kamiloxf Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 6 minut temu, Qreck napisał: Taka wersja byłaby świetna, jednak uważam, że WU powinien zostać. Do Czego Ci WU przy dużym wycięciu z systemu i tak aktualizacje nie będą chciały działać bo już na wersji Lite są małe szanse aby instalowały się poprawnie Cytuj
bobek0507 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 No dokładnie, WU będzie tylko paprał robotę wykonaną przez SROMo. @Qreck zawsze masz do dyspozycji WSUS Cytuj
szymibtw Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nie wiem czy paprał, bo czasem bez wu nie da się zainstalować programów... xdxd23 lubi to Cytuj
kamiloxf Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 7 godzin temu, deyath napisał: mam wszystko oprocz kolor czcionki mam czarny zegara itp a chce bialy gdzie tego szukac? Ustaw Domyślny tryb systemu na Ciemny Cytuj
martinii Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Czy będzie wersja typu Lite na bazie LTSB? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj
Franc Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor napisał parę postów wyżej (oraz jeszcze wcześniej) , że pracuje nad wersją LTSB, czekaj cierpliwie Cytuj
Magrav Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 mi brakuje tylko trybu gier w prawokliku. Pozdrawiam Cytuj
kiryl Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Cześć. Zainstalowałem wersję Pro Lite i mam problemy z instalacją czegokolwiek z Microsoft Store. Dostaję "Wystąpił nieoczekiwany problem" :/ Wie ktoś może, czy to kwestia jakiejś usługi czy coś? Nie używałem żadnych dodatkowych tooli do czyszczenia Chociaż swoją drogą to dziwne, że autor odradza używania dodatkowych tooli do czyszczenia ale załącza 'RemoveSPY_AIOv23', które ponoć nie działa z Win10 1909 Z tego co zrozumiałem to Lite od wersje pełnej różni się między innymi tym, że nie ma kafelków i wielu zbędnych appek. ehh, nie było pytania. Po odpaleniu narzędzia optymalizator usług zaczęło działać. Cytuj
andrzejw Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 Menadżer Urządzeń w menu po kliknięciu prawym na MójKomputer poprosze POPROSZE To oszczędza czas życia Albo jak samemu zrobić ? I pełne naprawdę pełne uprawnienia ADMINISTRATORA bo po co bez przerwy wszystko potwierdzać ? I nazwa pliku na Win10JG2019x64.iso to zaoszczędzi mnóstwo CzasuŻycia wszystkim za Co z góry Dziękuję Cytuj
srom-otnik Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 Godzinę temu, andrzejw napisał: Menadżer Urządzeń w menu po kliknięciu prawym na MójKomputer poprosze POPROSZE To oszczędza czas życia Albo jak samemu zrobić ? I pełne naprawdę pełne uprawnienia ADMINISTRATORA bo po co bez przerwy wszystko potwierdzać ? I nazwa pliku na Win10JG2019x64.iso to zaoszczędzi mnóstwo CzasuŻycia wszystkim za Co z góry Dziękuję NIe mogę dać pełnych praw, bo NIE będą działać funkcje ModernShitu. Skoro go zostawiłem, to by działał ... 48 minut temu, piotrk123 napisał: @andrzejw WIN + X lub ppm na ikonie menu start... Cytuj
Crazy36 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 9 godzin temu, andrzejw napisał: Menadżer Urządzeń w menu po kliknięciu prawym na MójKomputer poprosze POPROSZE To oszczędza czas życia Albo jak samemu zrobić ? I pełne naprawdę pełne uprawnienia ADMINISTRATORA bo po co bez przerwy wszystko potwierdzać ? I nazwa pliku na Win10JG2019x64.iso to zaoszczędzi mnóstwo CzasuŻycia wszystkim za Co z góry Dziękuję Tu masz skrypt na pełne uprawnienia admina Cytuj
Hendrix Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 To najlepsze mody,na jakie trafilem.Z nimi moze konkurowac na rynku polskim jedynie MrT.Juz sama pelna wersja jest unikatowa.WIELKIE DZIEKI!!! srom-otnik i piotrmix lubią to Cytuj
Grzegorz_1982 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Mam prośbę czy ktoś może mi udostępnić inny link nie na Mega bo mi wyskakuje że limit wykorzystany. Na chomika można wrzucić. Please.... Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 7 minut temu, Grzegorz_1982 napisał: Mam prośbę czy ktoś może mi udostępnić inny link nie na Mega bo mi wyskakuje że limit wykorzystany. Na chomika można wrzucić. Please.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]na 24h Grzegorz_1982 lubi to Cytuj
Qrdziel Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 mam prośbę - jeśli to nie kłopot, abyś w temacie i przy nazwie systemu dodał oznaczenia języka w którym system występuje. Cytuj
emefe Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zapytam przewrotnie: lepszy ten mod na szwankującym 1909 czy jednak wersja Win 8.1 Sromotnika z grudnia? Do codziennego użytku i grania. Cytuj
Franc Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie wiem jaki masz sprzęt, ale postawiłbym na mod 8.1 - jedyny minus tego rozwiązania to sterowniki - oficjalnie nie ma nowych wersji do Win8.1, ale działają te z Win7. Poza tym niektóre programy CAD/CAM nie mają już wsparcia na 8.1 - ale jak nie używasz, to nie masz się co martwić. A może ktoś się spotkał z innymi "utrudnieniami" w działaniu nowych programów/gier na Win8.1? Cytuj
kamiloxf Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 8 godzin temu, Grzegorz_1982 napisał: Mam prośbę czy ktoś może mi udostępnić inny link nie na Mega bo mi wyskakuje że limit wykorzystany. Na chomika można wrzucić. Please.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kamiloxf Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 @srom-otnik A czy wersję full będę mógł zaktualizować do wydania 20H1 czy rozwali to w jakiś sposób twoją optymalizację ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 51 minut temu, kamiloxf napisał: @srom-otnik A czy wersję full będę mógł zaktualizować do wydania 20H1 czy rozwali to w jakiś sposób twoją optymalizację ? NIE WIEM, wątpię... Cytuj
kiryl Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Panie srom-otnik, czy opcja wyszukiwania w folderach działa? U mnie nie, nie mogę nawet się wkliknąć w pole żeby wpisać cokolwiek. a poza tym na prawdę świetna dystrybucja Cytuj
kamiloxf Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 10 minut temu, kiryl napisał: Panie srom-otnik, czy opcja wyszukiwania w folderach działa? U mnie nie, nie mogę nawet się wkliknąć w pole żeby wpisać cokolwiek. a poza tym na prawdę świetna dystrybucja Wersja Full czy Lite Cytuj
kiryl Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 14 minut temu, kamiloxf napisał: Wersja Full czy Lite Pro Lite Cytuj
kiryl Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 W dniu 2.01.2020 o 00:33, kiryl napisał: Pro Lite panie @srom-otnik, chyba znalazłem buga... czy jak tam to zwać zauważyłem, że jak kliknę w pasek adresu, TABem jestem w stanie przejść do wyszukiwania chociaż w samym polu wyszukiwania nic się nie zmienia. Potem jestem w stanie coś wpisać, ale pole akceptuje tylko jedną literę/znak. Tzn. chcąc wyszukać hasło np. 'firefox', wpisując po kolei każda następna litera nadpisuje poprzednio wpisaną, wciśnięcie entera traktowane jest również jako kolejny znak. trzeba kliknąć w ikonkę strzałki, żeby ruszyło wyszukiwanie... czyli wpisując frazę 'firefox' i klikając strzałkę, wyszuka mi wszystkie obiekty zawierające 'x' w nazwie. Cytuj
nicodxm Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 Po krótkich testach sprawdza się bardzo fajnie, jedyne co dostrzegłem to w eksploratorze plików nie działa mi wyszukiwanie, po kliknięciu nic się nie dzieje. Również w ustawieniach po wpisaniu czegokolwiek ciągle mieli i nic nie wyszukuje. Cytuj
alubie Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Wrócił król Użytkuje WinJG10(Core) od ponad 2 lat i co? ani jednej zwiechy, a system chodzi dokładnie jak po instalacji - mistrzostwo. Czekam z niecierpliwością na moda gdzie większość jest wycięta i mogę instalować wszystkie programy na nowo i spokój na kilka lat, wielkie dzięki sromotnik, pozdrawiam Cytuj
mirk124 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam, właśnie pobieram ta wersję, jutro może zacznę testy. Systemy Sromotnika testuję od lat, jedne z najlepszych W tej chwili ma Win7 bo ładniejszy :))) Pozdrawiam Twórcę ! Cytuj
moszter Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Win JG10 Pro x64 - 1909 (TEST II) Home & Pro MD5: 01cd6f9db06f20b515ded0d46117f79c [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zapamiętacie w końcu że jeśli usunięta cortana to wyszukiwanie nie działa ? Powinno działać w StartIsBack. A w pierwszym poście pisze co usunięte w wersji lite - cortana. Po drugie są dwie wersje - może w końcu będziecie pisać której wersji używacie ? Każdego z osobna trzeba pytać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi