P4Jn Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 Instalacja nie przeszła. Krzyczy o ustawienia regionalne offline... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kp1971 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 22 minuty temu, P4Jn napisał: Instalacja nie przeszła. Krzyczy o ustawienia regionalne offline... Zapewne wstawiłeś plik WIM do polskiego instalatora z Windows 10. Musisz ściągnąć Win 10 en-US i tam podmienić WIM, wtedy idzie bez problemu. P4Jn i lysyn lubią to Cytuj
P4Jn Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 31 minut temu, kp1971 napisał: Zapewne wstawiłeś plik WIM do polskiego instalatora z Windows 10. Musisz ściągnąć Win 10 en-US i tam podmienić WIM, wtedy idzie bez problemu. A no właśnie, nie pomyślałem, że to może być problemem. Tak też zrobiłem jak napisałeś. No to pobieram Win10 w wersji angielskiej. Cytuj
Jachwe Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 miałem to samo pobrałem angielska wersje i przeszło a wie ktos jak zmienic wysokość paska zadan na mniejszy bo w poprzednich wersjach było zmniejsz ikony paska zadan i go zmniejszało a w tym go nie ma Cytuj
Addos Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 Rozumiem fascynację nową wersją W11 ale jeszcze nikt nie napisał czy to jest wersja ostateczna, jak pisano zostało jeszcze 8 dni do oficjalnego ogłoszenia tej wersji więc kto chce przetestować to miłej zabawy ale proponuję poczekać bo na pewno coś przez ten czas poprawią Cytuj
nje Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 10 minut temu, Addos napisał: Rozumiem fascynację nową wersją W11 ale jeszcze nikt nie napisał czy to jest wersja ostateczna, jak pisano zostało jeszcze 8 dni do oficjalnego ogłoszenia tej wersji więc kto chce przetestować to miłej zabawy ale proponuję poczekać bo na pewno coś przez ten czas poprawią Jeden rabin powie tak, drugi powie nie. Nikt tego chyba nie wie co MS pokaże 24 Addos lubi to Cytuj
MarcinGX Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zainstalowałem 11 i powiem krótko, coś pięknego zmiany są duże na plusik Cytuj
P4Jn Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 Windows 11 zainstalowany obok Windowsa 10, dual boot jest, wszystko ładnie chodzi. Szczerze, podoba mi się to, jak ten system wygląda w obecnej formie. MarcinGX lubi to Cytuj
lesluk Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zainstalowałem przez aktualizację, trochęto trwało, bez języka polskiego.Nie udało się zpakietem Pl. Podoba się, działa płynnie, bez boogów, jest ładny? Jak kto woli. Cytuj
P4Jn Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 26 minut temu, lesluk napisał: Zainstalowałem przez aktualizację, trochęto trwało, bez języka polskiego.Nie udało się zpakietem Pl. Podoba się, działa płynnie, bez boogów, jest ładny? Jak kto woli. Polski język próbowałem i ja zainstalować. Nie może dokończyć instalowania na dzień dzisiejszy, a system jest częsciowo przetłumaczony. Działa szybciej, sprawniej ten system, niż Win10. A mam dysk HDD i zdziwiłem się. EDIT: System w obecnej formie, identyfikowany jest jeszcze jako Windows 10: MarcinGX lubi to Cytuj
kwawra95 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 fajnie będzie jak tu ekipa posprząta tą bete do użytecznego poziomu xD Cytuj
MarcinGX Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 22 minuty temu, kwawra95 napisał: fajnie będzie jak tu ekipa posprząta tą bete do użytecznego poziomu xD Beta to nie jest , tylko wersja developerska z aktywnym kluczem z microsoftu. Chcecie takie orginalne tapetki logo z Windowsa 11? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Snafriozo i JanKo6 lubią to Cytuj
Carpath Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Tylko, że jest mały problem. Piszecie o tym, aby podmienić install.wim z windows 11 do Windows 10 ale instalka w Windows 10 ma install.esd a nie wim. Jakaś podpowiedź? Poza tym ktoś pisał, że można zainstalować 11 z opcji DISM, ale jak to zrobić? Poprzez aktualizację 10tki nie mogę zainstalować, bo wyskakuje komunikat, że komputer nie ma SECURE BOOT Cytuj
budge Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Podmień ten plik :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]11 w folderze sources i będzie śmigać. JanKo6 i rocky66rr lubią to Cytuj
pro_mario Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Godzinę temu, Carpath napisał: Tylko, że jest mały problem. Piszecie o tym, aby podmienić install.wim z windows 11 do Windows 10 ale instalka w Windows 10 ma install.esd a nie wim. Jakaś podpowiedź? Poza tym ktoś pisał, że można zainstalować 11 z opcji DISM, ale jak to zrobić? Poprzez aktualizację 10tki nie mogę zainstalować, bo wyskakuje komunikat, że komputer nie ma SECURE BOOT Pobrałem ostatnie iso Windows 10 21h1 przez media-creation tool w wersji EN-US. Rozpakowałem 7-zipem. Następnie z tego iso Windows 11, które też rozpakowałem, skopiowałem "install.wim", z rozpakowanego Windows 10 usunąłem "install.esd", wkleiłem w to miejsce "install.wim". Następnie z folderu z rozpakowanym ISO WIndows 11 odpałiłem "setup.exe" z poziomu systemu i poszło. Nie tworzyłem nowego iso już. Teraz piszę z 11-stki, działa OK. MarcinGX lubi to Cytuj
toja9704 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Godzinę temu, Carpath napisał: Tylko, że jest mały problem. Piszecie o tym, aby podmienić install.wim z windows 11 do Windows 10 ale instalka w Windows 10 ma install.esd a nie wim. Usuwasz esd wklejasz win i pójdzie. Mała uwaga: Mi poszło dopiero na instalatorze ENG-US. MarcinGX lubi to Cytuj
Jachwe Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 pro-mario masz pełny polski ? Cytuj
pro_mario Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 14 minut temu, Jachwe napisał: pro-mario masz pełny polski ? NIe mam, nawet po ściagnięciu "Polish language pack" jest pół na pół... Ale da się żyć. Cytuj
toja9704 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 38 minut temu, Jachwe napisał: może ktoś to ogarnie ;( Ale po co? Zaraz PL też wycieknie. Cytuj
Jachwe Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 może udostępnią sami 24 czerwca Cytuj
szymibtw Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Tnie komuś YT na Edge? Cytuj
MarcinGX Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 2 godziny temu, szymibtw napisał: Tnie komuś YT na Edge? Na moim Ryzenie FB i Youtube hula płynnie Cytuj
Lech Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Czekam na wersję PL i dopóki niema to pocieszam się angielską wersją. Cytuj
P4Jn Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 4 godziny temu, toja9704 napisał: Usuwasz esd wklejasz win i pójdzie. Mała uwaga: Mi poszło dopiero na instalatorze ENG-US. Potwierdzam, że dopiero poszło na instalatorze ENG-US. Koniecznie musi być US. Cytuj
szymibtw Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 7 godzin temu, MarcinGX napisał: Na moim Ryzenie FB i Youtube hula płynnie Wiem co jest. Możliwe że sterowniki na w10 do wifi nie działaj jak powinny. Bo filmy w 4k i 2k ssie nie buforują praktycznie wcale natomiast na full HD działa jak należy Cytuj
jabirex Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 W dniu 16.06.2021 o 19:42, MarcinGX napisał: Zainstalowałem 11 i powiem krótko, coś pięknego zmiany są duże na plusik Dla jednego ...piękne dla drugiego badziew (w trybie dark dalej białe okienka) według mnie to taki Porszak z silnikiem malucha robią z nami co chcą bo nie mają mocnej konkurencji Cytuj
P4Jn Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 Ja to spodziewałem się, że tryb ciemny na Win11 będzie trybem ciemnym, ale Microsoft dalej nie ogarnął i miejscami wali po oczach białym. Eh.... Może za bardzo czepiam się, bo to jeszcze nie jest oficjalny build systemu. Cytuj
jkaw Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 W dniu 16.06.2021 o 12:18, marcelgg napisał: Ja przez dism instaluje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] da się, wystarczy przez dism Co to znaczy? Może ktoś po polsku? Cytuj
malezlo22 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 witam czy ktoś sprawdzał gry w dx12 , na dx11 działają bez problemu na dx12 fps 10 ktoś testował może ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi