Darius9331 Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 Ja otworzyłem z tym hasłem. Ale brakuje tam pliku setup.exe i chyba jeszcze czegoś...
Lexi Majonezik Posted January 31, 2021 Report Posted January 31, 2021 W dniu 3.05.2020 o 17:33, wiktorynek napisał: Wobec dziesiątek i setek powtarzających się tematów i postów o problemach z instalacją Win 7 na nowych sprzętach postanowiłem dać Wam gotowca - system + zbiór sterowników i porad. Od teraz wszelkie tematy z problemami z instalacją Win 7 na nowych sprzętach powinny być banowane, kasowane lub blokowane. Przedstawiam Wam w pełni zaktualizowany do 11.08.2020 obraz systemu Windows 7 Pro x64. Adresowany przede wszystkim dla posiadaczy nowych sprzętów, którzy chcą nadal korzystać z Win 7. Wersja standardowa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wersja na instalatorze z Win 10: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] hasło: winclub2020 W nazwie zawarta suma kontrolna MD5 obrazu ISO. Reup starej wersji od @razor1995: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] System oprócz wszystkich aktualizacji posiada dodane: - aktualizacje ESU do sierpnia 2020 - DX9.0c - biblioteki VC++ 2005-2019 - NET 4.8 - wufuc - obsługa nowych procesorów AMD i Intel - sterowniki USB 3.0/3.1 i NVMe - wszystkie jakie tylko istnieją i można zintegrować Wszystkie aktualizacje i dodatki są zainstalowane. Nic nie instaluje się z addonów, ani skryptów setupcomplete. Nic nie pobiera się z WU. System jest od razu gotowy do użycia. W systemie nie ma: - aktualizacji telemetrycznych (na obecną chwilę wyskoczy 9 szt. z WU w 3 kolejnych przebiegach - patrz screeny poniżej - po uruchomieniu MU, może wyskoczyć jeszcze jakaś telemetryczna) - pakietu językowego do NET 4.8 - całkowicie zbędny. - flash activex dla IE11 - jeśli ktoś używa, to może sobie zainstalować - Silverlight - praktycznie zbędne w dzisiejszych czasach - Edge dla Win 7 - kto chce może pobrać i zainstalować: instalator msu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] instalator msi: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie integrowałem Bypass v7 z dwóch powodów: - daję swobodę i wybór użytkownikowi z jakiej metody dalszej aktualizacji chce korzystać (Bypass v7 w dowolnej opcji lub skrypt W7ESUI + osobny bypass dla NET 4.x) - można nadal ręcznie pobierać i instalować dzięki KB4528069-lite - bypass dla NET 4.x może powodować problem z niektórymi instalatorami msiexec - w to miejsce zalecam korzystać z instalatora NET 4.x: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu wszystko znajdziecie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Powyższe nie oznacza, że system jest pozbawiony całkowicie telemetrii. To należy już do Was. Diagtrack oraz EOS Notify zintegrowane są w aktualizacjach zbiorczych - można wyłączyć, usunąć, zablokować. System jest czysty bez modyfikacji czy zmiany ustawień. Oczyszczony w stopniu podstawowym. Dodatkowo usunąłem przykładowe obrazy, muzykę, wideo oraz zbędne rzeczy z instalatora. Nie ma to żadnego wpływu na fabryczną funkcjonalność. System nie jest aktywowany. To należy do Was. Oryginalny klucz lub Loader by Daz (dla systemów zainstalowanych na MBR). Dla systemów zainstalowanych na GPT zostaje oryginalny klucz lub metoda KMS. Od razu uprzedzam, że nie ma problemu z wypaleniem powyższego obrazu wg schematu FAT32 (jeśli jest konieczny), ponieważ nie ma żadnego pliku o rozmiarze większym niż 4GB. Zdecydowanie zalecam instalację Win 7 w trybie biosu Legacy lub UEFI-CSM. UEFI + GPT to ostateczność. Jeśli już uda nam się zainstalować Win 7, to staniemy przed problemem ze znalezieniem i zainstalowaniem sterowników. Zanim zaczniecie zabawę, radzę zapoznać się z tym tematem (całym, ponieważ wszystko jest istotne i aktualizowane sukcesywnie): Poniżej podaję Wam gdzie znaleźć najważniejsze podstawowe sterowniki systemowe: Nieśmiertelny temat o tworzeniu bootowalnego pendrive, ponieważ ta prosta czynność kładzie wielu domorosłych "informatyków": Zbiory sterowników: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uwaga: Powyższe nie jest dla laików i niecierpliwych. Nie pisać z byle bzdurą albo, że coś nie działa. Z mojej strony wszystko działa i udostępniam Wam, co tylko możliwe, dostępne i pomocne. Nie będzie innej edycji niż obecna Pro x64. Nie przewiduję aktualizacji tematu czy zasobów, chyba, że nagle pojawi się coś istotnego z punktu widzenia Win 7. Nowe sterowniki do Win 7 już prawie nie wychodzą, a nawet jeśli, to jest to aktualizacja istniejących, więc obecne też zadziałają. System aktualizujemy z WU lub ręcznie. Pobieramy tylko co miesiąc aktualizację zbiorczą + ewentualnie aktualizację NET, a następnie po restarcie w drugim przebiegu najnowszy service stack (umożliwiający instalację aktualizacji zbiorczej w następnym miesiącu). Najbliższa aktualizacja będzie 08.09.2020 po godz. 19:00, a następnie w każdy drugi wtorek miesiąca. Jeśli przerwa w aktualizacji trwa dłużej niż miesiąc, wymagany jest najnowszy service stack lub z miesiąca poprzedzającego daną aktualizację. Należy się upewnić, że WU najpierw pobierze stosowny service stack lub zainstalować go ręcznie, ponieważ w przeciwnym razie, zainstalowana aktualizacja zbiorcza zostanie wycofana po restarcie. P.S. Jak ktoś chce sobie wykonać swój system, to polecam te tematy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie mam nic przeciwko powielaniu mojego obrazu, sterowników czy naśladowaniu. Róbta co chceta. Jeśli pomimo wszystko ktoś ma z czymś problem, to proszę o rzeczowe i dokładne opisanie problemu w zrozumiałym języku (pisowni z interpunkcją), najlepiej podparte zrzutami ekranu lub zdjęciami oraz podanie nazwy i identyfikatora sprzętu danego urządzenia. Proszę mi wybaczyć, ale bez tego nie odpowiadam. Głupie pytanie XD Mam rozumieć że Na AM4 (Ryzen 5 2400G ASRock B450 Gaming Fatal1ty K4) powinno spokojnie zainstalować bez problemu z wykrywaniem kalwiatury i myszki podczas i po instalacji?
Widzior Posted January 31, 2021 Report Posted January 31, 2021 2 godziny temu, Lexi Majonezik napisał: Mam rozumieć że Na AM4 (Ryzen 5 2400G ASRock B450 Gaming Fatal1ty K4) powinno spokojnie zainstalować bez problemu z wykrywaniem kalwiatury i myszki podczas i po instalacji? O ile znajdziesz sterowniki do iGPU, bo oficjalnych nie ma (no chyba, że jej nie używasz, bo masz grafikę dedykowaną) i system w czasie instalacji nie wysypie BSODa ACPI, co miało miejsce na Ryzenach z G..... Ale to było kiedyś, podobno już BIOSy połatali i idzie instalować Win7 na Ryzach G. Sprawdź, co ci szkodzi, USB 3.0 w każdym razie masz, więc mysz i klawa podczas instalacji będzie działać. P.S. Widzę kolega się przerzucił z Win7 Sromotnika na wiktorynka Ruch dobry, ciekawe czy pójdzie bez problemów.
Lexi Majonezik Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 3 godziny temu, Widzior napisał: O ile znajdziesz sterowniki do iGPU, bo oficjalnych nie ma (no chyba, że jej nie używasz, bo masz grafikę dedykowaną) i system w czasie instalacji nie wysypie BSODa ACPI, co miało miejsce na Ryzenach z G..... Ale to było kiedyś, podobno już BIOSy połatali i idzie instalować Win7 na Ryzach G. Sprawdź, co ci szkodzi, USB 3.0 w każdym razie masz, więc mysz i klawa podczas instalacji będzie działać. P.S. Widzę kolega się przerzucił z Win7 Sromotnika na wiktorynka Ruch dobry, ciekawe czy pójdzie bez problemów. Poszło Jedyne co To niestety Sterowniki Oficjalne dla Win 7 pod Audio ze strony ASRocka nie idą idk czemu xd ale to już inaczej rozwiąże jak narazie działa Dobrze
Widzior Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Sprawdziłem i na stronie Asrocka jest debilna wersja UAD sterowników audio pod Win7, ja myślałem, że takie cuda to tylko na Win10. Ściągnij normalne sterowniki Realteka HDA. Tu masz najnowszy - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Lexi Majonezik Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 1 godzinę temu, Widzior napisał: Sprawdziłem i na stronie Asrocka jest debilna wersja UAD sterowników audio pod Win7, ja myślałem, że takie cuda to tylko na Win10. Ściągnij normalne sterowniki Realteka HDA. Tu masz najnowszy - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Już Ściągnął IDK czemu tylko ze strony realteka pobrało mi się bez tego Menedzera HD Audio :v Wgl takie szybkie pytanie, czu nie jest przypadkiem wyłączony Defender? Boo wyskakuje aktualizacja dla niego ale nie może się jakoś zainstalować
Lexi Majonezik Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 6 godzin temu, Lexi Majonezik napisał: Już Ściągnął IDK czemu tylko ze strony realteka pobrało mi się bez tego Menedzera HD Audio :v Wgl takie szybkie pytanie, czu nie jest przypadkiem wyłączony Defender? Boo wyskakuje aktualizacja dla niego ale nie może się jakoś zainstalować I czarl Prysl Bo ejst se ladnie wszystko cacy Gdyby nie pewien defekt w etsie xd Pokaze nawet zaraz Chociaż mysle czy to już tutaj dysk nie zawinił
Amarena Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Wrzucanie ISO na ten zje***y mega.nz to jakiś nakaz na tym forum?
