Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem na i7 7700k - na drugim dysku.Chodzi super, ale mam problem- nie działa WU- wyświetla okienko, że nie obsługuje tego sprzętu.

Myślałem, że to jest tylko w wind 7.

Może zastosować jakiś patch - może ten sam co w wind 7-jeśli tak proszę o link.

Albo to olać i jechać na tym co jest.

Do MR.T - będziesz ten system aktualizował, czy to jednorazowa wstawka?

Opublikowano

- Wyłączony podpis cyfrowy

niestety nie działa..

3784624Przechwytywanie.JPG

po ręcznym wyłączeniu działa.

Co prawda szczegół ale napisałem w razie wu.

Opublikowano

Ponieważ nikt nie odpowiedział na mój problem z WU - sam poszukałem - zainstalowałem wufuc i WU działa normalnie.

To dla tych, co mogą mieć taki problem jak ja. :)

Opublikowano

znów wróciłem do ósemki przez sterowniki do mojego laptopa.

testuję tą wersję. brakuje Twojego dodatkowego planu zasilania - nazywał się chyba fmod. można go teraz dodać osobno? 

Opublikowano

w "Win 10 PRO 1703 Extreme PW" plan zasilania też posiada więcej opcji między innymi w zarządzaniu procesorem. standardowo na czystym systemie nie ma tych opcji. one są tworzone za pomocą polecenia powercfg? próbowałem nim importować plan właśnie z modyfikacji 10 na czysty system 10 i 8.1 ale brakuje tych dodatkowych opcji. 

tak się składa że prawie cały dzień szukam odpowiedzi w necie i trafiłem na forum gdzie ktoś zrobił program który uaktywnia wszystkie ukryte opcje w profilu zasilania (aktualna wersja na ostatniej stronie):

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Użyj tego programiku : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dzięki :D

EDIT:

Czy jeszcze komuś nie wyświetlają się startujące programy w panelu uruchamianie w menadżerze zadań?

Opublikowano

Owszem Mod genialny. Zainstalowałem najpierw na laptopie, a wczoraj na stacjonarce ze względu na moc jaką daje względem 10 i uproszczeń, sama praca włożona w tę modyfikację to też mistrzostwo świata. Więc na razie dziesiątka idzie w odstawkę wielkie brawa dla autora Pozdro  :) Jedno pytanko ten folder który się znajduje na C: o nazwie Inetpub  jest potrzebny czy zbędny ?

Opublikowano

@ Mr.T - Mógłbyś sprawdzić , czy można rozpakować do końca ( u mnie staje na 85 % - błąd CRC ; trzy razy ściągany obraz ) .

Rozpakowuje się do końca, nie mam żadnych problemów.