Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogółem posiadam SanDisk pendrive 16gb 3.0 Wiec jak w rufusie poustawiać rzeczy aby poprawnie zainstalować system na lapku? 

Obraz zawiesza się i nie można nic robić :/ GPT na rufusie robione fat32[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano (edytowane)

Nawet to nic nie daje bo obraz pokazuje się tak jak wyżej pokazałem i nic nie można zrobić tylko wyłączyć laptop i od nowa jest to samo:/. 

Jakie to jest kur.. denerwujące normalnie odpala się wszystko i instalator zamraża się na wyborze języka. Myszka ani klawiatura nie działa już bez sil jestem od godziny 13

Edytowane przez zoxovsky
Opublikowano

Mod Systemu zainstalowany i zaktywowany.

Wszystko co mi potrzebne, działa świetnie dzięki mod Sromo-tnik'a...  :clap3:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Witam :) Wielkie ukłony dla autora :) naprawdę świetny system i szybki  :) Mam pytanie do was lub do autora  Czy opcja czyszczenie  w zupełności wystarczy do optymalizacji Windowsa czy trzeba instalować inny jakiś program np. Ashampoo win optimizer ? :) 

Opublikowano
17 minut temu, my_g0t napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy na początek roku 2019 planujesz zaktualizować swoje mody pod 7? Będę wdzięczny za info :)

Tak, oczywiście, chciałbym w pierwszym kwartale się uwinąć. W tej chwili pracuję nad nową bazą ThinPC, później zwykła siódemka idzie na warsztat, następnie 8.1 i na końcu 10 Pro/Home + LTSB

Opublikowano
W dniu 16.12.2018 o 17:07, srom-otnik napisał:

Tak, oczywiście, chciałbym w pierwszym kwartale się uwinąć. W tej chwili pracuję nad nową bazą ThinPC, później zwykła siódemka idzie na warsztat, następnie 8.1 i na końcu 10 Pro/Home + LTSB

Super! Czekam z niecierpliwością! Zapewne nie tylko ja! Pozdrawiam!

Opublikowano
1 minutę temu, nudzija napisał:

przez co pobierasz?

Z Mega najlepiej pobierać  MEGAsync 3.7.1

2 godziny temu, karols87 napisał:

kurcze, nie moge tego pobrac...

Zainstaluj  MEGAsync 3.7.1, pobierzesz

Opublikowano

mam taki dysk ssd Micron_1100_MTFD i jestem z niego zadowolony, pytanie takie mam...czy zainstaluje mi sie ta wersja?pytam bo inna wersja siodemki sie zainstalowala, ale podczas uruchamiania sie nie wlacza...brak sterownikow do ssd czy cos takiego...orientuje sie ktos jak z ta wersja jest?

Opublikowano
On 12/16/2018 at 5:07 PM, srom-otnik said:

Tak, oczywiście, chciałbym w pierwszym kwartale się uwinąć. W tej chwili pracuję nad nową bazą ThinPC, później zwykła siódemka idzie na warsztat, następnie...

Planowałem regularną kolejną reinstalacje do systemu jak w temacie, ale skoro ma powstać coś nowego to może poczekam jeszcze..

Możesz podać nieco dokładniej szacowany termin publikacji nowego wydaniaWin JG7 HP&Pro x64 Lite ?

Jesteś już chyba jedynym, bardzo nie licznym, oficialnym wsparciem dla tego typu produktu :)

Przy okazji zdrowia, szczęścia i sukcesów w Nowym 2019 Roku dla Wszystkich !

Opublikowano
51 minut temu, franekfranek napisał:

Możesz podać nieco dokładniej szacowany termin publikacji nowego wydania Win JG7 HP&Pro x64 Lite ?

Hej!

Wersje UltraLite na bazie Pro i HP są gotowe do wysłania, ale pracuje teraz nad Lite. Jak skończę to wyślę, tylko kiedy dokładnie to nie wiem, bo mam potworny natłok pracy w pracy. Najbezpieczniej będzie powiedzieć, że do ok. 2 tygodni. Jak jesteś cierpliwy, do wytrzymasz ;-D
PZDR!

my_g0t, moszter i CloudX lubią to
Opublikowano
2 godziny temu, srom-otnik napisał:

Hej!

Wersje UltraLite na bazie Pro i HP są gotowe do wysłania, ale pracuje teraz nad Lite. Jak skończę to wyślę, tylko kiedy dokładnie to nie wiem, bo mam potworny natłok pracy w pracy. Najbezpieczniej będzie powiedzieć, że do ok. 2 tygodni. Jak jesteś cierpliwy, do wytrzymasz ;-D
PZDR!

jak cos ziomus to pisz na pw i linki daj  , to pomoge i reUPka zrobie :empathy3:

srom-otnik lubi to