wlodeusz Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 Czy znajdzie się dobra dusza posiadająca plik spolszczenia O&O Shut Up? To dobry program, ale jedynie dla biegłych w angielskim. Zaznaczenie wszystkich rekomendowanych do wyłączenia, spowoduje po restarcie podporządkowanie przeglądarki zasadom organizacji. I po ptakach. Trzeba całą operację cofnąć, żeby odzyskać kontrolę nad EDGE. A pewnie wystarczyło by zamienić jedno polecenie zamknij, na udostępnij. Z góry dziękuję za pomoc. Ewentualną pomoc. Cytuj
djrys Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 @srom-otniku oddaje od siebie kolejny mirror może komuś się przyda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i alfabit lubią to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 ▲ Samego spolszczenia nie mam ale ostatnią polską wersję i owszem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA, Chopek, boniek i 3 innych lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 8 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 Ja już mam na blaszaku IoT Lite, wycinka raczej skończona. System w tej wersji będzie aktualizowalny i będzie bardzo podobny do mojego 23h2 Lite. Pozostały tylko drobne poprawki i własne testy Kosiara, Icogoo, Franc i 9 innych lubią to Cytuj
wlodeusz Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 Bardzo dziękuję Panu Zdzisławowi 24, za pomoc. To już solidna baza, do szukania usterki. Panu Sromotnikowi bardzo dziekuję, za kolejne dzieło, niby do testów, a tak naprawde na całe życie! Do używania non-stop. Od czasów modu siódemki z sygnaturą JG, przez ósemkę, dziesiątkę i teraz jedenastka. Od tylu cholera lat, najlepsze , co można znaleźć i wykorzystać. Bez płacenia Microsoftowi, jak cyganowi za matkę. Dziękuję i życzę najlepszego, wszystko co najwspanialsze, jeszcze przed Wami. Włodzimierz Ciechanowski srom-otnik i hosse6668 lubią to Cytuj
warzywo9 Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 Dzięki za AiO. Kiedyś wypróbuje. Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 A co oznacza to AiO w nazwie moda? Można go instalować na każdym sprzęcie? LAGUNA lubi to Cytuj
Kosiara Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 All in one, czyli wszystkie mody w jednym obrazie. Full, lite, extreme. pawelek1980 i LAGUNA lubią to Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 5 minut temu, Kosiara napisał(a): All in one, czyli wszystkie mody w jednym obrazie. Full, lite, extreme. Aha, teraz już wiem że warto sobie pobrać do swojego archiwum, dziękuję za odpowiedź. LAGUNA lubi to Cytuj
Wraith Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 @teka83Pytanie może banalne, ale czemu obrażasz ludzi? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Ale pójdzie na tym co instalował wcześniejsze wersję. Śmiało możesz sobie pobrać ten obraz. Cytuj
Garfi93 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 W dniu 25.05.2024 o 23:31, srom-otnik napisał(a): Jeśli nie ukazuje się ich pełna lista, należy dodać do folderu SOURCES na pendrive plik ei.cfg z linku Nie ma linku bo nie został dodany ;/ Może ktoś podesłać plik? Cytuj
Layon Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 1 minutę temu, Garfi93 napisał(a): Może ktoś podesłać plik? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
bimbersco Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Mistrza nie dogonię mam oryginał Enterprise w11 64,ta dziadek chuchał ,dmuchał powyłączał co mógł bez narzędzi obcych,przywrócił menu z porad i ma !,ale Windows defender i EDGE poszły won,ta nie da się tego użytkować normalnie ,jestem zdrajca mam Chińskiego 360 antywirusa,dodatkowo zapora z Visty:),coś tam powyłączał tym narzędziem /Optimizer-16.2 to chyba ruski ?/ ma zużycie ram 1,4-1,8 i taktowanie zmniejszył zasilania procesora z 100% max na 99 i sobie pracuje od 800 do 3600,dziadek w czołgi tylko gra ,ale teraz robi strajk włoski za Ukrainę i pozostał na laptopie Red Alert2 ,ta łazi tam na Win JG7 x64 Pro i na w11,ale kochany to nie to samo co u ciebie,prośba wielka uniwersalny pełny Enterprise z wszystkimi twymi pieszczochami a te dodatkowe dziadek i tak w funkcji powyłącza!strasznie pomogły twoje doświadczenie w tuningu od słynnego XP,a aktywacja nie problem ma do 38 roku aby tylko dożyć zdążył na tak długi czas.. Cytuj
szymibtw Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 W dniu 8.07.2024 o 16:00, srom-otnik napisał(a): Ja już mam na blaszaku IoT Lite, wycinka raczej skończona. System w tej wersji będzie aktualizowalny i będzie bardzo podobny do mojego 23h2 Lite. Pozostały tylko drobne poprawki i własne testy A to oficjalne Polskie wydanie mistrzu posiadasz? Cytuj
kwolo Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 1 hour ago, szymibtw said: A to oficjalne Polskie wydanie mistrzu posiadasz? Nie jest oficjalnie dostępne polskie wydanie, ale spolszczenie to dla Mistrza, pewnie banalna zabawa. Na razie wszyscy zainteresowani, czekamy cierpliwie. Niech ten wypiek będzie jak najsmaczniejszy. Icogoo lubi to Cytuj
Saddam Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Siemka Wszystkim Ktoś miał podobnie? Możliwe, ze problem jest błahy ale napisałem Dodam, że wczoraj po instalce wszystko było ok, czyli 3 wyjścia do wyboru, 1.monitor, .2.słuchawki i 3. wyjście S/PDIF [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dodam, że klikając PPM na ikonę dźwięku otwieram mikser i tam wszystko widać ok Win Pro Extreme Cytuj
alfabit Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 10 godzin temu, bimbersco napisał(a): mam Chińskiego 360 antywirusa, O, to 360 jeszcze istnieje? Aż sprawdzę sobie, kiedyś u klientów instalowałem, bodajże na XP-kach Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 W dniu 8.07.2024 o 16:00, srom-otnik napisał(a): Ja już mam na blaszaku IoT Lite, wycinka raczej skończona. System w tej wersji będzie aktualizowalny i będzie bardzo podobny do mojego 23h2 Lite. Pozostały tylko drobne poprawki i własne testy A czy na takiego windowsa będzie można zainstalować jedną aplikację która jest tylko dostępna w microsoft store? Cytuj
stens Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 39 minut temu, pawelek1980 napisał(a): tylko dostępna w microsoft store? Wszystko co jest w sklepie, można instalować. Cytuj
-RKI- Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Lite przy czystej instalacji daje taki błąd. Jeszcze wczoraj tego nie było. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
potrzebuje Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Ja to marzę o W10 LTSC/LTSB pociętym pod gry siedzę na starym modzie @sromotnika i w takim cs2 mam o wiele więcej FPS niż na tych modach w11 Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 5 godzin temu, stens napisał(a): Wszystko co jest w sklepie, można instalować. znajdź taką aplikację jak JWlibrary z poza sklepu Cytuj
boniek Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 @-RKI- a odciąłeś się od sieci? -RKI- lubi to Cytuj
-RKI- Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 35 minut temu, boniek napisał(a): @-RKI- a odciąłeś się od sieci? No właśnie nie. Zaraz przetestuję tę opcje. Edit: Sprawdziłem bez neta i w tej opcji podczas instalacji aktualizacje nie są nawet sprawdzane, błąd naturalnie również nie występuje. Także pomogło. Dziękuję! srom-otnik i starcraft2fan lubią to Cytuj
boniek Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 @-RKI- Spoko. Pamiętaj, że przy zmodowanych windowsach najlepiej jest, a nawet wskazane, odłączyć się od internetu. starcraft2fan, srom-otnik i -RKI- lubią to Cytuj
Saddam Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Ok Po kilkunastu minutach zabawy wróciło do stanu poprzedniego Jak by ktoś miał podobnie piszcie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
potrzebuje Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 W tym systemie jest ten start z w7? pamietam, ze w kazdym modzie sromotnika byl wgrany, zcrakowa y z pelna licencja. Jak jest w tym przypadku? da sie to w ogole wgrac w win11? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi Cytuj
Saddam Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2024 (edytowane) 4 godziny temu, potrzebuje napisał(a): W tym systemie jest ten start z w7? pamietam, ze w kazdym modzie sromotnika byl wgrany, zcrakowa y z pelna licencja. Jak jest w tym przypadku? da sie to w ogole wgrac w win11? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi Siemka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: winclub.pl/topic/43145-startallback-for-windows-11/ Edytowane 11 Lipca 2024 przez Saddam EDIT: Źródło potrzebuje lubi to Cytuj
alfabit Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2024 5 godzin temu, potrzebuje napisał(a): W tym systemie jest ten start z w7? pamietam, ze w kazdym modzie sromotnika byl wgrany, zcrakowa y z pelna licencja. Jak jest w tym przypadku? da sie to w ogole wgrac w win11? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] potrzebuje lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi