Jump to content

Windows 7 with Service Pack 1 (build 7601) 10.11.2022r. X64 I X32

Recommended Posts

Posted
W dniu 19.06.2019 o 14:59, Jakub napisał:

Nowe wstawki w lipcu

1 minutę temu, uzupelniacz napisał:

To jeszcze parę godzin:)

nie napisał którego roku :L

Posted
W dniu 14.03.2019 o 10:03, m4s napisał:

@Jakub Mi też wersja x86 ma niezgodne sumy kontrolne, możesz sprawdzić ?

Będą nowe obrazy . Pod koniec sierpnia.

Posted

Już mówię

Są 3 edycje tak.

Home , Pro i ULT

Dla HOMA będą 3

Home RTM + łaty               

Home RTM + łaty + programy+ konto potraktowana skryptem m4s minimalnie

Home RTM + łaty + programy+ konto potraktowana skryptem m4s extremalnie

czyli 1.) Kodowa nazwa systemu będzie tak:  HP( Home Premium)   HPF ( F - full) A czyli  HPX64FA

czyli 2.) Kodowa nazwa systemu będzie tak:  HP( Home Premium)   HPF ( F - full) A czyli  HPX64FAPSM

czyli 3.) Kodowa nazwa systemu będzie tak:  HP( Home Premium)   HPF ( F - full) A czyli  HPX64FAPSE

Oczywiście na bazie instalatora z 10 :) czyli 350 mb partycje będzie wam tworzyć i kompresja do ESD

Co się zmieni?  zmieni się to że już oficjalnie to mówię nie będzie X86 wersji robionych a za rekompensate będzie tutorial porządny i samemu sobie zrobicie.

Posted

Instalator został zmieniony z tego względu że chciałem czegoś nowego TZN : Konto Usera, w którym można zmienić nazwę . Prosta sprawa. Poprawki integrowane za pomocą Update R2  ( wszystko masz w opisie ).

Werjsa X86 będzie pod koniec września.  Pracuje na 2 etaty. Wiec nie mam za bardzo czasu. Wszystkie moje wstawki będą miały właśnie w taki sposób realizowane.  

7 będe wspierał do stycznia 2020 roku po tej dacie już nie będzie modyfikacji moich z tym systemem

8.1 do końca wsparcia.

10. Do końca wsparcia.

Posted
1 godzinę temu, Jakub napisał:

Instalator został zmieniony z tego względu że chciałem czegoś nowego TZN : Konto Usera, w którym można zmienić nazwę . Prosta sprawa. Poprawki integrowane za pomocą Update R2  ( wszystko masz w opisie ).

Werjsa X86 będzie pod koniec września.  Pracuje na 2 etaty. Wiec nie mam za bardzo czasu. Wszystkie moje wstawki będą miały właśnie w taki sposób realizowane.  

7 będe wspierał do stycznia 2020 roku po tej dacie już nie będzie modyfikacji moich z tym systemem

8.1 do końca wsparcia.

10. Do końca wsparcia.

W jaki sposób zintegrować Update R2 

Posted

Zainstalowałem na dysku Winde , potem zainstalowałem : 

i dałem dism++ jako kopie obrazu. podmieniłem instalatory.  dla każdego systemu potem scaliłem w 1 i gotowe.

Posted
Jakub tak nie ma . System jest upinany . Spokojnie. [emoji4]

Jakub tak ma, koniec miesiąca września już był.

Masz bardzo podobny cykl wydawniczy jak M$.

Win10 1909 będzie wydany w październiku lub później....

Podobnie Twoje wstawki

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Jakub tak nie ma . System jest upinany . Spokojnie. [emoji4]

Jakub tak ma, koniec miesiąca września już był.

Masz bardzo podobny cykl wydawniczy jak M$.

Win10 1909 będzie wydany w październiku lub później....

Podobnie Twoje wstawki

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Posted

Systemy upięte. Działają. Instalatory nie przerobione będą dopiero w grudniu ponieważ nie mam czasu. Sprawy prywatne załatwiam. Proszę o wyrozumiałość.

Zaznaczam że jeżeli coś nie działa : pisać na PW a nie robić bajzlu w komentarzach . Bo potem moderator i Mr.T  mają wnerwa i niepotrzebne bany mogą polecieć. 

Dziękuję za wyrozumiałość.  Grudniowa modyfikacja będzie ostatnim moim systemem.

razor1995 likes this
Posted
4 godziny temu, Jakub napisał:

Systemy upięte. Działają. Instalatory nie przerobione będą dopiero w grudniu ponieważ nie mam czasu. Sprawy prywatne załatwiam. Proszę o wyrozumiałość.

Zaznaczam że jeżeli coś nie działa : pisać na PW a nie robić bajzlu w komentarzach . Bo potem moderator i Mr.T  mają wnerwa i niepotrzebne bany mogą polecieć. 

Dziękuję za wyrozumiałość.  Grudniowa modyfikacja będzie ostatnim moim systemem.

Ale to znaczy że już nie będziesz robił czystych obrazów 7 czy porzucasz modowanie całkowicie