Skocz do zawartości

Office 2016 - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem nie próbowałem, aktywator znajdziesz w moim niezbędniku

No właśnie link do wersji 4.0 z MEGA nie chce mi działać, nie wie dlaczego i po czyjej stronie wina.

Opublikowano

Cześć,

jeśli moja Office nie aktualizuje się poprzez Windows Update tzn. nie ma tam opcji pozwalającej na tego typu akcje (update wszystkich produktów czy coś takiego się to nazywało :P), oraz nie posiadam w zakładce konto, bezpośrednio w np. Word także stosownej opcji, to oznacza, iż nie posiadam tej wersji VLK?

Opublikowano

Cześć WinClubowicze,

Ma ktoś może Offica 2016 w wersji podstawowej dom&student?

Wszędzie tylko te proplusy do zassania.

pozdrawiam

Może skorzystasz z tego - można wybrać komponenty. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Cześć. Czy ktoś z Was wie jak pobrać najnowszy build 16.0.7416.1000 przez O2016RTool ? Poprzednie buildy pobierały się normalnie a tego najnowszego nie chce pobrać ? czy coś MS pozmieniał ? Ktoś, coś słyszał może ?

OK. Jakby ktoś pytał to jest nowa wersja narzędzia do pobierania. Microsoft pozmieniał kręgi pobierania i rozbudował możliwe

wersje do pobrania dlatego konieczna jest aktualizacja narzędzia. pozdrawiam

link:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

[Outlook 2016] Nie pokazuje maili w folderze WYSŁANE

Od pewnego momentu, wysłane maile nie dodawały się do foldera WYSŁANE.

W SKRZYNKA ODBIORCZA - jest ok i się na bieżąco aktualizuje.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Próbowałem różnych sposobów, z odinstalowaniem Office'a. Usunięcie pliku PST i ponowna synchronizacja, nawet nie załadowała maili wcześniej wysłanych i folder WYSŁANE jest pusty. Po przywróceniu Win10 Acronisem (do wersji, na której było dobrze) - to samo.

Posiadam pocztę GMAIL. Gdy przeglądam ją przez www - wszystko jest wyświetlane prawidłowo.

Czy mogę prosić o podpowiedzi?

Opublikowano

Poszukuję nowszej wersji Office 2016 niż Microsoft Office Professional Plus 2016 PL 16.0.4266.1003 (pl_office_professional_plus_2016_x86_x64_dvd_6968772.iso).

Te zaczynające się od DVD5 instalują się i przechodzą aktywację, ale na samym początku próbują się aktualizować i tutaj wywala jakiś błąd, i ani aktualizacji, ani użytkowania produktu. Po zainstalowaniu w/w instalki produkt aktualizuje się do wersji 16.10.7466.2022. Czy ktoś wie gdzie można znaleźć wersję instalacyjną, najnowszą, ostatnią.

Opublikowano

Hejka. Mam pytanie, potrzebuję zainstalować Offica 2016 dla siostry a na forum jest "ich" kilka do wyboru. Którą wstawkę byście polecili? Najważniejsze jest dla mnie bezproblemowość w jego użytkowaniu - tzn żeby nie wyskakiwało że jest nielegalny czy tam coś, żeby się go dało bez problemu raz a dobrze aktywować KMS'em. Najbardziej bym chciał zainstalować oryginalny obraz  z działu Download. Polecacie to, czy lepiej zainstalować modyfikacje od Mr. T? Czy może obie są dobre? :) Pozdrawiam

Opublikowano

Panowie. Jak chciałbym usunąć obecną aktywację (bo planuję zainstalować O365 zamiast Standard) to jak usunąć aktywację przez KMS na żywca wywalić usługę, zaplanowane zadanie i wyczyścić magazyn przez slmgr -upk ??

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Windows Iso Downloader wspomnianego przez kolegę Renatana. Czy pobierane ISO są w oryginalnej wersji dostępnej w dniu premiery czy mają już wbudowane aktualizacje od któregoś miesiąca?

Opublikowano

Żeby mieć zachowany motyw czarny, trzeba aktywować czymś co nie wymaga konwersji do VL, bo na VL znika z listy (jeśli był ustawiony to zostanie, ale nie będzie go na liście)