kluczos Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 Drugi raz zainstalowałem przed chwilą, reset i znów trzeba wpisywać nazwę, jedyne co jeszcze przychodzi mi do głowy to nie ustawiłem hasła dla użytkownika, nie wiem jak inni, może problemem jest brak hasła właśnie? Jutro jeszcze ew. Spróbuję chyba że ktoś ustawial hasło i nadal musi wpisywać login edit: problem rozwiązany, wystarczy ustawić hasło i nie ma już problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted September 29, 2019 Author Report Share Posted September 29, 2019 W dniu 28.09.2019 o 19:01, kluczos napisał: Drugi raz zainstalowałem przed chwilą, reset i znów trzeba wpisywać nazwę, jedyne co jeszcze przychodzi mi do głowy to nie ustawiłem hasła dla użytkownika, nie wiem jak inni, może problemem jest brak hasła właśnie? Jutro jeszcze ew. Spróbuję chyba że ktoś ustawial hasło i nadal musi wpisywać login edit: problem rozwiązany, wystarczy ustawić hasło i nie ma już problemu. Poprawiona wersja wleci jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted September 30, 2019 Author Report Share Posted September 30, 2019 Aktualizacja 1-post! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donatel Posted September 30, 2019 Report Share Posted September 30, 2019 Na tym systemie nie uruchamia się Spotify. Ktoś się orientuje w czym problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted September 30, 2019 Author Report Share Posted September 30, 2019 46 minut temu, Donatel napisał: Na tym systemie nie uruchamia się Spotify. Ktoś się orientuje w czym problem? CZYTAJ OPIS SYSTEMU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted September 30, 2019 Report Share Posted September 30, 2019 Wszystko teraz chodzi cacy mistrzu. Stokrotne dzięki za dodatnie DirectPlay i wykastrowanie do maksimum możliwości. Sam system chodzi jak torpeda, szybciutkie wczytywanie i w ogóle jest na razie bombowo. Dam znać za kilka dni jak dalej się spisuje. Więc jeszcze raz wielkie dzięki Pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 1, 2019 Author Report Share Posted October 1, 2019 W dniu 30.09.2019 o 13:34, Donatel napisał: Na tym systemie nie uruchamia się Spotify. Ktoś się orientuje w czym problem? Dodany Hosting Google! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kluczos Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 Chodzi elegancko ale mam problem z WiFi sterowniki są a nie umiem połączyć się z żadną siecią.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt17 Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 Da to jakiś boost do paru FPS'ów w porównaniu z Konussem ? Czy tylko czysto Ramu będzie wiecej bo mniej procesów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byczoj Posted October 2, 2019 Report Share Posted October 2, 2019 Widzę, że z modyfikacji wyleciały sterowniki do xboxowego kontrolera. Da się je jakoś ręcznie doinstalować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 2, 2019 Author Report Share Posted October 2, 2019 10 godzin temu, mt17 napisał: Da to jakiś boost do paru FPS'ów w porównaniu z Konussem ? Czy tylko czysto Ramu będzie wiecej bo mniej procesów ? 4 godziny temu, byczoj napisał: Widzę, że z modyfikacji wyleciały sterowniki do xboxowego kontrolera. Da się je jakoś ręcznie doinstalować? Ten system nie jest pod Gry!!!!!!!!!!!!!!! Tylko drugie wydanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 W swojej wstawce piszesz - -Różnego rodzaju Tweaki Dodane na wydajność - a skąd mam wiedzieć jakie i czy faktycznie poprawiają wydajność? Aby to przetestować musiałbym stracić wiele godzin - ALBO WIERZYĆ CI NA SŁOWO - NIEZBYT DOBRA OPCJA. Ty sam przetestowałeś te tweki przez wiele godzin? albo zastosowałeś je tylko na podstawie opinii z internetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 5, 2019 Author Report Share Posted October 5, 2019 Aktualizacja w przeciągu 1-2 dni wraz ze zmianami do .388 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrot Posted October 8, 2019 Report Share Posted October 8, 2019 Witam. Świetna praca wszystko chodzi stabilnie i szybko na 3 różnych komputerach PC- AMD oraz Intel. Instaluje się na vmware esxi i działa szybko, poprawnie. Dziękuję za świetną pracę. ------------------------- Czy testował ktoś opcję uaktualnienie z Windows 7 do Windows 10 za pomocą tego obrazu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 12, 2019 Author Report Share Posted October 12, 2019 Aktualizacja 1-wszy Post!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris2013 Posted October 13, 2019 Report Share Posted October 13, 2019 Kiedy x64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 13, 2019 Author Report Share Posted October 13, 2019 Kończy sie kompilować.Pózniej upload... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian54 Posted October 13, 2019 Report Share Posted October 13, 2019 czy dzisiaj jest szansa na wersje 64 bit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ataman Posted October 13, 2019 Report Share Posted October 13, 2019 No i dylemat !!! ,kurcze znowu oczywiscie dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 13, 2019 Author Report Share Posted October 13, 2019 3 godziny temu, adrian54 napisał: czy dzisiaj jest szansa na wersje 64 bit? Wrzucone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonzi Posted October 14, 2019 Report Share Posted October 14, 2019 Czemu Windows Defender jest wyłączony? Bedę bez firewall? Czy połączenie z androidem s10 przez Połącz z Windows będzie działać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2019 Report Share Posted October 14, 2019 A czytać potrafisz to co napisał autor tego moda ? Opis:Kompilacja oparta o oryginalny obraz Microsoft 1909(18362.418). System stabilny stworzony pod słabsze komputery/laptopy i tablety.Powycinane prawie wszystkie rzeczy aby system był lekki i szybki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 14, 2019 Author Report Share Posted October 14, 2019 2 godziny temu, Dzonzi napisał: Czemu Windows Defender jest wyłączony? Bedę bez firewall? Czy połączenie z androidem s10 przez Połącz z Windows będzie działać? Zapora działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekka Posted October 15, 2019 Report Share Posted October 15, 2019 Zainstalowałem i widzę problem-brak w prawokliku opcji utworzenia skrótu na Pulpicie(da się dodać?). Z innych spraw Office 2007 nie da się zainstalować -wali błędami w trakcie instalacji i ją wycofuje, 2003 da się zainstalować ale również w trakcie sypie błędem. Nie działają skróty klawiaturowe HP Quick Launch. Z plusów-szybka instalacja bez pitolenia o konto online(nowe wersje od pewnego czasu niemal wymuszają konto online), małe zużycie zasobów(po instalacji 87 procesów i 1,2GB z 32GB dostępnych)., szybki start na SSD mSATA. Powyższe dotyczy HP EliteBook 8570w: i7-3740QM, 32GB RAM, 512GB mSATA SSD, 2*ST2000LMOO3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 15, 2019 Author Report Share Posted October 15, 2019 Godzinę temu, darekka napisał: Zainstalowałem i widzę problem-brak w prawokliku opcji utworzenia skrótu na Pulpicie(da się dodać?). Z innych spraw Office 2007 nie da się zainstalować -wali błędami w trakcie instalacji i ją wycofuje, 2003 da się zainstalować ale również w trakcie sypie błędem. Nie działają skróty klawiaturowe HP Quick Launch. Z plusów-szybka instalacja bez pitolenia o konto online(nowe wersje od pewnego czasu niemal wymuszają konto online), małe zużycie zasobów(po instalacji 87 procesów i 1,2GB z 32GB dostępnych)., szybki start na SSD mSATA. Powyższe dotyczy HP EliteBook 8570w: i7-3740QM, 32GB RAM, 512GB mSATA SSD, 2*ST2000LMOO3. Wiem o problemie offica,zauwazylem sam u siebie. Postaram sie w ciagu 2 dni o aktualizacje obrazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekka Posted October 15, 2019 Report Share Posted October 15, 2019 Mój post nie jest wyrazem pretensji tylko informacją mającą na celu ewentualne poinformowanie autora o moim przypadku i o ile to możliwe wprowadzenie poprawki tego problemu-dzieki serdeczne za ewentualne wyeliminowanie usterki. Co z robieniem skrótów na Pulpit prawoklikiem? EDYCJA: problem z HP Quick Launch rozwiązałem-pomogło doinstalowanie HP Hotkey Support, które w innych modach/oryginałach nie było wymagane do działania. Cóż teraz działa i mod poza brakiem możliwości robienia skrótów spod prawokliku na pulpit i problemy z instalacją Offica spełani moje oczekiwania! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ataman Posted October 15, 2019 Report Share Posted October 15, 2019 prawoklik na pulpit [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 15, 2019 Author Report Share Posted October 15, 2019 6 godzin temu, darekka napisał: Mój post nie jest wyrazem pretensji tylko informacją mającą na celu ewentualne poinformowanie autora o moim przypadku i o ile to możliwe wprowadzenie poprawki tego problemu-dzieki serdeczne za ewentualne wyeliminowanie usterki. Co z robieniem skrótów na Pulpit prawoklikiem? EDYCJA: problem z HP Quick Launch rozwiązałem-pomogło doinstalowanie HP Hotkey Support, które w innych modach/oryginałach nie było wymagane do działania. Cóż teraz działa i mod poza brakiem możliwości robienia skrótów spod prawokliku na pulpit i problemy z instalacją Offica spełani moje oczekiwania! wrzucony update sprawdzilem dziala office plus skrot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian54 Posted October 16, 2019 Report Share Posted October 16, 2019 nie idzie zainstalować.wywala błąd w trakcie przygotowania plików do instalacji.musiałem w Rufusie dać na GPT dopiero system się zainstalował używam systemu 2 dni i jak na razie nie widzę żadnych problemów.szybki stabilny .bez zbędnych bajerów. nie gram w gry więc pod tym kątem nie mam wiedzy. Kredacz dobra robota dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ataman Posted October 20, 2019 Report Share Posted October 20, 2019 gdzie uruchamia się wyszukiwanie plików ,nie działa czy nie ma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts