Gość Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Nie wiem nie próbowałem, aktywator znajdziesz w moim niezbędniku Cytuj
angry Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Nie wiem nie próbowałem, aktywator znajdziesz w moim niezbędniku No właśnie link do wersji 4.0 z MEGA nie chce mi działać, nie wie dlaczego i po czyjej stronie wina. Cytuj
Gość Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Już działa, wprowadzałem aktualizację Cytuj
angry Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Zobaczymy kolego czy się uda. Nie mogę przekonwertować bo nie mogę wybrać. Cytuj
Gość Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 To niestety tej wersji nie zrobisz, masz do wyboru odpowiednie Cytuj
angry Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Zainstalowałem tą Professional Plus i działa, dzięki Cytuj
miastowy1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 czy jest gdzieś do zdobycia taka wersja jak na obrazku ale w wersji polskiej ? Cytuj
renatan Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 może tu ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
miastowy1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 może tu ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Niezupełnie to, ale lepsze niż nic Dziękuję za link! Cytuj
Shinoks Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Cześć, jeśli moja Office nie aktualizuje się poprzez Windows Update tzn. nie ma tam opcji pozwalającej na tego typu akcje (update wszystkich produktów czy coś takiego się to nazywało ), oraz nie posiadam w zakładce konto, bezpośrednio w np. Word także stosownej opcji, to oznacza, iż nie posiadam tej wersji VLK? Cytuj
BartAcid Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć WinClubowicze, Ma ktoś może Offica 2016 w wersji podstawowej dom&student? Wszędzie tylko te proplusy do zassania. pozdrawiam Cytuj
dziki314 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
perihelion Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witajcie, ściągnąłem z tego linka wersję HomeBusinessRetail.img i potrzeba mi do tego jakiegoś klucz/seriala ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam Cytuj
Hells Angels Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Cześć WinClubowicze, Ma ktoś może Offica 2016 w wersji podstawowej dom&student? Wszędzie tylko te proplusy do zassania. pozdrawiam Może skorzystasz z tego - można wybrać komponenty. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
negatyw Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Jaką najprostszą drogą, zaktualizować office 2016 do najnowszej wersji? Cytuj
maximus600 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Cześć. Czy ktoś z Was wie jak pobrać najnowszy build 16.0.7416.1000 przez O2016RTool ? Poprzednie buildy pobierały się normalnie a tego najnowszego nie chce pobrać ? czy coś MS pozmieniał ? Ktoś, coś słyszał może ? OK. Jakby ktoś pytał to jest nowa wersja narzędzia do pobierania. Microsoft pozmieniał kręgi pobierania i rozbudował możliwe wersje do pobrania dlatego konieczna jest aktualizacja narzędzia. pozdrawiam link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
negatyw Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 [Outlook 2016] Nie pokazuje maili w folderze WYSŁANE Od pewnego momentu, wysłane maile nie dodawały się do foldera WYSŁANE. W SKRZYNKA ODBIORCZA - jest ok i się na bieżąco aktualizuje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Próbowałem różnych sposobów, z odinstalowaniem Office'a. Usunięcie pliku PST i ponowna synchronizacja, nawet nie załadowała maili wcześniej wysłanych i folder WYSŁANE jest pusty. Po przywróceniu Win10 Acronisem (do wersji, na której było dobrze) - to samo. Posiadam pocztę GMAIL. Gdy przeglądam ją przez www - wszystko jest wyświetlane prawidłowo. Czy mogę prosić o podpowiedzi? Cytuj
kapciu75 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Poszukuję nowszej wersji Office 2016 niż Microsoft Office Professional Plus 2016 PL 16.0.4266.1003 (pl_office_professional_plus_2016_x86_x64_dvd_6968772.iso). Te zaczynające się od DVD5 instalują się i przechodzą aktywację, ale na samym początku próbują się aktualizować i tutaj wywala jakiś błąd, i ani aktualizacji, ani użytkowania produktu. Po zainstalowaniu w/w instalki produkt aktualizuje się do wersji 16.10.7466.2022. Czy ktoś wie gdzie można znaleźć wersję instalacyjną, najnowszą, ostatnią. Cytuj
renatan Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 a próbowałeś w Windows Iso Downloaderze ? Cytuj
lukaszolej1 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Hejka. Mam pytanie, potrzebuję zainstalować Offica 2016 dla siostry a na forum jest "ich" kilka do wyboru. Którą wstawkę byście polecili? Najważniejsze jest dla mnie bezproblemowość w jego użytkowaniu - tzn żeby nie wyskakiwało że jest nielegalny czy tam coś, żeby się go dało bez problemu raz a dobrze aktywować KMS'em. Najbardziej bym chciał zainstalować oryginalny obraz z działu Download. Polecacie to, czy lepiej zainstalować modyfikacje od Mr. T? Czy może obie są dobre? Pozdrawiam Cytuj
renatan Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 pisałem wyżej Windows Iso Downloader pobierze co sobie zażyczysz a Reloaderem kupisz bez problemu Cytuj
lukaszolej1 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Wiem bo czytałem i pewnie to jest dobry programik, ale szczerze to bym wolał pobrać sobie stąd jakieś .iso i je zainstalować Może pomożesz i polecisz co warto dla w.w. wymagań? Cytuj
renatan Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 WID wczoraj brałem z datą modyfikacji 24.10.2016 oryginalne iso z MS Cytuj
kapciu75 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 a próbowałeś w Windows Iso Downloaderze ?Dzięki. Zagrało na galowo. Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka Cytuj
nssm4n Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Od czasu zainstalowania aktualizacji KB3197954 excel 2016 blokuje możliwość przewijania nieaktywnych okien (po ich wskazaniu) w windows 10. Jedyna solucja - odinstalowanie aktualizacji. Cytuj
buszmen201 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2016 Panowie. Jak chciałbym usunąć obecną aktywację (bo planuję zainstalować O365 zamiast Standard) to jak usunąć aktywację przez KMS na żywca wywalić usługę, zaplanowane zadanie i wyczyścić magazyn przez slmgr -upk ?? Cytuj
Franc Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2016 Działa wam zamienianie wyrazów z błędami w "Pisownia i Gramatyka"? Jak odpalam ten moduł i klikam "Zmień" to następuje wyłączenie programu - jak jest u Was? Cytuj
Raiven Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mam pytanie odnośnie Windows Iso Downloader wspomnianego przez kolegę Renatana. Czy pobierane ISO są w oryginalnej wersji dostępnej w dniu premiery czy mają już wbudowane aktualizacje od któregoś miesiąca? Cytuj
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Żeby mieć zachowany motyw czarny, trzeba aktywować czymś co nie wymaga konwersji do VL, bo na VL znika z listy (jeśli był ustawiony to zostanie, ale nie będzie go na liście) Cytuj
analyzer64 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Pobrałem z WID Office 2016 Pro, czym to aktywować? Bo w Re-Loaderze przycisk z Officem nieaktywny jest... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi