razor1995 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Jeszcze nie ma, pewnie będzie pod wieczór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 1 minutę temu, razor1995 napisał: Jeszcze nie ma, pewnie będzie pod wieczór. Dziękuje za informację, a można wiedzieć skąd Ty pobrałeś tego Windowsa 11 ? bo widzę, że wstawiałeś screena z nowego wyglądu ustawień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 @Franz Maurer screeny z Twittera: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jakby był leak, to wrzuciłbym na forum MarcinGX and Franz Maurer like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Let's get ready to rumble! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nje Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Dziwna sprawa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted June 28, 2021 Author Report Share Posted June 28, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] razor1995 and Franz Maurer like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 @MarcinGX mnie z uupdump nie chciało pobierać, ale z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poszło. renatan and Franz Maurer like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 33 minuty temu, razor1995 napisał: @MarcinGX mnie z uupdump nie chciało pobierać, ale z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poszło. dziękuje za linka 34 minuty temu, MarcinGX napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] również dziękuje za linka MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilerek3 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Kurde, było zainwestować w moduły tpm byłaby teraz pięciokrotna przebitka W najśmielszych snach nie spodziewałem się że jest tyle słoików którzy wolą kupować moduły i komputery niż sobie podmienić pliczek w instalatorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaktor Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 jak sie pobiera dalej sie nazywa windows 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubDriver Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 1 minutę temu, kilerek3 napisał: Kurde, było zainwestować w moduły tpm byłaby teraz pięciokrotna przebitka W najśmielszych snach nie spodziewałem się że jest tyle słoików którzy wolą kupować moduły i komputery niż sobie podmienić pliczek w instalatorze A jaki plik podmienić w instalatorze i skąd go wziąć?? MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Kurde na obydwóch stronach ściąga jakieś .cmd i tworzy .iso tak powinno być ? myślałem, że od razu iso wskoczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted June 28, 2021 Author Report Share Posted June 28, 2021 1 minutę temu, Franz Maurer napisał: Kurde na obydwóch stronach ściąga jakieś .cmd i tworzy .iso tak powinno być ? myślałem, że od razu iso wskoczy. To jest skrypt montowania obrazu, to normalne na końcu komendy generuje obraz do pliku ISO Franz Maurer likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilerek3 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 6 minut temu, JakubDriver napisał: A jaki plik podmienić w instalatorze i skąd go wziąć?? No wystarczy podmienić install.wim z w11 z tym samym plikiem w instalatorze w10. Instalator 10 ta sama lokalizacja co w11. Było wałkowane na forum tysiąc razy. Jak nie ogarniasz no to musisz zapłacić za upgrade kompa. Wiedza niestety ma swoją cenę, nie masz swojej to musisz zapłacić za czyjąś JakubDriver likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 3 minuty temu, MarcinGX napisał: To jest skrypt montowania obrazu, to normalne na końcu komendy generuje obraz do pliku ISO dziękuje za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaktor Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 jak pobieracie jezyk polski to musicie miec polski instalator od dychy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubDriver Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 4 minuty temu, kilerek3 napisał: No wystarczy podmienić install.wim z w11 z tym samym plikiem w instalatorze w10. Instalator 10 ta sama lokalizacja co w11. Było wałkowane na forum tysiąc razy. Jak nie ogarniasz no to musisz zapłacić za upgrade kompa. Wiedza niestety ma swoją cenę, nie masz swojej to musisz zapłacić za czyjąś Już wiem dzięki za przypomnienie Gdzieś czytałem jak WZT opisywał podmianę bliku w ISO sprawdzającego zgodność komputera z windows 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment JakubDriver Posted June 28, 2021 Featured Comment Report Share Posted June 28, 2021 Już mam wystarczy w windows 11 ISO podmienić plik appraiserres.dll z windows 10 ISO i stworzyć nowy obraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpanerl Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 31 minut temu, JakubDriver napisał: Już mam wystarczy w windows 11 ISO podmienić plik appraiserres.dll z windows 10 ISO i stworzyć nowy obraz dajcie tydzień i będą już ISO Windowsy z fixem tak bedzie z tym i tak bylo z poprzednimi wersjami:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted June 28, 2021 Author Report Share Posted June 28, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaktor Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Godzinę temu, JakubDriver napisał: Już mam wystarczy w windows 11 ISO podmienić plik appraiserres.dll z windows 10 ISO i stworzyć nowy obraz czemu ma to służyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 7 minut temu, Reaktor napisał: czemu ma to służyć ? ominięcie wymogu modułu TPM przez instalator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Stylistycznie ten system zapowiada się dobrze liczę tylko że nie zrypią stabilności (może nauczyli się na błędach) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted June 28, 2021 Author Report Share Posted June 28, 2021 Warto śledzić Centrum opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adiwin&& Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 ma ktos jakis link do wersji edu? ta z uup wywala bledy przy sciaganiu a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] maja chyba jedynie pro no chyba ze w tym pro jest zawarte edu, ale na uup bez wybrania recznie nie było edu w iso tylko pro po upgrade nie działają mi np filmy i tv oraz buguje sie sklep ms dlatego chce na czysto instalować, a licencje edu mam z szkoły także instalować pro na kluczu kms nie chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaktor Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Godzinę temu, kamiloxf napisał: ominięcie wymogu modułu TPM przez instalator wcale nie omija podmieniłem od windowsa 10 i nadal nie dalo sie zainstalowac dopiero podmiana całego instalatora od 10 przechodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted June 29, 2021 Author Report Share Posted June 29, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymibtw Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 Jak to pobrać bo ani z jednej ani z drugiej strony nie idzie... Pobrało jakieś pliki uup i co dalej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hannibal Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 W obu wypadkach skorzystać z Aria2 (i skonwertować pobrane pliki do *.iso). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymibtw Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 6 minut temu, Hannibal napisał: W obu wypadkach skorzystać z Aria2 (i skonwertować pobrane pliki do *.iso). Coś więcej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Recommended by VACek
0 reactions
Go to this post