Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znajdzie się dobra dusza posiadająca plik spolszczenia O&O Shut Up? To dobry program, ale jedynie dla biegłych w angielskim. Zaznaczenie wszystkich rekomendowanych do wyłączenia, spowoduje po restarcie podporządkowanie przeglądarki zasadom organizacji. I po ptakach. Trzeba całą operację cofnąć, żeby odzyskać kontrolę nad EDGE. A pewnie wystarczyło by zamienić jedno polecenie zamknij, na udostępnij. Z góry dziękuję za pomoc.  Ewentualną pomoc.

Opublikowano

Bardzo dziękuję Panu Zdzisławowi 24, za pomoc. To już solidna baza, do szukania usterki.  Panu Sromotnikowi bardzo dziekuję, za kolejne dzieło, niby do testów, a tak naprawde na całe życie! Do używania non-stop. Od czasów modu siódemki z sygnaturą JG, przez ósemkę, dziesiątkę i teraz jedenastka. Od tylu cholera lat, najlepsze , co można znaleźć i wykorzystać. Bez płacenia Microsoftowi, jak cyganowi za matkę. Dziękuję i życzę najlepszego, wszystko co najwspanialsze, jeszcze przed Wami.  Włodzimierz Ciechanowski

srom-otnik i hosse6668 lubią to
Opublikowano
W dniu 25.05.2024 o 23:31, srom-otnik napisał(a):

Jeśli nie ukazuje się ich pełna lista, należy dodać do folderu SOURCES na pendrive plik ei.cfg z linku 

Nie ma linku bo nie został dodany ;/

Może ktoś podesłać plik?

Opublikowano

Mistrza nie dogonię mam oryginał Enterprise w11 64,ta dziadek chuchał ,dmuchał powyłączał co mógł bez narzędzi obcych,przywrócił menu z  porad i ma !,ale Windows defender i EDGE poszły won,ta nie da się tego użytkować normalnie ,jestem zdrajca mam Chińskiego 360 antywirusa,dodatkowo zapora z Visty:),coś tam powyłączał tym narzędziem /Optimizer-16.2 to chyba ruski ?/  ma zużycie ram 1,4-1,8 i taktowanie zmniejszył zasilania procesora z 100% max na 99 i sobie pracuje od 800 do 3600,dziadek w czołgi tylko gra ,ale teraz robi strajk włoski za Ukrainę  i pozostał na laptopie Red Alert2 ,ta łazi tam na Win JG7 x64 Pro i na w11,ale kochany to nie to samo co u ciebie,prośba wielka uniwersalny pełny Enterprise z wszystkimi twymi pieszczochami a te dodatkowe dziadek i tak w funkcji powyłącza!strasznie pomogły twoje doświadczenie w tuningu od słynnego XP,a aktywacja nie problem ma do 38 roku aby tylko dożyć zdążył na tak długi czas..

Opublikowano
W dniu 8.07.2024 o 16:00, srom-otnik napisał(a):

Ja już mam na blaszaku IoT Lite, wycinka raczej skończona. System w tej wersji będzie aktualizowalny i będzie bardzo podobny do mojego 23h2 Lite.

Pozostały tylko drobne poprawki i własne testy

A to oficjalne Polskie wydanie mistrzu posiadasz?

Opublikowano
1 hour ago, szymibtw said:

A to oficjalne Polskie wydanie mistrzu posiadasz?

Nie jest oficjalnie dostępne polskie wydanie,

ale spolszczenie to dla Mistrza, pewnie banalna zabawa.

Na razie wszyscy zainteresowani, czekamy cierpliwie. 

Niech ten wypiek będzie jak najsmaczniejszy. 😊

Icogoo lubi to
Opublikowano

Siemka Wszystkim

Ktoś miał podobnie?🤔

Możliwe, ze problem jest błahy ale napisałem
Dodam, że wczoraj po instalce wszystko było ok, czyli 3 wyjścia do wyboru, 1.monitor, .2.słuchawki i 3. wyjście S/PDIF

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dodam, że klikając PPM na ikonę dźwięku otwieram mikser i tam wszystko widać ok

Win Pro Extreme

Opublikowano
W dniu 8.07.2024 o 16:00, srom-otnik napisał(a):

Ja już mam na blaszaku IoT Lite, wycinka raczej skończona. System w tej wersji będzie aktualizowalny i będzie bardzo podobny do mojego 23h2 Lite.

Pozostały tylko drobne poprawki i własne testy

A czy na takiego windowsa będzie można zainstalować jedną aplikację która jest tylko dostępna w microsoft store?

Opublikowano
35 minut temu, boniek napisał(a):

@-RKI- a odciąłeś się od sieci?

No właśnie nie. Zaraz przetestuję tę opcje. 

Edit: Sprawdziłem bez neta i w tej opcji podczas instalacji aktualizacje nie są nawet sprawdzane, błąd naturalnie również nie występuje. Także pomogło. Dziękuję! 🙂

Opublikowano

W tym systemie jest ten start z w7? pamietam, ze w kazdym modzie sromotnika byl wgrany, zcrakowa y z pelna licencja. Jak jest w tym przypadku? da sie to w ogole wgrac w win11? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, potrzebuje napisał(a):

W tym systemie jest ten start z w7? pamietam, ze w kazdym modzie sromotnika byl wgrany, zcrakowa y z pelna licencja. Jak jest w tym przypadku? da sie to w ogole wgrac w win11? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi

Siemka

Źródło:

winclub.pl/topic/43145-startallback-for-windows-11/

Edytowane przez Saddam
EDIT: Źródło
potrzebuje lubi to
Opublikowano
5 godzin temu, potrzebuje napisał(a):

potrzebuje lubi to