Geno Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 No u mnie lipa... caly czas wyskakuje ten sam blad usuniecie tego katalogu i przeskanowanie nie pomaga... przy zamykaniu systemu cos za kazdym razem chce instalowac ale najwidoczniej na checiach sie konczy:) Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Szanowny Autorze Moda czy w wolnej chwili czasu można prosić o wsparcie ? Pojawia mi się komunikat taki jak na screenie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość canorelfi Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 podczas proby instalacji sterownikow do zintegrowanej karty graf Intel i3 4000m wyskakuje komunikat ze moj sprzet nei spelnia podstawowych wymagan dotyczacych instalowania tego oprogramowania. Ktos ma jakis pomysl? Cytuj
themrstamp Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Cały czas wywala ten błąd przy instalacji, czym to jest spowodowane? SS z błędem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 Cały czas wywala ten błąd przy instalacji, czym to jest spowodowane? SS z błędem. Sumy kontrolne iso się zgadzają ?? wypalałeś rufusem jeśli tak spróbuj ultraiso Cytuj
themrstamp Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 Sumy kontrolne iso się zgadzają ?? wypalałeś rufusem jeśli tak spróbuj ultraiso Czy ja to wg dobrze robię? Pobieram paczkę wypakowakuje winrarem i wypalam probwalem tez wintobootic to samo.. Cytuj
Jakub Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - pobierz obraz, wypakuj, zainstaluj program hash check shell extension, Prawym na ISO, właściwości. Potem zakładka sumy kontrolna. Czekasz jak wyświetli że jest zgodna to w tedy.: Rufusa pobierasz, pendrive jak masZ: MBR - to pendrive formatujesz najpierw na NTFS, sektor rozruchowy ( tablice na MBR bios lub CMOS ) ( Dla HDD - Konwersje jak na GPT chcesz mieć ) GPT - to penndrive formatujesz na FAT32 , schemat tablicy GPT dla UEFI. ( Dla SSD secure eracer kasujesz cały dysk ) Wszystko masz opisane w dziale z moimi poradnikami: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Andreas85 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 Witam mam pytanko Mr.T ostatnio się pytałem odnośnie czy jest zbędny folderu inetpub. Otóż tego folderu nie da się usunąć, bo jest częścią systemu, a są to pliki usług ISS i modułów sytemu Microsoft. Pytanko czy doinstalowywałeś to? czy Microsoft z nowymi łatkami to wprowadził? Tak naprawdę jest to zbędny program, a ja po fakcie dopiero wczoraj wyłączyłem tę usługę, bo co drugi dzień Microsofł instalował mi moduły przeglądarkowe które w ogóle nie są potrzebne, a przez to się wczoraj zorientowałem co mi tak pojemność z dysku C: zmalało o kilka dobrych GB. Jeżeli Mr.T jest to dodane przez ciebie lub jest możliwość wyłączenia tej opcji przy kolejnym modzie byłoby supcio dzięki z góry za odpowiedź i POZDRAWIAM Cytuj
Mr.T Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 okey przy nastepnej sprawdze ja mam to ukryte po prostu Cytuj
LichstSucher Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 Da się jakoś na stałe wyłączyć podpisywanie sterowników? Uruchamianie systemu po czym ponowne uruchamianie w trybie zaawansowanym jest dosyć uciążliwe. Cytuj
Mr.T Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 przecież są wyłączone nie widać bo znak wodny usunięty Cytuj
LichstSucher Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 Niestety, u mnie nie działa, sterowniki do Radeona wysypują się przy normalnym uruchomieniu, w menedżerze urządzeń pojawia się Kod 52, sterowniki niepodpisane cyfrowo. Po uruchomieniu przez tryb zaawansowany z wyłączonym podpisem działają. Cytuj
Mr.T Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] musisz sprawdzic albo w tą albo w druga stronę Cytuj
LichstSucher Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 1 opcja nie działa, 2 opcja jest ustawiona domyślnie. Czyli nic się nie da zrobić? Cytuj
Mr.T Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 jak jest wyłaczony to włacz i sprawdz jak nie zadział na odwrót polecenia temat nie raz przerabiany i działał Cytuj
LichstSucher Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Nie działa, nie mam pojęcia. Kij, przeinstalowałem sterowniki na starszą wersję. Dzięki za pomoc System jak zwykle super Cytuj
SilverShai Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Jak usunąć te pozycje z menu kontekstowego na pulpicie? Cytuj
Mr.T Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 może ktoś ci pomoże ja nie nie po to pisałem sorry Wyjaśniam: Pobierając i instalując ten system tym samym akceptujesz co w zmieniono, opuszczam Windows 10, dlatego stworzyłem coś typowo dla siebie tego systemu na innej podstawie nie będzie, udostępniam tylko to na czym ja pracuje, więc nie marudzić... że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć, system na moje potrzeby u mnie działa wszystko co mi potrzeba. Cytuj
TomoS Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Zrobiłbyś wersje Home? Przez przypadek zainstalowałem Pro na lapku i teraz się zorientowałem że nie ma Home... Ogólnie system odpala się jak i działa mega płynnie ale zawiodłem się bo na lapku mam licencję na Home. Cytuj
Franc Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 @TomoS - przeczytaj post wyżej od swojego - autor moda po raz kolejny potwierdził swoje zdanie na ten temat Cytuj
zyznos321 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Mod z tematu powinien działać sprawniej niż "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], czy dochodzą tylko aktualizacje? Cytuj
Franc Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Poprzedniego nie testowałem, mam obecnie na stacjonarnym wersję PP i nie narzekam. Co do różnic, poczytaj opisy z pierwszych stron, dodane aktualizacje, mniej dodanych elementów, mniej wycięte z moda, poprawki zgłaszanych błędów itp. Cytuj
Mr.T Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 a tak z czystej ciekawosci ilu by było chetnych na Home? Cytuj
m4s Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Jak czysta ciekawość to pewnie 300 chętnych Cytuj
luxpiotr Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Home to jeszcze mniej procesów, szybsze działanie więc jak najbardziej jestem za. Cytuj
Gość Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Zależy kto jaką ma licencję-nie biorę pod uwagę aktywatorów. Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 jestem za home Cytuj
VACek Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Home to jeszcze mniej procesów, szybsze działanie więc jak najbardziej jestem za. + brak gpedit.msc Cytuj
kamiloxf Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Ogólnie mod bardzo fajny jednak jakoś mi bardziej pasuje 10 PS Kilkoro moich znajomych używa windows 8.1 home na bardzo słabych pc więc ja jestem za Cytuj
jorgusek Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 Man laptopa PROCESOR: Celeron® Dual-Core CPU T3500 @ 2.1GHz PAMIĘĆ: 4GB , uważam że przydałby się HOME. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi