BGT Posted September 18, 2019 Report Posted September 18, 2019 (edited) Windows 10 Core TB 21H2 x64 v2.0 Wersja Home i Pro 21H2(19041.1000) System stabilny stworzony pod słabsze komputery/laptopy i tablety.Zostawione Pełne usługi Panelu Dotykowego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwość instalacji systemu jako MBR+CSM lub GPT+UEFI. Preferuje przygotowanie ISO programem Rufus 3.11. Aktywacja dowolną witaminką. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited February 4, 2022 by BGT Aktualizacja piotr55, Gabiblocks, Crazy38 and 15 others like this Quote
Julas1 Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 fajnie czekam na coś takiego na kiano tylko gdzie link do pobrania :( dzięki Quote
BGT Posted September 19, 2019 Author Report Posted September 19, 2019 W dniu 19.09.2019 o 08:42, Julas1 napisał: fajnie czekam na coś takiego na kiano tylko gdzie link do pobrania dzięki Temat założony zostal wczesniej by zobaczyc czy bedzie zainteresowanie. Quote
Hendrix Posted September 20, 2019 Report Posted September 20, 2019 Nadal czekam!!! Jestem za wersja HOME! BGT likes this Quote
BGT Posted September 20, 2019 Author Report Posted September 20, 2019 5 godzin temu, Hendrix napisał: Nadal czekam!!! Jestem za wersja HOME! Jutro wpadnie upload po zakonczonych testach. Quote
Dziadek_bartek Posted September 20, 2019 Report Posted September 20, 2019 Czekam z niecierpliwością ! BGT likes this Quote
BGT Posted September 21, 2019 Author Report Posted September 21, 2019 Wersja Home x32 Wrzucona! x64 home i pro Testuje! a potem upload.! Quote
skiszof Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 No to czekamy! BGT likes this Quote
BGT Posted September 21, 2019 Author Report Posted September 21, 2019 18 minut temu, skiszof napisał: No to czekamy! Wrzucone! Quote
Hendrix Posted September 22, 2019 Report Posted September 22, 2019 "Po jaki grzyb" to logowanie!!! nie dziala AutoPlay (Autoodtwarzanie.Jest, ale nie dziala.Prosze o pomoc w uruchomieniu Autoodtwarzanie!!?W opisie systemu nie ma o tym wzmianki.Szkoda mi tylko internetu. Na moim sprzecie dziala BARDZO DOBRZE.To tyle " na goraco". Quote
BGT Posted September 22, 2019 Author Report Posted September 22, 2019 10 minut temu, Hendrix napisał: "Po jaki grzyb" to logowanie!!! nie dziala AutoPlay (Autoodtwarzanie.Jest, ale nie dziala.Prosze o pomoc w uruchomieniu Autoodtwarzanie!!?W opisie systemu nie ma o tym wzmianki.Szkoda mi tylko internetu. Na moim sprzecie dziala BARDZO DOBRZE.To tyle " na goraco". Jakie logowanie?? i która wersja windowsa? Quote
Hendrix Posted September 22, 2019 Report Posted September 22, 2019 Wersja x64 HOME, oczywiscie z tej strony.Logowanie uruchamia sie przy starcie systemu.Nie trzeba podawac hasla.No, ale trzeba wypelnic...i to wystarczy!!.Moze to sa detale, ale to one wlasnie rzutuja na komfort pracy z systemem.Tak sie dzieje na moim sprzecie : Asus 970 pro game/aura.Klasyczna plyta.Skoro wiec zadajesz pytanie:"Jakie logowanie??, to rozumiem, ze na innym sprzecie moze byc inaczej.To jest FORUM i ja dziele sie swoimi uwagami.I chyba na tym to ma polegac.Jeszcze raz:1. Koniecznosc logowania 2.Nie dziala Autoodtwarzanie( a wystarczylo wylaczyc),3. Znakomity internet( szybki).Ogolnie system godny uwagi. Quote
BGT Posted September 22, 2019 Author Report Posted September 22, 2019 1 godzinę temu, Hendrix napisał: Wersja x64 HOME, oczywiscie z tej strony.Logowanie uruchamia sie przy starcie systemu.Nie trzeba podawac hasla.No, ale trzeba wypelnic...i to wystarczy!!.Moze to sa detale, ale to one wlasnie rzutuja na komfort pracy z systemem.Tak sie dzieje na moim sprzecie : Asus 970 pro game/aura.Klasyczna plyta.Skoro wiec zadajesz pytanie:"Jakie logowanie??, to rozumiem, ze na innym sprzecie moze byc inaczej.To jest FORUM i ja dziele sie swoimi uwagami.I chyba na tym to ma polegac.Jeszcze raz:1. Koniecznosc logowania 2.Nie dziala Autoodtwarzanie( a wystarczylo wylaczyc),3. Znakomity internet( szybki).Ogolnie system godny uwagi. w poście są dwie wersje wiec chciałem dopytać która. W moim testowym lapku nie wyświetla mi sie okno logowania tylko odrazu loguje sie użytkownik.Jutro to sprawdze.Autootwarzania nie ma i narazie nie będzie.To jest system na Tableto-Laptopy mydelniczkowe typowo. Quote
Dziadek_bartek Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 System w wersji 64 bit działa bardzo sprawnie na Lenovo Miix 320. Dużo płynniej niż czysty Windows. Jednak tak jak pisał @Hendrix strona logowana jest irytująca. Za każdym razem musisz wpisać nazwę użytkownika i jak do tej pory nie znalazłem możliwości wyłączenia tego. Quote
Arkovianin Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 Dziękuję pięknie pobieram wersję 64 bitową Quote
renatan Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 a jutro bedzie biadolenie o kompilację 18362.357 Quote
BGT Posted September 24, 2019 Author Report Posted September 24, 2019 1 godzinę temu, renatan napisał: a jutro bedzie biadolenie o kompilację 18362.357 Quote
renatan Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 no ja już ją mam i korci mnie jeszcze 18362.385 (relase prieview) ale odpuszczę Quote
Andreas85 Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 Bardzo dobry system, świetnie się spisuje na moim leciwym laptopie. Wielki dzięki za świetną robotę kredacz i oby takich na przyszłość nie brakowało, POZDRAWIAM :) Quote
BGT Posted September 26, 2019 Author Report Posted September 26, 2019 6 godzin temu, Andreas85 napisał: Bardzo dobry system, świetnie się spisuje na moim leciwym laptopie. Wielki dzięki za świetną robotę kredacz i oby takich na przyszłość nie brakowało, POZDRAWIAM Aktualizacja + propozycje zmian za kilka godz beda wrzucone nowe obrazy 1903 18362.387 Quote
Andreas85 Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 Przy zainstalowaniu tej kompilacji trzecim razem jak zresetowałem system woła mi teraz o wpisanie danych do zalogowania jakie one są? Firehawk likes this Quote
BGT Posted September 26, 2019 Author Report Posted September 26, 2019 2 godziny temu, Andreas85 napisał: Przy zainstalowaniu tej kompilacji trzecim razem jak zresetowałem system woła mi teraz o wpisanie danych do zalogowania jakie one są? Powiem tak testowalem to dzis na laptopie kilka razy restartowalem i mi sie nie pojawia logowanie,narazie nie wiem w czym rzecz. Jutro sie temu przyglądne na chlodno. Ps dane logowania są takie jak nazwa usera. Quote
Andreas85 Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 W systemie się zakochałem więc od razu na początek WIELKIE BRAWA.Co prawda na razie na głównym kompie mam zainstalowaną tę wersje ( Ultra Game ), ale na drugim blaszaku jak i laptopie właśnie ten obraz, tylko jedna mała irytująca rzecz właśnie z tym logowaniem jest. Ja co prawda jak przejdę grę to przesiadam się na tę wstawkę ( może będzie do tego czasu już nowy obraz : ) Jedna mała sugestia co do tego systemu można by było wywalić bufor wydruku a za to dodać DirectPlay to bym był w niebie. Bo to też jest świetny system ( dla mnie lepszy ) i bez usług które mi są zbędne, a mowa tu o Microsoft Store którego w raz z brakiem aplikacji Xbox jest o niebo lepszy/lżejszy czy brak wyszukiwarki i w ogóle lepiej chodzi, bo ja nie pałam do tej aplikacji. A, że jest drugi obraz podobny to tam niech sobie będzie wszystko włączone z wydrukiem i aplikacjami od Microsoftu. Więc jeszcze raz dzięki mistrzu i POZDRAWIAM Quote
kluczos Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 właśnie też mam problem z logowaniem, trzeba za każdym uruchomieniem wpisywać nazwę użytkownika, da się to jakoś zmienić, żeby sam logował się na właściwego użytkownika. edit: próbowałem z ustawień netplwiz czy jakoś tak, odznaczyłem opcję, że trzeba wprowadzić hasło, żeby się zalogować, ale to nie pomaga Quote
BGT Posted September 28, 2019 Author Report Posted September 28, 2019 3 godziny temu, Andreas85 napisał: W systemie się zakochałem więc od razu na początek WIELKIE BRAWA.Co prawda na razie na głównym kompie mam zainstalowaną tę wersje ( Ultra Game ), ale na drugim blaszaku jak i laptopie właśnie ten obraz, tylko jedna mała irytująca rzecz właśnie z tym logowaniem jest. Ja co prawda jak przejdę grę to przesiadam się na tę wstawkę ( może będzie do tego czasu już nowy obraz : ) Jedna mała sugestia co do tego systemu można by było wywalić bufor wydruku a za to dodać DirectPlay to bym był w niebie. Bo to też jest świetny system ( dla mnie lepszy ) i bez usług które mi są zbędne, a mowa tu o Microsoft Store którego w raz z brakiem aplikacji Xbox jest o niebo lepszy/lżejszy czy brak wyszukiwarki i w ogóle lepiej chodzi, bo ja nie pałam do tej aplikacji. A, że jest drugi obraz podobny to tam niech sobie będzie wszystko włączone z wydrukiem i aplikacjami od Microsoftu. Więc jeszcze raz dzięki mistrzu i POZDRAWIAM DirectPlay dodany!!!! Prosze uruchomic w panelu dodaj i usun. Quote
Recommended Posts