Nieobecny Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 A sterowniki z softem zainstalowałeś? Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Zainstalowane elegancko ale nigdzie nie mogę znaleźć opcji bluetooth Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Znowu skorzystam i se postawie na swoim Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Szanowny Mr.T zwracam się z bardzo uprzejmą prośbą o pomoc. Przy zmianie kompozycji zanika logo start. Uprzejmie proszę o odpowiedź na mój post. Pozdrawiam whitewolf1608 Cytuj
Gość Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Wystarczy że po zmianie najedziesz na start i się pojawi później samo nie znika Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Wystarczy że po zmianie najedziesz na start i się pojawi później samo nie znika Spoko dzięki. Czy da się naprawić ten malutki mankament w przyszłych Modach Szanowny Mr.T ? Cytuj
Gość Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Hmm ale to nie jest popsute to jest po prostu błąd defekt spróbuj sobie zmienić ikonkę musisz wejść w startisback czyli prawym na puste tło w starcie i właściwości [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po zmianie już nie znika EDIT : Znika tylko na standardowym przycisku od 8ki Jak na moje dzieje się to tylko dlatego że przy zmianie kompozycji na standardowej ikonce SiB próbuje szukać ikonek pośród kompozycji Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Hmm ale to nie jest popsute to jest po prostu błąd defekt spróbuj sobie zmienić ikonkę musisz wejść w startisback czyli prawym na puste tło w starcie i właściwości [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po zmianie już nie znika EDIT : Znika tylko na standardowym przycisku od 8ki Jak na moje dzieje się to tylko dlatego że przy zmianie kompozycji na standardowej ikonce SiB próbuje szukać ikonek pośród kompozycji Dzięki serdeczne za odpowiedź Szanowny Userze TheStraight. Zwracam się do Ciebie z bardzo uprzejmą prośbą o napisanie którą wersję Start Is Back polecasz pod ten Windows ? Pozdrowienia dla Wszystkich czytających posta whitewolf1608 Cytuj
Gość Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 W systemie jest już zintegrowany SiB w wersji 1.7.5 która jest tutaj : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 W systemie jest już zintegrowany SiB w wersji 1.7.5 która jest tutaj : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Serdeczne dzięki za odpowiedź. Skoro ta wersja jest zintegeowana to oznacza że ta jest w 100% kompatybilna. Uprzejmie Ciebie proszę napisz gdzie znaleźć start is back w Tym modzie ? Naprawdę nie wiem czy po zainstalowaniu już jest czy potrzeba zainstalować ? Pozdrowienia serdeczne dla Wszystkich whitewolf1608 Cytuj
VACek Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Uprzejmie Ciebie proszę napisz gdzie znaleźć start is back w Tym modzie ? Naprawdę nie wiem czy po zainstalowaniu już jest czy potrzeba zainstalować ? Serioo ? Czy za przeproszeniem se jaja robisz ? przeca po kliknięciu w start masz tak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A nie tak Cytuj
Gość Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 M4T ma rację StartisBack jest na starcie w systemie a jak chcesz wejść w jego opcje to klikasz na puste białe pole w start prawym myszki i właściwości Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie robię sobie jaj. Serio myślałem że potrzeba doinstalować StartIsBack. Przepraszam Cię M4T Dziękuje serdecznie za odpowiedź Cytuj
VACek Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie robię sobie jaj.Serio myślałem że potrzeba doinstalować Dla tego najpierw sprawdzić później pisać. Taka złota zasada Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Dla tego najpierw sprawdzić później pisać. Taka złota zasada Dzięki serdeczne za odpowiedź. Jeszcze raz przepraszam za mój post. Pozdrawiam serdecznie whitewolf1608 Cytuj
my_g0t Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 Mr.T Rozumiem, że w grudniu możemy liczyć na jakiś Twój Private Project jako Public? edit: Sorry widziałem połowa listopada. Nie czytałem wcześniejszych stron, bo podobnie jak Ty więcej od systemu niż tu nie potrzebuję, a w10 to dla mnie jakaś maszyna na potrzeby ciągłego rozwoju MS (coś jak Linux - tylko, że trzeba za to płacić!). Pozdrawiam Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Szanowny Mr.T uprzejmie Ciebie prosimy o informacje czy na Święta pojawi się Private Project Mod ? Uprzejmie Ciebie prosimy o odpowiedź na forum. Pozdrowienia whitewolf1608 Cytuj
razor1995 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Uprzejmie Ciebie prosimy o odpowiedź na forum. Ciebie prosimy Wysłuchaj Nas Adminie Toć to brzmi jak modlitwa Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Ciebie prosimy Wysłuchaj Nas Adminie Toć to brzmi jak modlitwa Szanowny Userze Razor1995 trzeba mieć szacunek dla Admina forum. Ja staram się mieć szacunek dla Wszystkich oraz staram sie wprowadzać ład i porządek na forum dobrym przykładem pisania postów. Może i brzmi jak modlitwa ale jest napisane z Szacunkiem:) Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Na razie to z tego forum to tylko bierzesz, nic nie wnosząc w zamian. Cytuj
m4s Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Na razie to z tego forum to tylko bierzesz, nic nie wnosząc w zamian. Ba tfoje dawanie to raptem 5 tematów... . reszta to posty: nie znasz się, bujaj wrotki po oryginał do Cioci z Hameryki... trochę pokory... Co do BiałegoWilka to jakby tak jak On pisało 80% forumowiczów to byłoby super..... Cytuj
razor1995 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Co do BiałegoWilka to jakby tak jak On pisało 80% forumowiczów to byłoby super..... Bez przesady, wystarczy On jeden Co za dużo, to nie zdrowo. Cytuj
VACek Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Szanowny Userze Razor1995 trzeba mieć szacunek dla Admina forum. Ja staram się mieć szacunek dla Wszystkich Ok rozumiem ale co za dużo to i Geslerowa nie zeżrę, dla mnie wyglądasz jak taki teologiczny sekciarz albo nawiedzeniec, bez urazy mniej włażenia w du**ę więcej działania Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Ba tfoje dawanie to raptem 5 tematów... . reszta to posty: nie znasz się, bujaj wrotki po oryginał do Cioci z Hameryki... trochę pokory... Co do BiałegoWilka to jakby tak jak On pisało 80% forumowiczów to byłoby super..... W tej sprawie mam zdanie takie jak M4T z postu #234 a nie jak Ty. Co do naśmiewania się z moich oryginałów tak mam całe życie oryginalne systemy [fabrycznie preinstalowane] i uważam to za swoją zaletę a nie wadę. Tak zostałem wychowany a piractwo to nic innego jak ************, nie napiszę bo mnie zbanują za prawdę. Bo forum WinClub jest doskonałe, pewnie nawet najlepsze forum komputerowe w Polsce. Cytuj
Gość Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Jeżeli masz takie zdanie o tym forum, to co tu robisz? Może przeniesiesz się na to najlepsze w Polsce - jeśli je znasz. Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Jeżeli masz takie zdanie o tym forum, to co tu robisz? Może przeniesiesz się na to najlepsze w Polsce - jeśli je znasz. Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź bo jej nie zrozumiałeś. Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Ba tfoje dawanie to raptem 5 tematów... . reszta to posty: nie znasz się, bujaj wrotki po oryginał do Cioci z Hameryki... trochę pokory... Co do BiałegoWilka to jakby tak jak On pisało 80% forumowiczów to byłoby super..... Szanowny m4s dziękuję za Twoje słowa uznania. Życzę spokojnej nocy Pozdrawiam serdecznie whitewolf1608 Ok rozumiem ale co za dużo to i Geslerowa nie zeżrę, dla mnie wyglądasz jak taki teologiczny sekciarz albo nawiedzeniec, bez urazy mniej włażenia w du**ę więcej działania Ok M4T Masz rację. Ja zostałem wychowany aby mieć ponad wszystko na pierwszym miejscu szacunek dla drugiej osoby. I to nie istotne czy pisze post do Moderatora czy Administratora czy do zwykłego Usera. Każdy z nas jest takim samym człowiekiem i każdemu należy się taki sam szacunek. Pozdrawiam serdecznie whitewolf1608 Cytuj
Bradus Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Własnie czegoś takiego szukałem! Bardzo ci dziękuje stary! Cytuj
VACek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 Ok M4T Masz rację. Ja zostałem wychowany aby mieć ponad wszystko na pierwszym miejscu szacunek dla drugiej osoby. I to nie istotne czy pisze post do Moderatora czy Administratora czy do zwykłego Usera. Każdy z nas jest takim samym człowiekiem i każdemu należy się taki sam szacunek. Ok szacunek szacunkiem. Ale u ciebie to sie przemieniło we włażenie w du*e (bez urazy) Perfidnie się "łasisz", a co za dużo to nie zdrowo. Raz czy dwa podziękować itp wystarczy ale nie co post bo to sie staje strasznie niesmaczne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi