Skocz do zawartości

ziloth

Mega użytkownik
  • Liczba zawartości

    235
  • Posty z Chatbox

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

2 obserwujących

O ziloth

  • Tytuł
    Zaawansowany użytkownik
  • Urodziny 14 Maj

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna

Ostatnie wizyty

447 wyświetleń profilu
  1. Stacjonarny. Wczoraj miałem niezłą jazdę z padem. Dzisiaj zmieniłem z 18353.1 na 17763.349 i mi go wywala co jakiś czas. Widzę, że zrobili rollback do 18351.7 może tam będzie lepiej, Ale to dopiero wieczorem sprawdzić mogę. Dodam tylko, że ten dźwięk podłączania miałem też bez Używania pada. Może to klawiaturę lub mysz wywalało?
  2. Hmmm....U mnie też od jakiegoś czasu takie dźwięki się pojawiły. Różne Build win 10 pro. Może to następny babol. W menadżerze urządzeń wszystko jest ok.
  3. A nie pisze w changelogu, że po nowych patchach jest problem z kartami Creative?
  4. Może takie cosik Ci pomoże: http://www.benchmark.pl/ranking/porownanie/gigabyte-geforce-gtx-titan-x-vs-nvidia-geforce-gtx-1080-ti-founders-edit?tfd
  5. Odp.2 Nie musi. Ten mod nie jest dla mnie, ale dla innych może być.
  6. No to fajnie. Szkoda, że NVIDIA nie. Więc to nie dla mnie mod. Niby zainstalowałem .NET 4.7.2 - ale apki nie rozpoznają tego. Tak, poza tym, systemik chodzi dobrze, tylko trzeba sobie wszystko poinstalować, co kto potrzebuje.
  7. Zainstalowałem. Po instalacji zajmuje 2.42 GB, do szczęścia brakuje mi zainstalować stery do grafiki. NVIDIA Geforce - za chiny nie mogę zainstalować, próbowałem 417 i 418 . Jakiś myk? Ogólnie dużo programów rzuca się o .NET 4.0.
  8. Hmmm...oto z broszury wziątek: "Niezawodność i parametry środowiskowe Temperatura Pracy: 0 ~ 70°C; Przechowywania: -45 ~ 85°C MTBF 2 miliony godzin Gwarancja 5 lat z bezpłatnym wsparciem technicznym." Przyznam, że nigdy nie sprawdzałem temperatury. Nakleiłem radiator, wpiąłem do adaptera AIC HHHL. Pracuje jako systemowy. Teraz "nic nie robię" i ma 52°C.
  9. Moje pytanko odnośnie 18317...czy wam też tak muli? i jeszcze jedno: czy wam rozszerzenia przeglądarki Edge działają? Niby się instalują, a nie działają... NIE INSTALUJCIE 18317!!!!! Chyba mi uszkodził dysk NVMe GOODRAM. Przed instalacją było ok. Po - muli jak diabli, robiłem obraz w Drive Snapshot - 19999 nieczytelnych sektorów. w HD Tune - skan na błędy... A znowu w Crystal Disk Info: I ponowna instalacja...i nie wiem o co kaman! Teraz system chodzi dobrze (błędy Edge nadal są), HD tune pokazuje:
  10. ziloth

    prośba o identyfikacje

    Może RGB RGBW LED Strip Extension Connector Cable na ebayu poszukaj. Np. TUTAJ
  11. Wersja 4.6 link MEGA === TUTAJ === Torrent === TUTAJ ===
  12. Czy ktosik ma problemik taki na 19H1 - 18298.1000, że dźwięk zanika/znika, (nie wiem czy po uśpieniu, czy inaczej)? Nie pomaga zmiana źródła dźwięku, ani włącz-wyłącz głośników. Jedyne co pomaga, to ---- wyjąć Jacka z gniazda i włożyć ponownie. Ech...ten M$....
  13. Pobierz tu: https://tb.rg-adguard.net/public.php
  14. Win 10 17763.107 ? To już dawno zrobiłem w NTLite 1.8 beta, szybko i sprawnie. Aktualnie jest problem z Polską wersją 18277. Nie mogę zrobić obrazu. Cały czas błąd. Pobierałem z 10 x . A wersja Angielska od razu, pyk i jest ISO!
  15. Hej! Wam też Edge "zamraża" strony? Na 19H1 i 1809 - najnowsze buildy.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie