srom-otnik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 WĄTEK ARCHIWALNY Pawel300, piotrmix, JanKo6 i 33 innych lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Wersja z kosmetycznymi poprawkami w usługach dotyczących Wi-Fi (teraz działa na laptopach udostępnianie połączenia internetowego oraz odbiór danych komórkowych). Polecam ponowną instalację u tych osób, które korzystają z ww funkcji. Reszta bez zmian. Nsipatrit123, JanKo6 i G77 lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @srom-otnik Wszystko jest OK Cytuj
mankiewicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Drogi Srom-otniku! powyższy temat jest prawdziwy, czy na aprylis. Data wydania jest myląca. Cytuj
BodziuRat Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Mam format do zrobienia i aż się boję zainstalować te cudo ;] Cytuj
user7 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Mam pytanko, XPS Document Object Model czyli "drukuj do pdf" działa? 4 godziny temu, srom-otnik napisał: przeglądarka XPS; Czemu? Windows Update jest usunięty? Cytuj
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @mankiewicz - sromotnik nie bawi się w takie rzeczy. @user7 - przeglądarka XPS to nie drukuj do pdf. Twoje pytanie - Czemu? - bo tak chyba chciał? @user7 - Windows Update jest usunięty? - ważne że nie działa - przecież napisł że w tej wersji nie działa. Cytuj
adonx Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Co za ludzie pisze wyraźnie co jest usunięte i ciągle te głupie pytania wystarczy czytać to nie boli. brygada69, nudzija, srom-otnik i 1 inny lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 INSTALUJCIE I TESTUJCIE - a następnie - ewentualnie - takie głupie pytania jak ostatnie. CZYTAJCIE PIERWSZY POST!! - myślicie że sromotnik będzie odpisywał głupkom którzy nawet nie zainstalowali tego systemu? Cytuj
user7 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Mam dysk dwa tysiące i szereg programów zainstalowanych więc wywalenie tego i przeinstalowanie tego na nowo póki co nie wchodzi w grę. Cytuj
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 ZAWSZE możesz zainstalować na virtualu - jest ich kilka - i przetestować - więc nie rób z siebie głupka. Cytuj
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @user7 - masz dysk dwa tysiące - ale w jakich to jednostkach - jesli GB - i tylko 1 partycję? I WSZYSTKO na tej partycji? - współczuję - Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 "Dwa tysiące" to cena, pojemność czy jakaś nowa marka ? Pytlikt4, nudzija, piotrmix i 1 inny lubią to Cytuj
adonx Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @srom-otnik-u systemik klasa jak na Win 10 bardzo mało procesów myślę że wielu ludzi czekało na taki system.BRAWO ! i zdrówka życzę Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 5 minut temu, adonx napisał: @srom-otnik-uzdrówka życzę Dzięki, już ze srovida wyszedłem. Od poniedziałku czuję się w miarę normalnie. PZDR! Cytuj
Ingnito Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 no to ja mam problem nagrane na pena rufus, MBR i jak botuje juz do wybrania instalacji to jest "brak obrazów systemu" Cytuj
kamiloxf Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 52 minuty temu, Ingnito napisał: no to ja mam problem nagrane na pena rufus, MBR i jak botuje juz do wybrania instalacji to jest "brak obrazów systemu" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pewnie masz licencje na wersję home w UEFI wrzuć ten plik do sources na usb i powinno być git Ingnito i srom-otnik lubią to Cytuj
Ingnito Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 19 minut temu, kamiloxf napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pewnie masz licencje na wersję home w UEFI wrzuć ten plik do sources na usb i powinno być git wszystko wsio ! śmiga aż milo dzięki i po zdrówka :) Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 śmiga jak rakieta, polecam, wszystko działa nawet nie rozłącza mi się router gdzie to się zdarzało w poprzednich wersjach oraz innych wersjach innych użytkowników. Dziękuje za ten Mod i pozdrawiam Sromotnika, dużo zdrówka mu życzę. srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 35 minut temu, pawelek1980 napisał: nawet nie rozłącza mi się router gdzie to się zdarzało w poprzednich wersjach oraz innych wersjach innych użytkowników. Cieszę się, poeksperymentowałem z Optymalizatorem Usług - wiele w nim pozmieniałem w skryptach sterujących, zwłaszcza w module obsługi WiFi i efekt jest Ingnito i pawelek1980 lubią to Cytuj
janek917 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 EkstremeTestowa sprawuje się bardzo dobrze.Jest sens robić nową instalację.Zaznaczam że to żaden problem ,ale dopytuję czy warto.Jeszcze raz dziękuję za świetnego moda. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 11 minut temu, janek917 napisał: EkstremeTestowa sprawuje się bardzo dobrze.Jest sens robić nową instalację.Zaznaczam że to żaden problem ,ale dopytuję czy warto.Jeszcze raz dziękuję za świetnego moda. Tylko dla wewnętrznego poczucia, że ma się wersję oficjalną. Powtarzam wprowadziłem małe, ale istotne zmiany w module Optymalizatora Usług odpowiedzialnym za działanie WiFi. Nic ponadto. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 A może pojawi się 20H2 Home Extreme ? Ingnito lubi to Cytuj
janek917 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Dziękuję za odpowiedź .zabieram się do formatu i instalowania tej nowszej wersji.Życzę zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych. srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 6 minut temu, kamiloxf napisał: A może pojawi się 20H2 Home Extreme ? Nie chce mi się Zacząłem pracę nad LTSC marcin23imk, 007barte, Franc i 2 innych lubią to Cytuj
Ingnito Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Home bylo by miodzio mam klucz na home wiec kurcze super bylo by ale jest wysmienice dzieki i zdróweczka srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 27 minut temu, Ingnito napisał: Home bylo by miodzio mam klucz na home wiec kurcze super bylo by ale jest wysmienice dzieki i zdróweczka Zrobię Wam Home Extreme ale w nowej wersji na jesieni. Teraz LTSC w 4 wersjach, 8.1 Pro w 4 i Win 7 Hp i Pro każda w 3. Ingnito, JoahimJ, brygada69 i 2 innych lubią to Cytuj
Ingnito Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 oh dziekujemy ! szacunek dla twojej pracy ! Cytuj
BodziuRat Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Systemik ładnie śmiga, programy działają, gry także. Nie wszystko jeszcze przetestowałem, ale widzę, że szybkości dorównuje LTSB. Dezerter40 i Ingnito lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi