Jump to content

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Jakub

Recommended Posts

W dniu 28.04.2021 o 10:41, Bronson napisał:

Wszystko by było dobrze gdybyś nie usuwał obrazów, usuwając obrazy bardzo szybko Twój temat jest a tak jakby go nie było bo niema żadnego systemu do pobrania i testowania-użytkowania.

Ja mam darmowy hosting googla i mega. Na mega jest ograniczony  bo do 5 GB jest limit. Wiec potem jest cisk i burza że nie działa.

Nie chcę na jakieś ruskie serwery wrzucać.

Kiedyś mniej ważyły obrazy.

59 minut temu, Jakub napisał:

Ja mam darmowy hosting googla i mega. Na mega jest ograniczony  bo do 5 GB jest limit. Wiec potem jest cisk i burza że nie działa.

Nie chcę na jakieś ruskie serwery wrzucać.

Kiedyś mniej ważyły obrazy.

Co do mega to po pobraniu 5 GB jest limit ip. Nie ważne jaka przeglądarka itp,blokuje ci pobieranie nawet z innego konta mega : D Sprawdzałem ostatnio u siebie

3 minuty temu, ziomek1993 napisał:

Co do mega to po pobraniu 5 GB jest limit ip. Nie ważne jaka przeglądarka itp,blokuje ci pobieranie nawet z innego konta mega : D Sprawdzałem ostatnio u siebie

sprawdzałeś programem?

W dniu 28.04.2021 o 10:41, Bronson napisał:

Wszystko by było dobrze gdybyś nie usuwał obrazów, usuwając obrazy bardzo szybko Twój temat jest a tak jakby go nie było bo niema żadnego systemu do pobrania i testowania-użytkowania.

TRAFNA UWAGA   :thumbsup::clap3:

I koleś znów pokazał Wam środkowy palec :asd:. A może się upina ?:D.

Wpominałem wczesniej, macie wybór w postaci obrazów kolegi nikka. Sprawdzone, przetstowane obrazy win 7 i win 8.1 na wielu kompach i zero problemów, co najwazniejsze , to obrazy są cały czas dostępne. 

2 godziny temu, uzupelniacz napisał:

I koleś znów pokazał Wam środkowy palec :asd:. A może się upina ?:D.

Wpominałem wczesniej, macie wybór w postaci obrazów kolegi nikka. Sprawdzone, przetstowane obrazy win 7 i win 8.1 na wielu kompach i zero problemów, co najwazniejsze , to obrazy są cały czas dostępne. 

Uzupełniacz nie wystawiam środkowego Palca wiec zamnij gęmbe.

2 godziny temu, Bronson napisał:

Jeżeli nie masz miejsca na google, mega i innych nie chcesz czyli to znaczy że w praktyce zamykasz temat, czy tak?

Nie zamykam tematu. Wrzuce na inny serwer. Poprawki wychodzą zawsze drugi tydzień i ostatni w miesiącu, wiec nowe na początku wrzucam. Ja nie pobieram z WU.....

Po za tym pisałem wcześniej mam rodzinę widać wiele osób tego nie rozumie jak uzupełniacz. 

Ja to rozumiem , TYLKO  TY nie rozumiesz jednego , a mianowicie  nie obiecuj jak nie mozesz dotrzymac terminu.

Po co piszesz bzdury typu ,że obraz 32 bit jest w trakcie "upinania" skoro nie jest. A następnie kasujesz werje 64bit?.

To jest nonsens i tyle.

Mi  to powiewa i le wypuścisz obrazów i kiedy. Ja z nich nie korzystam. I tyle w temacie. Koniec.

14 godzin temu, uzupelniacz napisał:

Ja to rozumiem , TYLKO  TY nie rozumiesz jednego , a mianowicie  nie obiecuj jak nie mozesz dotrzymac terminu.

Po co piszesz bzdury typu ,że obraz 32 bit jest w trakcie "upinania" skoro nie jest. A następnie kasujesz werje 64bit?.

To jest nonsens i tyle.

Mi  to powiewa i le wypuścisz obrazów i kiedy. Ja z nich nie korzystam. I tyle w temacie. Koniec.

Skoro jest w trakice upinania to znaczy że upinam. Trzeba czekać.

Zainstalowałem na 11 laptopie wersję Windowsa 8.1 x32. Instalacja bez najmniejszych problemów 25 minut. Po zainstalowaniu czysty System zajmuje 11 Gb. Przeskanowałem programem "Loaris Trojan Remover"  0 trojanów i wirusów, każdy System po modyfikacjach ma sporo trojanów, System Windows 8.1 z kwietnia moderatora NiKKA miał 1 trojana. System pracuje idealnie, Jakubie wielkie podziękowanie za super dzieło, oby Windows 7 był taki sam.

jarexpol likes this

3 godziny temu, jorgusek napisał:

Zainstalowałem na 11 letnim laptopie wersję Windowsa 8.1 x32. Instalacja bez najmniejszych problemów 25 minut. Po zainstalowaniu czysty System zajmuje 11 Gb. Przeskanowałem programem "Loaris Trojan Remover"  0 trojanów i wirusów, każdy System po modyfikacjach ma sporo trojanów, System Windows 8.1 z kwietnia moderatora NiKKA miał 1 trojana. System pracuje idealnie, Jakubie wielkie podziękowanie za super dzieło, oby Windows 7 był taki sam.

Jakub likes this

1 minutę temu, jorgusek napisał:

To spróbuj zrobić takie same, a nie marudź.

Stwierdzam tylko fakt, gdyż nawet łatki > NIE SĄ TWOJE :L

NIE marudzę. Korzystam ze SWOJEGO 'W 8.1 Ultimate'

Natomiast wolę używać 'LINUX KELLY' :friends:

20 godzin temu, jnm napisał:

Stwierdzam tylko fakt, gdyż nawet łatki > NIE SĄ TWOJE :L

NIE marudzę. Korzystam ze SWOJEGO 'W 8.1 Ultimate'

Natomiast wolę używać 'LINUX KELLY' :friends:

nie ma czegoś takiego jak winultimate :D

W dniu 7.05.2021 o 10:36, jnm napisał:

Korzystam ze SWOJEGO 'W 8.1 Ultimate'

W dniu 8.05.2021 o 06:41, Jakub napisał:

nie ma czegoś takiego jak winultimate :D

:L :cwl: 

Windows 8.1 Ultimate Edition (x64) Patches  

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

EDIT;

P.S. > @ - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Masz o Sobie zbyt wielkie wyobrażenie.

Jeszcze wiele nauki przed Tobą... chociażby wszechobecnego LINUX'a :linuxlover:

W dniu 9.05.2021 o 11:29, jnm napisał:

:L :cwl: 

Windows 8.1 Ultimate Edition (x64) Patches  

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

EDIT;

P.S. > @ - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Masz o Sobie zbyt wielkie wyobrażenie.

Jeszcze wiele nauki przed Tobą... chociażby wszechobecnego LINUX'a :linuxlover:

Spoko. Nazwałeś system win ultimate tylko przypomne Ci kolego że w sprzedaży masz wersje Core i Pro dla 8.1/8. W 10 masz Home i Pro  i inne.

Ultimate kojarze z windowsa 7. Co do linuxa 3/4 lata temu siedziałem na : kubuntu, fedora,  Linux jest fajny ale trzeba dużo komend znać itp.