Mrs.K Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Przepraszam, nie przejrzałem tematu. Internet działa, a System REWELACJA - błyskawica i tylko 11,5Gb. Wielkie podziękowanie. ok
hofada Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Wow! Dziękuję za pomoc. UltraISO Wgrał system na pendriv jak powinien. Wszystko działa ok. Zużycie RAMu około 1GB. Gry działają dobrze. Tylko w Mafii 3 mam mniej FPS o około 10 chyba w porównaniu do ósemki (8.1). Przetestuję jeszcze twoją Ósemkę. Pozdrawiam
jopi1 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 git wstawka mam pytanie ile ma zaktualizowanych aktualizacji Windows 10 mod,8.1 mod i 7 mod dokładnie każda wersja
Rogo Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Zero problemów Bardzo fajna modyfikacja Komputerek odpala raz dwa
sysascappy Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam, czy w jakiś sposób jest zablokowany steam ? Od instalacji tego moda nie mogę uruchomić gier na steam :/
Voec Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Usunięte sterowniki drukarki... Kiedyś miałem też windowsa bez sterowników i nie dało się ich w żaden sposób dograć, czy tutaj jest taki sposób czy mogę już sobie odpuścić ten mod?
Mrs.K Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Usunięte sterowniki drukarki... Kiedyś miałem też windowsa bez sterowników i nie dało się ich w żaden sposób dograć, czy tutaj jest taki sposób czy mogę już sobie odpuścić ten mod? Mr.T też wywala sterowniki od drukarek
Bins Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Najważniejsze pytanie - Czy został wyłączony podpis cyfrowy sterowników? Niestety u Mr.T jest on wyłączony, i w żaden sposób nie idzie go ponownie włączyć, co wyklucza używanie owego systemu w moim przypadku. EDIT. Zainstalowane, wszystko pięknie śmiga
qwqwq Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Zainstalowany na probe i jak na razie - ladnie chodzi. Stery do tego, co potrzebuje bez problemow. WLAN tak, jak bylo wczesniej wspomniane trzeba poprzez wlaczenie 1 z uslug, potem restart PC i juz dziala. Ciekawi mnie, czy procek rzeczywiscie bedzie mial troche luzu na tym OS. Mam do 30 dni systemu na probe, wiec potestuje Dzieki, Kasia
Mrs.K Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 Zainstalowany na probe i jak na razie - ladnie chodzi. Stery do tego, co potrzebuje bez problemow. WLAN tak, jak bylo wczesniej wspomniane trzeba poprzez wlaczenie 1 z uslug, potem restart PC i juz dziala. Ciekawi mnie, czy procek rzeczywiscie bedzie mial troche luzu na tym OS. Mam do 30 dni systemu na probe, wiec potestuje Dzieki, Kasia ok, czekam na dalsze opinie
Mrs.K Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 Będzie wersja Home Tak, lecz za miesiąc dopiero:)
qlimax20 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Super w końcu płeć PIĘKNA pokazała że też potrafi. BraVo
Gość Taki123 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Na systemie nie ma xbox'a i innych syfków ?
Mrs.K Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Na systemie nie ma xbox'a i innych syfków ? Tak
Gość Taki123 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Mam tylko jeden problem ;/ jak klikam w start nie mam tej wyszukiwarki, albo ja jestem ślepy albo nie da się tego naprawić ;/
Mrs.K Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Bo jej nie ma trza start is back zainstalować
Gość Taki123 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 w sumie lepepszy ten startisback ;o dzięki jeszcze raz !
Gość Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 MERRY ME Taki nic nie mówię ale może jakbyś napisał "Marry" a nie "merry" to byś miał większe szanse
infinty8709 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 Nie mogę uruchomić OneDrive... jakaś usługa jest wyłączona ? Ogólnie bardzo fajna modyfikacja.
sonictrip23 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 Taki nic nie mówię ale może jakbyś napisał "Marry" a nie "merry" to byś miał większe szanse Moze chodzilo o mery mery joint
ukz Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 Na systemie nie ma xbox'a i innych syfków ? Nie ma aczkolwiek jest włączone DVR, które można wyłączyć z poziomu rejestru. EDIT Czym to jest spowodowane: Dzieje się to przy uruchomieniu Overwatch.
Crisu Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 do Pani Kasi (nie śmiem pisać a w kółeczku) tło pulpitu jest tak fajne, że chciałbym przenieść je do swojego służbowego laptopa - nie umiem znaleźć jednak tego pliku ! ( ) podaj jak to zrobić Uprzejmie Proszę
Tadek100 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2017 Ustawienia>Personalizacja>Kompozycje>Ustawienia kompozycji> PPM na kompozycji>Zapisz kompozycję do udostępniania
jorgusek Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 do Pani Kasi (nie śmiem pisać a w kółeczku) tło pulpitu jest tak fajne, że chciałbym przenieść je do swojego służbowego laptopa - nie umiem znaleźć jednak tego pliku ! ( ) podaj jak to zrobić Uprzejmie Proszę Ja to robię w następujący sposób. Tło Pulpit-klawisz PrintScrn, wklejam do Painta, obcinam to co niepotrzebne i zapisuję jako *.jpg.
Rekomendowane odpowiedzi