Jump to content

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Jakub

Recommended Posts

W dniu 8.06.2019 o 15:36, lukasknw napisał:

Witam, jest to mod czy czyścioch ?

Przeczytaj na początku co pisze "Jakub", dla mnie jest to czyścioch z wstawionymi aktualizacjami.

Na temat wersji x64 się już wypowiedziałem wcześniej. Wersja x32 testowałem "Core i Pro", jak dla mnie jest to rewelacja. Obie wersje x64 i x32 na bardzo duży +. Moja rada podczas instalacji wyłączać internet.

lukasknw likes this

Po Co Ci korzystanie ze sklepu? 

Nie sprawdzałęm czy działa wiem że działa. Bo go nie usuwałem sprawdz sumy kontrolne ISO potem wypal w zależności od schematu partycjonowania dysku. Rufusem żadnym innym programem.

Świetny System. Działa rewelacyjnie, wszystko działa na 100%. Uruchamia się najszybciej z wszystkich Systemów, jakie miałem zainstalowane na moim laptopie. Ściągajcie i instalujcie, nie pożałujecie.  Jakub podziękowanie za wspaniałą robotę, wg. mnie niema potrzeby aktualizować tego Systemu, kto chce może sobie instalować aktualizacje z Update.

2 godziny temu, recy65 napisał:

Witam, posiadam plyte glowna Intel dh67bl i przy probie wgrania sterownikow od chipsetu wyskakuje mi blad jak na screenie. Jakis pomysl jak to rozwiazac?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Czy ten problem wystąpil pierwszy raz?Sterowniki ze screena to najnowsze sterowniki?Możesz użyć tego programu do instalacji sterowników.Instaluje on tylko czyste sterowniki bez zbędnych dodatków.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ten problem wystepuje tylko i wylacznie na win8.1. Wgralem nowsza wersje niz na stronie od mobo i poszlo normalnie. Snappy nie pokazuje nic do sciagniecia nie liczac 47 aktualizacji wiec raczej wszystko dziala. Sam system smiga dobrze wazne, ze to nie jakis kastrat. Jakub wielkie dzieki za poswiecony czas i prace wlozona w sys.