sroka Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Ok dzięki za szybką odpowiedź. Czekam z niecierpliwością Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 tydzien moze dwa koncze teraz coś innego Szanowny Adminie forum Winclub.pl Jak User który testuje Twój mod zgłaszam błąd podczas uruchomienia zdjęcia w domyślnej aplikacji Windowsa do otwierania zdjęć na cały ekran. Szczegóły na dołączonym Screenie do tego postu. Z wyrazami Szacunku. Mam nadzieję że najbliższy mod będzie wolny od takich błędów. Jeśli ten komunikat wynika z innej przyczyny to również uprzejmie proszę o poradę w jaki sposób mógłbym pozbyć się tego błędu ? Nie U mnie działa Moderatorze M4T zwracam się z bardzo uprzejmą prośbą o poradę w jaki sposób mam uaktywnić funkcję oczyszczanie dysku tak jak jest u Ciebie ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Moderatorze M4T zwracam się z bardzo uprzejmą prośbą o poradę w jaki sposób mam uaktywnić funkcję oczyszczanie dysku tak jak jest u Ciebie ? A w jaki sposób ją wyłączyłeś ?? Po instalacji systemu mi działa więc jak mam ci pomóc Cytuj
LAGUNA Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 @whitewolf1608 w jaki sposób mam uaktywnić funkcję oczyszczanie dysku tak jak jest u Ciebie ? przeinstaluj system. Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 @whitewolf1608 przeinstaluj system. Ok dziękuję serdecznie za pomoc Cytuj
EgnaroN Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mam pytanie. Zawsze jak włączam kompa to nie czyta mi od razu karty sieciowej wifi, muszę wypiąć i włożyć z powrotem wtedy czyta. Czasami coś podobnego jest z myszką że nie działa scrolowanie kółkiem i po ponownym podpięciu już jest ok. Aktualnie siedze na tym systemie, ale zauważyłem że taka sytuacja występuje na wszystkich modyfikowanych systemach od szefa. Na oryginalnych wszystko działa jak należy. Ma to jakiś związek z podpisem cyfrowym czy coś w tym stylu ?? Cytuj
BodziuRat Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Macie "problemy" z systemem? Przecież w pierwszym poście widnieje klarowna wiadomość od Mr.T: Wyjaśniam: Pobierając i instalując ten system tym samym akceptujesz co w zmieniono, opuszczam Windows 10, dlatego stworzyłem coś typowo dla siebie tego systemu na innej podstawie nie będzie, udostępniam tylko to na czym ja pracuje, więc nie marudzić... że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć, system na moje potrzeby u mnie działa wszystko co mi potrzeba. Po zainstalowaniu, kiedy pojawi się pierwszy raz Pulpit, proszę ponownie zrestartować komputer. Mała podpowiedź. Otóż nie wiem jak to jest na nowych kompach, ja mam "kalkulator" i u mnie zawsze perfekcyjnie instaluje system z płytki. Niestety przez pendrive zawsze miałem problemy i to na różnych bootowałem. Czemu tak się dzieje to nie mam pojęcia i szczerze mam to gdzieś. Pozdrawiam. Cytuj
EgnaroN Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ja nie narzekam tylko sie zastanawiam jaki jest tego powód. Bo być może wystarczy coś włączyć z powrotem i będzie działać. Cytuj
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 System postawiony działa błyskawicznie były drobne problemy przy kilku programach ale zainstalowały się potem bez problemu.Druga sprawa narazie tyczy się gry Rust ponieważ piszę Usługa EasyAntiCheat nie może działać, jeżeli wyłączono wymuszanie podpisów sterowników <---- przez to nie działa , zrobiłem jak pisali by wierszu poleć wpisać 2 komendy zrobiłem to ale nie pomogło. Jak mogę odinstalować AntyVirusa dokładnie uszkodzą aplikację tryb awaryjny odpada jedyny sposób to wyłączenie usługi , która blokuje możliwość wyłączenia i przeinstalowania antyvirusa , nie pomaga też plik instalacji prawy i odinstaluj piszę nie ma zainstalowanego produktu itp. I jaki polecacie antyvirus na win8? Najlepiej z możliwością wyłączenia skanowania poszczególnych dysków/folderów/plików jaką opcję preferował ESET Smart Security. Cytuj
VACek Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jak mogę odinstalować AntyVirusa dokładnie uszkodzą aplikację ? I jaki polecacie antyvirus na win8? Domyślny defender wystarczy Cytuj
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Domyślny defender wystarczy Wszystko działa eseta nie ma defender aktywny rust działa. Cytuj
jorgusek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Wszystko działa eseta nie ma defender aktywny rust działa. Eseta trzeba zainstalować dodatkowo. Cytuj
whitewolf1608 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Czy u innych też jest brak opcji oczyszczanie dysku tak jak u mnie ? Przeinstalowałem system ale nic to nie dało. Nie używałem skryptu - pomimo tego nie ma opcji oczyszczanie dysku. Czy można prosić o odpowiedź kiedy zostanie naprawiony problem z wyświetlaniem zdjęć na cały ekran w domyślnej aplikacji ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 start-uruchom lub WIN+R i wpisz c:\windows\SYSTEM32\cleanmgr.exe /cDrive i pojawi sie okienko Cytuj
djborek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam mam problem z 2 poprawkami poniżej dam zdjęcia. A więc WU ciągle je wyszukuje i chce instalować nawet po tym jak zainstalowałem je ręcznie z plików pobranych od MS gdyż poprzez WU wyskakuje błąd podczas instalacji zdjęcie poniżej.Zdjęcia poprawek [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
szymibtw Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie aktualizuj kastrata. Po dłuższym czasie system już nie chodzi tak szybko jak bez aktualizacji Cytuj
Mr.T Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 z nowa wersja czekam na najbliższe poprawki 12 grudnia dodatki mam juz gotowe Cytuj
adamkon Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam mam problem z 2 poprawkami poniżej dam zdjęcia. A więc WU ciągle je wyszukuje i chce instalować nawet po tym jak zainstalowałem je ręcznie z plików pobranych od MS gdyż poprzez WU wyskakuje błąd podczas instalacji zdjęcie poniżej. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- U mnie wszystkie listopadowe łaty przeszły bez bólu ... Cytuj
Gość xwing Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 z nowa wersja czekam na najbliższe poprawki 12 grudnia dodatki mam juz gotowe Proszę sprawdź czy da się wyłączyć podpisywanie sterowników. W tej wersji nie udało mi się zainstalować driverów DTS i po wielu, wielu zmaganiach musiałem się z ta kompilacja pożegnać. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Będzie wersja Home? Raczej nie gdyż wystarczy przeczytać opis tego systemu na innej podstawie nie będzie, udostępniam tylko to na czym ja pracuje, więc nie marudzić... że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć, system na moje potrzeby u mnie działa wszystko co mi potrzeba. Po zainstalowaniu, kiedy pojawi się pierwszy raz Pulpit, proszę ponownie zrestartować komputer. Cytuj
TomoS Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pisał kiedyś że się zastanowi dlatego pytam Cytuj
lukasknw Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam zbliża mi się format dlatego chcę zapytać czy będzie nowa wersja ? i czy będzie za niedługo . Cytuj
kamiloxf Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam zbliża mi się format dlatego chcę zapytać czy będzie nowa wersja ? i czy będzie za niedługo . z nowa wersja czekam na najbliższe poprawki 12 grudnia dodatki mam juz gotowe Cytuj
tracer Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam. Dzięki autorowi za taką wersję .super sprawa. i mam pytanie czy uchyliłbyś rąbka tajemnicy ? - jak i czym dodać do instalki wygląd explorrera na ten z Windows 7 - i czy można na stałe zablokować Windows Update (przy robieniu instalki) Byłbym wdzięczny za opisanie tych zagadnień Cytuj
wkielbasa Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam. Właśnie dostałem Della E7440 z Windows 8 pro i chciałem zrobić format i nie wiem czy instalować system który jest upięty czy czekać na nowe wydanie. Cytuj
Mr.T Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 moze na swieta dam rade ale nie obiecuje Cytuj
wkielbasa Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 OK. To sprawdzę to co jest. Pozdrawiam. Cytuj
Farvick Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Czekam z niecierpliwością na nową wersję :> Cytuj
88r88j88 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam, Począwszy od tej wersji w81 pojawiły się problemy z VirtualBox: Jakakolwiek próba użycia Machine Tools w oknie uruchomionej maszyny (np: obsluga cd, wyłączenie/włączenie karty sieciowej, obsługa "shared folders" itp - ikonki w prawym dolnym rogu) kończy się błędem "... ochrona dostępu do pamięci pod adresem 0x0000 - pamięć nie może być zapisana ....". Myślę, że czegoś mu brakuje, jakiejś biblioteki. Czy mógłby ktoś mnie nakierować jak ten błąd usunąć, bo faktycznie VirtualBox stał się bezużyteczny !!!!! Pomocy Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi