Jump to content

Windows 7 with Service Pack 1 (build 7601) 10.11.2022r. X64 I X32

Recommended Posts

Posted

Siemka, też macie problem z aktualizacjami ? Dokładnie nie chce instalować niczego co jest związane z net framework wywala błąd 643 w windows update. image.jpeg.e3335bdc63443d917e245bbddcb91328.jpeg

Posted
14 minut temu, Kt0si3k napisał:

Siemka, też macie problem z aktualizacjami ? Dokładnie nie chce instalować niczego co jest związane z net framework wywala błąd 643 w windows update. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

system nie jest integrowany jak wiktorynka że można normalnie update pobierać . Bo już oficjalnego wsparcia nie ma i trzeba z bypasem robić ja robie z gotowego Update packa  . simplix  . Przez co może być błąd.

Kt0si3k likes this
Posted
1 minutę temu, Jakub napisał:

system nie jest integrowany jak wiktorynka że można normalnie update pobierać 

Ok dziękuję za szybką odpowiedź.

Posted
6 godzin temu, Jakub napisał:

aktualizacja do końca Tygodnia

Liczę że nowa wersja będzię zawierać BypassESU :).

Posted
14 godzin temu, Hip3r napisał:

Liczę że nowa wersja będzię zawierać BypassESU :).

obecnie nie mam czasu na testowanie Bypass ESU może coś po urlopie ale nie obiecuje

JanKo6 and Jerzy68 like this
Posted

Dziękuję za ten gotowy Windows 7. Za pomocą Nlite zintegrowałem sterowniki do Gigabyte Aorus Master X570 (włożone 3 dyski NVME)  i udało się zainstalować system bez kombinowania z kartami PS2, dyskami SATA, czy kartami USB na PCIE.

Po restarcie system wykrył wszystko z wyjątkiem Wifi 6 AX200. Apropos .net Framework 4.8 czy .Net Core -  także działają.

Pozdrawiam

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]image.png.5ed09712eefb697ad0d02cb25bf4fe3a.pngimage.png.64db49d2cae8e61cc3289c6caca12ea1.pngimage.png.0f9f40de866293618f05bde8364a901d.pngCrystalDiskMark_pny.png.5ee66f96924a9f44e4b85aa5599123ee.png

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
16 godzin temu, joe89 napisał:

sterowniki pod nvme tez sa?

nie pobierać starych wersji.

Sterowniki nie integrowane :) Samemu trzeba dograć.

Czytajcie opis co zawiera system na 1 stronie postu.

Posted
Godzinę temu, Jakub napisał:

nie pobierać starych wersji.

Sterowniki nie integrowane :) Samemu trzeba dograć.

Czytajcie opis co zawiera system na 1 stronie postu.

To kiedy będzie nowa wersja?

Posted
7 godzin temu, wisnia111 napisał(a):

można prosić o aktywny link :) ? 

cześć szanowny kolego jestem w trakcie remontu . Linki będą za około tydzień. Piszę z telefonu.

Posted

Używam wersji x64. Wszystko działa idealnie. Tylko taka mała sugestia, mógłbyś zintegrować od razu pakiet NET. Framework 4.0 lub nawet 4.8. Bo i tak trzeba go instalować wczesniej czy pózniej

Posted
W dniu 18.06.2022 o 13:51, Jakub napisał(a):

system nie jest integrowany jak wiktorynka że można normalnie update pobierać . Bo już oficjalnego wsparcia nie ma i trzeba z bypasem robić ja robie z gotowego Update packa  . simplix  . Przez co może być błąd.

Jest jakiś sposób na zainstalowanie tych aktualizacji?

Posted
15 godzin temu, koperta4512 napisał(a):

Jest jakiś sposób na zainstalowanie tych aktualizacji?

Przecież jest napisane w temacie co jest zintegrowane i żeby WU nie dawać pisze jak byk

Posted
5 godzin temu, Jakub napisał(a):

Przecież jest napisane w temacie co jest zintegrowane i żeby WU nie dawać pisze jak byk

Rzeczywiście... Jakiś czas temu pobrałem obraz i dopiero teraz zwróciłem na to uwagę.

Moje niedopatrzenie.

Posted
Godzinę temu, bison616 napisał(a):

linki padły

Wersja od Jakuba wyszła ponad 0.5 roku temu, masz coś podobnego w temacie poniżej.