Jump to content

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Jakub

Recommended Posts

Jorgusek widzisz co napisałem w temacie czy ślepy jesteś ? Pod koniec miecha pisze to wyraźnie.

Cytat

Wyłącz zasilacz w PC odczekaj 10 sekund. / Po wyłączeniu laptopa odczekaj 10 s wyjmij baterię.

- Odkręć obudowę PC / Laptopa , wypnij dysk HDD.  Zakręć obudowę laptopa.

- Włącz zasilacz PC / Włóż baterię. Uruchom.

- W biosie w zależności od sprzętu ustaw jeżeli masz MBR secure bot na legacy jeżeli GPT na UEFI.

- Ustaw sobie botowanie:  1 pendrive drugi HDD . Zapisz ustawienia, uruchom ponownie.

- Włóż pendrive do portu usb 2.0 uruchom botowanie . Dla UEFI wybierasz pendrive z dopiskiem UEFI dla MBR bez UEFI

- Instalujesz  . Dla MBR możesz pominąć partycję 100 MB usuwając przydzielony obszar i wybierając rozszerz. Potem formatujesz całość i masz system z 1 partycją. Dla GPT nie da się tak zrobić.

Obrazy pod koniec miesiąca.!!!

Moje poradniki / Kanał YT

Link do poradników

Link do kanału YT

13 minut temu, razor1995 napisał:

Nie widzę sensu trzymania tematu bez linków...

@moderator, zrób tu porządek: @m4s @M4T  @P1O

Ja bym z tym zrobił porządek ale mam dość płaczu @Jakuba, choć powoli mam dość tematy bez systemów wiszą i nic z tym zrobić nie można :) usuniesz płacz, nie usuniesz inni narzekają 

razor1995 likes this

W dniu 20.09.2019 o 22:48, Jakub napisał:

Jorgusek widzisz co napisałem w temacie czy ślepy jesteś ? Pod koniec miecha pisze to wyraźnie.

Ja widzę 6 stron rozmów na temat niczego, bo linki prowadzą donikąd. Zatem ja wyraźnie napiszę, że kolejne takie tematy będą znikać jak drzewa na Kaszubach w sierpniu 2017.

Jesli jesteś w czasie prac nad nową wersją, to starą zostaw w spokoju. Nie zmieniaj nazwy tematu, nie ruszaj plików na serwerze, bo jedyne co w ten sposób  tworzysz, to clickbait i zbędne komentarze. Masz gotowca - najpierw wrzuć go na serwer, potem pobierz i sprawdź, czy załadował się bez błędów i DOPIERO WTEDY MODYFIKUJ COKOLWIEK W TEMACIE. 

OK? 

;)  

@> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 

1). tytuł tematu;

W8.1 with up4 ( nieoficjalny ) PL -27.09.19r X86 i X64

2). opis

Cześć wszystkim witam was w moim dziale. Tutaj prezentuje wam system Windows 8.1 RTM  with update 3  + Aktualizacje na dzień 10.9.2019r.

3). opis c.d...

-Najpierw musisz pobrać windows w wersji 32 lub 64 bitowej

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Proponuję usunąć z opisu który przytoczyłem > punkt 2).

gdyż jest mylący ... :pp 

P.S.

-Potem musisz zainstalować program do sprawdzania sumy kontrolnej ISO i porównać czy są te same.

LINK

Nie działa !

prawidłowa nazwa plików przy pobieraniu z "MEGA" to >

W81X86PL_30.9.19r.rar

W81X64PL_30.9.19r.rar

Edited by jnm

W dniu 10.10.2019 o 14:50, jnm napisał:

@> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 

1). tytuł tematu;

W8.1 with up4 ( nieoficjalny ) PL -27.09.19r X86 i X64

2). opis

Cześć wszystkim witam was w moim dziale. Tutaj prezentuje wam system Windows 8.1 RTM  with update 3  + Aktualizacje na dzień 10.9.2019r.

3). opis c.d...

-Najpierw musisz pobrać windows w wersji 32 lub 64 bitowej

Proponuję usunąć z opisu który przytoczyłem > punkt 2).

gdyż jest mylący ... :pp 

P.S.

-Potem musisz zainstalować program do sprawdzania sumy kontrolnej ISO i porównać czy są te same.

LINK

Nie działa !

prawidłowa nazwa plików przy pobieraniu z "MEGA" to >

W81X86PL_30.9.19r.rar

W81X64PL_30.9.19r.rar

Po co ten post, bzdura totalna. W tej chwili ściągam z punktu 2. postu Jakuba pliki

@ -  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  > proponuję jeszcze usunąć z 1-go postu wpis; 

W dniu 17.02.2018 o 12:19, Jakub napisał:

Tutaj prezentuje wam system Windows 8.1 RTM  with update 3  + Aktualizacje na dzień 10.9.2019r.

Zbysio Jarzyna instalacja nie zatrzymywała się. Dzieje się tak ponieważ wgrywane są poprawki nieintegrowalne folder $OEM$

Niestety ta metoda będzie przeze mnie całkowicie usunięta i dalej będę kontynuował Konto User znowu powróci do systemu dodatkowo zrobie poradnik jak zmienić nazwę użytkownika jak i w C/users . 

11 godzin temu, Zbysio Jarzyna napisał:

Jak aktywować ten Windows? Udało mi się go zainstalować mimio że chyba z 10 razy instalacja na czymś stawała i od nowa kompa musiałem odpalać. Ale win loader mi nie działa. 

Tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

klucz deszyfrujący QkfUOAcm-spG-1Q1cTE9j_FXCAKy_tRXy4sDBLAndOE

Dziękuję Ci @Jakubza obraz. Powiem, że od 2 dni walczę nad tym zrobić swój Windows 8.1 (mam wersję BOX Core więc bardzo mi na nim zależy, a mam stary system też z forum). Próbuję pojąć jak zmontować system bez zbędnych dodatków (nie używam Metro) i bez szpiegów i telemertii (czyli taki jakby Windows 7 aktualniejszy) - ale widzę że na to trzeba mieć dość czasu żeby wszystko ogarnąć :( Przetestuję Twój system i chyba skryptem RemoveSPY_AIOv23 zrobię porzątek z niepotrzebnymi dla mnie zbytkami :] Jeszcze raz dziękuje za wrzuceni. Pozdrawiam

.

W dniu 30.12.2019 o 22:07, Jakub napisał:

Upięta grudniowa wersja

MIRROR;

Link będzie ważny zawsze przez kolejne 90 dni - od ostatniego pobrania pliku,
(automatyczne odświeżanie), > hasz .md5 obrazu .iso - dostępny po rozpakowaniu pliku .7z