Jakub Posted January 31, 2019 Author Report Posted January 31, 2019 Przecież ida poprawki w folderze OEM? Sprawdzę to bo normalnie są te poprawki. Obraz Instaluje się długo bo idą setupcomplete poprawki i nie należy uruchamiać ponownie windowsa. Bo ich nie zainstaluje. Faktycznie jest coś nie tak reupload obrazów będzie i zastosuje inna metodę. Pozdrawiam. Quote
Jakub Posted January 31, 2019 Author Report Posted January 31, 2019 Temat mój poprawie dopiero z piatku na sobotę i trochę jutro. Bo pracuje od 14-22 i nie mam kiedy tego zrobić. Mam neta do du*y więc narazie linki kasuje zarówno dla 7 jak i 8. Obrazy postaram się do 5 lutego upiać nowe. Quote
BartAcid Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 Wyskoczył błąd przy instalacji (jakaś poprawka) ale go ciepłym moczem i po chwili oczekiwania nieco dłuższej pokazał się pulpit. Zobaczymy co będzie dalej. Quote
kaczorex83 Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Brak linków do pobrania tych obrazów z 20.1.2019 albo jakiś błąd Quote
Franc Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 5 minut temu, kaczorex83 napisał: Brak linków do pobrania tych obrazów z 20.1.2019 albo jakiś błąd Przeczytaj wpis autora parę postów wcześniej - i wszystko się wyjaśni Quote
chrisu1982 Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 W dniu 3.02.2019 o 11:55, kaczorex83 napisał: Brak linków do pobrania tych obrazów z 20.1.2019 albo jakiś błąd linków brak, bo obrazy okazały się bardzo problematyczne, instalacja blokowała się na samym końcu, po restarcie system wstawał, ale sporo aktualizacji do zainstalowania także integracja do poprawy Quote
Jakub Posted February 4, 2019 Author Report Posted February 4, 2019 Linki zostały skasowane. Nie musisz pisać że jest coś nie tak. Jak tylko ogarnę temat wrzucę nowe linki nie gwarantuje że będzie to dziś. Zastanawiam się nad integracją poprzez sysprep. Wszystkich poprawek w tedy nie będzie chociażby tego OEM który i tak mi nie wiem dla czego nie szła instalacja mimo że wiktorynek pisał że działa i że powinno. Może dla tego że mam windows 10 PRO zainsalowany i coś ten system pierdzieli w integrowaniu wintoolkitem. Quote
Matrius Posted February 8, 2019 Report Posted February 8, 2019 Link do pobrania 32 bitowej wersji też poproszę jeśli dasz radę Quote
Jakub Posted February 8, 2019 Author Report Posted February 8, 2019 Pisze w temacie do końca tygodnia wiec mamy jeszcze 2 dni spokojnie bez Paniki. I CZYTAĆ POSTA CO PISZE ! a NIE 150 komentów walicie i śmiecicie w poście. Quote
Matrius Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 sory za spam. chciałem tylko zapytać dla pewności i z niecierpliwością czekam na twoją modyfikacje windy bo wydaje się być "za**biaszczy". jeśli to tak można określić mnie tylko wejdzie wersja 32 bitowa jedynie... Quote
kaczorex83 Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Sorry za pytanie ale w żaden sposób nie mogę tego pobrać ,czy coś z linkiem może nie tak Quote
BartAcid Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Jakub cos ci sie porypało przy wstawianiu linku i wskazuje na ten temat, a nie na obraz w sieci. Quote
LeopardPL Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 U mnie śmiga już komputer z instalacją z tego obrazu. Fakt, że samo ściąganie na Chrome było jakieś dziwne, najpierw strona prosiła o zgodę na zapis na dysku, potem tak jakby strona coś ciągnęła, a jak skończyła, to sam Chrome ściągnął/zapisał plik w kilka sekund. Grunt, że suma się zgadzała i skan Nortonem nic nie znalazł ;-). Bardzo dziękuję za tą kompilację, bo postawienie na nowo laptopa trwało kilka godzin, a nie klika dni. Ściągał mi tylko kilka poprawek z ostatnich dni, potem to już standardowe aktualizacje do czystego Offfice'a 2007. I na szczęście nie ma zintegrowanego klucza, więc w czasie instalacji można podać swój. Jedyna rzecz, to domyślnie instaluje ultimate, brak wyboru systemu, ale z tym też można sobie dać radę ;-) Teraz sprawdziłem ponownie linka i teraz jest tak jak napisali koledzy, link prowadzi do tego tematu, a nie do obrazu. Ja z niego korzystałem zaraz po wstawieniu i wtedy działał. Quote
Jakub Posted February 12, 2019 Author Report Posted February 12, 2019 Już podmieniony jest obraz był brak pliku efi.cfg:) już są wszystkie edycje. Nigdy nie integruje klucza produktu. wiec jak chcesz zmienić już jest. Quote
coraXXX Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Nie można pobrać bo jak się X64 klika to na forum przerzuca. Quote
m4s Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 @Jakub Zrób to tak aby było czytelnie. Zrób sekcję download z linkami w spoilerze lub code bo tak będą widoczne dla wszystkich nawet dla niezarejestrowanych. Quote
LeopardPL Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 No z chęcią wezmę poprawiony (mam jeszcze dwa komputery do reinstalacji) tyle, że nie poprawiłeś linka... Dobrze rozumiem, że wystarczy dogranie Twojego efi.cfg do tego co już mam na penie, czy robiłeś coś jeszcze? Quote
Matrius Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 LOL!! nawet nie ma linku do wersji x86 WTF Quote
LeopardPL Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 5 minut temu, Matrius napisał: LOL!! nawet nie ma linku do wersji x86 WTF Tu akurat Jakub pisał, że będzie tylko 64 teraz. Chyba, że zmienił zdanie ;-) Quote
Matrius Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Jak zmienił zdanie? To nie będzie tejże wersji? Szkoda Quote
LeopardPL Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 3 minuty temu, Matrius napisał: Jak zmienił zdanie? To nie będzie tejże wersji? Szkoda W momencie, kiedy był działający link do x64, napisał, że tylko to będzie, a x86 dopiero przy kolejnym razie w kwietniu. Teraz link nie działa i tego opisu też nie mogę znaleźć, więc może zmienił zdanie i jednak zrobi ;-) Quote
QnshT Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Czego chcemy ? Chcemy linka! Kiedy go chcemy? Już go chcemy! Quote
Matrius Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Chcę ten link jak najszybciej. Gdyby był w tą niedzielę co była, wczorej, dzisiej to już bym instalował a tak? Cóż. Zdarza się. Mówi się trudno i trzeba czekoć. Ogólnie lipa jakaś wychodzi... Quote
nudzija Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 klikając link przenosi do tematu moda Quote
Jakub Posted February 12, 2019 Author Report Posted February 12, 2019 Poprawione zjadłem https:) nudzija likes this Quote
Matrius Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 A link do x86 to gdzie? Bydzie czy nie? Quote
Jakub Posted February 12, 2019 Author Report Posted February 12, 2019 będzie w trakcie robienia iso:D Quote
chrisu1982 Posted February 14, 2019 Report Posted February 14, 2019 x64 działa jak złoto na razie dwie instalacje z UEFI, na sam koniec ciutke trwa instalka frameworka, ale zero błędów, tylko cierpliwości, po restarcie windows update bardzo szybko załapał 10 aktualizacji, 9 weszło, 1 po restarcie piko belo, dziękuję serdecznie Quote
Recommended Posts