Jump to content

Windows 7 with Service Pack 1 (build 7601) 10.11.2022r. X64 I X32

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, MaxKodus napisał:

Jakubie ja to wiem tylko zobacz, spakowałeś do rar a w tym przypadku dodatkowe sumy np. w pliku txt nie są  potrzebne bo gdyby rar pobrał się z błędem to takiego rara nie otworzysz i nie wypakujesz obrazu iso bez informacji że plik jest uszkodzony ale gdy np. na meganz umieścić samo iso 
to zupełnie coś innego bo po pobraniu takiego iso z błędem to i tak go otworzysz i prawdopodobnie nagrasz nie wiedząc że jest błąd, problem pojawi się dopiero podczas instalacji systemu. Podsumowując dla pewności jakości powinno się umieszczać spakowane obrazy lub iso plus plik który zawiera sumy kontrolne tego iso.

Jakubie sprytnie zadziałałeś nie podając sumy kontrolnej iso na pierwszej stronie tematu i w ten sposób niejako wymusiłeś sytuację taką że aby mieć pewność należy pobierać tylko od Ciebie, bo niby jak sprawdzić czy pobierając z dodatkowego źródła iso jest identyczne z oryginałem.

Dlaczego wypisujesz takie bzdury, jeżeli Ci się nie podoba to nie ściągaj. Ja testowałem wszystkie Systemy wstawione przez Jakuba, i wszystkie działajją idealnie, chyba TY wklejasz gdzieś jako swoje podebrane od kogoś pliki lub Systemy, radzę CI zmień Forum na inne.

Posted
W dniu 4.04.2022 o 15:49, MaxKodus napisał:

Jakubie ja to wiem tylko zobacz, spakowałeś do rar a w tym przypadku dodatkowe sumy np. w pliku txt nie są  potrzebne bo gdyby rar pobrał się z błędem to takiego rara nie otworzysz i nie wypakujesz obrazu iso bez informacji że plik jest uszkodzony ale gdy np. na meganz umieścić samo iso to zupełnie coś innego bo po pobraniu takiego iso z błędem to i tak go otworzysz i prawdopodobnie nagrasz nie wiedząc że jest błąd, problem pojawi się dopiero podczas instalacji systemu. Podsumowując dla pewności jakości powinno się umieszczać spakowane obrazy lub iso plus plik który zawiera sumy kontrolne tego iso.

Jakubie sprytnie zadziałałeś nie podając sumy kontrolnej iso na pierwszej stronie tematu i w ten sposób niejako wymusiłeś sytuację taką że aby mieć pewność należy pobierać tylko od Ciebie, bo niby jak sprawdzić czy pobierając z dodatkowego źródła iso jest identyczne z oryginałem.

Tylko w opisie pisze że w paczce jest obraz sumy kontrolnej  wygenerowany przez hash check schell extensions md5. + iso.

Jerzy68 likes this
Posted
6 godzin temu, agentix napisał:

Linki już wygasły, kolejne dopiero wrzesień?

Nie, Jakub napisał że wrzuci do końca kwietnia nowe obrazy. 

Posted
W dniu 4.04.2022 o 15:56, Jerzy68 napisał:

Dlaczego wypisujesz takie bzdury, jeżeli Ci się nie podoba to nie ściągaj. Ja testowałem wszystkie Systemy wstawione przez Jakuba, i wszystkie działajją idealnie, chyba TY wklejasz gdzieś jako swoje podebrane od kogoś pliki lub Systemy, radzę CI zmień Forum na inne.

Jorgusek przez twoje głupoty jakie wypisujesz wszystkie swoje wpisy kasuję z tego forum, powodzenia w zakładaniu kolejnych multikont i drażnieniu forumowiczów :finger.

Posted
6 godzin temu, Jakub napisał:

:D  Spokojnie:)  obrazy już niedługo proszę czekać małe problemy z Vectra:D

Widzę że chyba wszyscy dostawcy internetu z Gdyni mają problemy. Oby ta Vectra naprawiła się jak najszybciej bo Multimedia była kiedyś zje***a przez ok mięsiąc.

