srom-otnik Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Ależ @Groszek1962- robisz to idealnie i nic dodać, nic ująć pozdrawiam! LAGUNA i Groszek1962 lubią to Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Dziękuje i Pozdrawiam swiniarobert69 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia Nowy link do nowej wersji Pro PL Cardio, Franc, Grampian i 7 innych lubią to Cytuj
Cardio Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Nie moge pobrac. wybija błąd. Strona zainfekowana. Prosze niech KTOS podrzuci na inny serwer. Prosze.. Cytuj
Letho Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Nie będę się rozpisywać, bo następna wersja wpadła. Ale tak jak korzystałem przez kilka dni, system rewelacyjny. Chyba najpłynniejszy 11 jaki miałem. Gry na nim działają wybornie. srom-otnik lubi to Cytuj
WiesioKa Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Ja używam do ściągania z mega Jdownader2 , ale jak piszesz mam ostrzeżenia o zawirusowaniu strony . Cytuj
Cardio Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 48 minut temu, WiesioKa napisał(a): Ja używam do ściągania z mega Jdownader2 , ale jak piszesz mam ostrzeżenia o zawirusowaniu strony . Mysle ze to jest falszywy alarm Cytuj
stentsk Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Prośba jak ktoś już ma, żeby na pixeldrain wrzucił, u mnie niestety lipa z mega, przestoje i nie wiem jak to liczą, ale na te 3,23GB poszedł cały transfer 5GB ... Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia ▲ wersja polska [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3asterki, srom-otnik i boniek lubią to Cytuj
podlos Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Zapasowe linki: Win JG11 25H2 Pro Lite 27.01.26.iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Win JG11 25H2 Pro Lite eng 10.11.25.iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL, boniek, 3asterki i 2 innych lubią to Cytuj
Cardio Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia Dzięki za dodatkowe linki swiniarobert69 lubi to Cytuj
boniek Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Czy tylko u mnie system nie przełącza się na tryb extremalny? Hmmm...dopiero po zainstalowaniu sterowników sprzętu (lokalnie) i podłączeniu się do sieci, optymalizator 'załapał' extremalny tryb. Dziwne to moim zdaniem. Cytuj
stentsk Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Witam. Czy komuś udało się zaktualizować do 26200.7705 ? U mnie czyszczenie WU nie pomaga, dawałem też opcja 1 i 2 i znowu WU, błąd jak na zrzucie (profil Lekki ze wszystkim domyślnie): Jak ktoś ma zainstalowaną wersję z Defenderem to niech da znać czy WinaeroTweaker 1.64.2 uruchamia mu się po styczniowych aktualizacjach? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 35 minut temu, stentsk napisał(a): Witam. Czy komuś udało się zaktualizować do 26200.7705 ? U mnie czyszczenie WU nie pomaga, dawałem też opcja 1 i 2 i znowu WU, błąd jak na zrzucie (profil Lekki ze wszystkim domyślnie): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak ktoś ma zainstalowaną wersję z Defenderem to niech da znać czy WinaeroTweaker 1.64.2 uruchamia mu się po styczniowych aktualizacjach? U mnie ta latka też nie wchodzi. Mam nadzieję , ze zbiorcza lutowa wejdzie Cytuj
Chopek Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 13 minut temu, srom-otnik napisał(a): U mnie ta latka też nie wchodzi. Mam nadzieję , ze zbiorcza lutowa wejdzie Na Systemie Win 11 Pro 25H2 wersja z dnia 29.01.26 od Kocurka ta aktualizacja weszła [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 11 minut temu, Chopek napisał(a): Na Systemie Win 11 Pro 25H2 wersja z dnia 29.01.26 od Kocurka ta aktualizacja weszła - mnie bardziej interesuje zbiorcza, będzie 10-11 luty wszystko jasne starcraft2fan i swiniarobert69 lubią to Cytuj
Chopek Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 7 minut temu, srom-otnik napisał(a): - mnie bardziej interesuje zbiorcza, będzie 10-11 luty wszystko jasne Dzięki za ważną informację bo obecnie siedzę na Win JG11 25H2 Pro Lite z którego jestem bardzo zadowolony srom-otnik i swiniarobert69 lubią to Cytuj
stentsk Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Na kompie gdzie mam niemodyfikowany 11pro poszło bez problemu do 26200.7705, czekamy na lutową w takim razie. FILAGOL lubi to Cytuj
Gargamel12 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego linki chyba padły nie można pobrać pomocy Cytuj
wislak00 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 29 minut temu, Gargamel12 napisał(a): linki chyba padły nie można pobrać pomocy Linków jak psów masz chłopie i wszystkie działają. Zobacz kilka postów wyżej. Cytuj
stentsk Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego W dniu 2.02.2026 o 16:41, srom-otnik napisał(a): U mnie ta latka też nie wchodzi. Mam nadzieję , ze zbiorcza lutowa wejdzie Srom-otnik masz zainstalowany Defender? Aktualizacja u mnie nie poszła na kompie bez defendera, na Dell E6420 z defenderem dzisiaj poszło, ale najpierw zainstalowałem Preview .NET (KB5074828) i restart, dopiero później Preview (KB5074105) (26200.7705) i poszło bez problemu (nie wiem czy kolejność ma znaczenie). Jak pisałem wyżej na innym kompie (z defenderem, bo to ważne) poszło, może inni się wypowiedzą czy poszło u nich z defenderem czy bez itp. swiniarobert69 lubi to Cytuj
GabrysG12 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego Czy jest możliwość przywrócenia w jakiś sposób logowania przez passkey? Cytuj
bysiu Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Witam wszystkich. Po wielu latach używania modów kol.Sromotnika po raz pierwszy syn ma problem. Mi się jeszcze żaden problem nie trafił. Po zainstalowaniu tej wersji rozwalają mu się ikony na pulpicie.Przeczytał co możliwe u wujka Google ,ale problemu nie rozwiązał. Po każdym restarcie ikony zachowują się na pulpicie jak chcą. System w polskiej wersji. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
siwydym Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego co to znaczy "jak chcą" ? tańczą, śpiewają, znikają? nic nikomu to nie mowi. Cytuj
typek_2 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 14 minut temu, siwydym napisał(a): co to znaczy "jak chcą" ? tańczą, śpiewają, znikają? nic nikomu to nie mowi. Jak komu, mnie to mówi wssio! Cytuj
darko10 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2 godziny temu, bysiu napisał(a): Witam wszystkich. Po wielu latach używania modów kol.Sromotnika po raz pierwszy syn ma problem. Mi się jeszcze żaden problem nie trafił. Po zainstalowaniu tej wersji rozwalają mu się ikony na pulpicie.Przeczytał co możliwe u wujka Google ,ale problemu nie rozwiązał. Po każdym restarcie ikony zachowują się na pulpicie jak chcą. System w polskiej wersji. Dziękuję i pozdrawiam. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ReIcon (Restore Desktop Icon Layouts) to prosta, przenośna i darmowa aplikacja, która umożliwia łatwe zapisywanie i przywracanie układu ikon na pulpicie komputera. Program ten jest szczególnie przydatny w przypadku zmiany rozdzielczości ekranu lub przesiadki na nowy monitor, gdy nasz starannie zaprojektowany układ ikon może ulec rozsypce. Cytuj
bysiu Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Dzięki @Darko10 Przekażę dalej. Dam znać czy zadziała. Może jeszcze ktoś znajdzie powód że tak się dzieje. Mody są super bo jak widać przez osiem lat bycia na forum dopiero pierwszy problem. Ja instaluję LTSC. Syn PRO. Pozdrawiam. Cytuj
sasik007 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego To jest juz wersja finalna czy beda jeszcze jakies poprawki?? Cytuj
EmisariuszPL Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Witam , bardzo mi sie podoba twój system, ale jak włączyć w nim połączenie internetu przez WFI w lapku ?. Misiowy13 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi