Jump to content

Windows 7 with Service Pack 1 (build 7601) 10.11.2022r. X64 I X32

Recommended Posts

Posted

Jeśli mogę coś zasugerować, każdemu, a nie tylko @Jakubowi - ostatni Win 7 naturalnie powinien pojawić się w styczniu, czyli po zakończeniu wsparcia - final. Na dzień dzisiejszy nie widzę już potrzeby wydawania zaktualizowanych systemów Win 7 - zostały 3 miesiące do końca.

Posted

Właśnie wiktor. Tak jak napisałem kończe wsparcie systemu z końcem jego dekady. Będę wspierał tylko w tedy windows 8.1 i windows 10. 

Posted

Niestety z powodu problemów windowsa 7 nie będzie dzisiaj będzie po nowym roku dopiero wrzucona.. bo ręczna aktualizacja trwaaaaa i trwaaa.

Posted

Czekam na aktualizacje . I jak się pojawią zrobię zestaw . I ten pakiet będzie udostepniany do czerwca na moim hoście. Potem znikniej wraz z tematem ( zostanie do archiwum walniety )

Teraz będę wspierał w10 i w8.1 tylko

agentix likes this
Posted

Będzie jeszcze jedna aktualizacja do Win 7 która naprawi problem z tapetą. Czy ta aktualizacja też będzie zintegrowana ? Ponieważ porzednie popsuły system i Microsoft ma to naprawić tylko nie wiem kiedy wyjdzie ta ostatnia aktualizacja.

Posted

Win 7 SP1 tylko i wyłacznie bez żadnych aktualizacji śmiga jak ta lala.Jak ktos sie ma włamać to i tak sie włamie nawet jak system będzie zaktualizowany i dodatkowo zabezpieczony programem antyvirusowym

Posted

Niestety na dzień dzisiejszy są komplikacje  z integracją poprawek od wiktorynki cały czas wywalają znaki zapytania . Robiłem na wirtualbox, i na fizycznej maszynie na systemie matka: 7 , 8.1 . Niestety u wiktorynki działają u mnie nie.

Wiec nie ma szans aby je zainstalować.  Próbowałem wszystkich opcji.