Zajaczek1766 Posted February 17, 2022 Report Posted February 17, 2022 Niestety po instalacji nie mogę się przebić przez pierwszą konfigurację. Po nadaniu nazwy użytkownika, hasła i pytań zabezpieczeń cofa mnie do momentu nadawania nazwy z komunikatem "wystąpił błąd". Zna ktoś rozwiązanie problemu? Quote
acerfanpl Posted March 25, 2022 Report Posted March 25, 2022 fajny system wgrałem na starego laptopa pentium n3540 4gb ram i hdd 5400rpm i zapierdziela az miło Quote
EuDeZeT Posted September 17, 2022 Report Posted September 17, 2022 W dniu 17.02.2022 o 15:32, Zajaczek1766 napisał: Niestety po instalacji nie mogę się przebić przez pierwszą konfigurację. Po nadaniu nazwy użytkownika, hasła i pytań zabezpieczeń cofa mnie do momentu nadawania nazwy z komunikatem "wystąpił błąd". Zna ktoś rozwiązanie problemu? mam to samo....ma ktos pomysl jak to obejsc? Wpisuje dowolna nazwe komputera, podaje haslo, potwierdzam haslo jeszcze raz, konfiguruje 3x pytania zabezpieczajace wraz z odpowiedzia klikam DALEJ i wraca do poczatku..WYSTAPIL BLAD podaj kto bedzie uzywal komputera. Niestety nie da sie przejsc dalej...jaki pomysl? Wszystko wyglada jakby bylo zapetlone.... Quote
t.rex Posted September 18, 2022 Report Posted September 18, 2022 18 godzin temu, EuDeZeT napisał: mam to samo....ma ktos pomysl jak to obejsc? Wpisuje dowolna nazwe komputera, podaje haslo, potwierdzam haslo jeszcze raz, konfiguruje 3x pytania zabezpieczajace wraz z odpowiedzia klikam DALEJ i wraca do poczatku..WYSTAPIL BLAD podaj kto bedzie uzywal komputera. Niestety nie da sie przejsc dalej...jaki pomysl? Wszystko wyglada jakby bylo zapetlone.... autor musi zaaktualizowac obraz Quote
EuDeZeT Posted September 18, 2022 Report Posted September 18, 2022 22 minuty temu, t.rex napisał: autor musi zaaktualizowac obraz Nie doczekamy sie chyba patrzac na czas kiedy ten obraz zostal wrzucony...Tak czy inaczej olalem ten mod i wrzucilem Lite od JG - poszlo gladko wszystko. Pozdrowienia Quote
Recommended Posts