jkaw Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Witam. Panowie jak zlikwidować logo. Mimo aktywacji nie znika. I jeszcze ta uwaga . Pomóżcie. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 W dniu 10.05.2021 o 16:24, Jakub napisał: Spoko. Nazwałeś system win ultimate tylko przypomne Ci kolego że w sprzedaży masz wersje Core i Pro dla 8.1/8. W 10 masz Home i Pro i inne. Ultimate kojarze z windowsa 7. Co do linuxa 3/4 lata temu siedziałem na : kubuntu, fedora, Linux jest fajny ale trzeba dużo komend znać itp. 1). Nie ja tak nazwałem system i trzeba umieć go samodzielnie spolszczyć , gdyż występuje tylko w j.angielskim i dlatego NIE jest w POLSCE sprzedawany. 2). To jeszcze mało kojarzysz - robiąc przy tym "byki ortograficzne". Linux wcale NIE-wymaga znajomości wielu poleceń, lecz uwagi i zdrowego rozsądku... . 3). Popraw lepiej - Swoją ortografię... Godzinę temu, jkaw napisał: Panowie jak zlikwidować logo. Mimo aktywacji nie znika. I jeszcze ta uwaga . Pomóżcie. Pozdrawiam Ustaw prawidłowo > SecureBoot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Może coś podpowiesz jak to zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 1 godzinę temu, jkaw napisał: Może coś podpowiesz jak to zrobić? może to pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 57 minut temu, pawelek1980 napisał: może to pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki. Poradziłem, włączyłem funkcję w BIOS-ie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted June 16, 2021 Report Share Posted June 16, 2021 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted June 16, 2021 Author Report Share Posted June 16, 2021 18 minut temu, Bronson napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jednak nie są aktywne. Dla tego nie będę aktywował skryptami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted June 16, 2021 Report Share Posted June 16, 2021 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT500s Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 @JakubTy zawsze coś spitolisz jadę komendami od lat i żadnych problemów nie ma. Robisz jakieś kombinacje alpejskie to masz... 10 godzin temu, Bronson napisał: Jednak nie taki pikuś, instalowałem dwa razy system z 13.04.21r i nie mogę aktywować "NetFramework 3.5", w wersji 08.12.20r nie było takiego problemu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A jednak pikuś tylko podstawowej wiedzy brakuje. Otóż w systemie nie ma plików instalacyjnych i prosi o podanie źródła, które jest np na oryginalnym ISO. a z tymi aktualizacjami to śmiech na sali więc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT500s Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 Na mojej nigdy nie miałem problemu i nikt nigdy mi tego nie zgłaszał MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted June 19, 2021 Author Report Share Posted June 19, 2021 Systemy robione na szybko potestuje sobie kiedy indziej. Na czas robienia nowych ręcznie zapodam i zainstaluje directx web installer. Mam rodzinę więc sami rozumiecie. jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted June 19, 2021 Report Share Posted June 19, 2021 ? Jakub and mici55 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 W dniu 17.02.2018 o 12:19, Jakub napisał: Witam Ciebie w moim dziale : Windows 8.1 with update 3 Tutaj znajdziesz oryginalny system od MS, który zawiera: 32 & 64 bitowe wersje w języku polskim w dwóch wariantach: Pro i Core. Zintegrowane aktualizacje na dzień : 9.11.21 Zmienioną datę obrazy na dzień: 9.11.21 Uaktywniony Pakiet NetFramework 35 Zainstalowany Direct Web installer Uaktywniony Direct Play Zintegrowany StarISBack w wersji Zainstalowany Winaerotweaker Skompresowany plik install.wim do install.esd System przechodzi aktywację oryginalnym kluczem zakupionym w sklepie. Jest to system bez aktywacji System nie ma usuniętych żadnych oryginalnych rzeczy. Nie jest to kastrat. Serwer Mega.nz 32 bit - 64 bit - NIE PAJACUJ !!!, PODAJ aktualne LINKI lub USUŃ TEMAT ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okienek7 Posted December 26, 2021 Report Share Posted December 26, 2021 W dniu 23.12.2021 o 03:41, jnm napisał: NIE PAJACUJ !!!, PODAJ aktualne LINKI lub USUŃ TEMAT ! Do tej pory nie dodał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted December 31, 2021 Author Report Share Posted December 31, 2021 W dniu 27.12.2021 o 00:02, okienek7 napisał: Do tej pory nie dodał Linki pojawia się w dniu dzisiejszym . Małe problemy z routerem i siecią Vectra Toruń. Wieczorem będę wrzucał linki coś koło 20:00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 1, 2022 Author Report Share Posted January 1, 2022 Aktualizacja Grudzień 2021 upiety Jerzy68 and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 W dniu 1.01.2022 o 22:06, Jakub napisał: Aktualizacja Grudzień 2021 upiety Bardzo dobre Systemy, tak jak zawsze, solidna Firma. Dziękuję i polecam. Jakub likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 Wg mnie lepsza była by wersja z install.esd zamiast install.wim mogę zrobić wersje tej modyfikacji z install.esd żeby ważyła mniej i wrzucić. Jakub dzięki za dostarczenie aktualnej wersji Windows 8.1 ;} W dniu 1.01.2022 o 22:06, Jakub napisał: Aktualizacja Grudzień 2021 upiety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Stworzyłem wersję install.esd tej modyfikacji {Windows 8.1 x32} i oto link do pobrania. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 7, 2022 Author Report Share Posted January 7, 2022 23 minuty temu, hip3r napisał: Stworzyłem wersję install.esd tej modyfikacji {Windows 8.1 x32} i oto link do pobrania. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki serdeczne już podlinkowywuje Jerzy68 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Stworzyłem także wersję install.esd tej modyfikacji w wersji x64 oto link do pobrania. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastor Posted January 8, 2022 Report Share Posted January 8, 2022 delall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastor Posted January 8, 2022 Report Share Posted January 8, 2022 delall JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2022 Report Share Posted January 8, 2022 8 godzin temu, rastor napisał: Przydała by się suma kontrolna do tego iso, na mega.nz często występują błędy mimo iż plik niby poprawnie się pobrał. Najlepiej pakować w rar lub zip wtedy nie potrzeba podania sumy a i tak wiadomo że jest pobrane bez błędnie bo inaczej by się nie dało wypakować . Jak się sprawdza sumę kontrolną? 8 godzin temu, rastor napisał: Przydała by się suma kontrolna do tego iso, na mega.nz często występują błędy mimo iż plik niby poprawnie się pobrał. Najlepiej pakować w rar lub zip wtedy nie potrzeba podania sumy a i tak wiadomo że jest pobrane bez błędnie bo inaczej by się nie dało wypakować . Masz rację że jak były by błędy sumy to wypakowanie przynajmniej Winrarem zakończyło by się błędami. Nie wiedziałem że na mega.nz występują takie błędy, wiesz może czy takie błędy występują też na dysku Google? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 8, 2022 Author Report Share Posted January 8, 2022 Godzinę temu, hip3r napisał: Jak się sprawdza sumę kontrolną? Masz rację że jak były by błędy sumy to wypakowanie przynajmniej Winrarem zakończyło by się błędami. Nie wiedziałem że na mega.nz występują takie błędy, wiesz może czy takie błędy występują też na dysku Google? spokojnie jak coś będzie nie tak wrzucę upload mam teraz nowszy sprzęcik wiec lada moment będa nowe JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastor Posted January 9, 2022 Report Share Posted January 9, 2022 delall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 9, 2022 Author Report Share Posted January 9, 2022 Spokojnie ja używam hash shek shell extensions do sum kontrolnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 W dniu 7.01.2022 o 11:55, Jakub napisał: Dzięki serdeczne już podlinkowywuje Podziękowanie dla kolegi za obie wersje, może znajdzie czas na Windowsa 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts