Jump to content

Windows 11 - ogólna dyskusja

MarcinGX

Recommended Posts

1 minutę temu, kilerek3 napisał:

Kurde, było zainwestować w moduły tpm byłaby teraz pięciokrotna przebitka :D

W najśmielszych snach nie spodziewałem się że jest tyle słoików którzy wolą kupować moduły i komputery niż sobie podmienić pliczek w instalatorze

A jaki plik podmienić w instalatorze i skąd go wziąć??

MarcinGX likes this

6 minut temu, JakubDriver napisał:

A jaki plik podmienić w instalatorze i skąd go wziąć??

No wystarczy podmienić install.wim z w11 z tym samym plikiem w instalatorze w10. Instalator 10 ta sama lokalizacja co w11.

Było wałkowane na forum tysiąc razy.

Jak nie ogarniasz no to musisz zapłacić  za upgrade kompa. Wiedza niestety ma swoją cenę, nie masz swojej to musisz zapłacić za czyjąś ;)

JakubDriver likes this

4 minuty temu, kilerek3 napisał:

No wystarczy podmienić install.wim z w11 z tym samym plikiem w instalatorze w10. Instalator 10 ta sama lokalizacja co w11.

Było wałkowane na forum tysiąc razy.

Jak nie ogarniasz no to musisz zapłacić  za upgrade kompa. Wiedza niestety ma swoją cenę, nie masz swojej to musisz zapłacić za czyjąś ;)

Już wiem dzięki za przypomnienie  ;)

Gdzieś czytałem jak WZT opisywał podmianę bliku w ISO sprawdzającego zgodność komputera z windows 11

ma ktos jakis link do wersji edu? ta z uup wywala bledy przy sciaganiu a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] maja chyba jedynie pro

no chyba ze w tym pro jest zawarte edu, ale na uup bez wybrania recznie nie było edu w iso tylko pro

po upgrade nie działają mi np filmy i tv oraz buguje sie sklep ms dlatego chce na czysto instalować, a licencje edu mam z szkoły także instalować pro na kluczu kms nie chce