Leniu1 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Sorki nie mogę zassać działającej wersji x64 chyba że nie ogarniam czegoś w obrazie brakuje pliku exe. X86 działa super zainstalowałem na laptopie żony takim staruszku z celeronem i zwykłym dyskiem a zasuwa prawie jak moja toshiba z i3 i dyskiem ssd. Chciałbym właśnie na swoim potestować wersję 64 bitową ale niestety nie działa mi instalka próbuje utworzyć botowalnego pena i lipa a x86 udało utworzyć się bez problemu i obojętnie czy rufusem czy komendami... Proszę o odpowiedź pozdrawiam. Chyba że może ktoś podzieli się ze mną działającą wersją za dobrego linka z góry dziękuję. Cytuj
Gość Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 W dniu 26.08.2018 o 18:51, Leniu1 napisał: Sorki nie mogę zassać działającej wersji x64 chyba że nie ogarniam czegoś w obrazie brakuje pliku exe. X86 działa super zainstalowałem na laptopie żony takim staruszku z celeronem i zwykłym dyskiem a zasuwa prawie jak moja toshiba z i3 i dyskiem ssd. Chciałbym właśnie na swoim potestować wersję 64 bitową ale niestety nie działa mi instalka próbuje utworzyć botowalnego pena i lipa a x86 udało utworzyć się bez problemu i obojętnie czy rufusem czy komendami... Proszę o odpowiedź pozdrawiam. Chyba że może ktoś podzieli się ze mną działającą wersją za dobrego linka z góry dziękuję. A spróbuj za pomocą Universal USB Installer, używam tego programu i problemu totalnie nie ma z żadnymi instalkami Cytuj
sehack Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 W dniu 10.11.2017 o 10:59, TheStraight napisał: W systemie jest już zintegrowany SiB w wersji 1.7.5 która jest tutaj : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Witam. Link nie działa, a potrzebuję StartISBack do integracji z Windows 8.1. Czy ktoś może posiada i mógłby podesłać na priv? Cytuj
scarley jones Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Jest tutaj Xbox? Cytuj
nudzija Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Godzinę temu, scarley jones napisał: Jest tutaj Xbox? Nie, tylko na win 10 jest Cytuj
jesa Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Pytanko co wycięte czy telemetria została wycięta(wyłączona) w całości znaczy w sposoby znane do tej pory i czy drukarka będzie działać mam zamiar postawić na laptopie do której będę używał kaspersky Ccleaner drukarki chromium i Firefox i office Cytuj
wujekbaniu Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 czy powstała wersja home? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi