Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mankiewicz - sromotnik nie bawi się w takie rzeczy.   

@user7 - przeglądarka XPS to nie drukuj do pdf.  Twoje pytanie - Czemu? - bo tak chyba chciał?

@user7 - Windows Update jest usunięty? - ważne że nie działa - przecież napisł że w tej wersji nie działa.

Opublikowano

INSTALUJCIE I TESTUJCIE - a następnie - ewentualnie - takie głupie pytania jak ostatnie.

CZYTAJCIE PIERWSZY POST!! - myślicie że sromotnik będzie odpisywał głupkom którzy nawet nie zainstalowali tego systemu? 

Opublikowano

ZAWSZE możesz zainstalować na virtualu - jest ich kilka - i przetestować - więc nie rób z siebie głupka.

Opublikowano

@user7 - masz dysk dwa tysiące - ale w jakich to jednostkach - jesli GB -  i tylko 1 partycję?

I WSZYSTKO na tej partycji? - współczuję - :cwl:

Opublikowano
52 minuty temu, Ingnito napisał:

no to ja mam problem nagrane na pena rufus, MBR i jak botuje juz do wybrania instalacji to jest "brak obrazów systemu"

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pewnie masz licencje na wersję home w UEFI wrzuć ten plik do sources na usb i powinno być git

Ingnito i srom-otnik lubią to
Opublikowano
19 minut temu, kamiloxf napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pewnie masz licencje na wersję home w UEFI wrzuć ten plik do sources na usb i powinno być git

wszystko wsio ! śmiga aż milo dzięki i po zdrówka :)

Opublikowano
35 minut temu, pawelek1980 napisał:

nawet nie rozłącza mi się router gdzie to się zdarzało w poprzednich wersjach oraz innych wersjach innych użytkowników.

Cieszę się, poeksperymentowałem z Optymalizatorem Usług - wiele w nim pozmieniałem w skryptach sterujących, zwłaszcza w module obsługi WiFi i efekt jest ;)

Ingnito i pawelek1980 lubią to
Opublikowano
11 minut temu, janek917 napisał:

EkstremeTestowa sprawuje się bardzo dobrze.Jest sens robić nową instalację.Zaznaczam że to żaden problem ,ale dopytuję czy warto.Jeszcze raz dziękuję za świetnego moda.

Tylko dla wewnętrznego poczucia, że ma się wersję oficjalną. Powtarzam wprowadziłem małe, ale istotne zmiany w module Optymalizatora Usług odpowiedzialnym za działanie WiFi. Nic ponadto.