timothydalton Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @srom-otnik Kolego, Twoja wersja dziesiątki poradzi sobie z kompem na którym domyślnie siedział XP? Mam w rodzinie komputer dość leciwy i chciałbym na nim posadzić nowszy system aniżeli dziada jaki jest do tej pory. Pozdrawiam. Cytuj
farmer1973 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 W dniu 11.07.2021 o 19:06, Wieniowaty napisał: Uruchom domyślną optymalizację usług i BT powinien zadziałać. Niestety nie działa. Coś mi się wydaje ,że to wina systemu. Pobrałem ostatnią wersję 10 i też nie działa. Jadę teraz na wersji 2004 i BT działa Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 1 godzinę temu, farmer1973 napisał: Niestety nie działa. Coś mi się wydaje ,że to wina systemu. Pobrałem ostatnią wersję 10 i też nie działa. Jadę teraz na wersji 2004 i BT działa Na LTSC też działa. Cytuj
xxmartinxx Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Jestem tu nowy witam. Juz pobieram i zobacze to cudo :):) Moj tableto laptop juz sobie z mocnymi systemami nie radzi Cytuj
TomHard Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 W dniu 2.05.2021 o 12:07, hawrisor napisał: Sklep Microsoft na tym jest tak? Ewentualnie jest jakiś sposob aby go zainstalowac spowrotem? Tak, jest , nawet stacjonarny, wejście przez teleportację. Cytuj
joltom Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 Witam.Zainstalowałem Win JG10 x64 20H2 Extreme.Po każdym uruchomieniu systemu ikony mam ustawione nie tak jak trzeba,rozwalają się w inna kolejność.Podpowiedz proszę co zrobić aby zachować moje ustawienie ikon. Cytuj
warzywo9 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 W dniu 4.09.2021 o 21:05, joltom napisał: Witam.Zainstalowałem Win JG10 x64 20H2 Extreme.Po każdym uruchomieniu systemu ikony mam ustawione nie tak jak trzeba,rozwalają się w inna kolejność.Podpowiedz proszę co zrobić aby zachować moje ustawienie ikon. łap. instalacja, użytkowanie, profit. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tadziu123 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 W dniu 4.09.2021 o 21:05, joltom napisał: Po każdym uruchomieniu systemu ikony mam ustawione nie tak jak trzeba,rozwalają Zobacz w tym temacie jarexpol lubi to Cytuj
krzygaj Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 Cześć, Od września mam przedmiotowy system na Dell E7440 i wszystko działa pięknie z wyjątkiem jednej rzeczy: - mam 2 dyski SSD oraz kartę SD na katalog Temp na różne śmieci... Czasami zdarza się (1 na 10 uruchomień), że po uruchomieniu systemu karta SD nie jest widoczna(pomimo, że cały czas siedzi w gnieździe) i aby ponownie była widoczna muszę wyjąć ją z gniazda i włożyć ponownie - dopiero wtedy system ją widzi. Sprawdzałem kiedyś, że w momencie kiedy karta nie jest widoczna nie pomaga nawet ponownie przeskanowanie sprzętu w poszukiwaniu nowych urządzeń - pomaga tylko to co pisałem wyżej. Nie jest to jakieś mega upierdliwe ale... Dzięki za pomoc Cytuj
Slovian Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2022 Witam serdecznie Wszystkich w 2022r. Z głębi pola mego serca proszę Was o wsparcie. Potrzebuje pomocy ponieważ nie puszcza mnie dalej w instalacji Windowsa 10 JG. Czy może Ktoś powiedzieć mi jak zainstalować system na zewnętrznym dysku SSD 128 GB przez USB 3.1 2,5 Case ? Skąd pobrać brakujące sterowniki do obsługi instalacji na zewnętrznym dysku SSD ? Chodzi o to że mam nowy laptop Kupiony Huawei MateBook D14 i nie wiem czy jak wymienił bym sobie system z Oryginalnego Win 10 na Win Mod By JG 10 to czy miałbym Gwarancje dalej ? Mam Szybki Dysk SSD 128 GB - mam kieszeń USB 3.1 2,5" Proszę o info skąd pobrać sterowniki do obsługi instalacji na zewnętrzny SSD. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mega Mega pilnie potrzebuje Waszego wsparcia ponieważ na Oryginalnym nie chce pracować dłużej, ponieważ zapycha mi się ten SSD Nvme 512 GB - więc wybieram tryb instalacji na External SSD 128 GB na USB 3.1 Obudowa/ Cytuj
Hells Angels Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2022 9 minut temu, Slovian napisał: Z głębi pola mego serca proszę Was o wsparcie Skąd Ty bierzesz te frazy? Może w seminarium jesteś? Dziwne te Twoje sformułowania. 11 minut temu, Slovian napisał: ponieważ zapycha mi się ten SSD Nvme 512 GB Nowy laptop dysk 512 GB i czym się tak zapycha? Szukasz mózgu w d... TomHard i Slovian lubią to Cytuj
Slovian Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2022 1 minutę temu, Hells Angels napisał: Skąd Ty bierzesz te frazy? Może w seminarium jesteś? Dziwne te Twoje sformułowania. Nowy laptop dysk 512 GB i czym się tak zapycha? Szukasz mózgu w d... Proszę Cię pomóż mi. Potrzebuje pomocy w uruchomieniu się Windows na zewnętrznym SSD. 2 minuty temu, Hells Angels napisał: Skąd Ty bierzesz te frazy? Może w seminarium jesteś? Dziwne te Twoje sformułowania. Nowy laptop dysk 512 GB i czym się tak zapycha? Szukasz mózgu w d... Z głębi pola mego serca - czyli serdeczna Prośba o pomoc i wsparcie. Nie nie jestem w seminarium. Cytuj
Dystopia Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2022 2 godziny temu, Slovian napisał: Witam serdecznie Wszystkich w 2022r. Z głębi pola mego serca proszę Was o wsparcie. Potrzebuje pomocy ponieważ nie puszcza mnie dalej w instalacji Windowsa 10 JG. Czy może Ktoś powiedzieć mi jak zainstalować system na zewnętrznym dysku SSD 128 GB przez USB 3.1 2,5 Case ? Skąd pobrać brakujące sterowniki do obsługi instalacji na zewnętrznym dysku SSD ? Chodzi o to że mam nowy laptop Kupiony Huawei MateBook D14 i nie wiem czy jak wymienił bym sobie system z Oryginalnego Win 10 na Win Mod By JG 10 to czy miałbym Gwarancje dalej ? Mam Szybki Dysk SSD 128 GB - mam kieszeń USB 3.1 2,5" Proszę o info skąd pobrać sterowniki do obsługi instalacji na zewnętrzny SSD. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mega Mega pilnie potrzebuje Waszego wsparcia ponieważ na Oryginalnym nie chce pracować dłużej, ponieważ zapycha mi się ten SSD Nvme 512 GB - więc wybieram tryb instalacji na External SSD 128 GB na USB 3.1 Obudowa/ Może ten artykuł pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Slovian lubi to Cytuj
Slovian Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 15 godzin temu, Dystopia napisał: Może ten artykuł pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Witaj jestem Ci wdzięcznym za pomoc. Czy mógłbyś mi nadal pomóc jednym komentarzem czy potrzebna jest partycja Aktywna Logiczna - aby uzyskać uruchomienie się Windows To Go na Dysku SSD w obudowie 2,5" ? Informuje że dla Dysku 64 GB PenDrive USB 3.2 - stworzyłem 2x Partycje 64 GB 1 - Aktywna/ Rozszerzona/ 2 jako Logiczna - zaraz pod spodem tej pierwszej. Czy możesz mnie wesprzeć ? Przyjacielowi padł Windows - ma tam ważne dane zapisane. Nie ma jak dostać się do Windowsa swojego. Staram się Jemu pomóc - aby dać jemu na dysku SSD Windows 10 uruchamiany z SSD. Windows Modowany Szanownego Autora Sromotnik - pięknie pracuje na SSD po USB u mnie pod Lapkiem Huawei MateBook Sersies. D14. Serdecznie Cię Proszę o Support. Szybko mi idzie tworzenie partycji dla PenDrive 64 GB USB 3.2. Miałem taki pomysł. Stworzę przez Gparted 2x Partycje 64 GB na jednym PenDrive 64 GB USB 3.2 obydwie jako rozszeżpone Aktywne / logiczne - a potem sklonuje przez aplikacje AOMEI Partition Assistant partycje stworzone na Penie do SSD 128 GB. Wyślij mi szybki poradnik jak sklonować 2x rozszerzoną partycje z PenDrive 64 GB Flash do SSD 128 GB. Czy można sklonować Partycje z PenDrvie 64 GB 2x na Dysk SSD kiedy jest nie przydzielone miejsce na dysku SSD ? Bo chodzi o to że dziś utworzyłem 2x 64 GB partycje tak samo jak na PenDrive 64 GB - to na tym SSD utworzyłem 2x 64 GB w takiej samej konfiguracji partycji jak na tym 64 GB PenDrive USB 3.2. Przepraszam że tyle info wysyłam. Chodzi mi o szybkie Klonowanie 2 partycji z PenDrive 64 GB USB 3.2 - gdzie system Windows JG By Sromotnik działa świetnie - potrzebuje sklonować sobie te 2 partycje na dysk 128 GB SSD. Potrzebuje sklonować 2x 64 GB z PenDrive USB ponieważ w takiej konfiguracji tworzy się Windows To Go - z obrazu ISO Windows 10 JG By Sromotnik. Na SSD 128 GB. Jak pokazać aplikacji do Klonowania Partycji dysk SSD 128 GB ? Jako jedna partycja 128 GB ? Czy jako dwie partycje po 64 GB - aby klonowanie zadziałało poprawnie i aby uruchamiał się Windows To Go z SSD ten od Szanownego Mistrza Modyfikacji Windows By JG/ Sromotnik. Z głębi pola mego serca prosi o najlepszy Support dla mojego przyjaciela. Przyjaciel ma czarny ekran podczas włączania się komputera. Cytuj
Slovian Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 Serdecznie Proszę o pomoc. Sklonowałem Windows 10 JG Pro z mojego Lapka ale mam taki Komunikat. Wypiąłem z HP Elite Book 8470p SSD 240 GB z Win 10 JG Pro. Mam w Bios widziany Dysk SSD ale dalej mam problem. W co mam wejść w Menu aby naprawić problem ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 Po co takie kombinacje. Wypalasz rufusem na penie samobootujęcy obraz Win PE, Uruchamiasz na kompie z uszkodzonym systemem i kopiujesz cenne dane. Dodatkowo masz tam wszelkie programy diagnostyczne, więc może uratujesz system. Ostatni świetny PE od Sergieja Strelca. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] TomHard lubi to Cytuj
Slovian Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 Godzinę temu, Wieniowaty napisał: Po co takie kombinacje. Wypalasz rufusem na penie samobootujęcy obraz Win PE, Uruchamiasz na kompie z uszkodzonym systemem i kopiujesz cenne dane. Dodatkowo masz tam wszelkie programy diagnostyczne, więc może uratujesz system. Ostatni świetny PE od Sergieja Strelca. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy mógłbyś wkleić link do pobrania ISO - nie znam Rosyjskiego. Nie mam tak konta stworzonego. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 From the depths of my heart - powiem tak ... ściemę masz niezłą. Niedawno koleżanka z Kiano, teraz przyjaciel z Hp. Wygląda jakbyś w kuźni dorabiał jako informatyk, tylko nie wiem czy te dwa zajęcia da się pogodzić ? Ale cóż, próbuj ... do odważnych świat należy Slovian i TomHard lubią to Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 36 minut temu, Slovian napisał: Czy mógłbyś wkleić link do pobrania ISO - nie znam Rosyjskiego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Password for archive: strelec Cytuj
Slovian Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 Witam proszę o dalsze wsparcie. Nie mogę uruchomić instalacji Net FrameWork w wersji 4.0.3019. Mam komunikat o tym że jest już Net Framework nowszy a i tak nie mogę zainstalować sobie te aplikacji EXE. Proszę Was o wsaprcie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Patento Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 1.04.2021 o 10:44, srom-otnik napisał: Win JG10 x64 20H2 Extreme Home & Pro 09.05.2021 Dlaczego warto zainstalować? Wystarczy porównać wyniki pomiarów wydajności mojej modyfikacji na tej samej platformie testowej względem oryginalnego systemu Microsoftu. Aby osiągnąć wyższą wydajność należy w systemie użyć udoskonalonego autorskiego narzędzia: Optymalizator Usług Znajdziesz go w menu podręcznym pulpitu, należy w nim wybrać każde inne ustawienia niż usługi domyślne [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ==>Optymalizator Usług ==> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak dobitnie widać na załączonych screenach - potrafię uzyskać znacznie lepsze poziomy wydajności na testowanym sprzęcie od wartości standardowych. I. Dodano: DirectX, Notepad2, HashChek, StartIsBack, Dism++, WinaeroTweaker, wsparcie dla obcych kompozycji graficznych, Optymalizator Usług, funkcję Czyszczenie oraz tryb pracy na dyskach SSD. Ponadto uaktywniono DirectPlay oraz wszystkie pakiety FrameWork. Optymalizator Usług otrzymał nową funkcję - kompaktuje procesy svchost. II. Usunięto: - aplikacje ModernUI - pozostał Sklep; - "łatwy transfer"; - Defender, SmartScreen; - część telemetrii; - geolokacja; - Windows Mail; - język naturalny, języki, większość układów klawiatur; - pomoc; - tablet; - centrum powitalne; - obrazy, wygaszacze ekranu, dźwięki systemowe; - Windows Media Center; - diagnostyka; - przeglądarka XPS; - Wordpad; - systemowy zip; - klawiatura ekranowa; - index wydajności; - kopia zapasowa i przywracanie systemu; - zdalne wsparcie, rejestr zdalny, - Internet Explorer; - Windows Media Player; - "mowa;" - XBOX; - wyczyszczono folder WinSxS w stopniu uniemożliwiającym włączanie/wyłączanie funkcji przez panel sterowania. III. Instalacja: Na etapie kreatora wstępnej konfiguracji sugeruję udzielać przy każdym pytaniu odpowiedzi "NIE" - dzięki temu ograniczymy telemetrię. Gdy ukaże się PULPIT należy krótką chwilkę poczekać i nic nie klikać aż pojawi się okno instalatora z pytaniem: "Czy system został zainstalowany na dysku SSD?" - przy poprawnej odpowiedzi zostanie wprowadzony cały pakiet stosownych ustawień. Po instalacji zastosuj bardzo ważne wskazówki do końcowych ustawień systemu -> wszystko w INSTRUKCJI na pulpicie. IV. Użytkowanie: 1. !!! INSTRUKCJA na pulpicie - to pierwsze co macie przeczytać !!! Do instalacji nowo podpiętego sprzętu, pakietu MS Office, bezpiecznie jest włączyć w Optymalizatorze Usług na czas instalacji - konfigurację domyślną usług, a po udanej instalacji należy ustawić usługi wg własnych minimalnych potrzeb. 2. Systemu NIE MOŻNA aktualizować, a Sklep działa TYLKO na ustawieniach DOMYŚLNYCH Optymalizatora Usług. Polecam używać funkcji "Czyszczenie" z menu prawokliku, zawsze po instalacji nowych sterowników, programów i wtyczek do przeglądarek - wygasza on dodatkowe obciążające wpisy rozruchowe oraz głęboko oczyszcza system ze śmieci, redukując rozmiar zajmowanego miejsca na dysku.. 3. Nie używać ŻADNYCH dodatkowych optymalizatorów - programów/kombajnów ingerujących w usługi i rejestr, bo później będzie sporo Waszych pytań, ale bez żadnej mojej odpowiedzi. Wszystko co potrzebne do długotrwałego korzystania z systemu jest już w niego wbudowane. Jedyny możliwy do zaakceptowania soft dodatkowo czyszczący to CCleaner ustawiony domyślnie. Nie polecam również żadnych skryptów antyszpiegowskich, gdyż podobnie jak wspomniane programy - zmieniają dostarczone przeze mnie ustawienia. 4. System nieaktywowany - należy podać swój klucz. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rozmiar ISO: 1,66 GB - kompresja ESD SHA-1: 7388a44fd1c1c53750ebd2d81825f026720b0eba [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download W dniu 1.04.2021 o 10:44, srom-otnik napisał: Win JG10 x64 20H2 Extreme Home & Pro 09.05.2021 Dlaczego warto zainstalować? Wystarczy porównać wyniki pomiarów wydajności mojej modyfikacji na tej samej platformie testowej względem oryginalnego systemu Microsoftu. Aby osiągnąć wyższą wydajność należy w systemie użyć udoskonalonego autorskiego narzędzia: Optymalizator Usług Znajdziesz go w menu podręcznym pulpitu, należy w nim wybrać każde inne ustawienia niż usługi domyślne [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ==>Optymalizator Usług ==> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak dobitnie widać na załączonych screenach - potrafię uzyskać znacznie lepsze poziomy wydajności na testowanym sprzęcie od wartości standardowych. I. Dodano: DirectX, Notepad2, HashChek, StartIsBack, Dism++, WinaeroTweaker, wsparcie dla obcych kompozycji graficznych, Optymalizator Usług, funkcję Czyszczenie oraz tryb pracy na dyskach SSD. Ponadto uaktywniono DirectPlay oraz wszystkie pakiety FrameWork. Optymalizator Usług otrzymał nową funkcję - kompaktuje procesy svchost. II. Usunięto: - aplikacje ModernUI - pozostał Sklep; - "łatwy transfer"; - Defender, SmartScreen; - część telemetrii; - geolokacja; - Windows Mail; - język naturalny, języki, większość układów klawiatur; - pomoc; - tablet; - centrum powitalne; - obrazy, wygaszacze ekranu, dźwięki systemowe; - Windows Media Center; - diagnostyka; - przeglądarka XPS; - Wordpad; - systemowy zip; - klawiatura ekranowa; - index wydajności; - kopia zapasowa i przywracanie systemu; - zdalne wsparcie, rejestr zdalny, - Internet Explorer; - Windows Media Player; - "mowa;" - XBOX; - wyczyszczono folder WinSxS w stopniu uniemożliwiającym włączanie/wyłączanie funkcji przez panel sterowania. III. Instalacja: Na etapie kreatora wstępnej konfiguracji sugeruję udzielać przy każdym pytaniu odpowiedzi "NIE" - dzięki temu ograniczymy telemetrię. Gdy ukaże się PULPIT należy krótką chwilkę poczekać i nic nie klikać aż pojawi się okno instalatora z pytaniem: "Czy system został zainstalowany na dysku SSD?" - przy poprawnej odpowiedzi zostanie wprowadzony cały pakiet stosownych ustawień. Po instalacji zastosuj bardzo ważne wskazówki do końcowych ustawień systemu -> wszystko w INSTRUKCJI na pulpicie. IV. Użytkowanie: 1. !!! INSTRUKCJA na pulpicie - to pierwsze co macie przeczytać !!! Do instalacji nowo podpiętego sprzętu, pakietu MS Office, bezpiecznie jest włączyć w Optymalizatorze Usług na czas instalacji - konfigurację domyślną usług, a po udanej instalacji należy ustawić usługi wg własnych minimalnych potrzeb. 2. Systemu NIE MOŻNA aktualizować, a Sklep działa TYLKO na ustawieniach DOMYŚLNYCH Optymalizatora Usług. Polecam używać funkcji "Czyszczenie" z menu prawokliku, zawsze po instalacji nowych sterowników, programów i wtyczek do przeglądarek - wygasza on dodatkowe obciążające wpisy rozruchowe oraz głęboko oczyszcza system ze śmieci, redukując rozmiar zajmowanego miejsca na dysku.. 3. Nie używać ŻADNYCH dodatkowych optymalizatorów - programów/kombajnów ingerujących w usługi i rejestr, bo później będzie sporo Waszych pytań, ale bez żadnej mojej odpowiedzi. Wszystko co potrzebne do długotrwałego korzystania z systemu jest już w niego wbudowane. Jedyny możliwy do zaakceptowania soft dodatkowo czyszczący to CCleaner ustawiony domyślnie. Nie polecam również żadnych skryptów antyszpiegowskich, gdyż podobnie jak wspomniane programy - zmieniają dostarczone przeze mnie ustawienia. 4. System nieaktywowany - należy podać swój klucz. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rozmiar ISO: 1,66 GB - kompresja ESD SHA-1: 7388a44fd1c1c53750ebd2d81825f026720b0eba [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Slovian lubi to Cytuj
Slovian Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 01:32, Patento napisał: Download Witaj przyjacielu. Zwracam się do Ciebie z bardzo serdeczną Prośbą o Twoje wsparcie i pomoc. Czy mógłbyś mi napisać w jaki sposób w tym systemie poprawnie włączyć obsługę Net Framework 4.0.3019 ? Informuje że prawdopodobnie w tym systemie jest już Net FrameWork w wersji 4.0, lub wyższej z tym że nie potrafię sobie samemu z tym poradzić. Czy mógłbyś poprowadzić mnie za rękę i pokazać mi jak włączyć sobie Net Framework 4.0.3019 - Koniecznie potrzebuje tą wersję, bo na starszej wersji nie uruchomi mi się aplikacja którą ledwo wyszukałem, abym mógł odzyskać moje utracone/ shakowane Crypto BTC. Ta aplikacja wymaga Net Framework 4.0.3019 - i nie mogę użyć innej wersji Net Framework. Głęboko wierzę że zrozumiesz mnie i wesprzesz mnie. Prześlij mi proszę Cię poradę jak mam włączyć obsługę Net Framework 4.0.3019. Potrzebuje pilnie uruchomić sobie aplikacje która łączy się z BlockChain Network - gdzie można wpisać adres portfela Crypto BTC, następnie można próbować generować klucze do portfela Crypto BTC, abym mógł dalej z tym iść do organów ścigania do Dubaju, do Interpolu, do FBI. Proszę Was miejsce w sobie postawę Jezusa, proszącemu się nie odmawia. Gdybym nie otrzymał zablokowania konta u Brokera/ Tradera przez Haking Trojanem - to bym nie prosił Was o wsparcie. Proszę Was szczególnie w tym czasie jaki mamy. Mając adres portfela Crypto BTC, mam szansę wygenerować klucze do portfela Crypto BTC - te które są dostępne. Te mi wystarczą aby złożyć stosowny raport na Policji po Angielsku w Dubaju, oraz stosowny raport w FBI. Proszę Was o wsparcie, ponieważ do tego doszło jeszcze prawdopodobnie zhakowania konta Google, które było podłączone do konta u Brokera/ Tradera. Oczywiście Google mi tego nie powie, pomimo tego że przesyłam e-maile, do Działu prawnego Google i proszę Google o wsparcie dla odzyskania mojego konta Google - które jest podłączone do konta u Brokera. Tradera. Nie mam nawet jak sprawdzić sobie teraz, czy zostałem zhakowany, na Trojan Virus czy nie, Nie wiem jak przeskanować sobie Kaspersky-m zablokowanego e-maila na Gmailu, na Google. Mam dostęp tylko do pomocniczego e-maila od Google, na który przechodzą kody do odzyskania konta. Jedyne co mogę potwierdzić to jest to że wszystkie kody które przechodzą są porawne, wszystkie kody wczytują się i system Google przyjmuje te kody. Ale konta nie może wyszukać poprawnie, ponieważ albo zostało wyłączone ze względów