Jump to content

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Jakub

Recommended Posts

2 godziny temu, G77 napisał:

a cala telemetria jest wyciepana z tego sys ?

To sa poprawki układane przez Wiktorynka :) Pytaj jego ja je integruje i system jest według mnie bez tych poprawek.  Jak masz wątpliwości są skrypty i mozna sobie poczytać. 

14 godzin temu, Jakub napisał:

To sa poprawki układane przez Wiktorynka :) Pytaj jego ja je integruje i system jest według mnie bez tych poprawek.  Jak masz wątpliwości są skrypty i mozna sobie poczytać. 

wiem ze sa od m4s i inne , stosuje je 

ale skoro piszesz ze je ntegrujesz ino to wiki raczej nie wywala telemetri , no chyba ze sie myle :g:

W dniu 17.02.2018 o 12:19, Jakub napisał:

Uwaga stare linki zostały usunięte celowo. Bo robię nową wersję. Jutro będę robił upload.  Czerwcowa wersja 

Upload jutro z lipca .

Kolejna wersja w grudniu 2020r . Przerwa w robieniu systemów z powodu prywatnych: Założenie rodziny.

Można pisać priv może coś tam zrobię może mi się uda przysiąść.

Oficjalne linki skasowane, linki @DDDD28 niedostępne, na ostatniej stronie obiecujesz obrazy w sierpniu a na pierwszej... w grudniu... :(

W dniu 9.09.2020 o 19:06, jorgusek napisał:

Kolega NiKKA obraz x32 ma super, ale x64 wg. mnie ma wady. Majowy obraz Jakuba jest rewelacyjny, dlatego warto poczekać, ale nikt nie musi jeżeli nie chce.

Dziękuje Bardzo staram się pracować w pełni sił. Mam córkę i rodzinę wiec planowo system wyjdzie to będzie. Niestety jak ma się rodzinę trzeba czekać.

jorgusek likes this

W dniu 16.09.2020 o 20:43, Jakub napisał:

Dziękuje Bardzo staram się pracować w pełni sił. Mam córkę i rodzinę wiec planowo system wyjdzie to będzie. Niestety jak ma się rodzinę trzeba czekać.

Ojcze Jakubie, wiem co to jest przyjście na świat małego dziecka. Jestem ojcem trojga dorosłych już dzieci, oraz dziadkiem trojga wnuków. Proszę zrób ostatnią finalną wersję win8 x64 i win8x32. Jeżeli nie masz czasu to wrzuć te ostatnie wersje jakie masz na serwer google, przecież to nie trwa długo, tyle się naobiecywałeś!!!!

27 minut temu, jorgusek napisał:

Ojcze Jakubie, wiem co to jest przyjście na świat małego dziecka. Jestem ojcem trojga dorosłych już dzieci, oraz dziadkiem trojga wnuków. Proszę zrób ostatnią finalną wersję win8 x64 i win8x32. Jeżeli nie masz czasu to wrzuć te ostatnie wersje jakie masz na serwer google, przecież to nie trwa długo, tyle się naobiecywałeś!!!!

czekam na wikiego robie obecnie.:)

jorgusek likes this

Systemy rewelacja, każdy mieści się na płycie.

Zainstalowałem na 10 letnim wersję x32, opłaciło się czekać. System dopracowany perfekcyjnie, instalacja i praca idealna. Jakubie super podziękowanie.

Wersję x64 będę instalował w poniedziałek na 12 letnim komputerze stacjonarnym.

23 godziny temu, jorgusek napisał:

Systemy rewelacja, każdy mieści się na płycie.

Zainstalowałem na 10 letnim wersję x32, opłaciło się czekać. System dopracowany perfekcyjnie, instalacja i praca idealna. Jakubie super podziękowanie.

Wersję x64 będę instalował w poniedziałek na 12 letnim komputerze stacjonarnym.

Dziękuje za zrozumienie :) 

Zainstalowałem dzisiaj na moim 10 letnim laptopie "Celeron® Dual-Core CPU T3500 @ 2.1GHz  PAMIĘĆ: 4GB" wersję  x64. Instalacja przebiegła szybko i bezproblemowo. Ta wersja również dopracowana jest idealnie, System pracuje idealnie, nie mam żadnych uwag, PODZIĘKOWANIE.

Jakubie proponuję te obie wersje potraktować jako FINAŁ. Szkoda Twojego czasu, lepiej go poświęć swojej córeczce i żonie. Jeżeli ktoś będzie chciał mieć nowe aktualizacje to wykaz jest u "wiktorynka" i można samemu sobie aktualizować System. Jeżeli mógłbym Cię prosić to zrób jeszcze tylko Windowsa7.

13 godzin temu, agentix napisał:

Jak mam rozumieć zapis "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -  w trakcie prac" ? Czy to znaczy, że ta wersja jest jeszcze niesprawdzona?

Obecnie jest tylko wersja 8.9.20. Wersji niesprawdzonej nie ma. kliknij na link do pobrania to zobaczysz co się wyświetli.

jarexpol likes this

Nie działają wbudowane aplikacje takie jak pogoda. System płacze, żeby włączyć kontrolę konta użytkownika. Domyślnie jest ona wyłączona, trzeba więc ją włączyć, wyłączyć i zrestartować system.

System czysty i szybki, aczkolwiek dla mnie aero tweaker i start is back zbędne (używam prostszego start8).

Swoją drogą któraś z najnowszych aktualizacji psuje działanie wufuc i czasem wyskakuje komunikat o nieobsługiwanym sprzęcie, ale nie przy każdym starcie. To samo dzieje się na moim innym komputerze który ma system stawiany dawno, ale aktualizowany na bieżąco, po aktualizacjach bodajże w październiku, więc nie jest to wina tej wstawki, tylko microsoftu.

W dniu 15.11.2020 o 16:45, agentix napisał:

Nie działają wbudowane aplikacje takie jak pogoda. System płacze, żeby włączyć kontrolę konta użytkownika. Domyślnie jest ona wyłączona, trzeba więc ją włączyć, wyłączyć i zrestartować system.

System czysty i szybki, aczkolwiek dla mnie aero tweaker i start is back zbędne (używam prostszego start8).

Swoją drogą któraś z najnowszych aktualizacji psuje działanie wufuc i czasem wyskakuje komunikat o nieobsługiwanym sprzęcie, ale nie przy każdym starcie. To samo dzieje się na moim innym komputerze który ma system stawiany dawno, ale aktualizowany na bieżąco, po aktualizacjach bodajże w październiku, więc nie jest to wina tej wstawki, tylko microsoftu.

Możesz zawsze usunąć ręcznie start is back. , to samo kontrole konta użytkownika. Dla tego w moich nowych modach po wielu komentarzach itp nie będzie start is back , itp. Sami sobie zainstalujecie co chcecie.  :)  Sa poradniki możecie na virtualbox zrobić system dla siebie. Niestety wszystko trzeba zrobić od zera. Czyli integra akutalizacji , instalacja na virtualce,  Tryb Shitf + CTRL + F3 , przebudowa . Potem dism+++ obraz. :D  4 godziny zabawy około. :D Sory ale mam dość wysłuchiwania komentarzy że cos nie działa. g***o burze robicie. Nie sprawdzacie sum Kontrolnych iso..  Nie czytacie opisu. . Potem jest płacz

jorgusek likes this