uzupelniacz Posted September 15, 2019 Report Share Posted September 15, 2019 Witam Zauważyłem losowe zawieszenia się touchpada na lapku lenovo w wersji x64. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 20, 2019 Author Report Share Posted September 20, 2019 U W dniu 15.09.2019 o 19:09, uzupelniacz napisał: Witam Zauważyłem losowe zawieszenia się touchpada na lapku lenovo w wersji x64. To jest wina zabrudzenia touch Pada na laptopie, sterowników. Oddaj na serwis niech sprawdzą. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Gdzie linki do pobierania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 20, 2019 Author Report Share Posted September 20, 2019 Jorgusek widzisz co napisałem w temacie czy ślepy jesteś ? Pod koniec miecha pisze to wyraźnie. Cytat Wyłącz zasilacz w PC odczekaj 10 sekund. / Po wyłączeniu laptopa odczekaj 10 s wyjmij baterię. - Odkręć obudowę PC / Laptopa , wypnij dysk HDD. Zakręć obudowę laptopa. - Włącz zasilacz PC / Włóż baterię. Uruchom. - W biosie w zależności od sprzętu ustaw jeżeli masz MBR secure bot na legacy jeżeli GPT na UEFI. - Ustaw sobie botowanie: 1 pendrive drugi HDD . Zapisz ustawienia, uruchom ponownie. - Włóż pendrive do portu usb 2.0 uruchom botowanie . Dla UEFI wybierasz pendrive z dopiskiem UEFI dla MBR bez UEFI - Instalujesz . Dla MBR możesz pominąć partycję 100 MB usuwając przydzielony obszar i wybierając rozszerz. Potem formatujesz całość i masz system z 1 partycją. Dla GPT nie da się tak zrobić. Obrazy pod koniec miesiąca.!!! Moje poradniki / Kanał YT Link do poradników Link do kanału YT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 W dniu 17.02.2018 o 12:19, Jakub napisał: Tutaj prezentuje wam system Windows 7 RTM SP1 W temacie z Win 8.1??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 7 godzin temu, wiktorynek napisał: W temacie z Win 8.1??? Poprawiłem opis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzupelniacz Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Witam To nie jest wina zabrudzonego touchpada, czy sterowników, ponieważ na wersji lipcowej nie wiesza się. Wróciłem do poprzedniej wersji i problemu nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Nie widzę sensu trzymania tematu bez linków... @moderator, zrób tu porządek: @m4s @M4T @P1O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 13 minut temu, razor1995 napisał: Nie widzę sensu trzymania tematu bez linków... @moderator, zrób tu porządek: @m4s @M4T @P1O Ja bym z tym zrobił porządek ale mam dość płaczu @Jakuba, choć powoli mam dość tematy bez systemów wiszą i nic z tym zrobić nie można usuniesz płacz, nie usuniesz inni narzekają razor1995 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1O Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 W dniu 20.09.2019 o 22:48, Jakub napisał: Jorgusek widzisz co napisałem w temacie czy ślepy jesteś ? Pod koniec miecha pisze to wyraźnie. Ja widzę 6 stron rozmów na temat niczego, bo linki prowadzą donikąd. Zatem ja wyraźnie napiszę, że kolejne takie tematy będą znikać jak drzewa na Kaszubach w sierpniu 2017. Jesli jesteś w czasie prac nad nową wersją, to starą zostaw w spokoju. Nie zmieniaj nazwy tematu, nie ruszaj plików na serwerze, bo jedyne co w ten sposób tworzysz, to clickbait i zbędne komentarze. Masz gotowca - najpierw wrzuć go na serwer, potem pobierz i sprawdź, czy załadował się bez błędów i DOPIERO WTEDY MODYFIKUJ COKOLWIEK W TEMACIE. OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 22, 2019 Author Report Share Posted September 22, 2019 Spokojnie bez Paniki P10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 4, 2019 Author Report Share Posted October 4, 2019 Upięta nowa wersja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 (edited) @> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1). tytuł tematu; W8.1 with up4 ( nieoficjalny ) PL -27.09.19r X86 i X64 2). opis Cześć wszystkim witam was w moim dziale. Tutaj prezentuje wam system Windows 8.1 RTM with update 3 + Aktualizacje na dzień 10.9.2019r. 3). opis c.d... -Najpierw musisz pobrać windows w wersji 32 lub 64 bitowej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Proponuję usunąć z opisu który przytoczyłem > punkt 2). gdyż jest mylący ... P.S. -Potem musisz zainstalować program do sprawdzania sumy kontrolnej ISO i porównać czy są te same. LINK Nie działa ! prawidłowa nazwa plików przy pobieraniu z "MEGA" to > W81X86PL_30.9.19r.rar W81X64PL_30.9.19r.rar Edited October 10, 2019 by jnm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted October 21, 2019 Report Share Posted October 21, 2019 W dniu 10.10.2019 o 14:50, jnm napisał: @> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1). tytuł tematu; W8.1 with up4 ( nieoficjalny ) PL -27.09.19r X86 i X64 2). opis Cześć wszystkim witam was w moim dziale. Tutaj prezentuje wam system Windows 8.1 RTM with update 3 + Aktualizacje na dzień 10.9.2019r. 3). opis c.d... -Najpierw musisz pobrać windows w wersji 32 lub 64 bitowej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Proponuję usunąć z opisu który przytoczyłem > punkt 2). gdyż jest mylący ... P.S. -Potem musisz zainstalować program do sprawdzania sumy kontrolnej ISO i porównać czy są te same. LINK Nie działa ! prawidłowa nazwa plików przy pobieraniu z "MEGA" to > W81X86PL_30.9.19r.rar W81X64PL_30.9.19r.rar Po co ten post, bzdura totalna. W tej chwili ściągam z punktu 2. postu Jakuba pliki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted October 21, 2019 Report Share Posted October 21, 2019 3 godziny temu, jorgusek napisał: Po co ten post, bzdura totalna. W tej chwili ściągam z punktu 2. postu Jakuba pliki Należało by czytać uważniej ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 30, 2019 Author Report Share Posted October 30, 2019 System upięty stara wersja usunięta. jnm likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted October 30, 2019 Report Share Posted October 30, 2019 @ - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] > proponuję jeszcze usunąć z 1-go postu wpis; W dniu 17.02.2018 o 12:19, Jakub napisał: Tutaj prezentuje wam system Windows 8.1 RTM with update 3 + Aktualizacje na dzień 10.9.2019r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 31, 2019 Author Report Share Posted October 31, 2019 Linijka usunięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzupelniacz Posted October 31, 2019 Report Share Posted October 31, 2019 Witam, Czy w tym obrazie jest ustawione stałe konto user, vm, itd ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted November 2, 2019 Author Report Share Posted November 2, 2019 Uzupełniacz umiesz czytać opis ? co napisałem czy jak kolejna osoba z forum zadajesz pytania... nie patrząc czego dotyczy temat . Mało tego podrkeśliłem na czarno co zostało zmienione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbysio Jarzyna Posted November 12, 2019 Report Share Posted November 12, 2019 Jak aktywować ten Windows? Udało mi się go zainstalować mimio że chyba z 10 razy instalacja na czymś stawała i od nowa kompa musiałem odpalać. Ale win loader mi nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted November 13, 2019 Author Report Share Posted November 13, 2019 Zbysio Jarzyna instalacja nie zatrzymywała się. Dzieje się tak ponieważ wgrywane są poprawki nieintegrowalne folder $OEM$ Niestety ta metoda będzie przeze mnie całkowicie usunięta i dalej będę kontynuował Konto User znowu powróci do systemu dodatkowo zrobie poradnik jak zmienić nazwę użytkownika jak i w C/users . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy36 Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 11 godzin temu, Zbysio Jarzyna napisał: Jak aktywować ten Windows? Udało mi się go zainstalować mimio że chyba z 10 razy instalacja na czymś stawała i od nowa kompa musiałem odpalać. Ale win loader mi nie działa. Tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] klucz deszyfrujący QkfUOAcm-spG-1Q1cTE9j_FXCAKy_tRXy4sDBLAndOE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Windows Loader nie działa w przypadku Windows 8.1. Pozostaje KMS Pico czy Microsoft Toolkit (są na forum). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Link na 64bit nie działa. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor2302 Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Właśnie sprawdzałem,działa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted November 16, 2019 Author Report Share Posted November 16, 2019 Wszystko działa., Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted December 30, 2019 Author Report Share Posted December 30, 2019 Upięta grudniowa wersja , stara usunięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunix Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 Dziękuję Ci @Jakubza obraz. Powiem, że od 2 dni walczę nad tym zrobić swój Windows 8.1 (mam wersję BOX Core więc bardzo mi na nim zależy, a mam stary system też z forum). Próbuję pojąć jak zmontować system bez zbędnych dodatków (nie używam Metro) i bez szpiegów i telemertii (czyli taki jakby Windows 7 aktualniejszy) - ale widzę że na to trzeba mieć dość czasu żeby wszystko ogarnąć Przetestuję Twój system i chyba skryptem RemoveSPY_AIOv23 zrobię porzątek z niepotrzebnymi dla mnie zbytkami :] Jeszcze raz dziękuje za wrzuceni. Pozdrawiam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnm Posted January 4, 2020 Report Share Posted January 4, 2020 W dniu 30.12.2019 o 22:07, Jakub napisał: Upięta grudniowa wersja MIRROR; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link będzie ważny zawsze przez kolejne 90 dni - od ostatniego pobrania pliku, (automatyczne odświeżanie), > hasz .md5 obrazu .iso - dostępny po rozpakowaniu pliku .7z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts