Skocz do zawartości

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam teraz nocki wiec zrobię obrazy . Już sa w przygotowaniu wiec uspokuj się. 

Ty nie masz rodziny i nie zapierdzielasz na 3 zmiany i na nic nie masz czasu. Wiec wyluzuj gościu. No i co że linków nie ma.? Nie zmuszam nikogo do pobierania mojej wstawki.

jorgusek i JanKo6 lubią to
Opublikowano
22 godziny temu, Pystolet napisał:

usuwasz :gt500s:,  co do usuwania linków się zgadzamy ;)

mogą to też być błędy RAM-u lub bad sektory na dysku

Właśnie Dla tego zostały skasowane. :) Bo dużo osób z poza forum pisały.  Robię upload. Dzisiaj 64 jutro 32 bit

jorgusek lubi to
Opublikowano
5 godzin temu, Bronson napisał:

nie ma takiej koniecznej potrzeby żeby co dwa tygodnie aktualizować  a raczej instalować świeżego systema  :P.

@Jakub pośba o ten system z września 2019 albo chociaż z 2020, cholewa wszystko po usuwane.

Człowieku rodzina ok, brak czasu ok, usuwanie systemów NotOK.

Obecnie nie mam aż tak dużego hostingu darmowego. Korzystam z serwerów google i mega.nz jak wiesz sa słabe. :)  Czemu aktualizacje systemów bo zrobię tak że iso będzie mniej ważyło po usunieciu plików tymczasowych z łat średnio z obrazu install.wim zniknie sporo mniejsca. :) Po co maja zalegać stare łaty wnim lub pozostałości po instalce?

jorgusek lubi to
Opublikowano
23 godziny temu, uzupelniacz napisał:

Przecież macie aktualną wersje 32 i 64 bitową kolegi NIKKA.

Ja swoje robię . Inaczej niż nika.

Nika zawsze coś popierdzieli. Ja używam swoich wersji.

Opublikowano
23 godziny temu, Jakub napisał:

Ja swoje robię . Inaczej niż nika.

Nika zawsze coś popierdzieli. Ja używam swoich wersji.

Nie zgodzę się z Twoją opinią. Korzystam z jego obrazów i nigdy nie miałem żadnych problemów.

Dodam tylko,że  jego obraz są cały czas dostepne.

Co do Twoich obrazów , to niestety wystepowały problemy oczym pisałem na pw.

Kolejna sprawa ,to upinasz wersje 64 bitową , kasujesz poprzednią ,albo co wiecej piszesz,że 32 jest w trakcie upinania, i tak mija tydzień dwa, trzy po czym kasujesz 64 i co. Znowu obiecanki ,cacanki. Co Ty w nich tyle zmieniasz ? poprawiasz Billa. Dlatego miedzy innymi nie korzystam z Twoich obrazów. 

jnm lubi to
Opublikowano
W dniu 27.04.2021 o 09:11, jnm napisał:

:L ZNALAZŁ SIĘ - "alfa i omega"...

Mi jego obrazy nie pasuje poprostu.Moje zdanie.

Ja nie zmieniam obrazów od MS.  Dodaje łaty do obrazów tak aby nie trzeba było ich znowu pobierać. Dodaje tylko startis back i wiaerotweaker.

Tyle nie kasuje nic . Obrazy nie sa modami i przechodzą legalizacje. Żadnych aktywatorów itp.

Usuwam tylko syf po aktualizacjach. Tyle. Nie podoba się zrób swój. Pobieraj nikki.