Jump to content

Windows 7 with Service Pack 1 (build 7601) 10.11.2022r. X64 I X32

Recommended Posts

Posted
26 minut temu, Jakub napisał:

Sprawdziłem niedługo nowe obrazy. 

To jest dobry czy zły?

Czy tylko suma wymaga uaktualnienia?

Posted

@Jakub 

Przywołuję do porządku:

Zrób z tym porządek.

Usuń link z pierwszego postu - albo o tym napisz, i temat do zamknięcia labo do archiwum  albo do usunięcia

Posted

Ma ktos moze tego Windowsa z lutego 64x na dysku? Pilnie potrzebuje do naprawienia komputera funkcją "Napraw komputer" ktora pojawia sie po wlaczeniu instalacji na dole, a nie chce robic formatu. Zapraszam do prywatnej wiadomosci jeśli ktos ma.

Chyba ze ktos zna inny sposob na naprawienie bootowania systemu. Po prostu ta funkcja "Napraw komputer" wykonuje jakies bootmgr czy tam cos innego i naprawia botowanie systemu. A potrzebna jest dokladnie ta wersja systemu ktora sie instalowalo, takze sciagniecie innego obrazu WIndows 7 nie wchodzi w gre

Pozdrawiam

postmen likes this
Posted

Niestety ale czysty Windows nie pomógł pobrany stąd

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

pl_windows_7_professional_with_sp1_vl_build_x64_dvd_u_677751

Także jeśli ktoś ma tą modyfikację od Jakuba z lutego x64 to będę wdzięczny za wrzucenie

edit:

Udało się jednak naprawic czystym windowsem, trzeba bylo po prostu wypalajac rufusem ustawic partycjonowanie na GPT, pozdrawiam

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Ja od lat nie używam windowsowego przywracania bo badziew totalny pobierz sobię płytkę serieja streleca 

Tam jest narzędzie Acronis True Image 5 minut i masz odszyskany obraz.  Świetna sprawa.

mooner likes this
Posted

@User

Dzięki za informację, ale wolę czyste wydanie nie modyfikowane, takie jakie wydawał @Mr.T

@Jakub

Świetnie. :) Na pewno dorzucisz  NET Framework 4.7.2 lub nowszego .NET Framework 4.8, ale to raczej nie spowoduje dłuższej instalacji? Wstawka Win 7 od Mr.T z zintegrowanym NET Frameworkiem instalowała się szybko.

noxili likes this
Posted

Będe robił fajne obrazyt. User to sa czyste obrazy zero kastracji.

Wiec all działa a nie jak większość modów robi i wywala to i tamto , a potem jest płacz że czegoś nie ma.

Bez urazy ja kastratów robić nie zamierzam.  

Posted
W dniu 17.05.2019 o 10:05, Jakub napisał:

Będe robił fajne obrazyt. User to sa czyste obrazy zero kastracji.

Wiec all działa a nie jak większość modów robi i wywala to i tamto , a potem jest płacz że czegoś nie ma.

Bez urazy ja kastratów robić nie zamierzam.  

Też używałem długo obrazów od Mr.T (nie były modyfikowane i to było najlepsze), szkoda że przestał wydać hehe, i trzeba było zacząć samemu coś działać, bo inni tu wydawali zbyt zmodyfikowane jak dla mnie.

I prawidłowo @Jakub że bez modyfikacji robisz, choć to co jest w moich obrazach usunięte to komponenty które Microsoft przestał rozwijać  już dawno jak np: Media Center czy Windows Anytime Upgrade, też nie chciałem "golić" swojego ile się da, bo wiem że później różne "cuda" się dzieją gdy usunie się za dużo :) Wywaliłem tylko to co wiedziałem że nie będzie miało na nic wpływu i z czym Microsoft dał sobie spokój ;)