Posted
12 godzin temu, hip3r napisał:

Widzę że chyba wszyscy dostawcy internetu z Gdyni mają problemy. Oby ta Vectra naprawiła się jak najszybciej bo Multimedia była kiedyś zje***a przez ok mięsiąc.

Ja miałem kiedyś Petrus'a ( Toruń) Przejęła wectra . A teraz przechodzę na Vectre S,A

Posted
21 godzin temu, RemixPL1994 napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

x32 dopiero będzie?

Tak, Jakub wyjątkowo długo wrzuca aktualizację. 

Posted
W dniu 5.05.2022 o 17:07, hip3r napisał:

Tak, Jakub wyjątkowo długo wrzuca aktualizację. 

Wynika to z tego że mam ogrom rzeczy do ogarnięca . Rodzina praca 1 plan drugi plan forum. 

Posted

Jak kogoś interesuje wersja tej modyfikacji z 02.2022 to ma linki poniżej.

x32

x64 

x32 and x64 in 1 ISO.

Posted
17 godzin temu, hip3r napisał:

x32

x64 

x32 and x64 in 1 ISO.

za dwa dni majową wrzucam

Posted
18 godzin temu, hip3r napisał:

x32

x64 

x32 and x64 in 1 ISO.

To już z mięsiąć leżało na dysku Google to tylko wrzuciłem linki :)

Posted
W dniu 14.05.2022 o 17:10, Jakub napisał:

za dwa dni majową wrzucam

Nadal nie ma linków, po prostu jak wstawisz i będą już wszystkie w całości to napisz na forum i daj znać by każdy widział :D

Posted
8 godzin temu, RemixPL1994 napisał:

Nadal nie ma linków, po prostu jak wstawisz i będą już wszystkie w całości to napisz na forum i daj znać by każdy widział :D

luzik upload

JanKo6 likes this
Posted
W dniu 22.05.2022 o 19:43, RemixPL1994 napisał:

@Jakub

Są wszystkie wersje do wyboru bo nigdzie nie ma napisane czy tylko np. home i pro?

Faktycznie nie pisze, sprawdziłem wersję x64 i są do wyboru Home Premium, Professional i Ultimate

Wrzuciłem tą modyfikację na 2 serwer.

x32

x64

Posted
10 minut temu, Bujaczenko napisał:

Zainstalowałem tego win 7 64x ale laptop zatrzymuje się na ekranie "starting windows" i nie wiem w sumie co dalej zrobić

edit:

safe mode także zatrzymuje się na classpnp.sys

Sumy kontrolne były sprawdzane? po pobraniu ? 

Posted

Sprawdzę te systemy puki co proszę użytkowników o sprawdzenie na virtualce czy jest okey. Może od kolegi systemy co podał linki nie działaja a pobraliście.

Polecam z konsoli robić systemy lub ventoy  zawsze działa.

Przetestuje w przyszłym tygodniu jeżeli instalacja ruszy. Proszę jeszcze raz was. Nie róbcie syfu w temacie : Linki wrzucajcie mi na PW z innego źródła oczywiście po wcześniejszym sprawdzeniu. AIO nie róbcie bo to nie potrzebne jest w obecnych czasach.

Posted
3 godziny temu, Bujaczenko napisał:

Zainstalowałem tego win 7 64x ale laptop zatrzymuje się na ekranie "starting windows" i nie wiem w sumie co dalej zrobić

edit:

safe mode także zatrzymuje się na classpnp.sys

Podaj specyfikacje sprzętu, moja szklana kula bez tego nie działa ;)

Posted

Asus vivobook15 R540M procesor Intel 1.10ghz 4gb ramu, wcześniej miał win 10 oryginalnie.

3 godziny temu, hip3r napisał:

3 godziny temu, hip3r napisał:

Podaj specyfikacje sprzętu, moja szklana kula bez tego nie działa 

Posted
W dniu 26.05.2022 o 17:35, Bujaczenko napisał:

Asus vivobook15 R540M procesor Intel 1.10ghz 4gb ramu, wcześniej miał win 10 oryginalnie.

Sprawdziłem na wirtualce x64 home i pro i bez problemu zainstalowały się do pulpitu.

Jakub likes this