dzaggiel Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 (edited) Trzymać tutaj najnowszy wyciek Offica 2016 tym razem for BusinessNie testowałem więc nie wiem jaki jest proces instalacji ale widziałem w środku instrukcję.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited October 7, 2015 by WinSxS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Testował już ktoś to bo instalacja jest bardzo dziwna i nie wiem czy to jest bezpieczne czy to nie jest jakiś fake jak uruchamiam plik ProPlus_pl-pl_x64 to wywala błąd a jak odpalam ProPlus_pl-pl_x86 to jakaś instalacja szła ale to się wyłączyło nagle i nic już nie było. odpaliłem przez notepad++ te skrypty z których to się uruchamia ale jest to tak ustawione że on pobiera z jakiegoś serwera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Od siebie polecam zainstalować to na VM i sprawdzić Wątpie by ktokolwiek taką niepewną betą bawił się na RealHW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Właśnie będe musiał zainstalować jakiś system na vm i wtedy pobrac tego office choć ja nie wiem czy nie jest to przerobiony office 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Office śmiga na głównym aż milo tylko niestety nie da sie aktywować może coś nie tak zrobiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 czyli śmiało instalować tego office Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
br4kus Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Coś u mnie nie chce działać :/ Mam zainstalowanego jeszcze 2013 i nie chce mi się go usuwać dla testów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 a jaki masz system zainstalowany chodzi o to czy masz czysty org system czy jakiś zmodyfikowany bo może o to też chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Mam czysty win 10 build: 10049 i mam offica 2010 32bit i doinstalowałem 2016 ProPlus też 32bit i działa tylko ze nie aktywowany aha z menu kontekstowego z pulpitu mam tylko dostęp do nowych dokumentów 2016, ale w menu start już mam dostęp do offica 2010 i 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 aha ok instaluje już tego office na test zobaczymy i tak to wygląda teraz już 53% a office jest zainstalowany i teraz on pokazuje ze jest zainstalowany chodź dalej pobiera pliki ale zobacze efekt później i dam znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzaggiel Posted April 7, 2015 Author Report Share Posted April 7, 2015 To nie jest zmodyfikowany 2013 tylko tak jak pisałem 2016 prosto od WZora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
br4kus Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Ja mam Extreme 2k15 V2 systemik... Potem spróbuję usunąć i zainstalować ponownie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 A czy może ktoś wie czy da sie to aktywować przez Microsoft Toolkit, ja niestety mogę tylko 2010 i 2013 aktywować. P.S. Już nie trzeba, pomyślnie aktywowałem Re-Loader Activator 1.3 RC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Ale on chyba sam się powinien aktywować albo przez office Plik-Konto-i tam jest aktywacja chyba ale tak jest w office 2013 nie wiem jak jest w tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Ale on chyba sam się powinien aktywować albo przez office Plik-Konto-i tam jest aktywacja chyba ale tak jest w office 2013 nie wiem jak jest w tym Mi sie niestety ProPlus 32bit nie aktywował i musiałem przez wyżej wymieniony aktywator to robić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawektor Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Microsoft postanowił udostępnić publicznie wersję Office 2016 Preview.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Linki do instalatorów pakietu Office 2016 Preview w języku polskim. 32-bit: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 64-bit: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trochę info o tym pakiecie:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phx84lbn Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Od 04-05-2015 dostępna jest do testów dla szerszego grona kolejna wersja Preview MSO 2016: Klik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - instalka ściąga pliki z serwerów MS, aktywacja na 180 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Dodam tylko że po aktywowaniu kluczem mamy pełny office na 149 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davenam Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 czy mozna prosic o plik iso zeby nie czekac az instalator posciaga w tle ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 czy mozna prosic o plik iso zeby nie czekac az instalator posciaga w tle ? Tego nie ma iso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychuxp Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 czy ma ktos jakis aktywator w stylu kms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 czy ma ktos jakis aktywator w stylu kms Wpisujesz key i masz na 150 dni aktywowany więc po co aktywator ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychuxp Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 dzieki M4TEUSZ ale wnerwia mnie : np. zeszyt ( wersja probna ) nie idzie tego usunać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 dzieki M4TEUSZ ale wnerwia mnie : np. zeszyt ( wersja probna ) nie idzie tego usunać? Nawet po wpisaniu klucza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychuxp Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 W sumie mam to samo ale raz to iksnąłem "x" (wyłączyłem) i już się nie pokazuje. Po prostu to swego rodzaju przypomnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty78 Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Sposób na pełnego Office 2016 Pro Plus PL: 1. Instalujemy wybrana wersje Office (x86, x64) programikiem Office 2016 setup 2.8 autorstwa Ratiborusa z forum.ru-board.com: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Aktywujemy naszego Office programikiem Re-Loader Activator 1.3 Final: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3. Znajdujemy na stronie Microsoftu i instalujemy pakiet PL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 4. Mamy pełną wersję Office 2016 Pro Plus PL: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chrobryglogow Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Sposób na pełnego Office 2016 Pro Plus PL: 1. Instalujemy wybrana wersje Office (x86, x64) programikiem Office 2016 setup 2.8 autorstwa Ratiborusa z forum.ru-board.com: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Aktywujemy naszego Office programikiem Re-Loader Activator 1.3 Final: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3. Znajdujemy na stronie Microsoftu i instalujemy pakiet PL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 4. Mamy pełną wersję Office 2016 Pro Plus PL: Pozdrawiam Z tymi aktualizacjami to prawda? Da się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty78 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Z tymi aktualizacjami to prawda? Da się? Póki co opcja aktualizacji działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chrobryglogow Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Super. Podobno w aktywatorze jest wirus. Olać?[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts