Jakub Posted January 11, 2022 Author Report Share Posted January 11, 2022 1 godzinę temu, Jerzy68 napisał: Podziękowanie dla kolegi za obie wersje, może znajdzie czas na Windowsa 7 Przecież jest 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 9 minut temu, Jakub napisał: Przecież jest 7 Wiem o tym, że jest, ściągnąłem i obie wersje instalowałem, są super. Chodzi mi o kolegę od przerabiania na ESD, szczególnie wersję x64 chciałbym sobie nagrać na płytę DVD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 11, 2022 Author Report Share Posted January 11, 2022 Teraz, Jerzy68 napisał: Wiem o tym, że jest, ściągnąłem i obie wersje instalowałem, są super. Chodzi mi o kolegę od przerabiania na ESD, szczególnie wersję x64 chciałbym sobie nagrać na płytę DVD. siodemki na ESD się nie przerabia bo trzeba instalator od 10 a to dużo roboty. I nie opłaca się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Teraz, Jakub napisał: siodemki na ESD się nie przerabia bo trzeba instalator od 10 a to dużo roboty. I nie opłaca się. Ja się na tym nie znam, przepraszam za zamieszanie i jeszcze raz dziękuję za oba Systemy są rewelacyjne. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 W dniu 11.01.2022 o 17:43, Jerzy68 napisał: Ja się na tym nie znam, przepraszam za zamieszanie i jeszcze raz dziękuję za oba Systemy są rewelacyjne. Pozdrawiam. Już [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stworzył Windows 7 oparty na install.esd ale jest wersja która zawiera zarówno instalalor 32 i 64 bitowy, masz tu link do pobrania, jak znajdę czas to przerobię to na osobną wersję 32 i 64 bitową. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 9 godzin temu, hip3r napisał: Już [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stworzył Windows 7 oparty na install.esd ale jest wersja która zawiera zarówno instalalor 32 i 64 bitowy, masz tu link do pobrania, jak znajdę czas to przerobię to na osobną wersję 32 i 64 bitową. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie zaprzeczam, nie warto nic przerabiać, są obie wersje z listopada. System o którym piszesz jest na nowszy sprzęt, ale starsze nie za bardzo dają sobie z nim rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 5 godzin temu, Jerzy68 napisał: Nie zaprzeczam, nie warto nic przerabiać, są obie wersje z listopada. System o którym piszesz jest na nowszy sprzęt, ale starsze nie za bardzo dają sobie z nim rade. Na starszych komputerach też nie powinno być problemów, jedynie mogą być z długim ładowaniem instalatora na LGA 775. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 13, 2022 Author Report Share Posted January 13, 2022 2 godziny temu, Bronson napisał: Jakub nie pomogło, w tej wersji 14.12.21r też się nie da uaktywnić NetFramework 3.5, identyczny błąd jak w poprzedniej z 13.04.21r. bo juz wiem w czym tkwi problem . Rozwiazanie : crypt likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 W dniu 11.01.2022 o 17:40, Jerzy68 napisał: Wiem o tym, że jest, ściągnąłem i obie wersje instalowałem, są super. Chodzi mi o kolegę od przerabiania na ESD, szczególnie wersję x64 chciałbym sobie nagrać na płytę DVD. Już powstała taka wersja, stworzył ją forumowicz NiKKA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 14, 2022 Author Report Share Posted January 14, 2022 No i się wyjaśniło MS coś popsuł jak zawsze w łatach. I Teraz badz mądry czemu nie działa. Masakra. odsyłam do tematu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 19, 2022 Author Report Share Posted January 19, 2022 14 godzin temu, hip3r napisał: Połączyłem wersję ESD x64 i ESD x32 w jedno ISO (Instalator Windows 10). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rylko pytanie po co skoro za chwile będa nowe:) ale spoko Jerzy68 and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 W dniu 19.01.2022 o 10:12, Jakub napisał: Rylko pytanie po co skoro za chwile będa nowe:) ale spoko Póki co jeszcze nie ma nowszej wersji , stworzyłem tą wersję dla siebie i udostępniłem żeby inni mogli też skorzystać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT500s Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 @Jakub no właśnie obijasz się Mój z styczniowymi łatami od 12 stycznia jest dostępny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 13 godzin temu, GT500s napisał: @Jakub no właśnie obijasz się Mój z styczniowymi łatami od 12 stycznia jest dostępny Nawet Nikka.Labs już stworzył wersję z poprawkami na styczeń :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT500s Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 7 minut temu, hip3r napisał: Nawet Nikka.Labs już stworzył wersję z poprawkami na styczeń :). Zgadza się, natomiast "Clean Update" nie ma badziewia z Update 1 i Update 3 oraz apek, które są bezużyteczne wraz z powiązaniami, a tego to chyba nawet Jakub nie zrobił VACek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 2 godziny temu, GT500s napisał: Zgadza się, natomiast "Clean Update" nie ma badziewia z Update 1 i Update 3 oraz apek, które są bezużyteczne wraz z powiązaniami, a tego to chyba nawet Jakub nie zrobił Zaciekawiłeś mnie swoim projektem, pobiorę i sprawdzę jak działa :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 22, 2022 Author Report Share Posted January 22, 2022 Jakbyście czasu nie mieli na pierdoły to też byście nie robili tylko podstawową wersje. Jerzy68 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted March 2, 2022 Report Share Posted March 2, 2022 Będą jeszcze aktualizacje tej modyfikacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted March 3, 2022 Author Report Share Posted March 3, 2022 Tak . Robione są obrazy Hip3r likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted March 13, 2022 Author Report Share Posted March 13, 2022 Upięta wersja z marca 2022 Pozdrawiam Jerzy68, Hip3r and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo22 Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Witam mam problem z paczką 64 bit pobierana wielokrotnie przez firefox oraz chrome i zawsze suma kontrolna się nie zgadza ,a wersja 32bit wszytko ok . winrar najnowszy . Proszę o pomoc Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 14 godzin temu, bravo22 napisał: Witam mam problem z paczką 64 bit pobierana wielokrotnie przez firefox oraz chrome i zawsze suma kontrolna się nie zgadza ,a wersja 32bit wszytko ok . winrar najnowszy . Proszę o pomoc Dziękuje Teraz rozpakowałem plik *.rar i suma kontrolna OK. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted April 14, 2022 Author Report Share Posted April 14, 2022 2 godziny temu, Jerzy68 napisał: Teraz rozpakowałem plik *.rar i suma kontrolna OK. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pobierasz winrar najnowsza wersje trial 64 bit lub 32 bit. Wypakowujesz. Pobierasz program z linku instalujesz. I klikasz na md5 nie prze żande inne programy bo będzie błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nordof1 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Coś jest skopane i tyle. Przynajmniej wersja 64bit, pobierana przez chrome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo22 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 17 minut temu, nordof1 napisał: Coś jest skopane i tyle. Przynajmniej wersja 64bit, pobierana przez chrome. Witam pobieram już na innym kompie przez firefox i chrome i mam win rar 6.10 prog do sum md5 z linka z który podany jest na początku tego posta i nadal sumy się nie zgadzają a z wersja 32bit problemów nie ma 11 godzin temu, Jerzy68 napisał: Teraz rozpakowałem plik *.rar i suma kontrolna OK. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może to głupie pytanie ale dlaczego napisałeś że sprawdziłeś archiwum i jest ok ale pokazujesz że sprawdzałeś plik który posiada nazwę w7x64PL_11.3.22iso a ja mówię o w81x64_10.02.22.iso ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Pierwszy raz spotykam się z obrazem systemu wraz z dedykowanym programem do sprawdzenia jego sum kontrolnych. A co ... inne programy beeee? Używam HashTab-a i winrar 6.11 - wersja 64 md5 jest niezgodna. - wersja 32 md5 jest zgodna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scenic11 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Ktoś może wrzucić na dysk google wersje z pierwszej strony 64bit? Mega pobrało 1/2 i sie zacieło A teraz mam monit o zakup premium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted April 15, 2022 Author Report Share Posted April 15, 2022 11 godzin temu, Scenic11 napisał: Ktoś może wrzucić na dysk google wersje z pierwszej strony 64bit? Mega pobrało 1/2 i sie zacieło A teraz mam monit o zakup premium. Wstrzymajcie się nie długo wersja kwietniowa. Po świętach. dwa serwery Hip3r and Jerzy68 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scenic11 Posted April 17, 2022 Report Share Posted April 17, 2022 OK już pobrałem Wystarczy odczekać 3-4h i pobiera się dalej za darmo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 W dniu 15.04.2022 o 11:50, Jakub napisał: Wstrzymajcie się nie długo wersja kwietniowa. Po świętach. dwa serwery Jak idzie tworzenie wersji kwietniowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts