDNIM POŚCIE :gt500s: >

W dniu 20.09.2021 o 00:34, jnm napisał:

:trollface:  :33

KONIEC TEMATU !!!!! ..............

41 minut temu, zooltar128 napisał:

Prosze pomocy jak dodać,lub ktoś ma wersje taką że instaluje 7 z pena i nie woła o sterowniki cd/dvd

Ten system nie jest zaaktualizowany pod kontem sterowników dla nowej generacji procesorów.

Obecenie przebudowuje obraz.  

jorgusek likes this

Godzinę temu, jorgusek napisał:

Jakub zdecyduj, czy wstawisz Windowsa 7, twój termin jaki napisałeś dawno minął. Jeżeli nie będziesz wstawiał to nie będę więcej zawracał Ci głowy.

spokojnie wstawiam. Teraz przez ta pandemie musze odrabiać 16 dni po 8h ( motoryzacja). :) dziś 64 bit. jutro 32 bit

jorgusek likes this