TomHard Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 Może upload na mega się wysypał. Poczekamy na odzew autora w tej kwestii. Dzięki Blinku za sprawdzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor2302 Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 MEGA 959120F0FB35136F24DBBA1E880A1847 , autor moda pewnie nie poprawił sum z poprzedniej wersji,ale x32 skasował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 13, 2020 Author Report Share Posted February 13, 2020 W dniu 12.02.2020 o 19:57, gregor2302 napisał: MEGA 959120F0FB35136F24DBBA1E880A1847 , autor moda pewnie nie poprawił sum z poprzedniej wersji,ale x32 skasował Ukryłem tylko link do x32 zęby nie bylo zali ze nie działa i nie jest poprawiane. Suma poprawiona........... W dniu 12.02.2020 o 19:16, Blink napisał: Z ciekawości sprawdziłem. Na stronie Sumy MD5:40B7E409E4C79AD6DDDED10ECA3328AF a Pobrany plik z MEGA 959120F0FB35136F24DBBA1E880A1847 W dniu 12.02.2020 o 19:32, TomHard napisał: Może upload na mega się wysypał. Poczekamy na odzew autora w tej kwestii. Dzięki Blinku za sprawdzenie. Suma kontrolna poprawiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi997 Posted February 16, 2020 Report Share Posted February 16, 2020 W dniu 25.01.2020 o 12:47, BGT napisał: WSumie ciekawe [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ok wszystko już wiem, problemem był moduł 3G sim w laptopie (Dell Venue), wyłączyłem go i zapora działa normalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 18, 2020 Author Report Share Posted February 18, 2020 Aktualizacja wpadnie sobota/niedziela TomHard likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 22, 2020 Author Report Share Posted February 22, 2020 Link dodany w pierwszym poscie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecenas Posted March 1, 2020 Report Share Posted March 1, 2020 Za chwilę przetestuję to i ja, odpalamy na budżetowym Athlonie 300U z Vegą3. Mam pytanko odnośnie aktywacji... Jest możliwość zmiany klucza na ten z UEFI? Aktywuje się legalnie ten smieć, to znaczy system operacyjny czy dać na luz i odrazu witaminizować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 1, 2020 Author Report Share Posted March 1, 2020 10 godzin temu, mecenas napisał: Za chwilę przetestuję to i ja, odpalamy na budżetowym Athlonie 300U z Vegą3. Mam pytanko odnośnie aktywacji... Jest możliwość zmiany klucza na ten z UEFI? Aktywuje się legalnie ten smieć, to znaczy system operacyjny czy dać na luz i odrazu witaminizować? Wpisujesz klucz i aktywujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecenas Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 No niestety, u mnie system sypie się na potęgę. Lista błędów które zauważyłem: 1. przewijanie rolką myszki w menu powoduje skakanie obrazu na ekranie (całego pulpitu) 2. po instalacji systemu gdy pierwszy raz uruchomił się = napotkano nieznany błąd, komputer zostanie zresetowany 3. w menu PPM są opcje: WYŚLIJ NA FAX zdublowane, zniknęła opcja WYŚLIJ SKRÓT NA PULPIT 4. próba instalacji sterowników Radeon kończyła się: upss, napotkano problem, komputer zostanie zresetowany 5. próba ustawienia pliku stronicowania na własny rozmiar po kliknięciu ZAPISZ kończyła się: upss, napotkano problem, komputer zostanie zresetowany... Dalej nie dałem rady nic sprawdzić bo skończyło się czarnym ekranem i brakiem reakcji po rozruchu... no i jeszcze jedno: Defender jest nieusunięty! To był punkt 0 który sprawdzilem, usługi są, działają, jest ikona w trayu... PS. Modyfikacja odpalona na VirtualBoxie pod Linuxem Manjaro odziwo hula i nic jej nie jest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 3, 2020 Author Report Share Posted March 3, 2020 4 godziny temu, mecenas napisał: No niestety, u mnie system sypie się na potęgę. Lista błędów które zauważyłem: 1. przewijanie rolką myszki w menu powoduje skakanie obrazu na ekranie (całego pulpitu) 2. po instalacji systemu gdy pierwszy raz uruchomił się = napotkano nieznany błąd, komputer zostanie zresetowany 3. w menu PPM są opcje: WYŚLIJ NA FAX zdublowane, zniknęła opcja WYŚLIJ SKRÓT NA PULPIT 4. próba instalacji sterowników Radeon kończyła się: upss, napotkano problem, komputer zostanie zresetowany 5. próba ustawienia pliku stronicowania na własny rozmiar po kliknięciu ZAPISZ kończyła się: upss, napotkano problem, komputer zostanie zresetowany... Dalej nie dałem rady nic sprawdzić bo skończyło się czarnym ekranem i brakiem reakcji po rozruchu... no i jeszcze jedno: Defender jest nieusunięty! To był punkt 0 który sprawdzilem, usługi są, działają, jest ikona w trayu... PS. Modyfikacja odpalona na VirtualBoxie pod Linuxem Manjaro odziwo hula i nic jej nie jest... Jakie kody bledu sje pokazuja? W changelogu wyjasnione dlaczego defender jest wlaczony. Po któryś komentarzach userzy chcieli by był wiec jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecenas Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Nie zapisałem niestety, stawiałem jako system główny a teraz używam już tylko oryginał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 14, 2020 Author Report Share Posted March 14, 2020 W dniu 4.03.2020 o 06:28, mecenas napisał: Nie zapisałem niestety, stawiałem jako system główny a teraz używam już tylko oryginał. Trzeba bylo zapisac rozwazalo by to problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobSley Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Czy ten system można normalnie aktualizować przez Windows Update czy trzeba to jakoś wyłączyć??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted April 5, 2020 Author Report Share Posted April 5, 2020 2 godziny temu, BobSley napisał: Czy ten system można normalnie aktualizować przez Windows Update czy trzeba to jakoś wyłączyć??? Oczywiscie ze mozesz bez aktualizacji okresowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobSley Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Przepraszam, że tak dopytuję ale nie jestem wtajemniczony zbytnio w te wszystkie systemy. Czy to znaczy że aktualizacje okresowe mam jakoś zablokować?? Chodzi mi o to skąd będę wiedział które aktualizację mogę zainstalować a których nie, czy one wszystkie nie instalują się czasem automatycznie?? Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damians Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Pytanko czy będzie jakieś update w najbliższym czasie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damians Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Jeszcze jedno pytanie czy da się jakoś uruchomić sklep windows na tej instalacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted April 5, 2020 Author Report Share Posted April 5, 2020 8 godzin temu, BobSley napisał: Przepraszam, że tak dopytuję ale nie jestem wtajemniczony zbytnio w te wszystkie systemy. Czy to znaczy że aktualizacje okresowe mam jakoś zablokować?? Chodzi mi o to skąd będę wiedział które aktualizację mogę zainstalować a których nie, czy one wszystkie nie instalują się czasem automatycznie?? Pozdrawiam!! Aktualizacja okresowa zajmuje około 2-4gb 3 godziny temu, damians napisał: Pytanko czy będzie jakieś update w najbliższym czasie? Wstepnie planowane na piątek. 23 minuty temu, damians napisał: Jeszcze jedno pytanie czy da się jakoś uruchomić sklep windows na tej instalacji? Cofnij sie do Głownego postu i przeczytaj zakładke usunięte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damians Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 20 minut temu, BGT napisał: Aktualizacja okresowa zajmuje około 2-4gb Wstepnie planowane na piątek. Cofnij sie do Głownego postu i przeczytaj zakładke usunięte Wiem że nie ma ale czy mogę sam jakimś skryptem dodać sklep zależy mi na jednej grze że sklepu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domso Posted April 13, 2020 Report Share Posted April 13, 2020 Chyba właśnie takiego sytemu szukałem na tableta. Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menel Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 O co kaman? , pobrać nie idzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menel Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 Pobrałem właśnie teraz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monsterlevel Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Pobrałem, zapowiadało się świetnie, lecz gdy zaaktualizował wszystkie sterowniki to zaczął sypać bsod wdf01000.sys i wpadł w bootloop, tylko to się wyświetlało. Próbowałem trzykrotnie reinstalować system, ale nic z tego. Na normalnym niemodowanym windowsie wszystko chodziło, lecz z uwagi że jest to słaby sprzęt to chciałem spróbować coś odchudzonego. Laptop Teclast F6 Plus Intel Celeron N4100 Intel UHD 600 8 GB RAM SSD 256GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted May 16, 2020 Author Report Share Posted May 16, 2020 W dniu 14.05.2020 o 15:39, Monsterlevel napisał: Pobrałem, zapowiadało się świetnie, lecz gdy zaaktualizował wszystkie sterowniki to zaczął sypać bsod wdf01000.sys i wpadł w bootloop, tylko to się wyświetlało. Próbowałem trzykrotnie reinstalować system, ale nic z tego. Na normalnym niemodowanym windowsie wszystko chodziło, lecz z uwagi że jest to słaby sprzęt to chciałem spróbować coś odchudzonego. Laptop Teclast F6 Plus Intel Celeron N4100 Intel UHD 600 8 GB RAM SSD 256GB Znany mi problem otrzymałem informacje dev (sterowniki chipsetu z Windows Update zawierają wadliwe kody dla niektórych podzespołów.) Polecam Nie aktualizowac sterowników przez Windows Update. Aczkolwiek wpierw zainstalowac starszą wersje z Oficjalnej strony producenta a potem z WU Monsterlevel likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipowski Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 Obraz super. Niestety u mnie BSOD pojawia się po zainstalowaniu sterowników bluetooth. HP Elitbook Folio 1040 G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rum69 Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 u ma nie na HP tpn-c125 podczas instalacji BSOD.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszxq Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Instalował ktoś na lenovo yoga z celeronem i 2 gb ram ? BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted June 4, 2020 Author Report Share Posted June 4, 2020 Aktualizacja 1-wszy Post! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotnik Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Dziękuję za system. Na moim leciwym komputerze. Asus P5Q-P45, DDR2 8GB, Xeon X3360. Działa super zainstalował się bez najmniejszych problemów i bez żadnych błędów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joejo Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Dziękować moja ulubiona kompilacja. Smiga na c2d q6700 8gb gts250. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts