Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ale to nie jest popsute to jest po prostu błąd defekt spróbuj sobie zmienić ikonkę musisz wejść w startisback czyli prawym na puste tło w starcie i właściwości :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Po zmianie już nie znika :)

EDIT : Znika tylko na standardowym przycisku od 8ki :)

Jak na moje dzieje się to tylko dlatego że przy zmianie kompozycji na standardowej ikonce SiB próbuje szukać ikonek pośród kompozycji :)

Opublikowano

Hmm ale to nie jest popsute to jest po prostu błąd defekt spróbuj sobie zmienić ikonkę musisz wejść w startisback czyli prawym na puste tło w starcie i właściwości :)

Po zmianie już nie znika :)

EDIT : Znika tylko na standardowym przycisku od 8ki :)

Jak na moje dzieje się to tylko dlatego że przy zmianie kompozycji na standardowej ikonce SiB próbuje szukać ikonek pośród kompozycji :)

Dzięki serdeczne za odpowiedź Szanowny Userze TheStraight. 

Zwracam się do Ciebie z bardzo uprzejmą prośbą o napisanie którą wersję Start Is Back polecasz pod ten Windows ? 

Pozdrowienia dla Wszystkich czytających posta whitewolf1608 :)

Opublikowano

W systemie jest już zintegrowany SiB w wersji 1.7.5 która jest tutaj : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

W systemie jest już zintegrowany SiB w wersji 1.7.5 która jest tutaj : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Serdeczne dzięki za odpowiedź.

Skoro ta wersja jest zintegeowana to oznacza że ta jest w 100% kompatybilna.

Uprzejmie Ciebie proszę napisz gdzie znaleźć start is back w Tym modzie ?

Naprawdę nie wiem czy po zainstalowaniu

już jest czy potrzeba zainstalować ?

Pozdrowienia serdeczne dla Wszystkich

whitewolf1608

Opublikowano

Uprzejmie Ciebie proszę napisz gdzie znaleźć start is back w Tym modzie ?

Naprawdę nie wiem czy po zainstalowaniu

już jest czy potrzeba zainstalować ?

Serioo ? Czy za przeproszeniem se jaja robisz ?

przeca po kliknięciu w start masz tak

A nie tak

2014-04-02.png

Opublikowano

M4T ma rację StartisBack jest na starcie w systemie a jak chcesz wejść w jego opcje to klikasz na puste białe pole w start prawym myszki i właściwości :)

irIm4Cr.png

Opublikowano

Mr.T Rozumiem, że w grudniu możemy liczyć na jakiś Twój Private Project jako Public?  :trollface:  :)  

edit: Sorry widziałem połowa listopada. Nie czytałem wcześniejszych stron, bo podobnie jak Ty więcej od systemu niż tu nie potrzebuję, a w10 to dla mnie jakaś maszyna na potrzeby ciągłego rozwoju MS (coś jak Linux - tylko, że trzeba za to płacić!). Pozdrawiam

Opublikowano

Ciebie prosimy

Wysłuchaj Nas Adminie

Toć to brzmi jak modlitwa :L

Szanowny Userze Razor1995 trzeba mieć szacunek dla Admina forum. Ja staram się mieć szacunek dla Wszystkich oraz staram sie wprowadzać ład i porządek na forum dobrym

przykładem pisania postów. Może i brzmi jak modlitwa ale jest napisane z Szacunkiem:) 

Opublikowano

Na razie to z tego forum to tylko bierzesz, nic nie wnosząc w zamian.

Ba tfoje dawanie to raptem 5 tematów... . reszta to posty: nie znasz się, bujaj wrotki po oryginał do Cioci z Hameryki... trochę pokory...

Co do BiałegoWilka to jakby tak jak On pisało 80% forumowiczów to byłoby super.....

Opublikowano

Szanowny Userze Razor1995 trzeba mieć szacunek dla Admina forum. Ja staram się mieć szacunek dla Wszystkich

Ok rozumiem ale co za dużo to i Geslerowa nie zeżrę, dla mnie wyglądasz jak taki teologiczny sekciarz albo nawiedzeniec, bez urazy mniej włażenia w du**ę więcej działania :)

Opublikowano

Ba tfoje dawanie to raptem 5 tematów... . reszta to posty: nie znasz się, bujaj wrotki po oryginał do Cioci z Hameryki... trochę pokory...

Co do BiałegoWilka to jakby tak jak On pisało 80% forumowiczów to byłoby super.....

W tej sprawie mam zdanie takie jak M4T z postu #234 a nie jak Ty.

Co do naśmiewania się z moich oryginałów tak mam całe życie oryginalne systemy [fabrycznie preinstalowane] i uważam to za swoją zaletę a nie wadę.

Tak zostałem wychowany a piractwo to nic innego jak ************, nie napiszę bo mnie zbanują za prawdę.

Bo forum WinClub jest doskonałe, pewnie nawet najlepsze forum komputerowe w Polsce.

Opublikowano

Jeżeli masz takie zdanie o tym forum, to co tu robisz?

Może przeniesiesz się na to najlepsze w Polsce - jeśli je znasz.

Opublikowano

Szanowny m4s dziękuję za Twoje słowa uznania. 

Życzę spokojnej nocy 

Pozdrawiam serdecznie whitewolf1608

Ok rozumiem ale co za dużo to i Geslerowa nie zeżrę, dla mnie wyglądasz jak taki teologiczny sekciarz albo nawiedzeniec, bez urazy mniej włażenia w du**ę więcej działania :)

Ok M4T Masz rację. Ja zostałem wychowany aby mieć ponad wszystko na pierwszym miejscu szacunek dla drugiej osoby. I to nie istotne czy pisze post do Moderatora czy Administratora czy do zwykłego 

Usera. Każdy z nas jest takim samym człowiekiem i każdemu należy się taki sam szacunek. 

Pozdrawiam serdecznie whitewolf1608

Opublikowano

Ok M4T Masz rację. Ja zostałem wychowany aby mieć ponad wszystko na pierwszym miejscu szacunek dla drugiej osoby. I to nie istotne czy pisze post do Moderatora czy Administratora czy do zwykłego 

Usera. Każdy z nas jest takim samym człowiekiem i każdemu należy się taki sam szacunek. 

Ok szacunek szacunkiem. 

Ale u ciebie to sie przemieniło we włażenie w du*e (bez urazy)

Perfidnie się "łasisz", a co za dużo to nie zdrowo. 
Raz czy dwa podziękować itp wystarczy ale nie co post bo to sie staje strasznie niesmaczne :)