Skocz do zawartości

Office 2016 - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak robiłem.

Znów przyczepił się przy 4. A gdy pomimo monitu, że nie odnalazł ścieżki przeszedł przez wszystkie kroki - mam:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Tylko nie zgadzaj się na Team Viewer

Opublikowano

Ze niby dlaczego? Człowiekowi chce pomóc, nie mam innych zamiarów. Męczy się z tym cały dzień i nie idzie. Ja zrobiłem to w kilka chwil także nie wierzę że i u niego się nie da.

From Xiaomi Mi4c Prime sent by Tapatalk

Opublikowano

'wget' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

*** ERROR downloading "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Cancel Download now? (1/0) >

Sorry, mały błąd, już ok. Nie rozpakowałem archiwum, tylko leciałem z rar'a. Teraz śmiga aż miło. Dzięki, super wstawka.

Jedna różnica, nie logowałem  się na tym forum ( nie lubię niepotrzebnego logowania) tylko zapytałem wójka googla o "O2016Rtool" reszta w/g Twojej rozpiski. Dzieki

Bez przerwy mam ten komunikat:

'wget' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

*** ERROR downloading "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Koledzy coś jest nie tak. Robię dokładnie według instrukcji i już na trzecim komputerze mam tak samo. Antywirusy i zapory powyłączane. Co może być nie tak ? Proszę o pomoc. pozdrawiam

Opublikowano

Komu nie działa to robi coś źle, jest filmik i jest instrukcja, wszystko opisane i dane jak na tacy. Kto umie czytać to mu działa.

Narzędzie do pobrania należy rozpakować! I ewentualnie uruchomić jako Administrator

Opublikowano

Komu nie działa to robi coś źle, jest filmik i jest instrukcja, wszystko opisane i dane jak na tacy. Kto umie czytać to mu działa.

Narzędzie do pobrania należy rozpakować! I ewentualnie uruchomić jako Administrator

Hej koledzy ! NAPRAWDĘ ROBIMY WSZYSTKO ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ I NIE DZIAŁA !!!!

Jestem z zawodu informatykiem i naprawdę wiem jak się robi takie rzeczy.

pozdrawiam

Opublikowano

To zaloguj się na na ich stronce i pobierz to narzędzie na nowo

Ja robię tak jak na filmiku i mi zawsze działa

Jak ktoś ma problem z rejestracją albo raczej sprawdzeniem folderu SPAM, założyłem forumowe konto na My Digital Life Forums

Opublikowano

Dzięki wielkie. Tamten tool był uszkodzony. Dopiero ponowne pobranie z poprzedniego postu pomogło i teraz wszystko śmiga. Faktycznie jest to bardzo proste. Dziękować :)

To może podaj jeszcze linka do działającego toola.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@ up:

Jeśli zatem przewyższasz mnie kilkaset razy swoją elokwencją, mogę Cię prosić o podanie tego linka?

Pod filmem, znalazłem jedynie ten:

Opublikowano

Proszę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Link z posta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

hasło: 2015

Wybrałem 1 link pod filmikiem do tego narzędzia

Opublikowano

Witam Wszystkich ! mam taka mała prośbę czy mógł by mi ktoś pomóc przy instalacji Office 16 ...

Sprawa wygląda tak że włączam instalkę nie ma znaczenia czy wybieram opcje "zainstaluj" teraz czy "dostosuj" idzie instalacja a po chwili pojawia się komunikat napotkano błąd podczas instalowania produktu microsoft office professional plus 2016, klikam zakmknij po czym pojawia się komunikat program microsoft  setup bootstrapper przestał działać. Czy ktoś coś zaradzi ..? Dzięki góry !

Opublikowano

Hej, Czy ktoś wie może dlaczego nie można pobrać niczego przez O2016rTool ? Wybieram jak zawsze D potem podaję ścieżkę 64256afe-f5d9-4f86-8936-8840a6a4f5be czyli najnowszy Insider Preview 16.0.6568.2025 i dostaję na czerwono taki komunikat:

*** ERROR downloading: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Czyli nie może znaleźć ścieżki. Czy coś pozmieniali czy może to chwilowa awaria ?

Bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam

Opublikowano

Nie mogę aktywować Microsoft Toolkit pakietu Office (pobrany z dobreprogramy.pl) 

<Cannot Activate because this product is incapable of KMS Activation.>

Dlatego że to nie wersja VL, musisz przekonwertować a potem aktywować

Opublikowano (edytowane)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

KMSAuto Net 2015

I on zadziała z normalną wersją? Dobry link? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Nie znam się za bardzo na tym i nie chcę sobie namieszać w systemie tymi wszystkimi aktywatorami bo nie do końca rozumiem ich zasady, ale najważniejsze, żeby działało.

OK, dzięki. A wymagana jest wersja z tematu czy mogę przekonwertować zwykłą z dobreprogramy?

Opublikowano

I on zadziała z normalną wersją? Dobry link? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Nie znam się za bardzo na tym i nie chcę sobie namieszać w systemie tymi wszystkimi aktywatorami bo nie do końca rozumiem ich zasady, ale najważniejsze, żeby działało.

Nie znasz zrodla - nie pobieraj....to jest podstawowa zasada ktorej warto sie trzymac.

Na forum mamy wszystkie narzedzia co potrzebujesz do aktywacji windows i office.