Skocz do zawartości

Windows 11 25H2 [26200.5074] + TPM / SecureBoot Patch + .NET Framework 3.5 03.09.2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto nie ma tej modyfikacji,bo w głównym poście tego tematu w podanym linku brak plików ISO,daję link do pobrania: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Po wejściu w link,wchodzimy w folder Xardas14 i z listy otwieramy folder Windows 11 i do pobrania  jest: Win_11 25H2_09.2025.iso  i Win_11 23H2_09.2025.iso.Sam właśnie pobrałem z podanego linka  Win_11_25H2_09.2025.iso o wielkości 7.03 GB i mam nadzieję,że jest to wersja Win 11 25H2 z 03.09.2025.

FILAGOL i JanKo66 lubią to
Opublikowano
W dniu 5.09.2025 o 21:35, lukcio31 napisał(a):

Kto nie ma tej modyfikacji,bo w głównym poście tego tematu w podanym linku brak plików ISO,daję link do pobrania: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Po wejściu w link,wchodzimy w folder Xardas14 i z listy otwieramy folder Windows 11 i do pobrania  jest: Win_11 25H2_09.2025.iso  i Win_11 23H2_09.2025.iso.Sam właśnie pobrałem z podanego linka  Win_11_25H2_09.2025.iso o wielkości 7.03 GB i mam nadzieję,że jest to wersja Win 11 25H2 z 03.09.2025.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

stens lubi to
Opublikowano

Zmodowany orginalny Windows 11 24H2 ze zmienionym numerem na 25H2 i odblokowanym tym co dostali insiderzy do testów przed wydaniem przez MS oficjalnej aktualuzacji 25H2 dla wszystkich.Dodana została aktualizacja odblokowująca to co wersji 25H2dla insiderów i zmieniająca numer z 24H2 na 25H2.Ja bym poczekał na oficjalne iso 25H2 i wszelkie modyfikacje tej wersji.

Opublikowano
W dniu 16.06.2021 o 02:50, Xardas14 napisał(a):

Windows 11  25H2 [26200.5074] +  TPM / SecureBoot Patch + .NET Framework 3.5 Wszystkie Edycje

Kompilacja : 03.09.2025

(każdy update będę robić co 3 miesiące bądź wyjściu nowszej wersji)

* Home
* Home N
* Pro
* Pro N

* Enterprise

* Education

* Pro Education

* Pro for Workstations

* Enterprise N

* Education N

* Pro Education N

* Pro N for Workstations

* Home Single Language

*Enterprise for Virtual Desktops

*loT Enterprise

Informacje Ogólne:

*Są to czyste obrazy z MSDN, wersja aktualizacji jest aktualna na dzień kompilacji obrazów.

*Zintegrowany bypass TPM i SecureBoot  zarówno z poziomu instalatora oraz jako update z poziomu systemu 

*Posiadają zintegrowany .Net Framework 3.5 (w tym 2.0) , wymagany dla uruchomienia starszych aplikacji

*Automatyczne czyszczenie WinSxS 

*Dzięki kompresji install.wim  do ESD obrazy zajmują dużo mniej miejsca

*Wybór wersji możliwy poprzez dodanie EI.cfg

*Aktywator wrzucony w katalog głowny obrazy ( aktywator wymaga połączenia z internetem), pamiętaj jednak jeśli masz własny oryginalny klucz zainstaluj taką wersję do której go posiadasz 

*Jeśli ktoś potrzebuję wersji w innym języku napiszcie a dorzucę :)

Dla zainteresowanych w folderze  dostępny jest też  Windows 10 , Windows Server 2022 , Pakiet  Office oraz Inne :)

Linki do Pobrania:

FEX.NET

Tu nie  ma linka do pobrania

Opublikowano
W dniu 14.09.2025 o 21:39, szymek napisał(a):

Tu nie  ma linka do pobrania

Link jest, tylko trzeba mieć minimum umiejętności, żeby znaleźć.  Poniżej masz link

Opublikowano
W dniu 5.09.2025 o 10:40, odyn1982 napisał(a):

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy możesz załączyć poprawny link do plików?

@Xardas14 Brak plików, bardzo proszę o poprawkę 

Opublikowano
35 minut temu, infidel napisał(a):

Obraz zdążyłem pobrać dobrych parę dni temu, choć link już jest nieaktywny.
Nie mam jednak aktywatora. Pomoże ktoś?

Temat wałkowany 1000 razy power shell jako adm

irm [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | iex

Opublikowano
4 minuty temu, Pio2411 napisał(a):

Temat wałkowany 1000 razy power shell jako adm

irm [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | iex

Dzięki, dobrodzieju!

Ja na Macu jestem od nastu lat i nie jestem na bieżąco, teraz bratowej pomagam. Najwidoczniej za słabo szukałem.

Opublikowano

Czytanie nie boli *Aktywator wrzucony w katalog głowny obrazy ( aktywator wymaga połączenia z internetem), pamiętaj jednak jeśli masz własny oryginalny klucz zainstaluj taką wersję do której go posiadasz 

Opublikowano

W dniu 18.02.2026 o 20:09, mag191 napisał(a):

Witam kolego. Można prosić linka do pobrania pliku ponieważ aktualny nie działa. Z góry dziękuję. 

link    -------->    [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Czy będzie jakaś aktualizacja ?