zoxovsky Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Ogółem posiadam SanDisk pendrive 16gb 3.0 Wiec jak w rufusie poustawiać rzeczy aby poprawnie zainstalować system na lapku? Obraz zawiesza się i nie można nic robić :/ GPT na rufusie robione fat32[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
moszter Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 2 godziny temu, zoxovsky napisał: Ogółem posiadam SanDisk pendrive 16gb 3.0 Wiec jak w rufusie poustawiać rzeczy aby poprawnie zainstalować system na lapku? Cytuj
zoxovsky Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Nawet to nic nie daje bo obraz pokazuje się tak jak wyżej pokazałem i nic nie można zrobić tylko wyłączyć laptop i od nowa jest to samo:/. Jakie to jest kur.. denerwujące normalnie odpala się wszystko i instalator zamraża się na wyborze języka. Myszka ani klawiatura nie działa już bez sil jestem od godziny 13 Edytowane 7 Września 2018 przez zoxovsky Cytuj
jnm Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Mod Systemu zainstalowany i zaktywowany. Wszystko co mi potrzebne, działa świetnie dzięki mod Sromo-tnik'a... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
lukasknw Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 hej mieliście na ultra lite problem z msi afterburner ? nie można uruchomić aplikacji ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niepoprawna ? Cytuj
KaciPL Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie wykrywa mi mojego 970 evo m2 podczas instalacji. Pomoże ktoś? Cytuj
Gość Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Jakby ktoś chciał domyślne kursory myszy (takie jak w aero win 7) to możecie pisać na priv to podeślę Cytuj
arczer1910 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Szacun chyba nie ma lepszego Windowsa niż ten co tutaj się znajduje mam nadzieje ze będzie jeszcze lepsza. a oprócz tego win 8 oraz 10 Cytuj
Januszbb Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam Wielkie ukłony dla autora naprawdę świetny system i szybki Mam pytanie do was lub do autora Czy opcja czyszczenie w zupełności wystarczy do optymalizacji Windowsa czy trzeba instalować inny jakiś program np. Ashampoo win optimizer ? Cytuj
my_g0t Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy na początek roku 2019 planujesz zaktualizować swoje mody pod 7? Będę wdzięczny za info Cytuj
srom-otnik Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 17 minut temu, my_g0t napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy na początek roku 2019 planujesz zaktualizować swoje mody pod 7? Będę wdzięczny za info Tak, oczywiście, chciałbym w pierwszym kwartale się uwinąć. W tej chwili pracuję nad nową bazą ThinPC, później zwykła siódemka idzie na warsztat, następnie 8.1 i na końcu 10 Pro/Home + LTSB CloudX, anna.parker, moszter i 1 inny lubią to Cytuj
my_g0t Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 17:07, srom-otnik napisał: Tak, oczywiście, chciałbym w pierwszym kwartale się uwinąć. W tej chwili pracuję nad nową bazą ThinPC, później zwykła siódemka idzie na warsztat, następnie 8.1 i na końcu 10 Pro/Home + LTSB Super! Czekam z niecierpliwością! Zapewne nie tylko ja! Pozdrawiam! Cytuj
karols87 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 kurcze, nie moge tego pobrac... Cytuj
nudzija Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 @karols87 na mega jest limit dzienny Cytuj
karols87 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 4,5 mb sie pobierze i koniec...inne pliki z mega sie pobieraja Cytuj
jorgusek Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 1 minutę temu, nudzija napisał: przez co pobierasz? Z Mega najlepiej pobierać MEGAsync 3.7.1 2 godziny temu, karols87 napisał: kurcze, nie moge tego pobrac... Zainstaluj MEGAsync 3.7.1, pobierzesz Cytuj
KAPSEL1309 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 16 minut temu, nudzija napisał: przez co pobierasz? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JDownloader2 daje rade Cytuj
karols87 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 przegladarka pobieralem, zrobilem co radziliscie i nic...nie ma nigdzie innej wstawki tego sys? Cytuj
nudzija Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 @karols87 mi na przeglądarce opera pobrało sie bez problemu x1987 lubi to Cytuj
karols87 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 mam taki dysk ssd Micron_1100_MTFD i jestem z niego zadowolony, pytanie takie mam...czy zainstaluje mi sie ta wersja?pytam bo inna wersja siodemki sie zainstalowala, ale podczas uruchamiania sie nie wlacza...brak sterownikow do ssd czy cos takiego...orientuje sie ktos jak z ta wersja jest? Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 Gdzie się podziała wersja Core ? Cytuj
Franc Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 ?? W tym wydaniu nie ma Core, jest podobnie do niej pocięta UltraLite - poczytaj opis na pierwszej stronie Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 @Franc Dzięki Szefie, czytałem właśnie opisy i zastanawiał mnie brak wersji Core. Teraz już wiem , że jej nie ma. Dzięki za poinformowanie :). Cytuj
jimmsonmakaveli Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 witam mi zacina na logo WIN10 jak chce wgrać ten system instalacja z pendrive 8gb Cytuj
moszter Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 4 godziny temu, jimmsonmakaveli napisał: witam mi zacina na logo WIN10 jak chce wgrać ten system instalacja z pendrive 8gb A wyłączyłeś EFI/UEFI? Cytuj
franekfranek Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2019 On 12/16/2018 at 5:07 PM, srom-otnik said: Tak, oczywiście, chciałbym w pierwszym kwartale się uwinąć. W tej chwili pracuję nad nową bazą ThinPC, później zwykła siódemka idzie na warsztat, następnie... Planowałem regularną kolejną reinstalacje do systemu jak w temacie, ale skoro ma powstać coś nowego to może poczekam jeszcze.. Możesz podać nieco dokładniej szacowany termin publikacji nowego wydaniaWin JG7 HP&Pro x64 Lite ? Jesteś już chyba jedynym, bardzo nie licznym, oficialnym wsparciem dla tego typu produktu Przy okazji zdrowia, szczęścia i sukcesów w Nowym 2019 Roku dla Wszystkich ! Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2019 51 minut temu, franekfranek napisał: Możesz podać nieco dokładniej szacowany termin publikacji nowego wydania Win JG7 HP&Pro x64 Lite ? Hej! Wersje UltraLite na bazie Pro i HP są gotowe do wysłania, ale pracuje teraz nad Lite. Jak skończę to wyślę, tylko kiedy dokładnie to nie wiem, bo mam potworny natłok pracy w pracy. Najbezpieczniej będzie powiedzieć, że do ok. 2 tygodni. Jak jesteś cierpliwy, do wytrzymasz ;-D PZDR! my_g0t, moszter i CloudX lubią to Cytuj
franekfranek Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2019 SUPER termin około 2 tygodniowy jest OK ! Co w tych wersjach się zmieni wzgl poprzednich? domyślam się, że bedą zaktualizowane o nowe niezbędne poprawki. Cytuj
G77 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2019 2 godziny temu, srom-otnik napisał: Hej! Wersje UltraLite na bazie Pro i HP są gotowe do wysłania, ale pracuje teraz nad Lite. Jak skończę to wyślę, tylko kiedy dokładnie to nie wiem, bo mam potworny natłok pracy w pracy. Najbezpieczniej będzie powiedzieć, że do ok. 2 tygodni. Jak jesteś cierpliwy, do wytrzymasz ;-D PZDR! jak cos ziomus to pisz na pw i linki daj , to pomoge i reUPka zrobie srom-otnik lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi