Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, racuch8 napisał:

Mam pytanie, bardzo dlugo mi sie wyłącza komputer, niby jest ekran wygaszony ale pracuje jeszcze okolo 30sekund az sie totalnie wylaczy - co moze byc nie tak?

Stary poczciwy Lenovo G500s

Wyłącz hibernację i po kłopocie.

Opublikowano
27 minut temu, racuch8 napisał:

Jakiego antyvira polecacie, aby malo ramu jadl, i nie wolal co chwile ze jest trojan etc.

Spy Emergency  

Szybki ,Leciutki i tani ,z byle powodu du*y nie zawraca 

Używam od kilku lat i gitara :)

Opublikowano
7 godzin temu, racuch8 napisał:

Podpowie ktos czemu myszka logitecha bt nie dziala, instaluje sie z tego odbiornika usb, jest ze jest ale nie rusza sie ☺️

Może restart?

Opublikowano
W dniu 9.08.2020 o 10:35, wiktorynek napisał:

Przecież systemy od Win 8 wzwyż mają wbudowane sterowniki USB 3.0

Nie pomaga, nawet postawilem na nowo system, i nic nie zmienialem gadżetach pod PPM, i jest tak samo...

Opublikowano

Mam problem z windowsem Sromotnika po jakimś roku znów to samo czyli Licencja Windows wkrótce wygaśnie. Co można z tym fantem zrobić , żeby nie wyskakiwało ?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

EDIT - Po uzyciu patchera KMSpico znów działa jak powinno bez tego komunikatu.

Opublikowano
16 minut temu, Kolomanolo napisał:

Mam problem z windowsem Sromotnika po jakimś roku znów to samo czyli Licencja Windows wkrótce wygaśnie. Co można z tym fantem zrobić , żeby nie wyskakiwało ?

Albo kup sobie legalnie klucz używany Windowsa, jako jedyni w Europie mamy taką możliwość, kupować i sprzedawać używane oprogramowanie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Kolomanolo napisał:

KMSpico aktywuje na licencji zbiorczej, która jest ograniczona czasowo.

Zainstaluj system ponownie - po instalacji użyj "Digital License Activation Script 7" wymagane połączenie z internetem, działa tylko z wersją Win 10 PRO (poszukaj w google), nie wstawiam linka do skryptu, bo jestem zbyt krótko na stronce i nie wiem czy można.

PS.

Wystarczy że raz uruchomisz skrypt jako administrator po pierwszej instalacji, restart kompa i masz spokój z aktywacją dla wersji PRO klucz aktywacyjny jest zapisany na stałe w BIOS, przy ponownej instalacji systemu Win 10 w wersji PRO (kompilacja nie ma znaczenia), system jest automatycznie aktywowany na stałe, jedynie co potrzebne to po instalacji połączenie z internetem.

000.png

2.png

Pozdrawiam

Wieniowaty lubi to
Opublikowano

Witam system naprawdę fajny szybki i stabilny ale mam problem z internetem na kablu od routera często rozłącza a na komórkach net jest instalowałem stery oficjalne do mojej płyt głównych ktoś coś może poradzić ?

Opublikowano

Witam, zainstalowałem ten system w wersji pro i przy próbie instalacji lola wyskakuje mi taki komunikat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Wie ktoś co jest tego powodem?

EDIT

Problem rozwiązany, nie wiem dlaczego ale ten komunikat wyskakiwał kiedy instaler był w folderze pobrane, po przeniesieniu pliku instalacja normalnie się odpaliła.

Opublikowano

Udalo mi sie wylaczyc hibernację, postawilem nowy system i poszlo przez komende.

Ale teraz mam taki problem ze podczas pobierania pliku w mozilli po jakims czasie mnie samo wylogowuje, i przerywa mi przez to sciaganie.

Mam wylaczony wygaszacz, co to moze byc?

Opublikowano
18 minut temu, vegeta80 napisał:

Nic to nie dało.

Ile razy będzie to samo pytanie, na tym systemie nie aktualizujemy Windowsa, bo zrujnuje całą optymalizację sromotnika. 

Jeszcze raz 

NIE DA SIĘ OPRÓCZ STEROWNIKÓW AKTUALIZOWAĆ WINDOWSA. 

A nawet jak by Ci się udało to system zaraz zamuli. 

Sromotnik wydaje aktualizacje swoich systemów mniej więcej co pół roku co wystarczy.