Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No u mnie lipa... caly czas wyskakuje ten sam blad usuniecie tego katalogu i przeskanowanie nie pomaga... przy zamykaniu systemu cos za kazdym razem chce instalowac ale najwidoczniej na checiach sie konczy:)

Opublikowano

podczas proby instalacji sterownikow do zintegrowanej karty graf Intel i3 4000m wyskakuje komunikat ze moj sprzet nei spelnia podstawowych wymagan dotyczacych instalowania tego oprogramowania. Ktos ma jakis pomysl? 

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - pobierz obraz, wypakuj, zainstaluj program hash check shell extension, 

Prawym na ISO, właściwości. Potem zakładka sumy kontrolna. Czekasz jak wyświetli że jest zgodna to w tedy.:

Rufusa pobierasz, pendrive jak masZ:

MBR - to pendrive formatujesz najpierw na NTFS, sektor rozruchowy ( tablice na MBR bios lub CMOS )

( Dla HDD - Konwersje jak na GPT chcesz mieć )

GPT - to penndrive formatujesz na FAT32 , schemat tablicy GPT dla UEFI.

( Dla SSD secure eracer kasujesz cały dysk )

Wszystko masz opisane w dziale z moimi poradnikami:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Witam mam pytanko Mr.T ostatnio się pytałem odnośnie czy jest zbędny folderu inetpub. Otóż tego folderu nie da się usunąć, bo jest częścią systemu, a są to pliki usług ISS i modułów sytemu Microsoft. Pytanko czy doinstalowywałeś to? czy Microsoft z nowymi łatkami to wprowadził? Tak naprawdę jest to zbędny program, a ja po fakcie dopiero wczoraj wyłączyłem tę usługę, bo co drugi dzień Microsofł instalował mi moduły przeglądarkowe które w ogóle nie są potrzebne, a przez to się wczoraj zorientowałem co mi tak pojemność z dysku C: zmalało o kilka dobrych GB. Jeżeli Mr.T jest to dodane przez ciebie lub jest możliwość wyłączenia tej opcji przy kolejnym modzie byłoby supcio dzięki z góry za odpowiedź i POZDRAWIAM :)

Opublikowano

Niestety, u mnie nie działa, sterowniki do Radeona wysypują się przy normalnym uruchomieniu, w menedżerze urządzeń pojawia się Kod 52, sterowniki niepodpisane cyfrowo. Po uruchomieniu przez tryb zaawansowany z wyłączonym podpisem działają.

Opublikowano

może ktoś ci pomoże ja nie 

nie po to pisałem sorry

Wyjaśniam: Pobierając i instalując ten system tym samym akceptujesz co w zmieniono,

opuszczam Windows 10, dlatego stworzyłem coś typowo dla siebie 

tego systemu na innej podstawie nie będzie, udostępniam tylko to na czym ja pracuje, więc nie marudzić...

że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć,

system na moje potrzeby u mnie działa wszystko co mi potrzeba.

Opublikowano

Zrobiłbyś wersje Home? Przez przypadek zainstalowałem Pro na lapku i teraz się zorientowałem że nie ma Home...

Ogólnie system odpala się jak i działa mega płynnie ale zawiodłem się bo na lapku mam licencję na Home.

Opublikowano

Poprzedniego nie testowałem, mam obecnie na stacjonarnym wersję PP i nie narzekam. Co do różnic, poczytaj opisy z pierwszych stron, dodane aktualizacje, mniej dodanych elementów, mniej wycięte z moda, poprawki zgłaszanych błędów itp.