Tupak Amaru Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 Ale u ciebie to sie przemieniło we włażenie w du*e (bez urazy) Perfidnie się "łasisz", a co za dużo to nie zdrowo. To jest prawidłowa reakcja Moderatora na forum. Tak ma być ma być swobodna atmosfera a nie wyszukana grzeczność na pograniczu śmieszności. Co do BiałegoWilka to jakby tak jak On pisało 80% forumowiczów to byłoby super..... Przy twoich postach dołączę do owych 80%. Z wyrazami szacunku graniczącego z podziwem. Tupak Amaru. Cytuj
danterape Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2017 Primo - robicie offtop. Secundo - śmiejecie się z chłopaka, który odzywa się imho kulturalnie. Może jest w tym za dużo tej oficjalnej słodyczy, ale to lepsze, niż np. KAŻDY komentarz pod filmami na YouTube, gdzie 82% to hejt, 11 % to łańcuszki, 5% to "kto słucha w (wstaw datę), a 2% jakaś sensowna treść. Poznałem kiedyś takiego gościa... i kiedyś było to śmieszne. Ale teraz patrzę na to z innej perspektywy jednocześnie myśląc sobie, jak wielkim jestem ordynusem. Chyba lepiej tak, niż żeby miał zaczynać zdanie od "ej, wy ch''' pomuszcie mi". I przy okazji, nie tylko jemu przyda się trochę dystansu, ale wam też. Lepszy szacunek niż jego brak. Nawet jeśli to zwykły trolling. Peace. Cytuj
VACek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2017 Primo - robicie offtop. Secundo - śmiejecie się z chłopaka, który odzywa się imho kulturalnie. Może jest w tym za dużo tej oficjalnej słodyczy, ale to lepsze, niż np. KAŻDY komentarz pod filmami na YouTube, gdzie 82% to hejt, 11 % to łańcuszki, 5% to "kto słucha w (wstaw datę), a 2% jakaś sensowna treść. Poznałem kiedyś takiego gościa... i kiedyś było to śmieszne. Ale teraz patrzę na to z innej perspektywy jednocześnie myśląc sobie, jak wielkim jestem ordynusem. Chyba lepiej tak, niż żeby miał zaczynać zdanie od "ej, wy ch''' pomuszcie mi". I przy okazji, nie tylko jemu przyda się trochę dystansu, ale wam też. Lepszy szacunek niż jego brak. Nawet jeśli to zwykły trolling. Peace. Mówisz o offyopie a sam go robisz, forum to nie youtube Cytuj
razor1995 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 W nienawiści do piratów Tak zostałem wychowany Wstaw sobie w podpis, brzmi świetnie KAŻDY komentarz pod filmami na YouTube, gdzie 82% to hejt, 11 % to łańcuszki, 5% to "kto słucha w (wstaw datę), a 2% jakaś sensowna treść. YouTube to YouTube, forum to forum. Ufam że forum jednak to mimo wszystko skupisko osób na poziomie, którzy takich bredni nie wstawiają Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 Wstaw sobie w podpis, brzmi świetnie Nie wstawię. Ale jeszcze gorsze jest prosić się o punkty reputacji i to czerwonym kolorem. Cytuj
sasik007 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 Jak mam to pobrac bo nie widze Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Franc Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 W pierwszym poście są podane linki Cytuj
robert7474 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 Witam, na wstępie chciałbym podziękować Autorowi tej modyfikacji. 8.1 dla mnie jak do tej pory jest najlepszy ale ta wersja jest rewelacyjna (choć za domyślną tapetę dostałem mocno od żony:)) Mam mały problem: mianowicie nie odczytuje mi płyt CD np z oryginalnymi grami (chciałem dla testów wgrać). Napęd raczej sprawny gdyż płytkę z systemem odczytuje, inne nagrywane też. Jakieś pomysły? Pozdrawiam, Robert Cytuj
BodziuRat Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Cześć. Jak myślicie, warto instalować tego moda na tym już dość leciwym sprzęcie? Dzięki za pomoc :v W gry nie pograsz, ale do normalnej pracy owszem możesz instalować. Zobacz jaki "kalkulator" ja mam w opisie i wszystko hula. Cytuj
jorgusek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 W gry nie pograsz, ale do normalnej pracy owszem możesz instalować. Zobacz jaki "kalkulator" ja mam w opisie i wszystko hula. Co Ty mu radzisz, do tego Systemu x64 Prezesa Mr.T pamięć 4 GB, a on ma 2 GB. Ja radzę wybrać System Core x86 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BodziuRat Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Co Ty mu radzisz, do tego Systemu x64 Prezesa Mr.T pamięć 4 GB, a on ma 2 GB. Ja radzę wybrać System Core x86 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zobacz poprzednie posty, gdzie napisał że dorzucił ramu. Po za tym na 2gb siedziałem na W7 a 8.1 jest dużo szybszym systemem. Cytuj
Spirit Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 Czy można jakoś wyłączyć autostart instalacji programów 7zip i wyłącznik czasowy ? Pozdrawiam Cytuj
Mr.T Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 nie one sa na stale znaczy mozesz usunac lub odinstalowac Cytuj
Spirit Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 Rozumiem.Chodzi mi czy z zamontowanego obrazu można jakoś usunąć autostart (wywalenie z program files,AppCompat i Personal nic nie daje) Pozdrawiam Cytuj
robert7474 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Mam mały problem: mianowicie nie odczytuje mi płyt CD np z oryginalnymi grami (chciałem dla testów wgrać). Napęd raczej sprawny gdyż płytkę z systemem odczytuje, inne nagrywane też. Jakieś pomysły? Prawdopodobną przyczyną jest to że gry które próbowałem zainstalować maja w wymaganiach max XP-eka. Cytuj
Makarons Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Odpala się wam HDtune z panelu sterowania? Cytuj
VACek Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Odpala się wam HDtune z panelu sterowania? Tak bez problemu Cytuj
vegeta80 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam czy ta modyfikacja będzie aktualizowana czy to jedna tylko wersja?? Cytuj
dimson Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Mam wrzucony ten systemik na laptopa i ogolnie chodzi wszystko bardzo dobrze z małym wyjątkiem, mianowicie przy wznowieniu z uśpienia lub hibernacji mija sporo czasu zanim karta sieciowa polaczy sie z zapisana siecia WIFI. Pytanie do autora czy jakies modyfikacje tego systemu moga miec wplyw na ten maly problem ? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
victoria Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 czy windows update działa narmalnie ?? Cytuj
VACek Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Mam wrzucony ten systemik na laptopa i ogolnie chodzi wszystko bardzo dobrze z małym wyjątkiem, mianowicie przy wznowieniu z uśpienia lub hibernacji mija sporo czasu zanim karta sieciowa polaczy sie z zapisana siecia WIFI. Pytanie do autora czy jakies modyfikacje tego systemu moga miec wplyw na ten maly problem ? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Ja mam ustawione autopołączenie i nie mam takich problemów Cytuj
dimson Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 dzięki za info, będę szukał po swojej stronie Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 Witam serdecznie Na świeżo postawiłem ten system. Czy normalne jest to że nie ma opcji oczyszczanie dysku ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 Czy normalne jest to że nie ma opcji oczyszczanie dysku ? Nie U mnie działa Cytuj
LAGUNA Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 @ whitewolf1608 Sprawdź sobie taką metodę. Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 @ whitewolf1608 Sprawdź sobie taką metodę. Jak klikam prawym na menu to pojawia mi się tak jak na screenie Nie U mnie działa Doradź co zrobić aby i u mnie uaktywnić tą funkcję - opcję ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 PPM na menu start -> Właściwości, następnie -> Wygląd Cytuj
sroka Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 M4T planujesz aktualizację w najbliższym czasie? Watro już dziś reinstalować? Cytuj
VACek Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 M4T planujesz aktualizację w najbliższym czasie? Watro już dziś reinstalować? Chyba chodzi ci o Mr.T Cytuj
Mr.T Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 tydzien moze dwa koncze teraz coś innego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi