razor1995 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 tło pulpitu jest tak fajne, że chciałbym przenieść je do swojego służbowego laptopa - nie umiem znaleźć jednak tego pliku ! ( ) Tapety masz w: C:\Windows\Web
fonari Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 A ja mam pytanko jak wejść w tryb awaryjny. Zwykłe sposoby tzn. start + I -> zaawansowane uruchom teraz -> i pojawia się tylko ikonka wyłącz zamiast uruchom ponownie :/ Mi wyświetla się tylko i wyłącznie ikonka TURN OFF YOUR PC.Poradziłem sobie, przecież od czego jest MSCONFIG
max699 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 zdradziłem szefa z powrotem jestem hetero :-P od kilku dni na modzie od Kasi :-) pozytywne zaskoczenie. Montuje wideo na Ediusie i lepiej reaguje na tego moda. Poza tym zdarzyło się kilkukrotnie uświadczyć znany problem z modów Mr.T czyli błąd pamięci. Nie jest to częsty komunikat ale się zdarza. Więc to nie wina szefa ;-) Pozdrawiam i dziękuje za dobrą robotę ;-)
Gość Zioomek Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 modzik mega nie powiem, brakuję mi mimo wszystko opcji sklepu win. jeśli chodzi o gry z xboxa bo dograć już ciężko
damian5142 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Windows spoko, ładnie chodzi 0% błędów z instalacją programów jak i gier = nic dodać nic ująć jednym słowem
DanieI Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 Używam tego moda gdzieś od kilku dni, a że już pewnie od ponad 2-ch lat korzystam tylko i wyłącznie z modów to myślę że mogę parę słów powiedzieć. Jestem zaskoczony szybkością tego systemu, jak i samego boota. Zużycie RAMu tak jak ktoś pisał kilkanaście minut po starcie 0.7 GB z 6GB. GTA V, Wiedźmin 3, League of Legends, Battlefield 3 działają bez zająknięcia Jednym słowem świetna robota, nie spodziewałem się że kobiety też potrafią coś ciekawego stworzyć ) Czekam na tą samą wersje x32 na słabsze sprzęty, chętnie przetestuje na kilkunastu róznych konfiguracjach.
marzesz Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam zainstalowane, sterowniki pobrane i na razie wszystko ładnie działa. Mam pytanie odnośnie kalkulatora, został chyba usunięty, a jak można zainstalować jakiś ? I w jaki sposób. Dzięki za moda i pozdrawiam. Kalkulator był jako kafel część metro i został wywalony, pobierz sobie zastępczy . Witam zainstalowane, sterowniki pobrane i na razie wszystko ładnie działa. Mam pytanie odnośnie kalkulatora, został chyba usunięty, a jak można zainstalować jakiś ? I w jaki sposób. Dzięki za moda i pozdrawiam. Kalkulator był jako kafel część metro i został wywalony, pobierz sobie zastępczy . Mogę prosić o jakiegoś linka, skąd pobrać taki kalkulator?
charper Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 zamiast korzystać z Rufusów i innych niekoniecznie działących rozwiązań, do wykonania USB Boot użyjcie windowsowego diskpart. działa w każdej konfiguracji.
Wieniowaty Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 zamiast korzystać z Rufusów i innych niekoniecznie działących rozwiązań Jakoś mnie Rufus nigdy nie zawiódł, zresztą te inne też. To raczej problem szajsowatych nośników a nie programu nagrywającego.
Gość Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Jakoś mnie Rufus nigdy nie zawiódł, zresztą te inne też. To raczej problem szajsowatych nośników a nie programu nagrywającego. Popieram kolegę Wieniowatego mnie również Rufus nie zawiódł każdy system stawiam przez ten program
VACek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 A ja kolegów zaskoczę że ostatnie wersje rufusa mają bugi przez co są problemy, dla tego jeśli bios mbr to polecam UltraISO
Bi123 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Mogę prosić o jakiegoś linka, skąd pobrać taki kalkulator? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (jeśli wyskoczy dodatkowa strona z reklamą, zgaś ją i ponownie uruchom download).
Wieniowaty Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Wszystko działa bezproblemowo. Świetna robota.
Wieniowaty Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 A ja kolegów zaskoczę że ostatnie wersje rufusa mają bugi przez co są problemy Właśnie na ostatniej wersji wgrywałem iso od Kasi i żadnych problemów. Na przedostatniej wgrywałem od Mr.T i też bez problemów. Kasia pogoniła trochę Prezesa.
icepl Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 zainstalowałem w virtualboxie i właściwości systemu -> ochrona systemu wyskakuje błąd; pisze że Usługa kopiowanie woluminów w tle używana przez funkcję przywracania systemu nie działa. czy tak samo jest przy normalnej instalacji
m4s Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 @icepl Trzeba w usługach po prostu ją włączyć, jeżeli @Kasia jej nie usunęła...
VACek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Właśnie na ostatniej wersji wgrywałem iso od Kasi i żadnych problemów. Na przedostatniej wgrywałem od Mr.T i też bez problemów. Bo to nie jest tak że za każdym razem są problemy kwestia systemu sprzętu czasu
sasik007 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 mam pewien problem system dziala fajnie ale nie moge zainstalowac smart swich samsung wyskakuje cos o jezyku angielskim ze nie ma [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Prawdopodobnie jest tak dlatego że wywalone są wszystkie języki poza polskim dlatego nie możesz tego odpalić musisz poszukać tego po polsku albo zmienić system
sasik007 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 no to lipa a juz sie cieszylem ze fajnie chula system cos polecasz czy tylko win. bez modyfikacji? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Jak dla mnie tylko czysty Windows a później wyłączysz sobie co chcesz z modyfikacjami jest tak że nie zawsze działają Postaw Windows 10 czysty [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a później wyłącz co ci nie potrzebne tym : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A resztę sobie usuń przez DISM++ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dla mnie najlepsze kombo a i problemów nie ma
b4ndit Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 mam pytanie dlaczego nie dziala komenda Shift - restart - troubleshooting - po wlaczeniu mam tylko opcje wylacz komputer a gdzie opcje zaawansowane ?
airbites Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Shupup10.....? Przecież ten program wspiera M$.....Czytałeś na ich stronie? Shupup10.....? Przecież ten program wspiera M$.....Czytałeś na ich stronie?
sasik007 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Jak dla mnie tylko czysty Windows a później wyłączysz sobie co chcesz z modyfikacjami jest tak że nie zawsze działają Postaw Windows 10 czysty [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a później wyłącz co ci nie potrzebne tym : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A resztę sobie usuń przez DISM++ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dla mnie najlepsze kombo a i problemów nie ma Chyba dzis tak zrobie tylko jak by jeszcze ktos pomogl i podpowiedzial co mozna bezpiecznie usunac wylaczyc :-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Shupup10.....? Przecież ten program wspiera M$.....Czytałeś na ich stronie? Shupup10.....? Przecież ten program wspiera M$.....Czytałeś na ich stronie? nie rozumiem i co w zwiazku z tym?? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
icepl Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 w panelu sterowania zawsze można było sprawdzić czy i jak się system aktualizuje jak sprawdzić to teraz czy może całkowicie usunięte bo nie ma w opisie
Gość Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Shupup10.....? Przecież ten program wspiera M$.....Czytałeś na ich stronie? Shupup10.....? Przecież ten program wspiera M$.....Czytałeś na ich stronie? A jaki to ma związek ważne że robi co ma robić
Rekomendowane odpowiedzi