agentix Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 W sobotę będę instalować system, byłbym przeszczęśliwy gdyby do tego czasu pojawiła się już nowa wersja :D Albo jakakolwiek, choćby stara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted April 29, 2021 Author Report Share Posted April 29, 2021 W dniu 28.04.2021 o 10:41, Bronson napisał: Wszystko by było dobrze gdybyś nie usuwał obrazów, usuwając obrazy bardzo szybko Twój temat jest a tak jakby go nie było bo niema żadnego systemu do pobrania i testowania-użytkowania. Ja mam darmowy hosting googla i mega. Na mega jest ograniczony bo do 5 GB jest limit. Wiec potem jest cisk i burza że nie działa. Nie chcę na jakieś ruskie serwery wrzucać. Kiedyś mniej ważyły obrazy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek1993 Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 59 minut temu, Jakub napisał: Ja mam darmowy hosting googla i mega. Na mega jest ograniczony bo do 5 GB jest limit. Wiec potem jest cisk i burza że nie działa. Nie chcę na jakieś ruskie serwery wrzucać. Kiedyś mniej ważyły obrazy. Co do mega to po pobraniu 5 GB jest limit ip. Nie ważne jaka przeglądarka itp,blokuje ci pobieranie nawet z innego konta mega : D Sprawdzałem ostatnio u siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted April 29, 2021 Author Report Share Posted April 29, 2021 3 minuty temu, ziomek1993 napisał: Co do mega to po pobraniu 5 GB jest limit ip. Nie ważne jaka przeglądarka itp,blokuje ci pobieranie nawet z innego konta mega : D Sprawdzałem ostatnio u siebie sprawdzałeś programem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek1993 Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 6 godzin temu, Jakub napisał: sprawdzałeś programem? Pewnie że tak,i nic nie pomagało to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 2 godziny temu, ziomek1993 napisał: Pewnie że tak,i nic nie pomagało to Trzeba się zarejestrować, w jeden dzień ściągnąć 5Gb i na drugi dzień dokończyć ściąganie. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 W dniu 28.04.2021 o 10:41, Bronson napisał: Wszystko by było dobrze gdybyś nie usuwał obrazów, usuwając obrazy bardzo szybko Twój temat jest a tak jakby go nie było bo niema żadnego systemu do pobrania i testowania-użytkowania. TRAFNA UWAGA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted April 30, 2021 Author Report Share Posted April 30, 2021 12 godzin temu, jnm napisał: TRAFNA UWAGA Usuwam w celu oszczędności miejsca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 W dniu 24.04.2021 o 15:23, Jakub napisał: Tak w trakcie pracy. Koniec kwietnia czekać. No i kwiecień się skończył, i dalej nic. No to może koniec maja. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzupelniacz Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 I koleś znów pokazał Wam środkowy palec . A może się upina ?. Wpominałem wczesniej, macie wybór w postaci obrazów kolegi nikka. Sprawdzone, przetstowane obrazy win 7 i win 8.1 na wielu kompach i zero problemów, co najwazniejsze , to obrazy są cały czas dostępne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 1, 2021 Author Report Share Posted May 1, 2021 2 godziny temu, uzupelniacz napisał: I koleś znów pokazał Wam środkowy palec . A może się upina ?. Wpominałem wczesniej, macie wybór w postaci obrazów kolegi nikka. Sprawdzone, przetstowane obrazy win 7 i win 8.1 na wielu kompach i zero problemów, co najwazniejsze , to obrazy są cały czas dostępne. Uzupełniacz nie wystawiam środkowego Palca wiec zamnij gęmbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzupelniacz Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 Godzinę temu, Jakub napisał: Uzupełniacz nie wystawiam środkowego Palca wiec zamnij gęmbe. Co prawda zabolała?. Nie obecuj jak nie możesz dotrzymać terminu. Poprostu się ogarnij i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 1, 2021 Author Report Share Posted May 1, 2021 2 godziny temu, Bronson napisał: Jeżeli nie masz miejsca na google, mega i innych nie chcesz czyli to znaczy że w praktyce zamykasz temat, czy tak? Nie zamykam tematu. Wrzuce na inny serwer. Poprawki wychodzą zawsze drugi tydzień i ostatni w miesiącu, wiec nowe na początku wrzucam. Ja nie pobieram z WU..... Po za tym pisałem wcześniej mam rodzinę widać wiele osób tego nie rozumie jak uzupełniacz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzupelniacz Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 Ja to rozumiem , TYLKO TY nie rozumiesz jednego , a mianowicie nie obiecuj jak nie mozesz dotrzymac terminu. Po co piszesz bzdury typu ,że obraz 32 bit jest w trakcie "upinania" skoro nie jest. A następnie kasujesz werje 64bit?. To jest nonsens i tyle. Mi to powiewa i le wypuścisz obrazów i kiedy. Ja z nich nie korzystam. I tyle w temacie. Koniec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 2, 2021 Author Report Share Posted May 2, 2021 14 godzin temu, uzupelniacz napisał: Ja to rozumiem , TYLKO TY nie rozumiesz jednego , a mianowicie nie obiecuj jak nie mozesz dotrzymac terminu. Po co piszesz bzdury typu ,że obraz 32 bit jest w trakcie "upinania" skoro nie jest. A następnie kasujesz werje 64bit?. To jest nonsens i tyle. Mi to powiewa i le wypuścisz obrazów i kiedy. Ja z nich nie korzystam. I tyle w temacie. Koniec. Skoro jest w trakice upinania to znaczy że upinam. Trzeba czekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 Ile tygodni. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 3, 2021 Author Report Share Posted May 3, 2021 Godzinę temu, jorgusek napisał: Ile tygodni. Dziś będzie upload robię iso>kompresję>Upload czekać Cierpliwie. jarexpol and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Podziękowanie. Pobrałem, teraz instalacja i ocena. 2 minuty temu, jorgusek napisał: Podziękowanie. Pobrałem, teraz instalacja i ocena. Cierpliwie czekam na obiecanego Windowsa 7. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 Zainstalowałem na 11 laptopie wersję Windowsa 8.1 x32. Instalacja bez najmniejszych problemów 25 minut. Po zainstalowaniu czysty System zajmuje 11 Gb. Przeskanowałem programem "Loaris Trojan Remover" 0 trojanów i wirusów, każdy System po modyfikacjach ma sporo trojanów, System Windows 8.1 z kwietnia moderatora NiKKA miał 1 trojana. System pracuje idealnie, Jakubie wielkie podziękowanie za super dzieło, oby Windows 7 był taki sam. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 3 godziny temu, jorgusek napisał: Zainstalowałem na 11 letnim laptopie wersję Windowsa 8.1 x32. Instalacja bez najmniejszych problemów 25 minut. Po zainstalowaniu czysty System zajmuje 11 Gb. Przeskanowałem programem "Loaris Trojan Remover" 0 trojanów i wirusów, każdy System po modyfikacjach ma sporo trojanów, System Windows 8.1 z kwietnia moderatora NiKKA miał 1 trojana. System pracuje idealnie, Jakubie wielkie podziękowanie za super dzieło, oby Windows 7 był taki sam. Jakub likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 6, 2021 Author Report Share Posted May 6, 2021 W dniu 5.05.2021 o 17:43, jorgusek napisał: Czyli widać kto robi system. Ktoś odpowiedzialny Uzupełniacz pobieraj dalej od nikkiego:D jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted May 7, 2021 Report Share Posted May 7, 2021 15 godzin temu, Jakub napisał: Czyli widać kto robi system. Ktoś odpowiedzialny Gwoli ścisłości > NIE TY JESTEŚ AUTOREM SYSTEMU ... Jedynie go uzupełniasz o łatki aktualizacyjne ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted May 7, 2021 Report Share Posted May 7, 2021 3 minuty temu, jnm napisał: Gwoli ścisłości > NIE TY JESTEŚ AUTOREM SYSTEMU ... Jedynie go uzupełniasz o łatki aktualizacyjne ... To spróbuj zrobić takie same, a nie marudź. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted May 7, 2021 Report Share Posted May 7, 2021 1 minutę temu, jorgusek napisał: To spróbuj zrobić takie same, a nie marudź. Stwierdzam tylko fakt, gdyż nawet łatki > NIE SĄ TWOJE NIE marudzę. Korzystam ze SWOJEGO 'W 8.1 Ultimate' Natomiast wolę używać 'LINUX KELLY' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 8, 2021 Author Report Share Posted May 8, 2021 20 godzin temu, jnm napisał: Stwierdzam tylko fakt, gdyż nawet łatki > NIE SĄ TWOJE NIE marudzę. Korzystam ze SWOJEGO 'W 8.1 Ultimate' Natomiast wolę używać 'LINUX KELLY' nie ma czegoś takiego jak winultimate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted May 9, 2021 Report Share Posted May 9, 2021 W dniu 7.05.2021 o 10:36, jnm napisał: Korzystam ze SWOJEGO 'W 8.1 Ultimate' W dniu 8.05.2021 o 06:41, Jakub napisał: nie ma czegoś takiego jak winultimate Windows 8.1 Ultimate Edition (x64) Patches [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] EDIT; P.S. > @ - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Masz o Sobie zbyt wielkie wyobrażenie. Jeszcze wiele nauki przed Tobą... chociażby wszechobecnego LINUX'a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 10, 2021 Author Report Share Posted May 10, 2021 W dniu 9.05.2021 o 11:29, jnm napisał: Windows 8.1 Ultimate Edition (x64) Patches [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] EDIT; P.S. > @ - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Masz o Sobie zbyt wielkie wyobrażenie. Jeszcze wiele nauki przed Tobą... chociażby wszechobecnego LINUX'a Spoko. Nazwałeś system win ultimate tylko przypomne Ci kolego że w sprzedaży masz wersje Core i Pro dla 8.1/8. W 10 masz Home i Pro i inne. Ultimate kojarze z windowsa 7. Co do linuxa 3/4 lata temu siedziałem na : kubuntu, fedora, Linux jest fajny ale trzeba dużo komend znać itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts