Skocz do zawartości

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -18.10.22r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ziomuś wszystko fajnie jnm ale nie zmieniaj oryginalnej nazwy mojego systemu. i struktury. Najpierw powinieneś do mnie wysłać. Oryginalna ma rr w nazwie i tak ma być. bo md5 też ma rr 

i w tedy się sumy nie zgadzają.

Opublikowano
W dniu 17.02.2018 o 12:19, Jakub napisał:

Zintegrowany folder $OEM$ , zawiera poprawki nieintegrowalne w system

w żadnym obrazie nie ma tego folderu

5 minut temu, wiktorynek napisał:

Szukaj w sources - pierwszy folder od góry.

wiem,że powinien tam być ale nie ma

Opublikowano

Aby nie być osobą tylko upraszającą się o efekty czyjejś pracy, dziękuję @Jakub za cykliczne wypuszczanie nowych, zaaktualizowanych wersji. Mimo wszystko, chciałbym się zapytać czy ktokolwiek posiada obraz z 11.02.2020?.

Opublikowano
21 godzin temu, DeVance napisał:

Aby nie być osobą tylko upraszającą się o efekty czyjejś pracy, dziękuję @Jakub za cykliczne wypuszczanie nowych, zaaktualizowanych wersji. Mimo wszystko, chciałbym się zapytać czy ktokolwiek posiada obraz z 11.02.2020?.

Robię aktualizację na nowy system. Obecnie siedze w domu bo mój zakład stoi ( motoryzacja) :) i chcę poupinać wszystko co miałem przez ostatnie miechy zrobić. 

Opublikowano

ja nie jestem autorem tego systemu nikka . I w moich systemach nic nie będzie usuwane.  :) Czytaj szczegółowo opis co zostało zintegrowane. Na kwiecień jeszcze nie ma nowych obrazów będą jutro dopiero tworzone.

Opublikowano

No właśnie chodzi o to, że tam zaktualizowano wszystkie poprawki i podejrzewam, że tutaj będzie tak samo, przy czym jedna z tych łatek była wadliwa i powinna zostać odinstalowana po fakcie, żeby windows update pobrał inną nowszą  o innym numerze bez błędów. Aczkolwiek nie wiem czy jest to aż tak istotne, podejrzewam, że nawet z tym będzie działać.

Opublikowano

Witam...

"System jest w 2 architekturach : X86 i X64 . W jednym obrazie.  W każdym dwie wersje  Core i Pro."

A poniżej:

"Najpierw musisz pobrać windows w wersji 32 lub 64 bitowej"

No to jak to jest?

mysior66 lubi to
Opublikowano

System mój ma dwie architektury:

64 bit i 32 bit.

64 bit w jednym iso posiada : Pro i Core W jednym obrazie

32 bit w jednym iso posiada : Pro i Core - W JEDNYM OBRAZIE 

Opublikowano
W dniu 16.06.2020 o 14:10, DDDD28 napisał:

Napisano 11 Kwietnia
Upięta aktualizacja 17.3.20
W8132PL17320    2,66GB
W8164PL17320    3,55GB

Napisano 3 Czerwca
Upięta nowa wersja 12.5.20r.
W81X86PL_12.5.20r  2,60GB

W81X64PL_12.5.20r  6,07GB  -- coś chyba za dużo !?  

Już wiadomo dlaczego ponad 6GB, tak jak przypuszczałem

W81X86PL_12.5.20r = tylko x86

W81X64PL_12.5.20r  = x86+x64 w  jednej paczce

Sprawdzę.