bezpieczeństwa przez Google, albo naprawdę zostało uszkodzone przez Trojan Virus, informuje że w tym czasie popsuł mi się Google Authenticator - który działał mi sprawnie bez problemu - do czasu kiedy dostałem wyłączenie konta na serwerze ProfitMaximizer u Brokera/ Tradera. Proszę Was o wasze wsparcie, pomóżcie mi wstać na nogi z tej sytuacji. Czy jestem w stanie Kaspersky-m jakoś dotrzeć do skanowania e-maila który jest albo uszkodzony/ zablokowany , albo wyłączony technicznie ? Skąd mam wiedzieć co się stało z moim kontem Google/ Gmail - jak nie mogę odzyskać konta Google/ Gmail przez standardową metodę Google. To będzie prawdopodobnie uszkodzenie Trojanem konta Google/ Gmail. Więc firma Google, powinna umożliwić mi przeskanowanie przez Kaspersky konta Google/ Gmail - nawet jeśli jest uszkodzone, nie dostępne w tej chwili. No ale jak to zrobić w tej chwili jak konto Google/ Gmail jest albo uszkodzone technicznie przez Trojan, albo wyłączone przez Google. Czy mógłbym prosić o rozszerzone wsparcie techniczne Społeczności WinClub - dla Net Framework 4.0.3019 - tzn... jak mam włączyć sobie tą wersję Net Framework - abym mógł dalej przejść przez odzyskanie kluczy / Hash ID - Transkacji dla tego portfela Crypto BTC - aym mógł z tymi danymi pójść dalej do organów ścigania. Poratujcie mnie, potrzebuje Waszego wsparcia pomocy. W dniu 4.01.2022 o 01:32, Patento napisał: Download Poratuj przyjacielu proszę Ciebie. W dniu 4.01.2022 o 01:32, Patento napisał: Download Pierwsze spróbował bym włączyć sobie Net Framework 4.0.3019 - abym mógł połączyć się z adresem portfela Crypto BTC i abym mógł spróbować uzyskać te klucze które są dostępne. Następnie zapisze te klucze jako baza danych. Następnie z tymi kluczami pójdę do organów ścigania i złożę stosowany raport o zatrzymaniu Crypto BTC. Podążam według tego poradnika >[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Przy próbie uruchomienia opcji Włącz lub Wyłącz funkcje systemu Windows mam ten komunikat. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Slovian Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 W dniu 2.01.2022 o 19:33, zdzisiek24 napisał: From the depths of my heart - powiem tak ... ściemę masz niezłą. Niedawno koleżanka z Kiano, teraz przyjaciel z Hp. Wygląda jakbyś w kuźni dorabiał jako informatyk, tylko nie wiem czy te dwa zajęcia da się pogodzić ? Ale cóż, próbuj ... do odważnych świat należy Przyjacielu ja nie ściemniam. Ja naprawdę proszę z głębi pola serca. W dniu 2.01.2022 o 19:49, Wieniowaty napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Password for archive: strelec Serdecznie Ci dziękuję. Potwierdzam że udało mi się pobrać ten obraz ISO. W dniu 2.01.2022 o 17:49, Wieniowaty napisał: Po co takie kombinacje. Wypalasz rufusem na penie samobootujęcy obraz Win PE, Uruchamiasz na kompie z uszkodzonym systemem i kopiujesz cenne dane. Dodatkowo masz tam wszelkie programy diagnostyczne, więc może uratujesz system. Ostatni świetny PE od Sergieja Strelca. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Napisz mi jak uruchomić Net Framework 4.0.3019 - na WindowsPE By Strzelec. Ponieważ nie mogę uruchomić sobie Net Framework na Windows Mod By JG. Proszę Cię o wsparcie. Pomóż mi uruchomić Net Framework albo na Windows 10PE, albo na Windows Mod By JG. Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 2 godziny temu, Slovian napisał: Proszę Cię o wsparcie. Pomóż mi uruchomić Net Framework albo na Windows 10PE, albo na Windows Mod By JG. Jesteś rozbrajający. Po kiego ****** jest ci potrzebny framework na PE? - to jest system ratunkowy. Pobierz to i zainstaluj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uruchomi się po rusku, ale polski jest do wyboru - żebyś nie miauczał. Zaktualizuj wszystkie sterowniki, włącznie ze wsparciem do gier - i tam jest framework. Slovian lubi to Cytuj
helmut112 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Slovian lubi to Cytuj
mariant Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 W dniu 1.04.2021 o 11:05, srom-otnik napisał: Wersja z kosmetycznymi poprawkami w usługach dotyczących Wi-Fi (teraz działa na laptopach udostępnianie połączenia internetowego oraz odbiór danych komórkowych). Polecam ponowną instalację u tych osób, które korzystają z ww funkcji. Reszta bez zmian. Wszystko jest OK ale link do mega jest coś nie tak podaje że niema Twego systemu Slovian lubi to Cytuj
Slovian Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2022 W dniu 5.01.2022 o 20:05, mariant napisał: Wszystko jest OK ale link do mega jest coś nie tak podaje że niema Twego systemu Przyjaciel Net Framework jeśli nie będzie 4.0.3918 - to nie dam rady sobie poprawnie uruchomić aplikacji do połączenia się z BlockChain. Czy możesz mi napisać jak przeinstalować Net Framework w tym Windows od JG ? Mam komunikat taki jak na zrzucie z ekranu przy próbie wejścia w Menu Włącz lub Wyłącz Funkcje systemu Windows - Włącz lub Wyłącz Funkcje systemu Windows ? Przy próbie wejścia w to Menu mam ten komunikat. Proszę mi powiedzieć jak mam wejść sobie do tego Menu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 5.01.2022 o 14:43, helmut112 napisał: Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W jaki sposób mam uruchomić Net Framework - jeśli domyślnie jest nie dostępna opcja w Menu patrz zrzut z ekranu > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Slovian Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2022 W dniu 5.01.2022 o 14:21, Wieniowaty napisał: Jesteś rozbrajający. Po kiego ****** jest ci potrzebny framework na PE? - to jest system ratunkowy. Pobierz to i zainstaluj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uruchomi się po rusku, ale polski jest do wyboru - żebyś nie miauczał. Zaktualizuj wszystkie sterowniki, włącznie ze wsparciem do gier - i tam jest framework. Z tego mi nic ponieważ mam ten komunikat > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 5.01.2022 o 14:43, helmut112 napisał: Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za przesłanie aplikacji. Uruchomiłem skanowanie Pełne. W jaki sposób ta aplikacja naprawia błędy exe z Net Framework ? Nie jestem rozbrajający - tylko nie wiem przez który Software naprawię błędy związane z Net Framework. Testuje jedną i drugą aplikacje. Cytuj
Mierzej94 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2022 Czy system będzie działać na tableto notebooku 2w1 dotyk Cytuj
Slovian Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Witam według tego poradnika włączam Net Framework 3,5 > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Proszę o dalsze wsparcie jak włączyć Net Framework 4.0.3919 ? Mam dalej komunikat ten sam przy próbie uruchomienia włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 5.01.2022 o 14:43, helmut112 napisał: Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W jaki sposób mam pobrać ten plik ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi