BGT Posted February 7, 2020 Author Report Share Posted February 7, 2020 link do x32 wrzucony za niedlugo wpadnie x64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 7, 2020 Author Report Share Posted February 7, 2020 Link x64 wrzucony! Ajfel likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 7, 2020 Report Share Posted February 7, 2020 6 godzin temu, BGT napisał: link do x32 wrzucony za niedlugo wpadnie x64 chwała Ci za to, zabieram się za testowanie. BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 8, 2020 Report Share Posted February 8, 2020 No i potestowane, nie działa wogołe panel sterowania. Po kliknięciu na ikonę, tak jakby restartował się explorer.exe. Po instalacji 4,1 gb zajmuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomHard Posted February 8, 2020 Report Share Posted February 8, 2020 Godzinę temu, Blink napisał: No i potestowane, nie działa wogołe panel sterowania. Po kliknięciu na ikonę, tak jakby restartował się explorer.exe. Po instalacji 4,1 gb zajmuje. Napisz na której wersji są problemy. Według opisów/nazw systemów z linków, wersja x64 jest z 7 lutego, a wersja x86 z 30 stycznia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 8, 2020 Report Share Posted February 8, 2020 4 godziny temu, TomHard napisał: Napisz na której wersji są problemy. Według opisów/nazw systemów z linków, wersja x64 jest z 7 lutego, a wersja x86 z 30 stycznia. x32 Edit: Problem nie tylko pojawia się u mnie na tablecie, ale na virtualce też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 8, 2020 Author Report Share Posted February 8, 2020 W dniu 8.02.2020 o 18:30, Blink napisał: x32 Edit: Problem nie tylko pojawia się u mnie na tablecie, ale na virtualce też. Problem od nośnie panelu sterowania jest mi znany szukam rozwiązania owego problemu jak narazie brak rozwiazania problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strony1984 Posted February 8, 2020 Report Share Posted February 8, 2020 Witam posiadam Lenovo yb1-x91l. Będzie hulać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demo84 Posted February 8, 2020 Report Share Posted February 8, 2020 Zainstalowane na Tablecie Dell - Dzieki za aktualizacje. U mnie Panel Sterowania dziala, uruchamia sie . Pytanie, jak uzyskac klawiature na ekranie, tak bym mogl swobodnie uzywac na tablecie? Edit: Klawiature juz mam Dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexxus1 Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 Trzy sprzęty, dwa na x64, jeden na x32, panel sterowania "kaput" :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor2302 Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 Jeśli nie ma rozwiązania problemu to może skasować tego moda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 9, 2020 Author Report Share Posted February 9, 2020 38 minut temu, gregor2302 napisał: Jeśli nie ma rozwiązania problemu to może skasować tego moda ? Yyy nie? 20 godzin temu, demo84 napisał: Zainstalowane na Tablecie Dell - Dzieki za aktualizacje. U mnie Panel Sterowania dziala, uruchamia sie . Pytanie, jak uzyskac klawiature na ekranie, tak bym mogl swobodnie uzywac na tablecie? Edit: Klawiature juz mam Dzieki Czytales? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor2302 Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 23 godziny temu, nexxus1 napisał: Trzy sprzęty, dwa na x64, jeden na x32, panel sterowania "kaput" :-( Czytałeś ? TomHard likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 (edited) W dniu 8.02.2020 o 23:48, demo84 napisał: Zainstalowane na Tablecie Dell - Dzieki za aktualizacje. U mnie Panel Sterowania dziala, uruchamia sie . Pytanie, jak uzyskac klawiature na ekranie, tak bym mogl swobodnie uzywac na tablecie? Edit: Klawiature juz mam Dzieki Może kolega przedstawi jakiś dowód że panel sterownia działa ? Bo robi się tu g***oburza. Edit. Pobrałem wersje x64 i tam wszystko smiga , problem pewnie polega na tym że jest to wersja z innego dnia. X32 z 30.01, a x64 z 7.02. Edited February 10, 2020 by Blink Aktualizacja wpisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 10, 2020 Author Report Share Posted February 10, 2020 3 godziny temu, Blink napisał: Może kolega przedstawi jakiś dowód że panel sterownia działa ? Bo robi się tu g***oburza. Edit. Pobrałem wersje x64 i tam wszystko smiga , problem pewnie polega na tym że jest to wersja z innego dnia. X32 z 30.01, a x64 z 7.02. Kolego obie wersje sa takie same.. tylko ze jedna wtedy zrobiona druga wtedy. PS:jak juz mowilem robie to w wolnym czasie i za free wiec nie mam mozliwosci tego robic w jednym dniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 4 godziny temu, BGT napisał: Kolego obie wersje sa takie same.. tylko ze jedna wtedy zrobiona druga wtedy. PS:jak juz mowilem robie to w wolnym czasie i za free wiec nie mam mozliwosci tego robic w jednym dniu. Nie wiem co to za wytłumaczenie, wypuszczasz shit w którym nie działa podstawowa rzecza jaką jest panel sterowania (wersja x32). Wszyscy modzirze na tym forum tworzą za free, chcesz żeby ktoś Ci za to płacił ? To zrób coś dobrego, wtedy docenię Twoja pracę. Skoro nie ma wsparcia dla tego moda to zwyczajnie trzeba go wrzucić do kosza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 10, 2020 Author Report Share Posted February 10, 2020 Godzinę temu, Blink napisał: Nie wiem co to za wytłumaczenie, wypuszczasz shit w którym nie działa podstawowa rzecza jaką jest panel sterowania (wersja x32). Wszyscy modzirze na tym forum tworzą za free, chcesz żeby ktoś Ci za to płacił ? To zrób coś dobrego, wtedy docenię Twoja pracę. Skoro nie ma wsparcia dla tego moda to zwyczajnie trzeba go wrzucić do kosza. Stwórz wlasnego moda . Czekam! Ps.kto stwierdził ze nie ma wsparcia dla moda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 19 minut temu, BGT napisał: Stwórz wlasnego moda . Czekam! Ps.kto stwierdził ze nie ma wsparcia dla moda? Nie będę tworzył bo się na tym nie znam. Od kilku lat korzystam z modów prezesa z tego forum i jestem w pełni zadowolony. Stwierdziłem że warto byłoby wskrzesić tableta z kiepskim prockiem i małą ilością ramu, więc postanowiłem skorzystać z twojego moda, wydawał mi się obiecujący, Nie ma wsparcia, bo nie potrafisz doradzić w rozwiązaniu problemu, sam piszesz że masz mało czasu aby tworzyć. Zainstalowałem sobie twojego drugiego moda i na razie działa, choć ten mi bardziej odpowiadał. Jeżeli cie uraziłem to przepraszam, nie chciałem nadwyrężyć twojego ego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strony1984 Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 Na Lenovo yb1-x91l poszło wersja x64 ale z ręki trzeba było instalować sterowniki, dopiero jak zainstalowałem sterownik od gps, obrócił się poziomo. Dzięki, po testuje zobaczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 10, 2020 Author Report Share Posted February 10, 2020 56 minut temu, Blink napisał: Nie będę tworzył bo się na tym nie znam. Od kilku lat korzystam z modów prezesa z tego forum i jestem w pełni zadowolony. Stwierdziłem że warto byłoby wskrzesić tableta z kiepskim prockiem i małą ilością ramu, więc postanowiłem skorzystać z twojego moda, wydawał mi się obiecujący, Nie ma wsparcia, bo nie potrafisz doradzić w rozwiązaniu problemu, sam piszesz że masz mało czasu aby tworzyć. Zainstalowałem sobie twojego drugiego moda i na razie działa, choć ten mi bardziej odpowiadał. Jeżeli cie uraziłem to przepraszam, nie chciałem nadwyrężyć twojego ego. Piszesz komentarz ze nie ma wsparcia do moda co jest oczywiście fałszywą informacją to raz, 2 mody tworze w wolnym czasie wiec nie wiem o co sie sadzisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
murawiak Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Dzisiaj wgrałem mod wer. x32. Stary laptop lenovo ThinkPad R61i. System zainstalował sam prawie wszystkie sterowniki /tylko jednego brak, ale tego brakowało również po instalacji innych modów/. Panel sterowania nie działał, ale po wgraniu Windows PowerShell problem zniknął. Wszystko działa poprawnie. System na tym laptopie to rakieta. Superrrrrr. Dziękuję twórcy za włożoną pracę i podziwiam za cierpliwość. Nie rozumiem niektórych obraźliwych wpisów. BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 1 godzinę temu, murawiak napisał: Dzisiaj wgrałem mod wer. x32. Stary laptop lenovo ThinkPad R61i. System zainstalował sam prawie wszystkie sterowniki /tylko jednego brak, ale tego brakowało również po instalacji innych modów/. Panel sterowania nie działał, ale po wgraniu Windows PowerShell problem zniknął. Wszystko działa poprawnie. System na tym laptopie to rakieta. Superrrrrr. Dziękuję twórcy za włożoną pracę i podziwiam za cierpliwość. Nie rozumiem niektórych obraźliwych wpisów. Ja też najpierw pobrałem a następnie zainstalowałem powershella tak jak napisałeś, ale to kompletnie nic nie zmienia. Poza tym powershell jest zaimplementowany w system i nie trzeba go instalować ponownie. Także kompletna ściema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
murawiak Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Przepraszam. Pomyliłem nazwy programów. Chodziło mi o OpenShellSetup_4_4_142. Zapewniam, że nie jest to żadna ściema. Chciałem wgrać wcześniejszą wersję tego moda, ale ze względu na błąd z panelem sterowania, zrezygnopwałem. W tej wersji zmiana STARTU win 10 na win7 pomaga. Proszę sprawdzić. ps. nie wiem może zależy to też od sprzętu. BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 (edited) 1 godzinę temu, murawiak napisał: Przepraszam. Pomyliłem nazwy programów. Chodziło mi o OpenShellSetup_4_4_142. Zapewniam, że nie jest to żadna ściema. Chciałem wgrać wcześniejszą wersję tego moda, ale ze względu na błąd z panelem sterowania, zrezygnopwałem. W tej wersji zmiana STARTU win 10 na win7 pomaga. Proszę sprawdzić. ps. nie wiem może zależy to też od sprzętu. Okej, ten się nie myli co nic nie robi, zaraz przetestuje u siebie. Edit: zainstalowanie tego openshella i zmiana menu start na tego z 7 nic nie daje. Wniosek nasuwa się sam. Edited February 11, 2020 by Blink Aktualizacja wpisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 11, 2020 Author Report Share Posted February 11, 2020 3 godziny temu, murawiak napisał: Przepraszam. Pomyliłem nazwy programów. Chodziło mi o OpenShellSetup_4_4_142. Zapewniam, że nie jest to żadna ściema. Chciałem wgrać wcześniejszą wersję tego moda, ale ze względu na błąd z panelem sterowania, zrezygnopwałem. W tej wersji zmiana STARTU win 10 na win7 pomaga. Proszę sprawdzić. ps. nie wiem może zależy to też od sprzętu. Kolego nawet nie ma co pisać do p.Blink on żyje w swoim swiecie i wszystko co napiszesz jest fuj oraz ble. Gość podbija sobie statystyki na koncie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 34 minuty temu, BGT napisał: Kolego nawet nie ma co pisać do p.Blink on żyje w swoim swiecie i wszystko co napiszesz jest fuj oraz ble. Gość podbija sobie statystyki na koncie. Nic nie podbijam, tylko próbuje znaleźć jakiś rozwiązanie problemu, a nie lubię jak ktoś wprowadza mnie w błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomHard Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 panie Blinku... sprawdziłeś juz czy zainstalowanie OpenShellSetup_4_4_142 i zmianę menu z win10 na win7 rozwiązuje problem z panelem sterowania? Chciałbym zainstalować tego moda i Twoje sprawdzenie tej hipotezy byłoby jakąś wskazówką. Interesuje mnie wersja 64bit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 30 minut temu, TomHard napisał: panie Blinku... sprawdziłeś juz czy zainstalowanie OpenShellSetup_4_4_142 i zmianę menu z win10 na win7 rozwiązuje problem z panelem sterowania? Chciałbym zainstalować tego moda i Twoje sprawdzenie tej hipotezy byłoby jakąś wskazówką. Interesuje mnie wersja 64bit. Wersja 64bit działa jak należy, panel sterowania normalnie się otwiera. nie trzeba nic dodatkowego instalować. Sprawdzone na VB. Problem jest w wersji 32 bit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomHard Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 wersja 07.02.2020 x64 Rozmiar ISO z na 1 stronie :2.75GB Rozmiar ISO na mega :2.52GB pobrałem z mega i nie zgadza się md5, ktoś jeszcze pobierał i sprawdzał ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 27 minut temu, TomHard napisał: wersja 07.02.2020 x64 Rozmiar ISO z na 1 stronie :2.75GB Rozmiar ISO na mega :2.52GB pobrałem z mega i nie zgadza się md5, ktoś jeszcze pobierał i sprawdzał ? Z ciekawości sprawdziłem. Na stronie Sumy MD5:40B7E409E4C79AD6DDDED10ECA3328AF a Pobrany plik z MEGA 959120F0FB35136F24DBBA1E880A1847 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts