Skocz do zawartości

Office 2016 - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie lepiej poczekać trochę na udostępnienie normalnego obrazu, niż kombinować z takim syfem?

edit

widzę, że już są [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Kazdy obraz ma w sobie to samo tylko są inaczej ponazywane, ten syf o którym mówisz pozwala na instalacje wybranych przez Ciebie programów z tychże obrazów iso, dodatkowo ten syf może zainstalować w naszym języku online co wybierzesz, dopiero po 1 października pojawią się wersje które pozwalają na wybór, wystarczy poczytać wcześniejsze komentarze i być na bieżąco jeśli Cie to interesuje.

Opublikowano

zgadza się to tak samo jak w Windows 7 

w większości obrazów jest to samo tylko plik ei.cfg ustawia co jest instalowane

Ja tylko udostępniłem co wydał MS :D

za resztę nie odpowiadam :L

Opublikowano

Pobralem ISO o 2016 RTM od Mr. T i nagralem na DVD. Pobralem takze office instal 2016 v 3.9 . Nastepnie wlozylem office do DVD Rom i uruchomilem office instal v 3.9. W tym momencie trzeba wskazac sciezke Offica. Wtedy pokaze sie menu wyboru. I tak zainstalowalem tylko WORD 2016 x64 na Win 10 Games v.3 od Mr.T. Aktywowlem przez Re loader 13. I dziala. 

Opublikowano

Office 2016 Install v4.0

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

KMSAuto Net 2015 v1.4.0 Portable

- Konwersja Office 2016 Mondo

Po instalacji pakietu Office 2016, aby aktywować musimy zakończyć wszystkie procesy w mendzerze zadań które mają w nazwie "Office".

Podczas aktywacji wyskoczy komunikat czy przerobić na wersję VL klikamy tak i po wszystkim.

Q1Z54YN.jpg

Opublikowano

no tak jest ale jezyk polski, czyli najpierw instalacja ang lub ruska a potem dogrywanie jezyka..mi chodzi ze nie ma iso polskiego...vl

Nie ma na tę chwilę, ale będzie. Kwestia czasu. Może jest, szukać i dawać link.

Opublikowano

Nie ma mnie przy kompie, ale poprzez moją litościwą żonę udostępniam 2016PL w wersjach x64, x 86 - Office Pro Plus, Visio Pro, Project Pro.

Opublikowano

stara wersja przec mamy 16.0.4266.1003

Aktualizacja teraz z update i build ten sam. Daj swojego screena.

W kwestii jasności, bo niektórzy nie kumają:

16.0.4266.1003 - to .iso pl_office_professional_plus_2016_x86_x64_dvd_6968772 wersja Clik-to-Run do instalacji offline ważący 2,15 GB

przedstawiona przeze mnie wersja 16.0.4266.1001 jest najnowszym obrazem office 2016 - SW_DVD5_Office_Professional_Plus_2016_64Bit_Polish_MLF_X20-42450 - waży 939 MB.

Tyle w temacie.

Opublikowano (edytowane)

leniuchy nikt nic nie ma? Ja już mam, ale nie mam teraz czasu, by to dać. Muszę sprawdzić

To masz czy nie masz ,czy tyjko tak gadasz mądralo ?.. Edytowane przez razor1995
Opublikowano

To masz czy nie masz ,czy tyjko tak pi..... mądralo ?..

Trochę delikatniej proszę

linki były tu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

ale zostały usunięte może przez autora

jakbyś zauważył post wyżej dałem to samo tylko nie z torków

Opublikowano

nikt nie zdążył poinformować o tym jaki Office 2016 to szpieg

posiada zaawansowany mechanizm telemetrii - i teraz jak to wyłączyć

Plik > Opcje > Centrum zaufania > Ustawienia Centrum zaufania > Opcje prywatności

Odznaczyć "Zezwól pakietowi Office na łączenie się z usługami online firmy Microsoft w celu udostępnianiu funkcji zgodnych z Twoim sposobem pracy i preferencjami"

Dodatkowo dobrze wyłączyć Aktualizacje pakietu Office w Plik > Konto

Opublikowano

nikt nie zdążył poinformować o tym jaki Office 2016 to szpieg

posiada zaawansowany mechanizm telemetrii - i teraz jak to wyłączyć

Plik > Opcje > Centrum zaufania > Ustawienia Centrum zaufania > Opcje prywatności

Odznaczyć "Zezwól pakietowi Office na łączenie się z usługami online firmy Microsoft w celu udostępnianiu funkcji zgodnych z Twoim sposobem pracy i preferencjami"

Przecież tam nie ma opcji żeby odznaczyć aktualizacje