adrian54 Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 czyli da się coś zmienić czy muszę to tego fioletu przywyknąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 27, 2019 Author Report Share Posted October 27, 2019 Wersja x64 wrzucona!!!!! 13 minut temu, adrian54 napisał: czyli da się coś zmienić czy muszę to tego fioletu przywyknąć? Ustawiony Kolor Czarny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian54 Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 dzięki.w wolnej chwili przeinstaluje system. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Czy na tej wersji działają drukarki jak i skaner.? Pytam dlatego ze uzywam drukarki i skanera kiedy jest potrzeba. A system jest po mojej myśli tylko nic nie pisze na temat sterowników drukarek więc myśle ze działają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 27, 2019 Author Report Share Posted October 27, 2019 25 minut temu, DRAGO napisał: Czy na tej wersji działają drukarki jak i skaner.? Pytam dlatego ze uzywam drukarki i skanera kiedy jest potrzeba. A system jest po mojej myśli tylko nic nie pisze na temat sterowników drukarek więc myśle ze działają. Czy kolega potrafi czytac opis? Jest tam wszystko napisane!!!! Czytaj ze zrozumieniem. Aktualizacja obrazów do 18362.449 Poprawki z poprzednich wersji: Zostawione Drukowanie oraz Bluetooth Zmienione zasady Tweaków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 (edited) 58 minut temu, kredacz napisał: Czy kolega potrafi czytac opis? Jest tam wszystko napisane!!!! Czytaj ze zrozumieniem. Aktualizacja obrazów do 18362.449 Poprawki z poprzednich wersji: Zostawione Drukowanie oraz Bluetooth Zmienione zasady Tweaków No ok spox nie było tematu. Edited October 27, 2019 by DRAGO Nie usunelo kawałka wpisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bi123 Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 'Aktualizacja obrazów do 18362.449 Poprawki z poprzednich wersji: Zostawione Drukowanie oraz Bluetooth Zmienione zasady Tweaków' Ten opis jest wyszarzony i dlatego trudno go dostrzec. BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 27, 2019 Author Report Share Posted October 27, 2019 27 minut temu, DRAGO napisał: No ok spox nie było tematu, nie chcesz opisac dokładnie to trudno. ale mordo co ja mam ci wiecej opisac?????? napisane masz ze zostawione drukowanie wiec? 7 minut temu, Bi123 napisał: 'Aktualizacja obrazów do 18362.449 Poprawki z poprzednich wersji: Zostawione Drukowanie oraz Bluetooth Zmienione zasady Tweaków' Ten opis jest wyszarzony i dlatego trudno go dostrzec. zmienione! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 4 minuty temu, kredacz napisał: ale mordo co ja mam ci wiecej opisac?????? napisane masz ze zostawione drukowanie wiec? zmienione! Spox widziałem dlatego napisałem spox nie było tematu. A tamto mi sie nie usuneło z tym opisem. sprrki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Postawiłem na VHD fajnie lata, drukarka tez działa, pad windows 10 for xbox tez działa ok. Doinstalowanie sklepu i xbox działa spox - (Program/skrypt pryvatny). No więcej uwag nie mam jak coś złapie co by nie działało dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtms Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 To jest wersja 1903 czy 1909? Bo z numeru kompilacji wynika 1903 a z opisu 1909... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renatan Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Godzinę temu, dtms napisał: Bo z numeru kompilacji wynika 1903 też tak myślę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 1903 to 1909 czyli 19h1 na 19h2 Taki jak by sp1 i sp2 w 1 wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 29, 2019 Author Report Share Posted October 29, 2019 Według Strony MSDN Jest to wersja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtms Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 To dobrze że kwestia wyjaśniona teraz tylko poprawić 2 na 3 w temacie wątku i bedzie git! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 5 godzin temu, kredacz napisał: Według Strony MSDN Jest to wersja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Masz 100% racji, jest to wersja 1909 (18363.449), wystarczy w wyszukiwarce wpisać winver i wszystko wiadomo. BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted November 12, 2019 Author Report Share Posted November 12, 2019 Witam,Macie propozycje jakiś zmian do owego systemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted November 13, 2019 Author Report Share Posted November 13, 2019 Aktualizacja-1wszy post renatan and jorgusek like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akxx87 Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 system działa super na hp pavilon x2 czy można dodać w następnej edycji narzędzie wycinania oraz klawiature ekranową ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 51 minut temu, akxx87 napisał: system działa super na hp pavilon x2 czy można dodać w następnej edycji narzędzie wycinania oraz klawiature ekranową ? Klawiatura ekranowa zostawiona, bo sam korzystam z niej. Co do wycinania to nie bo by musial zostac windows store. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLOMB Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Dla mnie system super, zainstalowałem go na starszym lapku, który leżał w szafie tylko brakuje mi opcji windows search + file search, mogę to jakoś dodać samemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 7, 2019 Author Report Share Posted December 7, 2019 W dniu 23.11.2019 o 16:40, GOLOMB napisał: Dla mnie system super, zainstalowałem go na starszym lapku, który leżał w szafie tylko brakuje mi opcji windows search + file search, mogę to jakoś dodać samemu? niestety ale nie da sie, to jest na laptopy i tablety słabsze w których ta oto Funkcja zabiera dużo zasobów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzi Posted December 8, 2019 Report Share Posted December 8, 2019 Witam, winde pobrałem dziś, zainstalowałem i nadal ten fioletowy pasek jest jak to pisał @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Da radę coś z tym zrobić? Macie tak samo? System rewelka, na lapku Lenovo G780 śmiga wyśmienicie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzi Posted December 12, 2019 Report Share Posted December 12, 2019 Po zainstalowaniu na laptopie Asus wyskakuje mi taki ekran po ponownym uruchomieniu. Wie może ktoś jak rozwiązać ten problem. Zaraz po instalacji przed ponownym uruchomieniem sprawdzałem i jest ten plik o który woła. Kilka razy instalowałam i za każdym razem tak samo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 13, 2019 Author Report Share Posted December 13, 2019 13 godzin temu, guzi napisał: Po zainstalowaniu na laptopie Asus wyskakuje mi taki ekran po ponownym uruchomieniu. Wie może ktoś jak rozwiązać ten problem. Zaraz po instalacji przed ponownym uruchomieniem sprawdzałem i jest ten plik o który woła. Kilka razy instalowałam i za każdym razem tak samo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie skończył zapisywać edycji pliku. a został zrestartowany lub wylaczony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted December 13, 2019 Report Share Posted December 13, 2019 System rewelacja, zainstalowałem Proffesional x64. Nie magę zainstalować Microsoft Office 2007, błąd 1907 "nie można zarejestrować czcionki". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 13, 2019 Author Report Share Posted December 13, 2019 2 godziny temu, jorgusek napisał: System rewelacja, zainstalowałem Proffesional x64. Nie magę zainstalować Microsoft Office 2007, błąd 1907 "nie można zarejestrować czcionki". Odnotowaliśmy ten problem dzis najpózniej jutro wlatuje aktualizacja obrazu. jorgusek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomHard Posted December 16, 2019 Report Share Posted December 16, 2019 W dniu 13.12.2019 o 15:53, kredacz napisał: Odnotowaliśmy ten problem dzis najpózniej jutro wlatuje aktualizacja obrazu. czy aktualizacja już "wleciała" ? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzi Posted December 16, 2019 Report Share Posted December 16, 2019 Wiesz może ja długo zapisuje edycję pliku albo w którym momencie i ile trzeba odczekać bo na lapku Lenovo robiłem dokladnie to samo i nie ma tego błędu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 17, 2019 Author Report Share Posted December 17, 2019 12 godzin temu, guzi napisał: Wiesz może ja długo zapisuje edycję pliku albo w którym momencie i ile trzeba odczekać bo na lapku Lenovo robiłem dokladnie to samo i nie ma tego błędu. Nie rozumiem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts