pawelek1980 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 U mnie wszystko działa, podpinany telefon oraz kamerka działają, wszystkie gry działają, zostawiam sobie tą dziesiątkę na dłużej bo na tej wersji nie rozłącza mi wifi z routera mobilnego. Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka Cytuj
Kwiad Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 tnie sie jak piernik ten mod Cytuj
ziomek1993 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 6 minut temu, Kwiad napisał: tnie sie jak piernik ten mod Na czym go zainstalowałeś ? Na piekarniku ? U mnie śmiga jak garbi Cytuj
Ingnito Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 9 minut temu, Kwiad napisał: tnie sie jak piernik ten mod wyjdz lepiej ziomek1993 lubi to Cytuj
siwyzabrze1 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 spoko mod, śmiga jak ta lala Cytuj
dzolo44 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Plik który chcesz ściągnąc jest niedostępny ???? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 9 godzin temu, Dabronik napisał: Znalazłem dwa problemy z optymalizatorem albo to tylko u mnie. Pierwszy to po włączeniu optymalizatora i to bez względu czy ustawię ustawienia domyślne czy nie znika opcja sieci komórkowych a druga też bez względu na ustawienia znika ikonka sieci. NOWE ISO! Dzięki Tobie @Dabronik mój mod będzie lepszy. Obydwa problemy skasowane. Nie może być tak, że wiem o błędzie, który mogę od ręki naprawić i nie robię tego. Dlatego "do 4 razy sztuka" Mam nadzieję, że to ostatnie błędy w nowych skryptach. Kto zadowolony - niech nie reinstaluje, a pozostali - macie naprawione wszystkie dotychczas zgłoszone błędy związane z nowym Optymalizatorem Usług. PZDR! sadam, BodziuRat, mirr i 5 innych lubią to Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Pobierę, zainstaluje od nowa, dziękuję sromotnik. Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ingnito Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 9 godzin temu, srom-otnik napisał: NOWE ISO! Dzięki Tobie @Dabronik mój mod będzie lepszy. Obydwa problemy skasowane. Nie może być tak, że wiem o błędzie, który mogę od ręki naprawić i nie robię tego. Dlatego "do 4 razy sztuka" Mam nadzieję, że to ostatnie błędy w nowych skryptach. Kto zadowolony - niech nie reinstaluje, a pozostali - macie naprawione wszystkie dotychczas zgłoszone błędy związane z nowym Optymalizatorem Usług. PZDR! miałeś mieć dość a widzę na uparciucha daje rade , wszystkiego dobrego zycze Cytuj
Grampian Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 9 godzin temu, srom-otnik napisał: NOWE ISO! Dzięki Tobie @Dabronik mój mod będzie lepszy. Obydwa problemy skasowane. Nie może być tak, że wiem o błędzie, który mogę od ręki naprawić i nie robię tego. Dlatego "do 4 razy sztuka" Mam nadzieję, że to ostatnie błędy w nowych skryptach. Kto zadowolony - niech nie reinstaluje, a pozostali - macie naprawione wszystkie dotychczas zgłoszone błędy związane z nowym Optymalizatorem Usług. PZDR! Szacun pozdro , dziekuje za włożoną pracę Cytuj
BodziuRat Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zmiany obejmują tylko optymalizatora usług? Bo nie wiem czy jest sens na nowo stawiać system, jeśli to są zmiany "kosmetyczne", tym bardziej, że pozmieniałem w usługach, tak jak wyżej @srom-otnik to napisał i na razie jestem zadowolony. Przetestowałem na grach Satisfactory, Phasmophobia i Stalker Anomaly. Wszystko działa pięknie. Brakuje mi tylko dźwięków, ale da się przyzwyczaić. Cytuj
Dabronik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 10 godzin temu, srom-otnik napisał: NOWE ISO! Dzięki Tobie @Dabronik mój mod będzie lepszy. Obydwa problemy skasowane. Nie może być tak, że wiem o błędzie, który mogę od ręki naprawić i nie robię tego. Dlatego "do 4 razy sztuka" Mam nadzieję, że to ostatnie błędy w nowych skryptach. Kto zadowolony - niech nie reinstaluje, a pozostali - macie naprawione wszystkie dotychczas zgłoszone błędy związane z nowym Optymalizatorem Usług. PZDR! Zabieram się za instalację jak jeszcze coś wyłapię dam znać:) srom-otnik lubi to Cytuj
Dabronik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no i lipa dalej to samo czyli bez ruszania optymalizatora, potem po ustawieniach własnych wszystko na nie oprócz Wi-fi i wyskakuje taki błąd + nie ma sieci komórkowych i przy ustawieniach domyślnych optymalizatora dalej nie ma sieci komórkowych. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Kosiara Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Czy używa ktoś tego systemu do gier? Gram na komputerze i się nad nim zastanawiam. Czy wszystko działa jak należy? srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 9 minut temu, Dabronik napisał: @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no i lipa dalej to samo czyli bez ruszania optymalizatora, potem po ustawieniach własnych wszystko na nie oprócz Wi-fi i wyskakuje taki błąd + nie ma sieci komórkowych i przy ustawieniach domyślnych optymalizatora dalej nie ma sieci komórkowych. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki wielkie, będę szukał nadal Cytuj
srom-otnik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 26 minut temu, Dabronik napisał: @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no i lipa dalej to samo czyli bez ruszania optymalizatora, potem po ustawieniach własnych wszystko na nie oprócz Wi-fi i wyskakuje taki błąd + nie ma sieci komórkowych i przy ustawieniach domyślnych optymalizatora dalej nie ma sieci komórkowych. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czyli ani raz nie udało się ustawić połączeń komórkowych, przy jakiejkolwiek konfiguracji usług. Nie mam możliwość sprawdzenia tego na swoim kompie, więc szukam zupełnie w ciemno.... Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Czy używa ktoś tego systemu do gier? Gram na komputerze i się nad nim zastanawiam. Czy wszystko działa jak należy?Gram w euro truck Simulator2, wiedźmin 3, elex, Skyrim, wszystko działa płynnie. Nie działa tylko american truck Simulator, wyskakuje błądWysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka Cytuj
Dabronik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bez użycia optymalizatora sieci komórkowe działają, tylko po użyciu w ogóle opcja znika Cytuj
nudzija Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dabronikja musiałem dać domyślne na nie i reszte na tak w optymalizatorze żeby mi zakładka sieć i internet działała i ikona od internetu była ale system instalowałem z 1 iso udostępnionego w tym temacie Cytuj
Kosiara Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, pawelek1980 napisał: Gram w euro truck Simulator2, wiedźmin 3, elex, Skyrim, wszystko działa płynnie. Nie działa tylko american truck Simulator, wyskakuje błąd Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka A gry działają lepiej niż na oficjalnej wersji win 10? Jaki sprzęt masz? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Dabronik napisał: @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bez użycia optymalizatora sieci komórkowe działają, tylko po użyciu w ogóle opcja znika Ok, uslugi domyślne tego nie naprawiaj? Spróbuję coś wymyślić, któraś usługą mimo zmiany nastawy nie startuje, hmmm Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 A gry działają lepiej niż na oficjalnej wersji win 10? Jaki sprzęt masz?Procesor 8 rdzeni AMD FX 8350, karta graficzna AMD Radeon HD 6900 series, 8 GB RAM, płyta główna ASRock 970 extreme3 r2.0, gry trochę zacinały w wersji oficjalnej Windows 10, teraz działają o wiele lepiej, tam gdzie dana gra się zacinała w konkretnej lokacji w tym windowsie gra idzie płynnie. Dla mnie ta wersja Windowsa jest the best. Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka piotrmix, srom-otnik i Kosiara lubią to Cytuj
Kwiad Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 19 godzin temu, ziomek1993 napisał: Na czym go zainstalowałeś ? Na piekarniku ? U mnie śmiga jak garbi na laptopie asus 1gb ram i procesor celeron 1.0Ghz dysk 50GB a jak jeszcze gre wiedzmina na nim włacze to juz koniec umarł w butach Cytuj
adonx Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Kwiad O rany,na takim złomie instalujesz Win 10. mrcoderick lubi to Cytuj
Kwiad Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Teraz, adonx napisał: @Kwiad O rany,na takim złomie instalujesz Win 10. z czego sie smiejesz jak juz kupiłem go w sklepie jako nowy i była 10 juz wgrana Cytuj
adonx Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 To ty już wtedy kupiłeś złom,gdzie ty miałeś oczy piotrmix lubi to Cytuj
Kwiad Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 cena mnie zauroczyła 699zł Cytuj
adonx Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na takie coś to Win 7x86. Cytuj
iskier Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 32 minuty temu, Kwiad napisał: cena mnie zauroczyła 699zł Chyba 6,99 zł? Cytuj
Ingnito Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 nie róbcie tu zamieszania nie na temat, to jest sromotnika temat o windowsie, na ktorym sie napracowal, szkoda czasu na krytyki dzieci jespe, pawelek1980 i nudzija lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi