Jump to content

malezlo22

Użytkownik
  • Content Count

    34
  • Posty z Chatbox

    0
  • Joined

  • Last visited

About malezlo22

  • Rank
    Zaawansowany użytkownik
  • Birthday 09/05/1986

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  1. witam System zainstalowany na 6 rodzinie Intela z dyskiem M2 szczerze jeszcze nie widziałem żeby tak szybko system chodził . Pozdrawiam i polecam na chwilę obecną nie ma żadnych problemów instalacja sterowników z płyty czy też eseta super winda komputer jednym słowem zaczął działać na 10 same problemy nie wspomnę o zamulonym systemie
  2. witam a dysk testowałeś miałem podobnie na Samsungu ssd kupiłem i po jakimś czasie świrował system nawet format nie pomagał . Sprawdż HDTUNE odczyt IOPS czy nie wywala błędem zapisu na dysku
  3. Witam ponownie . Po całodziennej walce poddałem się robiłem co się da i stwierdzam że nie da się wymusić instalacji sterownika ekranu więc postanowiłem zmienić system na 10 od ciebie po instalacji wszystko jest ok stery działają grafa działa Może w najbliższej zmianie w modzie coś się poprawi na chwilę obecną na HD 5770 nie idzie funkcjonować pozdrawiam
  4. Witam system ok ale mam problem zainstalowałem wszystkie stery bez problemu ale gdy instaluje kartę graficzną AMD 5770 nie widzi jej komputer dokładnie sterownika ekranu nawet instalator go nie instaluje co może być przyczyną ? . Systemowy sterownik jest i działa po usunięciu wraca spowrotem WU włączone . W menadżerze urządzeń obecnie karta nie istnieje a wiem że działa
  5. Witam udało mi się aktywować ja popełniałem błąd próbując aktywować kluczem oem ale poradziłem sobie . System muszę przyznać bomba jak narazie jedyny z którym nie mam żadnych problemów ;) dzięki i pozdrawiam
  6. witam system postawiłem wszystko śmiga ale mam problem z aktywacja żaden program nie działa znaczy pisze ze aktywny ale w właściwościach pisze ze nie wiec czym aktywować ?
  7. Witam a probowales inne wersje moze iso ci sie zle sciagnelo instalowalem na 3 kompach w roznych konfiguracjach nie mialem zadnego błędu Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Witam mam tak samo z usb ale tylko po starcie też na 1155 po paru minutach łapie za każdym razem Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
  8. System bomba działa wszystko jak trzeba wydaje mi sie ze troszke szybszy od twojej 7 takze czekam cierpliwie na 10 pozdrawiam świetna robota Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
  9. Ok to czekam aż wrzucisz pozdr Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
  10. Siemka podeślesz mi plik na meila albo jak to zrobic mam ten sam problem Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
  11. witam systemik bomba w GPT start w 3 s szybki system mało zaśmiecony polecam
  12. Witam system stoi na dość starym sprzęcie instalacja przeszła bez najmniejszego problemu zużycia w normie instalacja sterów bez problemu steam tez działa bez błędu jedynym problemem miałem ze sterem karty sieciowej ster z windy przerywał neta co minute po instalacji ze strony producenta wszystko ok za parę dni napisze czy coś się wysypało
  13. Stawiam dziś albo jutro napiszę jak się sprawuje Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
×
×
  • Create New...

Important Information