Lexi Majonezik Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 24 minuty temu, Amarena napisał: Wrzucanie ISO na ten zje***y mega.nz to jakiś nakaz na tym forum? I dunno ale też mnie to troche zaczęło Denerwować :v
zdzisiek24 Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 .fm pewnie też nie przypasi ? Wersja standard: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Franc Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 2 godziny temu, Amarena napisał: Wrzucanie ISO na ten zje***y mega.nz to jakiś nakaz na tym forum? Pewnie autorzy modów mają założone/wykupione tam konta i z nich korzystają. Nikt nie zarabia na forum tworząc mody, robione są w wolnych chwilach w prywatnym życiu. Jak się serwis Mega nie podoba - ufunduj inny (taki Twoim zdaniem najlepszy) dla autorów modów, skończy się narzekanie na limity (chociaż na files.fm oraz na dyski Google też było narzekanie w innych tematach - tej przywary rodaków, by krytykować zamiast podziękować za pracę tak łatwo się nie pozbędziemy, niestety)
Amarena Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Wersja standardowa (Google Drive): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
kamil445 Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Na 4 stronie dałem mirrory na google drive... tutaj macie te moje linki do dwóch wersji na instalatorze win7 i 10 Wersja na instalatorze z Win 7: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wersja na instalatorze z Win 10: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lexi Majonezik likes this
Nieobecny Posted February 1, 2021 Author Report Posted February 1, 2021 21 godzin temu, Lexi Majonezik napisał: Wgl takie szybkie pytanie, czu nie jest przypadkiem wyłączony Defender? Nie, każdy nieaktualizowany Defender ma problem z pierwszym pobraniem aktualizacji. Najprościej zrobić to ręcznie, pobierając plik definicji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i aktualizując ręcznie. Dalej już pójdzie automatycznie przez WU. A tak swoją drogą, ktoś korzysta z "gołego" Defendera? To nie jest pełnoprawny antywirus. Proponuję zainstalować rozszerzenie MSE lub inny antywirus, a Defendera wyłączyć. Adiwin&& likes this
Widzior Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 12 minut temu, wiktorynek napisał: A tak swoją drogą, ktoś korzysta z "gołego" Defendera? To nie jest pełnoprawny antywirus. Proponuję zainstalować rozszerzenie MSE lub inny antywirus, a Defendera wyłączyć. Tak, ja korzystam na moim złomku c2d w robocie. Lepsze to niż nic, a MSE jakoś mnie nie przekonuje i chyba bardziej obciąża. Ale zdaję sobie sprawę, że jestem bez żadnego AV.
Adiwin&& Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 19 hours ago, wiktorynek said: Nie, każdy nieaktualizowany Defender ma problem z pierwszym pobraniem aktualizacji. Najprościej zrobić to ręcznie, pobierając plik definicji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i aktualizując ręcznie. Dalej już pójdzie automatycznie przez WU. A tak swoją drogą, ktoś korzysta z "gołego" Defendera? To nie jest pełnoprawny antywirus. Proponuję zainstalować rozszerzenie MSE lub inny antywirus, a Defendera wyłączyć. ja używałem, ale po tygodniu wgrałem mse, bo jednak ten defender to jakbym nic nie miał
Nieobecny Posted February 2, 2021 Author Report Posted February 2, 2021 20 godzin temu, Widzior napisał: MSE jakoś mnie nie przekonuje Akurat to twierdzenie jest trochę dziwne, ponieważ, to dalej ten sam produkt Microsoftu, tylko że z rozszerzeniem do funkcji znanych z Defendera w Win 8, 8.1, 10 MSE to pełnoprawny antywirus.
barmatura Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 W dniu 15.11.2020 o 13:32, wiktorynek napisał: Loader by DAZ zadziała z Win 7 bez problemu, tylko system musi być na partycjach MBR. Tylko format. Nic, tam nie ma klucza do Win 7. Opcje masz 3: - instalacja Win 8.1 i aktywacja kluczem z biosu - jeśli nigdy nie był system uaktualniony z Win 8 do Win 8.1, to samoczynnie nie aktywuje się kluczem z biosu - klucz podajesz po zainstalowaniu systemu, podczas próby aktywacji - instalacja Win 10 i aktywacja kluczem z biosu - procedura jak wyżej - instalacja Win 7 - kupno klucza lub loader (przypominam o partycjach MBR) - na GPT możesz aktywować tylko przez KMS jedynie wersje Pro i Ent. Wybrałem właśnie tę opcję - instalacja Win 10 i aktywacja kluczem z biosu - procedura jak wyżej poszło bez problemu. Aktywacja została przeprowadzona automatycznie, bez podawania klucza (ten był w bios/uefi) Faktycznie Loader by DAZ nie zadziałał pewnie tak jak piszesz z powodu GPT. Dzięki Pozdrawiam
Lexi Majonezik Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 W dniu 2.02.2021 o 00:47, wiktorynek napisał: Nie, każdy nieaktualizowany Defender ma problem z pierwszym pobraniem aktualizacji. Najprościej zrobić to ręcznie, pobierając plik definicji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i aktualizując ręcznie. Dalej już pójdzie automatycznie przez WU. A tak swoją drogą, ktoś korzysta z "gołego" Defendera? To nie jest pełnoprawny antywirus. Proponuję zainstalować rozszerzenie MSE lub inny antywirus, a Defendera wyłączyć. Doinstalowałem (Cudem bo znaleźć trudno jest aktualnie) ale dzięki za informacje :3 23 godziny temu, barmatura napisał: Wybrałem właśnie tę opcję - instalacja Win 10 i aktywacja kluczem z biosu - procedura jak wyżej poszło bez problemu. Aktywacja została przeprowadzona automatycznie, bez podawania klucza (ten był w bios/uefi) Faktycznie Loader by DAZ nie zadziałał pewnie tak jak piszesz z powodu GPT. Dzięki Pozdrawiam Mi na MBR też nie działał Ale jakbyś chciał to MS Toolkit Jest też spoko Aktywatorem Windowsów
Nieobecny Posted February 3, 2021 Author Report Posted February 3, 2021 Co jest trudno znaleźć? MSE dla Win 7: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] definicje dla Defendera i MSE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przy okazji - ostatnia działająca wersja MSE dla Visty, to 4.4.304.0 np: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Darius9331 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Niestety przy próbie instalacji na instalatorze z win 10 wywala błąd instalacji i ją cofa, a z ori instalatorem nie pozwala się uruchomić bo brakuje jakiśch sterowników. Niestety nie mam takich opcji w BIOS jak Legacy czy nawet CSM, mam tylko UEFI... jedyne co moge zmienić to intel premium coś tam na AHCI
zdzisiek24 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Chwalisz się porażką czy prosisz o pomoc ? Dopóki nie podasz specyfikacji posiadanego sprzętu raczej nikt Ci nie pomoże. Na obecny czas doradzę w gramatyce ... na początku zdania używamy "mnie" zamiast "mi".
Darius9331 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Teraz, zdzisiek24 napisał: Chwalisz się porażką czy prosisz o pomoc ? Dopóki nie podasz specyfikacji posiadanego sprzętu raczej nikt Ci nie pomoże. Na obecny czas doradzę w gramatyce ... na początku zdania używamy "mnie" zamiast "mi". Chwale się porażką, ale nie mam zamiaru się poddawać szukam innej wersji. Komputer to Acer Predator 3000 PO3-620, darujcie sobie komentarze "nie pójdzie Ci na tym zestawie" oraz "następny próbuje zainstalować Win 7 na najnowszym sprzęcie" da się jestem tego pewny w 100%
zdzisiek24 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Pewnie kiedyś ktoś to ugryzie ale czy to będzie warte wysiłku ? Jak szpilki dla faceta ... do łazienki dojdzie
Adiwin&& Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 55 minutes ago, Darius9331 said: Chwale się porażką, ale nie mam zamiaru się poddawać szukam innej wersji. Komputer to Acer Predator 3000 PO3-620, darujcie sobie komentarze "nie pójdzie Ci na tym zestawie" oraz "następny próbuje zainstalować Win 7 na najnowszym sprzęcie" da się jestem tego pewny w 100% jaką masz tam płyte główną? (chipset) pewno driverów usb nie widzi, bo moze potrzebujesz zmodowane jak znajomy ostatnio z b365 i i5 8400 wgrywał na instalatorze z win10 i pozniej musiał klawiature na ps2 bo nie wykrywało usb na etapie konfiguracji, wgrał zmodowany driver do usb i zaczęło smigać 13 hours ago, Lexi Majonezik said: Doinstalowałem (Cudem bo znaleźć trudno jest aktualnie) ale dzięki za informacje :3 Mi na MBR też nie działał Ale jakbyś chciał to MS Toolkit Jest też spoko Aktywatorem Windowsów kms też spoko działa, bez żadnych toolkitów na win7 pro i w góre nawet na GPT bo sam robiłem
Darius9331 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 55 minut temu, Adiwin&& napisał: jaką masz tam płyte główną? (chipset) pewno driverów usb nie widzi, bo moze potrzebujesz zmodowane jak znajomy ostatnio z b365 i i5 8400 wgrywał na instalatorze z win10 i pozniej musiał klawiature na ps2 bo nie wykrywało usb na etapie konfiguracji, wgrał zmodowany driver do usb i zaczęło smigać kms też spoko działa, bez żadnych toolkitów na win7 pro i w góre nawet na GPT bo sam robiłem Właśnie dziwna sprawa, bo po wejściu w CPU-Z pokazuje R01-A1 a po wygenerowaniu raportu pojawia się Intel H470. Mój wniosek pod tytułem "da się" nie wziął się z Mojej fanaberii, obejrzałem kilka filmików (niestety bez konkretów), ale jest na nich widoczne instalowanie starszych systemów operacyjnych na płycie głównej z socket LGA1200, np. Nie ma cudów, nie wpasowali tego procka w gniazdo 1151 a tym bardziej nie przelutowali tylko po to by zostawić mi nadzieje zdzisiek24, być może nie ma to najmniejszego sensu, Windows 8.1 działa, na szybko nie mogłem znaleźć sterów do RTX 2060, ale to można dopracować, wyczytałem że z 7 stery mogą podejść. Może i to jest walka z wiatrakami, na 7 pracuje mi się dużo lepiej niż na 8.1 czy 10 dlatego chcę zostać przy 7 ile mi się uda. Stery do WI-FI 6 AX201 pod 7 i 8.1 też znalazłem reszta wydaje mi się że nie będzie miała problemu
Adiwin&& Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 skoro win8.1 smiga to win7 tez powinnien, jedynie stery usb przerobione musisz miec
Darius9331 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Zastanawia mnie jakby poszło z instalatorem z 8.1, ale musze poszukać info które pliki razem z setup.exe trzeba zamienić, żeby nie wywaliło przy próbie uruchomienia "system corrupt" i tak jak piszesz sterowniki zintegrować do wersji wiktorynka ewentualnie pożycze albo kupie napęd dvd i może tak pójdzie
Widzior Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 5 godzin temu, Darius9331 napisał: Acer Predator 3000 PO3-620 10gen na Win7 i się dziwi, że mu się nie chce zainstalować Człowieku, te filmiki to robią zaawansowani moderzy, którzy chcą tylko pokazać dla zasady, że się da, ale do normalnego użytkowania to się nie nadaje, bo co chwilę będą jakieś problemy. 2 godziny temu, Adiwin&& napisał: skoro win8.1 smiga to win7 tez powinnien Kolejna bzdura.
Darius9331 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 18 minut temu, Widzior napisał: 10gen na Win7 i się dziwi, że mu się nie chce zainstalować Człowieku, te filmiki to robią zaawansowani moderzy, którzy chcą tylko pokazać dla zasady, że się da, ale do normalnego użytkowania to się nie nadaje, bo co chwilę będą jakieś problemy. Kolejna bzdura. Nie "dziwie się", że mi Windows 7 nie chce działać, nie napisałem "pomóżcie" potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem tylko, że w Moim przypadku próba zakończyła się niepowodzeniem, a nie co ja biedny mam zrobić. Gdyby koniecznie zależało mi na tej wersji Windowsa tak jak na życiu to kupiłbym płyte z serii 200 lub 300. Kolega zapytał o parametry, więc odpisałem a swoją opinie wsadź sobie w buty bez względu na to jaką posiadasz wiedze praktyczną pozdro McHush likes this
Recommended Posts