Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba potestowałem... 6 system dzisiaj postawilem I zaden mi nie działa tak jak powinien... 1 się wysypał.... ten przy instalacji robie wszystko tak samo jak robiłem... ehhh

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Postawiłem na maszynie wirtualnej wersję PRO - brak autorskich dodatków: Czyszczenia, Optymalizatora usług, itp. w prawokliku - nic dodatkowo nie robiłem/instalowałem (instalka na dysku HDD)

EDIT: - w wersji HOME dodatki są dostępne

Opublikowano
10 minut temu, Franc napisał:

Postawiłem na maszynie wirtualnej wersję PRO - brak autorskich dodatków: Czyszczenia, Optymalizatora usług, itp. w prawokliku - nic dodatkowo nie robiłem/instalowałem (instalka na dysku HDD)

Też mi się tak wcześniej ze dwa razy zdarzyło, ta Dycha bardzo broni się przed niektórymi skryptami w trakcie instalacji. Mam już na to pomysł, ale nie chciałem przedłużać Waszego czekania. Od kilku dni wiele razy instalowałem Home i Pro - za każdym razem wszystko poszło jak chciałem. Zawsze na HDD. Dzięki za syganał

Opublikowano

Wielkie DZIĘKI.Jak narazie wszystko śmiga idealnie.Wszystkie Twoje dodatki się zainstalowały.Zastosowałem programy z TUNING oprócz RemoveSpy nie chce się odpalić (trudno),aha przycisk start czasami z opużnieniem odpala.Jeszcze raz Wielkie DZIĘKI:thumbsup::clap3:

Opublikowano

Już wytestowana...... wersja PRO ma 80 procesów bez sterów, menu z 7 ( klasa ) dół ona pokazuje właściwości i wielkości plików ( potrzebne przy pracy fotografa i grafika ) wygląd i kofort z 7ki czyli idealnia..... a wydajność świetna..... potestuję na adobe premiere w 4k i napiszę.... narazie jak już pisałem wszystko lux, jest prawoklik i wszystko co potrzebne.......

Powinniśmy dziękować że jest taki człowiek jak SROMOTNIK który robi system działające wydaajnie, stabilnie bez syfu i wszystko hobbystycznie.... DZIĘKUJEMY - wszyscy fotografowie śmiało instalujcie.....

Opublikowano

what xD ? Sromotnik wstawił windows'a 10! no, a już wątpiłem - myślałem ze same windows 7 & 8.1 robisz a win 10 porzuciłeś/kompletnie zakończyłeś... Ehh szkoda bo dopiero co wgrałem nowego windows'a, ale jak tylko pojawią się jakieś problemy to wgram se od razu Twojego :D (zapewne już nie będzie w wersji testowej) ;P

Opublikowano
2 godziny temu, szymibtw napisał:

Ja chyba potestowałem... 6 system dzisiaj postawilem I zaden mi nie działa tak jak powinien... 1 się wysypał.... ten przy instalacji robie wszystko tak samo jak robiłem... ehhh

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Nie wiem czemu ale mam to samo,nie mogę zainstalować.Próbuję po raz 3 .

Opublikowano
9 godzin temu, janek917 napisał:

Ja probowalem 10 razy. Ściągnąłem roznymi programami wypallalem z różnych portów usb i dalej to samo.... sumy się zgadzają.... no nic ja wracam na czyste w10 bo na najnowszych poprawkach u wszystkich wydających mody mam problemy.... których wcześniej nie bylo A szkoda...

Opublikowano

Mam ten sam błąd instalacja na dysku m. 2

.......

Poszło za 2 razem.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 godziny temu, szymibtw napisał:

Ja probowalem 10 razy. Ściągnąłem roznymi programami wypallalem z różnych portów usb i dalej to samo.... sumy się zgadzają.... no nic ja wracam na czyste w10 bo na najnowszych poprawkach u wszystkich wydających mody mam problemy.... których wcześniej nie bylo A szkoda...

Witam.Miałem to samo.Zacząlem instalację od restartu ,usunąłem partycję na której zainstaluję system ,stworzyłem nową ,sformatowałem i poszło elegancko:)

Opublikowano

U mnie podobnie - instaluję wiele systemów do testów i pierwszy raz mam taki błąd.

Ale - kliknąłem cofnij instalację i instalator cofnął mnie do początku. Następnie po dojściu do wyboru dysku i partycji kliknąłem instalację na tej samej partycji - informacja że system utworzy po instalacji folder windows.old - dalej - i wszystko poszło dalej.

Po instalacji tylko usunąć folder windows.old.

Opublikowano

BRAWO!!!BRAWO!!!BRAWO!!!Moj sprzet to : ASUS 970 gaming/aura , proc.AMD FX 8320.Wszystko "Kiepskie"!.Dlatego szukam wlasciwego systemu.I znalazlem.To jest "wlasnie to".System "prawie" czysty.Bootowalne iso na pendrive'a zrobione ULTRAISO.Ustawienia domyslne.Instalacja przebiegla gladko.Innym szczerze polecam.Jak na poczatek i testowa wersje to BOMBA!{w pozytywnym znaczeniu}.Panie SROMOTNIK : WIELKIE DZIEKI!!!.

Opublikowano
W dniu 20.12.2019 o 20:48, szymibtw napisał:

@janek917 @szymibtw

Spróbujcie zainstalować wersję HOME. Na PRO miałem ten sam problem.

Opublikowano

@srom-otnik  Mistrzu z tego co zauważyłem to nie działa: windows hello, po kombinacji CTRL+ALT+DELETE nie pokazuje się menadżer zadań dodatkowo nie chcę ze sklepu mi ściągnąć Panelu Nvidi i karty dźwiękowej. To póki co zauważyłem w wersji PRO. Mam nadzieje, że wydasz wersje jakies super lite bez żadnych apek windowsa, smart screnów, cortan, microsoft edge, itp. itd.

Opublikowano

U mnie ten sam problem. Ani Home i Pro nie instalują się do końca. Zatrzymuje się na 94% i wyskakuje problem taki jak u innych. Czyszczenie dysku nic nie pomaga.

Poczekam na wersję poprawioną i wtedy potestuję. 

Opublikowano

@gumish93 instaluj normalnie potem jak sie zatrzyma na 94% kliknij ok i zainstaluj jeszcze raz na tym samym dysku/partycji bez formatowania i pójdzie :) później z poziomu windowsa skasuj z dysku c folder "Windows.old" Jakbyś cały temat przejrzał raptem niecałe 2 strony to byś wiedział bo ktoś już wyżej pisał...

Opublikowano
1 minutę temu, szymibtw napisał:

@gumish93 instaluj normalnie potem jak sie zatrzyma na 94% kliknij ok i zainstaluj jeszcze raz na tym samym dysku/partycji bez formatowania i pójdzie :) później z poziomu windowsa skasuj z dysku c folder "Windows.old" Jakbyś cały temat przejrzał raptem niecałe 2 strony to byś wiedział bo ktoś już wyżej pisał...

No właśnie robiłem tak i za każdym razem staje mi dęba instalacja na 94% i nic . Akurat ten trik bez formatowania partycji nie działa ...