Warson Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 Witam, mam problem z zainstalowaniem Aplikacji Epic Games: @srom-otnik Czy ktoś ma podobny problem? Wiecie jak naprawić? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
nudzija Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 @Warson Warson lubi to Cytuj
boczkowski Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Czesc .Czy wie ktos dlaczego nie moge nic pobrac z sklepu ?Wyskakuje Kod: 0x800706D9. Cytuj
Warson Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 W dniu 18.09.2020 o 12:41, nudzija napisał: @Warson Dziękuje, zadziałało! Cytuj
dnem86 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Niestety u mnie nie działa WU, błąd przy instalacji aktualizacji zbiorczej. W każdej wersji. Cytuj
lkbass Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Ja mam problem z uruchomieniem skryptów cmd. Pojawia się na ułamek sekundy czarny ekran i znika Cytuj
powieff Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Witam. Czy wersja pełna ma usunięte Windows Mixed Reality? oraz czy ktoś na tej wersji próbował instalować gogle VR WMR? Cytuj
doctor doom Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Witam, jak wejść w tryb awaryjny, uruchamiam jako administrator skrypt w folderze na pulpicie f8 włącz, pojawia się okno i znika, uruchamiam ponownie system wciskam f8 to wchodzi mi do wyboru z jakiego dysku ma się załadować win lub opcja wejście do ustawień czyli do biosu i tyle. Nie wiem co jest grane, jak mam wejść w tryb awaryjny? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Może tutaj ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol lubi to Cytuj
Miastowy Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Zainstalowane na sprzęcie mamusi. Zobaczymy jak się to będzie jej sprawować. Liczba procesów po samym uruchomieniu (wszystko już wgrane). Mega różnica w porównaniu do czystej zdychy z 130 procesów na start. Cosik czuję, że i ja się pokuszę na tego JG10... Cytuj
DDragon Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 czy ktoś wie czy da się na wersji LITE zrobić tak że włączyć update tylko dla sterowników? Jak włączyłem w optymalizatorze podstawowe do Update usługi to mi przywróciło defendera :/ Aktualizuje mi "Aktualizacja skumulowana KB4580386" oraz "Aktualizacja Windows 10 v 1909" ok druga instalacja i poszło normalnie może jakiś błąd był czy coś Cytuj
danielt83 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 witam czy jest mozliwosc dogrania klawiatury ekranowej? Cytuj
przemo_1981 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam, siedzę od dłuższego czasu (zassana instalka 05.03.2020) na tej kompilacji na pełnej wersji, nie lite i ostatnimi dniami mam problem z podłączenie słuchawek Samsung galaxy Buds do laptopa. Słuchawki są sparowane z laptopem i w momencie łączenia i rozłączania w panelu "Bluetooth i inne urządzenia" słyszę dźwięk - sygnał łączenia słuchawek. Niestety poza tym sygnałem nie jestem wstanie przekierować dźwięku z laptopa na słuchawki - dźwięk wydobywa się wyłącznie z głośników laptopa. Załączam screena na którym widać, że fizycznie słuchawki są sparowane, ale przy otwarciu Urządzenia audio widać, ze słuchawki Buds oznaczone są czerwonymi strzałkami a klikając na ikonę głośnika w prawym dolnym zasobniku nie mam możliwości zmiany z Realtek'a na Buds bo ich tam nie ma. Na forum Samsunga radzono mi zaktualizować sterowniki, ale niestety przy próbie aktualizacji automatycznej otrzymuję komunikat, ze jest już zainstalowane najlepsze oprogramowanie. Oczywiści próbowałem znaleźć ręcznie sterowniki, skorzystałem nawet z narzędzia Driveridentifier bez żadnego skutku. Z drugiej strony próbowałem skorzystać z narzędzia rozwiązywania problemów z dźwiękiem (prawoklik na ikonę głośnika), zwrotnie otrzymuje informacje o odłączonym sprzęcie... Prędzej nie miałem żadnym problemów z tą kompilacją windy, ale wolę się tutaj zapytać czy ktoś miałby jakieś sugestie związane z samym Windowsem. Jak znajdę czas to chyba dosłownie odszukam jakiś tary dysk 2,5" i ściągnę windę z MS by zweryfikować czy na czystej instalacji problem będzie się powtarzał... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 1 godzinę temu, przemo_1981 napisał: Witam, siedzę od dłuższego czasu (zassana instalka 05.03.2020) na tej kompilacji na pełnej wersji Pobierz nowszą wersję z 03 lipca, jest na pierwszej stronie tego wątku Cytuj
przemo_1981 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Dzięki Srom-otnik za trafną podpowiedź; zainstalowałem na roboczo na zapasowym dysku wersję z 3 lipca i bezproblemowo słuchawki się sparowały. Myślałem, że uniknę tego ale niestety czeka mnie przeinstalowanie systemu z konfiguracją reszty oprogramowania, a mam tego trochę wraz z szyfrowanie dysków itp... :/ Cytuj
Thejakubo Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Cześć wszystkim, mam problem z wersja lite pro (z 03.07), po instalacji uruchamiam optymalizator usług i mam tylko 3 pytania: czy domyślne, czy udostępniam katalogi i czy łączę się bezprzewodowo z internetem. Po odpowiedzi na pytanie o wifi następuje restart. Czy faktycznie to wszystkie pytania w wersji lite czy powinny być pytania o inne usługi? Dodam, że restart następuje niezależnie jak odpowiem na ostatnie pytanie. Instalka prawie czysta - sterowniki grafiki, chrome, sterowniki dźwięku i Avast. Przeczytalem cały wątek ale nic nie znalazłem. Z góry dziękuję za odpowiedź, może ktoś z Was miał podobny problem. Cytuj
nudzija Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 @Thejakuboto wszystkie pytania, autor zmniejszył liczbe pytań w optymalizatorze Cytuj
Thejakubo Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 14 minut temu, nudzija napisał: @Thejakuboto wszystkie pytania, autor zmniejszył liczbe pytań w optymalizatorze Dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich na forum oraz oczywiście Srom-otnika! Cytuj
max699 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Hej, system pro lite. Mam częste problemy z zawieszającym się explorerem, przeglądając pliki w katalogach często system się zawiesza po czym explorer się restartuje. Najczęściej w katalogach z wieloma plikami i przy wycinaniu i wklejaniu do innego katalogu. W ltsc ten problem nie występuję w oryginale również. Problem zawsze występuje przy postawieniu wersji pro lite jak pamiętam w poprzednich wersjach działo się tak samo, leciałem na ltsc ale na pro mam licencję. Może ktoś by pomógł rozwiązać problem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
maska007 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Witam.Może mi ktoś poradzić jak stworzyć ISO z używanym systemem i wszystkimi programami .Używam właśnie tego systemu ,jest dla mnie idealny ale lubię potestować różne systemy i nie ukrywam że z czystego lenistwa nie chce mi się wgrywać wszystkiego na nowo. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Najlepszą opcją będzie Acronis ... pobierasz, tworzysz bootowalnego pena, robisz kopie i już maska007 i jarexpol lubią to Cytuj
maska007 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 49 minut temu, zdzisiek24 napisał: Najlepszą opcją będzie Acronis ... pobierasz, tworzysz bootowalnego pena, robisz kopie i już Dziękuję bardzo kolego.Już się biorę do robótki.Dam znać co i jak Cytuj
jerrunia Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Witam. Mam taki problem z tym systemem i 2004, że po uruchomieniu optymalizacji usług nie działa karta sim w laptopie. Wifi jest wykrywane normalnie. Gdy wracam do ustawień domyślnych usług również nie jest wykrywana karta sim. Włączałem wszystkie usługi i również nic. Tylko instalacja moda od nowa przywracała usługę karty sim. Proszę napisać co jest nie tak. Tak poza tym wszystko chodzi jak należy. Cytuj
Ozdzu Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 Mam pytanie. Dlaczego jak włączam skrypt remove spy aio na czystym.systemie to wywala mi błąd że brakuje mi pliku w lokalizacji temp. Poza tym system działa świetnie więc dziękuję za włożony trud w przygotowanie tej wersji okienek do jakiegokolwiek użytku Cytuj
kaminskigdynia Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 8 godzin temu, Ozdzu napisał: Mam pytanie. Dlaczego jak włączam skrypt remove spy aio na czystym.systemie to wywala mi błąd że brakuje mi pliku w lokalizacji temp. Poza tym system działa świetnie więc dziękuję za włożony trud w przygotowanie tej wersji okienek do jakiegokolwiek użytku Czasami źle się zainstaluje, ściągnij sam skrypt od autora i uruchom będzie działać Cytuj
Ozdzu Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 26 minut temu, kaminskigdynia napisał: Czasami źle się zainstaluje, ściągnij sam skrypt od autora i uruchom będzie działać Ja tak robiłem i nic to nie dało. Wiec chyba zostaje reinstall systemu. Cytuj
Franc Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 Nadaj sobie pełne prawa Admina skryptem Full Rights (tego samego autora) i wtedy użyj ponownie RemoveSPY_AIO Cytuj
Ozdzu Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 Już działa. Dziękuje za pomoc. Cytuj
wanio123 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Panowie jak aktywować system? Mimo ustawienia wszystkiego na OFF w Windefender przy próbie użycia witaminki dostaje odpowiedź o ryzyku wirusa. Cytuj
BulletForceZiom Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 W dniu 22.11.2020 o 17:22, wanio123 napisał: Panowie jak aktywować system? Mimo ustawienia wszystkiego na OFF w Windefender przy próbie użycia witaminki dostaje odpowiedź o ryzyku wirusa. KMSpico Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi