moore Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Czy jeszcze komuś nie wyświetlają się startujące programy w panelu uruchamianie w menadżerze zadań? EDIT: Rozwiązanie - trzeba utworzyć folder "Startup" w następujących lokalizacjach: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
damssj2 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 Czy ten system bedzie najlepszym wyborem pod cs go na ssd. Czy jakas wersja 7? Cytuj
Gość Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 Od kiedy będziesz miał różnicę w grze pomiędzy 7 8 i 10 a już w CSGO to nie masz co liczyć Wiedziałem że ludzie składają kompy pod CS'a ale żeby system pod CSa ?. Świat oszalał Cytuj
Gość Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 mam problem chcę zainstalować sterowniki do płyty głównej i wyskakuje mi błąd ten system nie spełnia Jeśli zastanawiacie się nad instalacją Win 8.1 Pro x64 - Private Project (PP) 2k17, ale nie jesteście ... będą zmuszeni uruchomić system z nośnika i przeprowadzić jego czystą instalację. Cytuj
VACek Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 mam problem chcę zainstalować sterowniki do płyty głównej i wyskakuje mi błąd ten system nie spełnia Jeśli zastanawiacie się nad instalacją Win 8.1 Pro x64 - Private Project (PP) 2k17, ale nie jesteście ... będą zmuszeni uruchomić system z nośnika i przeprowadzić jego czystą instalację. Kali mówić po polski ?? Cytuj
Zabencjone Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Panowie jest sposób by wyje... Internet explorer od razu na starcie i windows media player wiem że nie bd działać mtp w telefonie z andkiem ale jest appka pamięci masowej Cytuj
VACek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Panowie jest sposób by wyje... Internet explorer od razu na starcie i windows media player wiem że nie bd działać mtp w telefonie z andkiem ale jest appka pamięci masowej Odznacz sobie i tyle. P.S Wywalenie silnika IE = niestabilność systemu i możliwość wysypania się w każdej chwili Cytuj
Poll300 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Super wydanie bardzo dziękuję i jak widać kolejny raz można zrobić coś super na starszym systemie Cytuj
moore Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Super wydanie bardzo dziękuję i jak widać kolejny raz można zrobić coś super na starszym systemie Nowy nie znaczy lepszy. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach Cytuj
pawdem81 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 czy ten system obsługuje mowę chcę na nim korzystać z Ivona Reader Cytuj
sebio Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 witaqm zainstalowalem i śmiga, tylko [pytanie czy mam uzyc tuning dysku ssd posiadam dysk sshd prosze poradzic pozdrawiaM Cytuj
VACek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 witaqm zainstalowalem i śmiga, tylko [pytanie czy mam uzyc tuning dysku ssd posiadam dysk sshd prosze poradzic pozdrawiaM tak możesz Cytuj
pao Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 Witam. Przesiadłem się z 10 na tą wersję i mam pewien problem (w 10 też od A-Team, tak nie było), otóż mój dysk "przysypia" sobie co jakiś czas; średnio co 5 minut; a gdy się załącza zamraża system, i np. film, który oglądam, na jakieś 2-3 sekundy, trochę to jest drażniące. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś już miał taki problem i czy zna jakieś rozwiązanie. Dysk przeskanowany HDDRegenerator, całą noc leciał i nic nie znalazł. Dysk to WD Blue 500gb (blue nie green, więc nie ma przesadnego trybu oszczędzania energii w firmware), Chciałbym też wiedzieć, gdzie znajdują się klucze rejestru odpowiedzialne za ustawianie wyłączania dysków (te z pierwszego zrzutu ekranu), bo już raz mi się tak przytrafiło, że nie zmiana mocy procesora wcale nie reagowała. Nie mam anty-virusa, ani firewalla, ani zbędnych zamulaczy. Fajny systemik... szybki. Plan zasilania: Usługi (może coś trzeba włączyć, albo wyłączyć?): Dzięki, jakby ktoś się pofatygował. Cytuj
Mr.T Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 a próbowałes wyłączyc wyłaczanie sie dysku w planie zasilania? bo to zdjęcie jest tak male i niewyrazne ze nic nie widzę bo u mnie nie widze tego problemu Cytuj
pao Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Tak, mam ustawione na: nigdy, od samego początku. Ale gdybym wiedział gdzie szukać w rejestrze, to bym miał pewność, że nie wyłączają się poprzez te ustawienia. Mam lapka i żeby pograć musiałem obniżyć do 99% moc procesora, bo wtedy się nie przegrzewa i nie przycina i raz ustawienia działały, a raz nie, gdy sprawdzałem pod HWinfo. Z tych ważniejszych rzeczy, to jeszcze optymalizację dysków też mam wyłączoną. Co do zdjęć, to wstawiałem link bezpośredni z postimage, nie wiem czemu aż tak pomniejszyło. Cytuj
pawdem81 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 na stronie producenta MSI (laptop MSI GL72 6QD) nie mam sterowników do W8 natomiast są do W7 i do W10 czy stery z W10 będą pasować? Cytuj
marcin19883 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Dyski WD tak mają, ze często parkują głowice. Dlatego ja wymieniłem dysk na SSD. Cytuj
VACek Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 na stronie producenta MSI (laptop MSI GL72 6QD) nie mam sterowników do W8 natomiast są do W7 i do W10 czy stery z W10 będą pasować? Teoretycznie tak Cytuj
Proquresiv Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Da się jakoś "naprawić" ten kolor? Cytuj
Mr.T Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 zmiana skórki (theme) jedynie Cytuj
Direct96 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Jak ten system sprawuje się w grach? LOL/ Starcraft 2? Cytuj
VACek Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Jak ten system sprawuje się w grach? LOL/ Starcraft 2? Ja jedynie przetestowałem go w grach typu fifa 13/17/18, gta 5, minecraft, i jestem pod kosmicznym wrażeniem Cytuj
Proquresiv Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Możliwe że przez system procesor nie chce wejść w tryb TURBO? Nic poza systemem nie było zmieniane (bios). Wszystkie sterowniki też zainstalowane. Nie wiem o co chodzi... Cytuj
sebio Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 dzięki za pomoc dot. dysku a jeszcze 1 pytanko czy warto instalowac optymalizator windowsa np odkurzacz czy tez cccleaner , ktory wlasnie program polecacie, czy lepiej wogole nie instalowac, sam system śmiga przepieknie, pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj
VACek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 dzięki za pomoc dot. dysku a jeszcze 1 pytanko czy warto instalowac optymalizator windowsa np odkurzacz czy tez cccleaner , ktory wlasnie program polecacie, czy lepiej wogole nie instalowac, sam system śmiga przepieknie, pozdrawiam i czekam na odpowiedź ja używam, ccleaner, glary utilities i DISM++ Cytuj
Nieobecny Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Możliwe że przez system procesor nie chce wejść w tryb TURBO? Plan zasilania, obciążenie, temperatura, praca na baterii/zasilaczu. Cytuj
linupsiarz Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 może ktoś zrobić wersję x86? potrzebuję na wirtualkę jak nie to trudno [chilp chlip] Cytuj
VACek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 może ktoś zrobić wersję x86? potrzebuję na wirtualkę jak nie to trudno [chilp chlip] Odpal w biosie wirtualizacje i będziesz mógł instalować systemy x64 na np virtualboxie Cytuj
linupsiarz Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 no chyba nie, mój procesor obsługuje tylko x86 [co nie znaczy że chodzi to źle, pisze teraz z win7 na vmware is działa praktycznie tak szybko jak host] edit; no ale ok, jak nie to trudno potestuje win10, bo po prostu 7ka extreme robi sobie jaja z instalacją chrome itp. ale ogólnie chrome działa ;F Cytuj
VACek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 no chyba nie, mój procesor obsługuje tylko x86 a co za cpu masz ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi