Jump to content

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Jakub

Recommended Posts

Teraz, Jerzy68 napisał:

Wiem o tym, że jest, ściągnąłem i obie wersje instalowałem, są super. Chodzi mi o kolegę od przerabiania na ESD, szczególnie wersję x64 chciałbym sobie nagrać na płytę DVD.

siodemki na ESD się nie przerabia bo trzeba instalator od 10 a to dużo roboty. I nie opłaca się.

W dniu 11.01.2022 o 17:43, Jerzy68 napisał:

Ja się na tym nie znam, przepraszam za zamieszanie i jeszcze raz dziękuję za oba Systemy są rewelacyjne. Pozdrawiam.

Już [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stworzył Windows 7 oparty na install.esd ale jest wersja która zawiera zarówno instalalor 32 i 64 bitowy, masz tu link do pobrania, jak znajdę czas to przerobię to na osobną wersję 32 i 64 bitową.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

9 godzin temu, hip3r napisał:

Już [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stworzył Windows 7 oparty na install.esd ale jest wersja która zawiera zarówno instalalor 32 i 64 bitowy, masz tu link do pobrania, jak znajdę czas to przerobię to na osobną wersję 32 i 64 bitową.

Nie zaprzeczam, nie warto nic przerabiać, są obie wersje z listopada. System o którym piszesz jest  na nowszy sprzęt, ale starsze nie za bardzo dają sobie z nim rade.

5 godzin temu, Jerzy68 napisał:

Nie zaprzeczam, nie warto nic przerabiać, są obie wersje z listopada. System o którym piszesz jest  na nowszy sprzęt, ale starsze nie za bardzo dają sobie z nim rade.

Na starszych komputerach też nie powinno być problemów, jedynie mogą być z długim ładowaniem instalatora na LGA 775. 

W dniu 11.01.2022 o 17:40, Jerzy68 napisał:

Wiem o tym, że jest, ściągnąłem i obie wersje instalowałem, są super. Chodzi mi o kolegę od przerabiania na ESD, szczególnie wersję x64 chciałbym sobie nagrać na płytę DVD.

Już powstała taka wersja, stworzył ją forumowicz NiKKA.

2 godziny temu, GT500s napisał:

Zgadza się, natomiast "Clean Update" nie ma badziewia z Update 1 i Update 3 :E oraz apek, które są bezużyteczne wraz z powiązaniami, a tego to chyba nawet Jakub nie zrobił :P

Zaciekawiłeś mnie swoim projektem, pobiorę i sprawdzę jak działa :).

14 godzin temu, bravo22 napisał:

Witam mam problem z paczką 64 bit pobierana wielokrotnie przez firefox oraz chrome i zawsze suma kontrolna się nie zgadza ,a wersja 32bit wszytko ok .

winrar najnowszy . Proszę o pomoc Dziękuje

Teraz rozpakowałem plik *.rar i suma kontrolna OK.

2 godziny temu, Jerzy68 napisał:

pobierasz winrar najnowsza wersje trial 64 bit lub 32 bit. Wypakowujesz. Pobierasz program z linku instalujesz.  I klikasz na md5 nie prze żande inne programy bo będzie błąd.

17 minut temu, nordof1 napisał:

Coś jest skopane i tyle. 

Przynajmniej wersja 64bit, pobierana przez chrome. 

Witam pobieram już na innym kompie przez firefox i chrome i mam win rar 6.10 prog do sum md5 z linka z który podany jest na początku tego posta i nadal sumy się nie zgadzają

a z wersja 32bit problemów nie ma

11 godzin temu, Jerzy68 napisał:

Może to głupie pytanie ale dlaczego napisałeś że sprawdziłeś archiwum i jest ok ale pokazujesz że sprawdzałeś plik który posiada nazwę w7x64PL_11.3.22iso a ja mówię o w81x64_10.02.22.iso ?

Pierwszy raz spotykam się z obrazem systemu wraz z dedykowanym programem do sprawdzenia jego sum kontrolnych. A co ... inne programy beeee?

Używam HashTab-a i winrar 6.11 - wersja 64 md5 jest niezgodna.

- wersja 32 md5 jest zgodna.

11 godzin temu, Scenic11 napisał:

Ktoś może wrzucić na dysk google wersje z pierwszej strony 64bit?  Mega  pobrało 1/2  i sie zacieło  A teraz mam monit o zakup premium.

Wstrzymajcie się nie długo wersja kwietniowa. Po świętach. dwa serwery

Hip3r and Jerzy68 like this